• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

ny brann trener?

Started by kongen_av_bergen, October 31, 2005, 14:51:10 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

kongen_av_bergen

nå som aalesund rykker ned kan det kansje være en mulighet for brann og hente aalesund trener ivar morten normark.
normark har ikke hatt en så veldig bra sesong med aalesund men jeg syntes normark ville vært den perfekte trener for brann.
normak virker som en trener som virkelig blør for klubben og spillerene sine.
håper dette kunne vært noe for brann.

BL

Mange idiotiske tråder her no...
Hansa-
Felt Z

monzilla


Lurkin

Ikke han gnomen der, nei takk.
Berømte Brann fra Bergen

Xminator

Benitez er jo snart uten jobb. Det er jo bare å ringe :p

Charlie Winters

heller gjøran eriksson
RANN vinner!

piraya

Forskjellen her er vel at trådstarters forslag faktisk hadde en viss seriøsitet i seg og et snev av realisme. Greit at man ikke er enig, men å plutselig dra det ut til at alle verdens trenere skal hentes til brann er vel drøyt? Det er jo ikke som om trådstarter faktisk foreslår å hente Mohrinho til Brann, han foreslår en norsk trener, som om man liker det eller ikke, har en eller annen sjarm og karisma over seg. At forslaget fremmes er vel ikke noe gærnt i, men hvordan dere andre klarer å forpeste det med at joda la oss hente Alex Ferguson i stedet for han sliter i Manchester.. Voks opp da!

Dinho

Vi bør vel være litt mer ambisiøs enn som så. Normark har karisma og dametekket på ålesunds svar på exodus. Ellers har han ikke vist noe som tyder på at han bør komme til Bergen og Brann.

B-moderator

Brann inside

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

hanioslo

Normark har faktisk klart å få Aafk til Tippeligaen på to strake forsøk. Greit de har rykket ned igjen med en gang, men de har faktisk hatt det desidert dårligste mannskapet i Tippeligaen og. Synes Normark har klart å få mye ut av et dårlig mannskap. Spennende mann synes jeg....
trandlien ut av Bergen!

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

Ole A

Normark har jo bevist 2 ganger at han ikke er god nok som TL trener.
Og dessuten tror jeg ikke han vil til Bergen,det blir for langt unna mamma Riise...

Langhår

Er det virkelig noen som tror at det er lettere å vinne seriegull enn å rykke opp til Eliteserien? Mens Bergen forlanger titler er Aalesund knallfornøyd med å redde plassen.

Dersom man skulle byttet ut Mjelde nå, måtte det i så fall vært med en skikkelig kapasitet som har vist over lengre tid at han kan vinne noe. En sånn person er det ikke bare å gå ut på gaten å hente. Nordmark har rykket opp to ganger med laget sitt, for så å rykke direkte ned begge gangene. I mine øyne er ikke det bra nok for at vi skal innsette ham på bekostning av en som faktisk har vunnet noe med denne klubben.

Som tidligere sagt: Brann har forsøkt "kaste på dør" metoden så lenge jeg kan erindre. Har det vært noen suksess? Denne gangen kan vi vel prøve noe som heter "kontinuitet"?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Superjack

Quote from: "Lurkin"


Du må pittle dutten skjerpe deg.
Molde har kanskje årets dårligste stall. De har noen få profiler i Hestad, Rudi, men resten er skralt. At Friend er blitt en profil på det laget viser egentlig alt. En OK spiller i 1. divisjon, men stjerne på Molde.

Odd har en bra trener i bunn og grunn, men han spiller så kynisk at laget blir forferdelig å se på for alle andre enn Odd-supportere.

Og av trenerene som er nevnt er vel Solbakken den eneste "fantastiske". Det han har klart med sånn ca null ressurser i forhold til konkurrentene er "outstanding"!
Brannsupporter.

naitsirk


Xminator

Nå har Tromsø kun vist at vi neppe skal ansette Knut Langeland, Anders Pamer eller Gorm Nattlandsmyr som Branntrener. Selv om jeg med 3-kløveret i trenerstolen nok hadde meldt meg på i hylekoret om treneren(e)s hode(r) på ett fat.

Superjack

Xminator: Glimrende forslag der egentlig. Vi ansetter Langeland, så har vi en god grunn til å kjeppjage mannen etter 1/2 år i trenerstolen, og Brann på sisteplass etter grisebank på stadion mot Sandefjord. Gjerne med Pamer som assistent (så lenge det ikke blir han som bli ansatt når Langeland må ta bena på nakken)
Brannsupporter.

Superjack

Litt seriøst. Olympiakos røk på sitt 4. tap i CL og de ligger ikke på 1. plass i serien.

Olympiakos sin målsetting da de ansatte Trond Sollied var å VINNE! CL. Det klarer de definitivt ikke, og det spøker for UEFA plass. Når forgjengeren til Sollied fik fyken etter "the double" forrige sesong, så kan jeg ikke begripe annet enn at Sollied sitt hode sitter ganske løst om dagen?

Skulle Sollied vise seg ledig på markedet så burde Vollviken komme på banen, umiddelbart, med penger til å hente mannen. Så kunne Mjelde fått være assistent 2 sesonger...

Være våken!
Brannsupporter.

hanioslo

Like seriøst...

Trond Sollie er en trener av internasjonalt kaliber. Han kommer aldri i verden til Brann. Vollvik eller ei... Det er nok bare en jobb i Norge han er interessert om endel år, og det er landslaget.

Når ikke engang Rosenborg klarer å lokke han hjem så klarer ihvertfall ikke vårt kjære Brann det...

Mulig han ryker fra Hellas, men så er det vel ikke så lett å styre greske stjerner sammen med avdanka stjerner fra brasil og balkan og gudhjelpemeg hvorfra...
trandlien ut av Bergen!

Xminator

Tja, da seiler vel Sollie opp som 7. RBK trener på 7 år tenker jeg.

viks

Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Go Up