• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - espen

1
Brann / Daniel Braaten
April 28, 2007, 15:29:27 PM
I følge Vg.no er Daniel Braaten uten kontrakt til sommeren,
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=196572

Han er ung og han har vært landslagsaktuellt.. Sæternes har enda ikke signert, samt han begynner å bli gammel.

Kanskje Brann skulle snust litt på Braaten?
3
Brann / Flere Brann-fan i Bournemouth?
March 13, 2007, 14:58:53 PM
TL starter snart, er det andre Brann-fan i Bournemouth omraadet som kunne tenke seg aa moete opp for aa se Brann kamper sammen? aa kanskje dele paa prisen det koster for tilgang paa fxt?
4
Brann / FAEN!
October 15, 2006, 20:33:32 PM
Naa maa noen til helvete fortelle det jaevla forbanna forsvaret at de MAA slutte aa rygge!! De rygger aarygger! FAENS jeavla MOEKKAFORSVAR SPILL!
5
Brann / hansa
April 12, 2006, 00:51:23 AM
Ett bryggeri kan ikke reklamere hvis mer enn X% av omsettningen kommer fra alkoholholdige drikker. Hvis jeg ikke husker feil er det nummeret 40%.

Så derfor kan noen bryggerier reklamere mens andre kan ikke.

svarte det spørsmålet ditt?
6
Brann / problemet
April 10, 2006, 20:02:28 PM
Ja, da er sesongen i gang og du kan igjen se konturen av ett usikkert forsvar. Bade kampen mot molde og kampen idag viser at vi har ett umodent forsvar med paniske og lite rasjonelle besluttninger. Jeg har aldri vaert noe saerlig stor fan av Bjarnason men vi faar hape at de spiller paa seg litt selvtillit med litt mer trenging. Men jeg ser definnitivt behovet for en stor profil alla Andresen som kan feye til litt erfaring.

Jeg maa ogsaa si (til manges ergelse) at jeg er dypt skuffet over angrepet i dag. Jeg skal vaere foerstemann til aa inroemme at Miller er en utrolig haerlig spiller men han passer rett og slett ikke inn med saeternes. Du ser til stadighet at angrepet er meget lite mobilt, baade Miller og saeternes har tendenser til aa staa veldig mye i ro. Jeg hadde haapet paa at Winters ville laget litt mer uro (som han forsoevit gjorde med noen gode loep), men det er rett og slett ikke nok.

Ellers synest jeg at vi kan glimse konturen av ett toplag, men en del forandringer maa til. Jeg vil gjerne ogsaa ligge til at Opdal gjorde en formidabel jobb i dag, jeg haaper vi endelig ser en moden keeper som kan gi laget den tryggheten de trenger.

Espen
7
Brann / Vi skulle bare hentet.....
October 14, 2005, 19:51:33 PM
Quote from: "enavgutta"Husker jeg kjøpte han til Brann i fjorårets utgave av FM. Egentlig ganske utrolig at det var mulig :-D

Virker som enkelte tar litt mye av FM verdenen inn i forumet her..


Jeg vet ikke med deg men jeg så han faktisk live da han scorte ett meget bra mål for noen uker siden. Kanskje jeg ikke gjorde skikkelig research men jeg begrunner hvertfall ikke mine argumenter på data spill.

Poenget var.... siden vi diskuterer innkjøp for 2006 sesongen, at det finnes utrolig mange talenter utenfor våre landegrenser som venter på at noen skal komme å snappe dem opp.. Norge er kanskje ikke det mest lukrative landet å mellom lande i, men det er definitivt et springbrett til resten av europa.
8
Brann / Vi skulle bare hentet.....
October 14, 2005, 19:02:26 PM
HaHa! Freddy Adu har utalt at han sitter meget stor pris på publikums entusiasme og har nylig nevnt at han kunne tenke seg å reise til Europa. At han hadde 10 miller i årslønn visste jeg ikke, men det inkluderer samtlige sponsor avtaler. At han kunne reist til brann som ett springbrett til europa er kanskje ikke umulig, men at større klubber hadde snappet han opp er nok mer sannsynlig.

