• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

GASHI!

Started by Jay Tee, April 21, 2007, 08:49:30 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Strandlien

Det ble vel 3-0 like etter at Haugen kom inn. Da er det vel naturlig at man blir mer defensive.

enavgutta

Gashi satt da på benken. Lenge siden han ble frisktmeldt, skjønner lite...

bernu

Quote from: "Strandlien"Gashi tror jeg rett og slett hadde blitt for varm i toppen om han hadde kommet inn i den kampen i går. Hadde luktet opptil flere nye frispark og kort fra den mannen...


Ser ikke helt hvor folk har det i fra dette med frispark og kort på Gashi.
Han har ett kort i år (1.serierunde) på 6 kamper.
Og Tijan har lagd minst like mange frispspark i sine kamper.
Og feilprosenten til Tijan i går var stygg. Veldig mange forferdelige pasninger til motspillere igår.

Jeg heller skjønner ikke hva som har skjedd i kulissene med Gashi.
Sitter man på benken er man klar til å spille.
Og så lenge Gashi og Haugen begge sitter på benken, lurer jeg på hvorfor Helge blir valgt.
HANSA - Z

Xminator

Fordi Haugen har trent godt de siste 14 dagene, noe Gashi ikke har. Han var sikkert klar til kamp, men Haugen var ett hakk foran i køen. Og igjen, all den tid Haugen faktisk gjør ett godt innhopp, hvorfor i det hele tatt lage noen sak av det?

Burde vi ikke være glade for at lokale lojale Haugen har kjempet seg tilbake på bekostning av en dyr import?

bernu

Jeg gjør ikke noen sak ut av det... Jeg er fornøyd med Haugen igår, men syns det er merkelig at Gashi går fra å være kanskje den beste Brannspilleren de 4-5 første kampene til å plutselig være et 4. - 5.valg. Litt influensa har ikke skylden for det.
Uansett hvordan man snur og vender på det mener jeg Gashi en bedre fotballspiller enn Haugen.
Mjelde har sikkert sine grunner, jeg skulle bare likt å visst hva de er ;)
HANSA - Z

Langhår

Quote from: "Xminator"Fordi Haugen har trent godt de siste 14 dagene, noe Gashi ikke har. Han var sikkert klar til kamp, men Haugen var ett hakk foran i køen. Og igjen, all den tid Haugen faktisk gjør ett godt innhopp, hvorfor i det hele tatt lage noen sak av det?

Burde vi ikke være glade for at lokale lojale Haugen har kjempet seg tilbake på bekostning av en dyr import?


Helt enig. Her vinner vi 3-1 og folk bekymrer seg over at ikke Gashi spilte.  Gashi har ligget i sengen mens Haugen har vært på treningsfeltet, det skulle bare mangle at ikke Helge stod først i køen. Når så Haugen faktisk gjør et utmerket innhopp og river i filler det som var igjen av kreativitet på midtbanen til LSK ser jeg ihvertfall ikke problemet.

Forøvrig var ikke Jaiteh spesielt heldig igår så dem som savner Gashi blir nok snart bønnhørt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Eller man velger å gi Jaiteh tillit. En 18-åring vil svinge i prestasjonene. Tror man skal ha akkurat det 18-tallet godt fremme i hodet og vekte prestasjonen opp mot det.

Klaus_Brann

Quote from: "Xminator"Eller man velger å gi Jaiteh tillit. En 18-åring vil svinge i prestasjonene. Tror man skal ha akkurat det 18-tallet godt fremme i hodet og vekte prestasjonen opp mot det.


Det er klart at man ikke skal slakte Jaiteh, rett og slett fordi vi ikke bør/skal kunne forvente det samme av han som av Gashi. MEN, de beste bør starte. Synes ikke vi skal eksperimentere oss frem denne sesongen, og hvis Gashi viser bedre takter bør heller han starte.

Så kan heller Jaithe få slippe til utover i 2.omgang hvis Gashi ikke imponerer.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Corran

Synes ikke jaithe har gjort det så ille jeg. Synes MA har fungert bedre med unge Jaithe ved sin side en med Gashi. Synes også midtbanen har vært mer balansert (til tider).
Gashi var jo god pga at han løpte og rettet opp MA sine feil.
Kanskje MA tar litt mer ansvar med en ungdom ved sin side?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

jako

Quote from: "Xminator"Eller man velger å gi Jaiteh tillit. En 18-åring vil svinge i prestasjonene. Tror man skal ha akkurat det 18-tallet godt fremme i hodet og vekte prestasjonen opp mot det.


