• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Gud det smakte !!

Started by Ole Brom, May 23, 2004, 21:00:01 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Ole Brom

Oi oi oi dette var deiligt !!!!! 3 VERDIFULLE poeng i dag ! All honnør til HELE laget i dag !

Godt jobba karer !! Må vi klare å ta spillet og entusiasmen med oss ut av byen og plukke poeng på bortebane !!

howieh57

Sinnsykt deilig!!! Men Ivar skulle vært utvist, straffen va klar!

Dylan skulle hatt mer fart, han tenker som en rask spiller, men e fan så treig.....
ra Sandsli, der teknikk og sleik fødes

Lefty

Fy pokker så bra Ragnvald Soma var i dag!

Og vi fikk se litt av hva Tommy Knarvik kan servere om han får litt spilletid.

Synd Haugen måtte ut. Håper det ikke blir noe langvarig?!

-HERLIG!!!

Lefty

Xminator

Dylan mangler en del på toppformen, det ble nok litt for mye i starten av sesongen. Veldig flink til å gå på de riktige løpene. Lovende.

Og amen, det var deilig ;)

brannfrik

hele laget har løftet seg spektakulært siden fadesen i bærum. man kunne ikkje se at det var det samme laget. soma, super-ray, og seyi spilte som guder og hele resten av laget kjempet sinnsykt bra!!

det var også utrolig fin trøkk fra ss i dag... deilig

vi e brann bergens stothet
sk-brann bergens stolthet :)

Professoren

Quote from: "brannfrik"
det var også utrolig fin trøkk fra ss i dag... deilig


Ja veldig bra store deler av kampen, litt slapt en stund etter 1-0, men "vi e brann-bergens stolthet runget."

Kvisvik, Soma og Rønningen er store i dag, herlig å se Kvisvik leke seg på venstrekanten.
Pen scoring av Ystaas, er kald der, men får minus for å ikke være i stand til å utfordre en mot en. Har imidlertid god tro på Ystaas fremover

enavgutta

Beste fra Store Stå isolert så langt i år helt klart! Sitter selv på Hansaen og gleder meg over at mye av stemningen planter seg bortover, faktisk synkroniserer vi ganske bra med SS. Denne suksessen må bare fortsette!

enavgutta

.. men som et lite tillegg må jeg understreke at det er et lite skår i gleden at bare 9000 tar turen til Stadion. At det è TV kamp e ingen unnskyldning. Foreslår at alle og enhver tar med seg en ekstra venn på neste hjemmekamp ;-). Da fyller vi Staddaen fint:)

sekto

Endelig så stemte det på banen og på Store Stå.. Spillerne leverte en god kamp, men deiligere var det at Store Stå klarte å dele seg på midten, og at det ikke ble klappet (for mye) under Vi e Brann, Bergens stolthet..
Var jo vanvittig bra trøkk, og nesten elektrisk stemning i andre omgang når det virkelig ble sunget..

SS kan ta æren for at Brann fikk det 2-0 målet.. Løftet laget og stemningen mange hakk.. ;0)

Ole Brom

Var en av de "uheldige" som måtte se kampen hjemme....skal sende et HATBREV til HSD og be di ryke å reise !!! Fergekaoset i Våge var og er en skandale !!!

Stemningen tok seg opp på SS i andre omgang og Bergens stolthet runget og ljomet kampen igjennom i tillegg til Hansa som virkelig imponerer så var det knall i 2 omgang !

Skumling

Måtte se kampen på tv i dag, og bortsett fra sekvensen med "Vi e Brann Bergens stolthet (som tok skikkelig av!) og herlig synging på overtid, så hørtes det ut som rimelig elendig stemning. Men siden dere som var der mener noe annet, var det kanskje noe i veien med plasseringer av mikrofoner osv.

Uansett, både SS og resten av Stadion må bli bedre. Fremdeles endel å gå på!

anita

I perioder va der veldig dårlig stemning, stille som i graven ei stond, det va fysst ud i 2. omgang det tog seg virkelig opp!!! Men då blei det te gjengjeld sinnsykt bra :)

Aam

Ystaas, Knarvik og Ivar var mest oppsig igår ! Helt klart ! Stemningen var litt laber iblandt, men tok seg opp litt utover ! Få på Stadda, utrolig irreterende !

Props til Sk Brann!
et è en tilstand som går utover all forstann,
Hjertet hamrer og banker, for byen og Brann!

KennethS

Quote from: "Ole Brom"Var en av de "uheldige" som måtte se kampen hjemme....skal sende et HATBREV til HSD og be di ryke å reise !!! Fergekaoset i Våge var og er en skandale !!!

Stemningen tok seg opp på SS i andre omgang og Bergens stolthet runget og ljomet kampen igjennom i tillegg til Hansa som virkelig imponerer så var det knall i 2 omgang !


Ikkje HSD sin feil at du og alle andre e ute i siste liten :D
tå på Brann

kirsti

Brann spelar godt på heimebane og mindre godt på bortebane. I grove trekk. Publikum KAN vera medverkande årsak. Ergo: gjer no iallfall det de kan for å hjelpa Brann! Dra på Lyn-Brann (og sjølvsagt heimekampane) og støtt opp! God akustikk på Ullevål, la det runge Brannhyllest over heile jævla Oslo!
ar du hette og ljå, holder du med rbk.

Ole Brom

Quote from: "kirsti"Brann spelar godt på heimebane og mindre godt på bortebane. I grove trekk. Publikum KAN vera medverkande årsak. /quote]

Historisk sett "skremmer" vel hjemmepublikumet Brann til å prestere. Vi har jo vært dårlige hjemme og gode borte før, og nå er det bokstavlig talt snudd ! Forstå det den som kan !

Go Up