Fotballen i amerika dør sakte og en fotball "stjerne" ønsker nok heller å spille fotball i norge for litt mindre penger hvor muligheten til å spille i europa er større en i USA. Personlig ville jeg hvertfall foretrukket det enn 10 tusen halvdøde amerikanere som ikke lager atmosphere for fem flate øre.

Men jeg skal være enig at det er en langshot ;)

Men Andy Williams tjener faktisk bare 300k, og er nok ikke priset altfor høyt og er ikke utenkellig. Det er overaskende nok en del talenter i amerkiansk liga, selvom kvaliteten på lagene kanskje ikke er den beste.


Espen
9
Brann / Vi skulle bare hentet.....
October 14, 2005, 17:50:15 PM
Freddy Adu - D.C. United og Andy Williams - Real Salt Lake. Begge kan nok brukes som spiss eller midtbane.. Og Freddy har en fart som får Brian West til å ligne på en småfeit sofasliter!

Begge to er relativt unge og har potensiale til å bli meget gode spillere, meget teknisk og godt overblikk. Jeg kan ikke tenke meg at de vil si nei til å komme ut til Europa hvor de begge har muligheten til å starte en karriere hvor fotball faktisk får den kudosen den fortjener..

De er begge uansett verdt å ta turen over dammen for å sjekke ut.
Kanskje vi skulle sendt Mjelde en liten mail..

My two cents

Espen
10
Brann / JAN DEREK TIL BRANN
August 26, 2005, 17:24:51 PM
Hold Jan Derek langt unna Brann!!!!!!
11
Brann / Re: Sjokk???
August 18, 2005, 11:49:07 AM
Quote from: "oppedal"
Quote from: "ole"Det er skremmende at Brann , som før sesesongen gikk ut å skulle ta GULL, ikke ser ut til å finner det nødvendig å trene for å vinne serien. Trodde det var en selvfølgelighet at jo mer en trener blir man bedre. Hvem sin feil er det at forberedelsene til sesongen er så dårlig? Mjelde, som hovedtrener, spillerne eller styret i Brann? DET ER EN SKAM.


De burde kanskje trene litt mer, men det er jo noe som heter å bli overtrent. Før sommeren så det ut som Brann skulle ta medalje, men etter sommeren har flere spillere blitt skadet og Kvisvik er ikke iblant oss lenger. Dette er en av grunnene til at Brann har falt sammen i de 5 siste kampene. Og skal de vinne noe som helst bør Brann kjerpe seg på bortebane.


Kvisvik gikk virkelig ut i media og sa at hans "bortgang" var planlagt lenge før sesongen begyndte. Det vil jo tilsi at ledelsen var fullstendig klar over at han mest sannsynlig ikke ville tilbringe hele sesongen i klubben. Så det forsvarer ikke at klubbe ikke klarer målsettningene sine
12
Brann / Farvel Miller!
July 06, 2005, 16:26:13 PM
Jeg må nesten si meg enig, Miller er en fantastisk flott ballkunstner som har mye å tilby brann. Men vi kan ikke hoppe på lønnskarusellen igjen bare for å beholde ham. Slik jeg har tolket saken så har brann strukket seg meget mye for å beholde ham, og hvis han er så utrolig pengegrisk at han bare skal ha og ha så får han bare dra.

JEg synest det blir latterlig hvis han kan tro at han kan melke brann systemet. Og at det er det eneste vi supportere og brann betyr for ham.

Beklager, men jeg synest at de som spiller på laget skal ha Hjertet i brann også.

my two cents
13
Brann / Vollvik selger Chess
July 06, 2005, 12:12:09 PM
Altså, det er jo ingen tvil whatsoever at det han har gjort for brann har han gjort for å få fokus på selskapet. Og jeg tviler på det aller sterkeste at han bruke sine private penger på å hjelpe brann, da må det eventuellt bli å kjøpe klubben.

