• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Recent Posts

Pages1 2 3 ... 10
1
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren ...
Last post by fortune - Today at 12:27:21
Med tanke på hvordan sommervinduet endte i fjor, håper jeg vi unngår å måtte hente noen denne sommeren.
2
Kamper / Re: Brann 2 - kamper
Last post by krakra - Today at 12:25:08
Hellan og Helland med igjen. Torsvik på benken igjen også, så forhåpentligvis ingen tilbakeslag etter forrige innhopp.
3
Brann / Re: Bård Finne
Last post by krakra - Today at 12:22:35
Hvorfor retter du ikke den kritikken mot den som kommer med personangrep, avsporinger og usakligheter istedenfor å argumentere skikkelig for at Finne bør satses på videre? En diskusjon blir gjerne balansert av at begge sider kommer med skikkelige argumenter.
4
Brann / Re: Emil Kornvig
Last post by Churchill - Today at 12:13:57
Jeg må trekke frem Kornvig. Det er sjelden en spiller som kommer til Horneland sitt Brann går rett inn på laget og spiller alt. Men det har altså denne karen klart. Han er virkelig en spiller etter Horneland sitt hjerte. Legger alltid ned en formidabel innsats og er en solid bølgebryter og pasningsspillet. Litt bedre uttelling på sjansene så kommer dette til å bli særdeles bra. Han er litt samme type som Børsting, men en MYE bedre teknisk spiller.
5
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren ...
Last post by Churchill - Today at 11:59:26
ES holder et bedre nivå denne sesongen enn jeg kan huske noen gang. Spesielt har "bunnlagene" hevet seg og det er ingen enkle kamper, hvor man på forhånd kan innkassere tre poeng. I en slik serie, vil innstilling og innsats ha enorm betydning. Se bare på de tre siste kampene til Brann. Mot Molde hadde vi full kontroll i en time. Så virker det som om all energien blir tappet ut av oss når  Molde får et par heldige mål. Vi taper på innstilling i den kampen. Mot KBK og HamKam, var dette på plass igjen og vi kriger oss til seks poeng. Vi ga aldri opp og fikk belønning. Klarer vi å spille kamper med den samme innstillingen som i disse to resten av sesongen, tror jeg vi blir en seriøs tittelutfordrer. Ser man litt på tallene bak prestasjonene, er Brann det laget som så langt har dominert mest i sine kamper og har den høyeste XG av alle. Klarer man å justere inn siktene i sommerpausen, blir vi leie å ha med å gjøre.

Når det gjelder stallen, er nok Hornisen mest innstilt på ikke å miste nøkkelspillere som Sery og Felix. Klarer vi å unngå det, er det masse potensiale i denne stallen. Vi har spilt 13 kamper nå og fremdeles er det mange av de etablerte som har et stykke frem til sitt toppnivå. I tillegg spillere med stort potensiale som enda ikke har kommet igang i det hele tatt, som Warming, Torsvik, Pedersen og Mathisen. Så har vi en "dark horse" i Sande.

Målsetningene i år bør være å vinne ES og hente hjem så mye penger og entusiasme som mulig fra Europa-spill.
6
Kamper / Re: Ham-Kam - Brann, Lørdag 1...
Last post by krakra - Today at 11:19:33
Quote from: Corran on Today at 10:57:12Blomberg lå også nede men det var en fing som så ut som den knakk eller noe.
Vet ikke om det var en kjent av Horneland eller noen tilfeldige som kommenterte men så ut som om Horneland forklarte noen på tribunen at det var fingen hans som var gale


Blomberg fikk fingeren ut av legg, noe Horneland forklarte til Ham-Kam-supporterne. Men han var irritert på at spillerne la seg for lett.
7
Kamper / Re: Ham-Kam - Brann, Lørdag 1...
Last post by Belfort - Today at 11:06:05
Liker ikke hvordan Kornet faller. Her må må noen fortelle han at slik gjør vi ikke i Brann
8
Kamper / Re: Ham-Kam - Brann, Lørdag 1...
Last post by Corran - Today at 10:57:12
Blomberg lå også nede men det var en fing som så ut som den knakk eller noe.
Vet ikke om det var en kjent av Horneland eller noen tilfeldige som kommenterte men så ut som om Horneland forklarte noen på tribunen at det var fingen hans som var gale

9
Brann / Re: Treneren etter Horneland
Last post by Corran - Today at 10:49:35
Akkurat nå er det jo ikke mange alternativer til Blomberg så at han får spille er helt naturlig.
10
Brann / Re: Bård Finne
Last post by ostraume - Today at 10:40:40
Du hadde styrket argumentasjonen om du prøvde å balansere den mer.

Pages1 2 3 ... 10