Helt enig. Men samtidig er det bekymringsverdi at vi ikke klarer å styre kampene bedre på hjemmebane. Synes Jaiteh har vært brukbar,men heller ikke så mye mer. LSK var nok kanskje en litt vel voksen oppgave. Viktig å ikke brenne alt kruttet heller.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

gashi

Gashi til FFK.....

Glem det, han er en spiller for fremtiden. Bakke og Andresen kan jo forsvinne når som helst. Gashi må bli!!

Jay Tee

syns Gashi bør strte mot Lyn eg!
eia brann

Brann_copper

Gashi skal ingen steder!! Han skal det tvert imot satses på.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

bahus

Quote from: "Jay Tee"syns Gashi bør strte mot Lyn eg!


Helt enig. Tijan overbeviste ikke mot lsk. Når det er sagt så er tijan en man for framtiden og bør matches forsiktig. lsk kampen kom han ikke til sin rett(mye pga lsk sin måte å spille på). Gashi hadde vært en mer naturlig figur i den kampen.
ergen vest bistro boys

kabelmann

Brann har ingen kommentar til at Fredrikstad skal være interessert i Ardian Gashi. - Jeg har det veldig bra i Brann, sier spilleren selv.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2825509.ece
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Rochdale

Han var Branns beste helt til Mjelde tok han ut i Sandefjord. "Få han inn igjen på midtbanen. Alle så at han manglet mot Lsk".
quot;Kan ikke forvente å slå Molde hjemme".
Kjell Tennfjord.

BRANNFL

helt enig ut med Tijan og inn med Gashi. Tijan har ikke spilt bra i det hele tatt, nei send han hjem sats heller paa lokale unggutter det var ett par paa øygard som var lovende.
Brann e' Best

Kjell249

Quote from: "BRANNFL"helt enig ut med Tijan og inn med Gashi. Tijan har ikke spilt bra i det hele tatt, nei send han hjem sats heller paa lokale unggutter det var ett par paa øygard som var lovende.


Unnskyld? For det første viser Tijan at Brann og Mjelde tør og satse på unggutter, og lovende holder såvidt for Baune i 3div. Kvaliteten på de lokale talentene er rett og slett for dårlig. Det er ikke villigheten til å satse ungt det står på, men tilgangen på noenlunne ok ung spillere. Har sagt det før og sier det igjen, klarer du ikke å levere kvalitet på Løv-Ham kamp etter kamp, så har du ihverfall ikke noe på Brann å gjøre.

Forøvrig ganske close race mellom Tijan og Gashi til lørdagen, selv om jeg håper Bakke snart er tilbake som makker på midten.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

bulldog

Quote from: "BRANNFL"helt enig ut med Tijan og inn med Gashi. Tijan har ikke spilt bra i det hele tatt, nei send han hjem sats heller paa lokale unggutter det var ett par paa øygard som var lovende.


ha ha! fint med litt humor før helgen.
bulldog

Kaffekannen

Litt rart hvordan det er med satsingen på unggutter i Brann.  Det er så enten eller.  Alle kampene eller ingen kamper.   Jaiteh er god, og potensialet er enormt, men det betyr ikke at han bør spille alle kampene.  En rullering mellom ham og gashi(og Bakke) virker naturlig.  Manu(fysjom) har i alle år vært veldig flink til å matche talentene forsiktig frem.  La de spille hver annen eller hver tredje kamp.  På denne måten får de den nødvendige kamptreningen samtidig som de ikke får det presset som en "bærebjelke" i laget tilsier.

kaffe på kannen?

gashi

Har på følelsen at Gashi starter i morgen. Det hadde vært deilig å få han tilbake. Vi er alle enige om at Geiten er et fantastisk talent, men jeg er redd det blir for mye press på han. La han få sitte litt på benken og slippe unna de  der kjedelige 2'erene på børsen. Det river han bare ned. Det er viktig å bygge opp unge gutter. Enig?

Er forresten enig med deg Kaffekanne(?). United har perfektsjonert den greien der.

dudo

Nå reiser uansett Jaiteh til U20-VM etter Lyn-kampen, så Brann-utbrent blir han ikke med det første.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

jinxter

Gratulerer med 26 års dagen Gashi. Håper du feirer med en skikkelig god kamp.

Go Up