LA oss håpe at han har tanken på andre firmaer han kan bruke til å fronte nye brann stunts..
15
Brann / Spørsmål
July 05, 2005, 15:12:54 PM
hva med å sende pm til noen i styret om dette emnet?
16
Brann / Helegbe
July 05, 2005, 10:33:04 AM
Quote from: "viks"Tror ikke vi skal ha for store forventninger til vår afrikanske venn. All erfaring tilsier jo at spillere som kommer utenfra Skandinavia og til Norge, trenger minst en halv sesong på og tilpasse seg.

Clayton Zane,Michal Mifsud,Robert Koren,Brian West, Patrice Bernier, Rob Friend, Dylan Macallister, Karim Essedirei osv..

Noen unntak er det jo alltid som feks Olfinjana men han var jo bare gjennomført kvalitet og hadde slått til hvor som helst...


Ikke i Wolves, han trengte jo en god del kamper der før han ble suksess.. JEg håper å tror at vi får en meget habil spiller... Eneste som bekrymer meg er at han er så pusslete. Håper han klarer å hamle opp med fysikken som er i norsk fotball.. Ikke minst all den kjiipe holdingen!
17
Brann / ødegaard igjen
July 05, 2005, 10:30:51 AM
det virker som Rbk er desperat etter å få frigjort litt lønnsbudsjett, så kanskje ødegaard går enda billigere?

Uansett vil jeg gjerne se ham i Brann drakt, og hvis det blir tilfelle vil jeg si at brann kommer sterket ut av sommeren. På spissfronten synest jeg vi ikke trenger noe mer, vi har allerede Miller, Sæternes, Winters, Tfl, Helgebe, Dylan som kan spille spiss.

Jeg vil si at vi kanskje har Norges beste midtbane fra før, og med ødegaard vil det nok se veldig lovende ut.

Forsvaret er det neste jeg ønsker å se forsterket, men til dems forsvar synest jeg de har skjerpet seg betraktelig i de siste kampene.

JEg tror personlig at peddien og Co har noen ess i ermet, så vi får smøre oss med tolmodighet.

Er det ingen som kjenner Vollvik da? send en sms og si at han kan gjøre opp for "tabben" han gjorde på cupfinale showet ;)
18
Brann / Tur til Molde og Oslo.. :?:
July 05, 2005, 10:22:43 AM
Quote from: "viks"
Quote from: "espen"I molde har du for eksempel jazz-campen som så oftest har en del plasser ledig. Men da må du selvsagt ligge i telt.

så komplett umulig er det ikke ;)


Jeg har snakket med Jazz styret, og man må kjøpe billetter til konserter dersom man skal overnatte på campen...

Anbefalt link: www.visitmolde.com


Det tror jeg er litt Bull, siden jazz campen er styrt av privatpersoner... Jeg har vært på jazz festivalen de siste 17 årene og det har aldri vært noe problem. Da må det i såfall ha kommet noen nye regler og bestemmelser det siste året.

Men hvis det stemmer er det nok kanskje litt vanskelig med plasser..

Lykke til
19
Brann / ødegaard igjen
July 05, 2005, 09:57:10 AM
Jeg vet det er mange her som ikke liker ødegaard så godt siden han valgte RBK framfor Brann. Men nå er han ivertfall en god spiller og kan kanskje tilføre Brann en god del.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=282902

Kanskje Peddien skal fokusere nordover en liten stund? hvis han allerede ikke har gjort det.. Da vil Brann ha Norges desidert beste midtbane hvis de allerede ikke har det..

Så kunne de anskaffet en forsvarspiller eller to så er gullet i boks ;)
20
Brann / Tur til Molde og Oslo.. :?:
July 05, 2005, 09:35:49 AM
I molde har du for eksempel jazz-campen som så oftest har en del plasser ledig. Men da må du selvsagt ligge i telt.

så komplett umulig er det ikke ;)
21
Brann / Elendig stemning idag...
July 04, 2005, 00:31:44 AM
Quote from: "Gnomen"
Quote from: "enavgutta"Vel, slik var det desverre på Hansa i dag også. Folk måpte på deg som om du var et fremmed dyr når du reiste deg... Nå sitter vi på et felt med kids og familie, men likevel.. ganske utrolig:-D

Var vel en 10 - 15 stykker av de som holdt kjeft og så i bakken hele kampen rundt oss som nok ville sendt oss på Sandviken om de fikk muligheten  :-D


Noen som husker cupfinalen i fjor? Der sto folk å sang og danset til de holdt på å krepere.. Det som irriterer meg noe sinnsvakt er at mange, veldig mange av de samme folka sitter på Stadda å syter og hytter med neven når Brann går på en smell mot f.eks B/G.. Jeg kan ikke beskrive hvor forbanna jeg blir når jeg ser slikt.. Snakk om hykleri!

Det er lov å støtte laget sitt i motgang også.. Og på ledelsen 1-0? Hvorfor syter folk av det da? Vi er ikke Real Madrid, folk må tenke på at Tippeligaen er jevn, det er faktisk marginer det handler om fra topp til bunn, det er ikke gitt at Brann vinner mot alle lagne som ligger under dem på tabellen.. Og når Brann går på en smell så skal ihvertfall vi vise at vi står på.. Det er jo derfor vi er der.. Jeg får frysninger på ryggen når jeg hører supportere som støtter laget sitt selv om laget har en dårlig dag.. Det er noe martyrsk over det hele :)


Hmmmm?
så vi på samme kamp eller? det er stor forskjell på å støtte laget som faktisk spiller FOTBALL å taper enn å støtte en gjeng med idioter som løper rundt på banen like forvirret som en nyspringet fis i en kurvstol!!

Det er noe av det mest latterlige jeg har sett noen spille i brann drakt på lenge! Mistforstå meg rett, jeg støtter brann i både medgang og motgang. Men når spillerne rett og slett ikke gidder, så fortjener de å få pes!

DET er forskjellen på Start og Brann til dags dato, start gutta blør for drakten. Vi begynner å bli skremmende lik Molde for noen år siden! Vi har kanskje landets desidert beste lag på papiret, også spiller de slik rævdårlig fotball på Kvisviks siste kamp. Eneste lyspunkt på en ellers trist dag var at forsvaret ser ut til å ha kommet seg skikkelig.

Nei.... vi får håpe at Vaagan Moen og Ludvigsen får inn litt gøts i laget igjen! Vi vinner aldri serien med slikt spill! DET skal være sikkert!
Stemmningen er som de fortjener spør du meg!

Espen
22
Brann / Miller
June 29, 2005, 11:11:49 AM
ja, jeg tror ikke Per Ove skal få pes for dette. Det finnes grenser for hvor mye vi skal strekke oss for en spiller også..

Jeg var uenig i å betale skjorte og sjel for Winters når det var snakk om det også..

Men for all del, jeg håper han blir.. kanskje alle dere Miller fanatikere kan lage spleiselag?
23
Kjære Nixon:

Jeg tror du ikke helt forstår hva jeg prøver å formidle med mine argumenter, og jeg mistforstår nok dine, Ellers så er vi nok begge så sta at vi ikke ønsker å forstå dem ;) jeg lenner nok mer til den siste.

Men jeg får gi meg i denne diskusjonen å få innse at majoriteten er uenig i hva jeg mener om den mannen. Og ja, jeg mener forøvrig at han ikke har vist at han er så dyktig (i brann) som dere mener, men angående heder og ære tror jeg nok vi alle er enige om at han ikke fortjener den samme plassen som kniksen, eller for kvisvik for den slags skyld.

Ellers vil jeg si at de innleggene jeg leser fra deg er som oftest veldlig saklige og godt argumenterte, men forumet her er ikke akkurat landkjent for saklighet og da innbyder det ofte til mistforståelser, spesiellt når en tekst ofte kan bli tolket på en annen måte enn forfatters intensjon. Og jeg må si det hadde vært hyggelig å ta en diskusjon med deg over noen halvlitere en dag.

Ellers kan jeg kanskje ligge til at jeg faktisk jobber som pedagog for vanskeligstilte barn når jeg er hjemme i norge på ferie. ;)

Hvis jeg gikk over streken beklager jeg på det sterkeste.

Takk

Espen
24
Quote from: "Nixon"
Quote from: "espen"At han ikke fortjener den hederen som stjernene til brann, slik jegløh (som startet tråden) ville.

Det er ikke noe annet enn det...

Og der føler jeg at jeg har rett..

Og ja, han har vært skadet, og ja han har gjort noen bra ting innimellom..

Men igjen, han fortjener ikke samme heder som Branns stjerner!


Hvis hovedankepunktet ditt er at han har fått for mye heder så er det søren ikke mye å bruke så mye energi på! Skulle nesten tro han hadde trent godt i hele vinter og vært Brann sin desidert dårligste spiller.



Ok, som moderator synest jeg du er bra ignorant.

oppe over diskonsjonen så finner du en link som heter "Sportsklubben Brann og livet rundt" så trykker du på tråden igjen å leser både tittel og første innlegg.

Den som har skrevet dette innlegget kalles ofte "trådstarter".

Meningen med et slikt diskusjonsforum (det er det dette kalles) er å starte en tråd (dette er det trådstarter som gjør) om ett eller flere emner. Vi kan gjerne kalle dette innhold. Så diskuterer en eller flere brukere (helst flere) om dette emnet.

Hvis du har gjort det som jeg har beskrevet tidligere kan du også se at tråden var om Martin Andresen fortjente heder og ære på link linje med andre brann spillere. Det ble indikert i dette innlegget at vi snakket om store navn, siden blandt annet Paul Scharner sitt navn ble nevnt.

Altså, ett sammendrag i korte trekk viser da at vi diskutere Martin sin heder og ære.

Quote from: "Nixon"
Ellers burde du og Truls Dæhli gitt ut en bok sammen: Hvordan forlenge en tekst med linjeskift...


Det kan jeg godt, for Dæhli har tydligvis forstått noe du ikke har forstått. At struktur og lett oversiktlighet er viktig slik at forskjellige individer kan forstå inleggene dine. Linjeskjift bidrar blandt annet til at mennesker med lese å skrive vansker kan lese lettere.

Samtidig kan kanskje du slå opp "skikk og bruk" eller kanskje "profesjonalitet" i ordboken. Slik at kanskje også du en gang kan forstå at personlig angrep (spesiellt fra en moderator) er bra smålig, og lite høfflig. Siden du er så utrolig "voksen" og "fornuftig" visste du kanskje det?

Hvis du har problemer med forståelsen av noen ord og meninger så henviser jeg deg gjerne til noen som kan forklare deg enkle begreper i kunsten å samtale.

Og hvis du absolutt vil fortsette smålighetene er jeg selvfølgelig åpen for å diskutere det videre.

Men da selvsagt utenfor dette forum slik at andre faktisk slipper slik tåpelig oppførsel. Hvis dette er uforståelig så kan du gjerne ta å lese en kjapp gang over reglene som beginner seg ved linken "Sportsklubben Brann og livet rundt" under " Påminnelse - oppfriskning av regler"

Takk

Espen
25
Quote from: "Nixon"Espen, du skriver jo selv flere ganger at Andresen har løftet midtbanen vår i forhold til i fjor. At du hadde høyere forhåpninger og at han har, etter din mening, fått for mye heder og ære, er jo bare flisespikkeri. At han har gjort Brann bedre er tross alt det viktigste!

Og så må du ikke glemme at han var skadet helt opp til seriestart og har småhanglet siden. At han da har hevet midtbanen forteller jo bare hvilken spiller vi har fått. Så glem millionene akkurat nå og ta heller den diskusjonen når vi skal oppsummere Brannkarrieren hans!


Ja, men til hvilken pris skal du heve midtbanen?
Du kan lissom ikke glemme pris når Brann betalte skjorte og Sjel for karen, hadde dette vært et annet navn med en annen pris ville saken vært anderledes.

Men nå koster han 14 miller og burde prestere deretter, som han ikke har gjort..

Han har heller ikke prestert på samme nivå som feks kvisvik, scharner, sæternes. Og derfpr bør han ikke få samme heder og ære.

Det var det diskusjonen startet som og det er det jeg argumenterer imot.

At han ikke fortjener den hederen som stjernene til brann, slik jegløh (som startet tråden) ville.

Det er ikke noe annet enn det...

Og der føler jeg at jeg har rett..

Og ja, han har vært skadet, og ja han har gjort noen bra ting innimellom..

Men igjen, han fortjener ikke samme heder som Branns stjerner!
26
Quote from: "Nemesis"
Quote from: "Xminator"Og jeg er villig til å vedde på at du *ikke* hadde gitt en eneste assist som sentral midtbane på Brann Espen ;) Spørst bare om Mjelde er villig til å bruke deg en hel sesong bare for å få avgjort det veddemålet :p


Han bruker jo sanne, så da kan jo like godt denne Espen få sjangsen... ;p


Haha! Og jeg tror at jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er bedre enn sanne!

Nei, det blir litt teit å ta diskusjonen slik, da er det mye enklere å få diskutert skikkelig over en pils slik som de gjorde i gamle dager ;)

Men poenget mitt er (for siste gang):

Andresen er god nok til å sende en passning som kan resultere i mål, genial passning sådan. Men det skal lissom litt mer som skal til for å være en "frelser" i brann..

For sitte ett annet lys på hva jeg mener:

Hvis alt Andresen gjør igjennom hele sesongen er å ha 12 målgivende, er det bra nok?

Eller kunne vi sittet innpå en annen som kanskje bare har 7 målgivende men som bidrar på flere områder også?

Hvis vi absolutt skal være så faktabevisste så må vi ligge til alle faktorer i regnestykket.

Taklinger, løpskapasitet, passninger som fører til farlige sjangser, press på ballfører, overblikk, misting av ball, osv osv osv

Hadde han vært spiss og det var mål vi snakket om så hadde ting vært anderledes, men midtbanen er ikke bare der for å ha målgivende, de skal også jobbe defensivt samt en bråte med andre oppgaver som det ikke er verdt å nevne..

og TOTAL intrykket mitt av Andresen, MINUS noen glimt som har vist at han har kvalitet, resulterer i at jeg er skuffet..

Haugen har andre kvaliteter så å sammenligne dem to føler jeg ikke blir riktig, selvom de innehar samme plassen. Trikset er å ha en riktig mix med spillere som utgjør en totalsum som er bedre enn tidligere. Og ja, Andresen er bedre enn alle alternativer for øyeblikket..

Han har bare skuffet og fortjener ikke heder og ære på lik linje som noen andre.
27
Brann / Sikkerheten/berusete folk
June 21, 2005, 14:57:39 PM
forøvrig så var det flere som klaget på henne.. Og jeg vet at flere med meg var meget nær å kaste henne ut..

Så moralen er:

At hvis noen plager deg på den måten er det bare å gi beskjed til de rundt deg, sannsyligheten for at du er alene om å bli plaget er liten.
Hun stilte seg en del forran oss så vi fikk ikke med oss det som skjedde med deg.

Men jeg vet av erfaring at Thomas ikke er fremmed for å gi henne en lusing.. Hahaha!

Men fra spøk til revolver, spør noen "voksne mannfolk" om de kan hjelpe så går det nok bra. Jeg tror de fleste ønsker slikt pakk vekk fra stadion..

My two cents
28
Brann / Mjelde. Rett mann?
June 21, 2005, 14:47:14 PM
Det jeg savner er en som kan piske spillerne skikkelig hvis spillere ikke presterer, ala Tom Nordlie. Det tror jeg kanskje Mjelde mangler..

Nordlie er kanskje arbeidsledig etter sesongen, la oss hente ham som tredje trener.. ;)

Ellers har mange av de horrible byttene som mjelde hadde spesiellt i fjor forsvunnet, og det er klare tegn til progresjon i arbeidet hans.

Jeg synest personlig at Mjelde er genial og vil gjerne ha han på langtidskontrakt, så får vi heller hente inn ekstra kompetanse på de områdene som mjelde har mangler på.

Ellers kan noen bitchslappe ham å be ham skjerpe forsvaret, og kanskje til å med lære Sæternes offside regelen.

Men når alt kommer til alt så synest jeg at Mjelde skal bli! Han har som sagt tross alt ført brann til 3 plass, cupfinale seier og foreløbig 2 plass i serien.

Latterlig å begynne å begynne å diskutere hans bortgang.
29
Brann / Petter Vaagan Moen
June 21, 2005, 14:27:53 PM
Quote from: "dex1974"


Sa de ikke nettopp at det var uaktuellt?
Jeg synest samtlige aviser har sitert Solbakken i det at han var mye dyrere en kvisvik, og at det var uaktuellt å selge for under 10 miller..

Men så er det ikke solbakken som bestemmer pris heller da..

Det hadde vært KNALL!
30
Brann / Gode nyheter mtp seriemesterskap
June 21, 2005, 14:21:40 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "espen"Blir det "serieavsluttning" så tror jeg ikke du har noe problem med å ta bilen over til hamar å hanke noen biletter litt før kampen nixon!


Jeg hadde selvsagt gjort hva som helst for å fått sett kampen. Problemet er bare at det hadde mange andre gjort også. Så det er det jeg mener med at tilstandene ville blitt verre enn i fjor høst hvis et seriemesterskap står på spill. Mye verre. Husk på at nærmere 20.000 Brannsupportere på en eller annen måte klarte å skaffe seg billett til Ullevaal. På Briskeby er det bare plass til ca. 7500 tilskuere, og opp imot 2000 er vel solgt som sesongkort.
Nei, vi får håpe vi tar serien i Trondhjem to kamper tidligere. Det hadde vært noe!


Tror du ikke fortsatt at samtlige som noensinne har sittet sin fot på stadion vil være med på årets siste kamp etter at vi har dratt i land 1 plassen?

Jau... Men vi finner jo det meste å klage på også da ;) eg mener, vi er jo seriemestere!

Vi finner nok en løsning!

La oss leve i troen Nixon ;)
31
Brann / Petter Vaagan Moen
June 21, 2005, 14:11:51 PM
Quote from: "Xminator"Ikke sant Nixon :p Det var en logisk brist i den der... Og for gang #100, Brann skal spille 4-4-2. Diverse FM varianter blir jo forkastet, gjerne etter en omgang der trenerene skulle være smarte. var det 4-2-3-1 Mjelde og Steffensen prøvde på?

3 på topp høres så fint ut. Selv tror jeg det er perfekt med 2 på topp.


Jau, jeg er forøvrig enig med deg der Xminator..

Slik som stallen er for øyeblikket så passer brann best til 4-4-2, men handler brann litt lurt så kan vi kanskje få det til.

Men som nixon sier, hvem skal spille kant?

Jeg vet ikke, men TFL er en jeg har lyst å se i brann drakt.. Jeg kan for lite om det utenlandske spiller markede til å gi noen tips, men hvis brann sonderer litt så har jeg tro på at de klarer å fixe noe.. Han dere Hokebe (eller.no) karen fra Ghana skal jo være ganskje kjapp og god.

Men jeg er ganske sikker på at vi må utenfor landets grenser for å finne noe med kaliberet jeg personlig ønsker..

Who knows?
32
Brann / Gode nyheter mtp seriemesterskap
June 21, 2005, 14:06:16 PM
Blir det "serieavsluttning" så tror jeg ikke du har noe problem med å ta bilen over til hamar å hanke noen biletter litt før kampen nixon!

Uansett vil det bli større en cupfinalen, og vi vil forhåpentligvis stille 20 000 + på den kampen. Uansett om flesteparten må sitte på vg.net.live på biblioteket på hamar å se kampen!

Jeg driter i det! om jeg så må fly innom hamar for å hente bilett først så skal jeg på den kampen! så skal jeg til Bergen å drikke meg snydens i en måned!

HAHAHA!

Vi vinner serien i år!
Ja visst faen gjør vi det, som i 1963
Mens vi ler av alle bønder i vårt land!
33
Brann / Petter Vaagan Moen
June 21, 2005, 14:01:55 PM
hva med å handle litt forsvar istedenfor, få roen på den å spille med 3 på topp! Jeg vil verken se Miller, Sæternes eller Winters på benken.

3-4-3 Med ett bunnsolid forsvar og to kjappe vinger med stålkondis som kan beine opp og ned på kanten i samtlige 90 minutter!
34
Brann / Gode nyheter mtp seriemesterskap
June 21, 2005, 13:58:27 PM
Det spiller ingen rolle, Brann tar seriemesterskapet mot Viking eller odd! Så har vi en måned med festligheter!!

Tenk dere det: Seriemesterskap, cupmesterskap og til slutt RL!!

Helt genialt!
35
Quote from: "Nemesis"Kan jo bare legge til at han ligger på 5. plass på spillerbørsen til nettavisen (som forøvrig toppes av Scharner og Sæternes), og  7.  plass på vg børsen.
Det er greit at disse spillerbørsene ikke alltid er helt korrekt, men så høyt oppe av to aviser, viser at han har faktisk gjort det bra.


Og det er det jeg mener, at han lever på navnet og får altfor mye skryt.

Men nok om det
36
Well, først til deg Xminator:

Om Jorden er rund eller ikke er en helt annen diskusjon og forøvrig uten sammenligning.

Jeg også kan gi en målgivende passning, men jeg er ikke god nok for brann fordet, og hvertfall ikke verdt 14 miller..

Og for det andre er Andresen en god spiller, det er det ingen tvil om. Det er nok heller ingen tvil om at han har løftet midtbanen. Men det jeg mener er at han har ikke prestert så godt som jeg hadde håpet, og jeg synest heller ikke at han prestert så godt som han burde.

Jeg synest han har rotet mye, ikke har han vært noe dyktig i 1 mot 1 situasjon uten ball heller. Scharner og miller offrer seg for brann og slenger seg inn i dueller uten ettertanke, der synest jeg at Andresen har vært ganske feig..

Han rygger ekstremt mye sammen med resten av forsvaret og gir ikke nok press mot ballfører.

Poenget mitt er: At Andresen er en dyktig spiller som kan sende noen utrlig baller i ny og ne, han er meget dyktig teknisk men har til gode (for meg) å prestere noe (over tid) som forsvarer prisen hans.

Det er ikke bare svart eller hvitt, flat eller rund, elsker eller hater. Hvis du leter lenge kan det hende du finner noen nyanser imellom også.

Til apop:

Det kan godt være at jeg tar feil nå, men så vidt jeg kan huske så har ikke miller spilt noe nevneverdig på midten med Scharner i år. Scharner har utvilket seg noe sinnsykt siden han kom til Brann, og DET tror jeg er grunnen til at han stikker på sine flotte løp, at han jobber som en hest og at han offrer seg totalt for laget.

Og ja, jeg er forøvrig enig med støttepassningene, men det finnes jo grenser. Da kan vi like greit fortelle Haugen at han skal spille støttepasning med en gang han får ballen, er en mye billigere løsning.

Jeg trodde virkelig at Andresen ville ha en betydning utover den verbale og mentale autoriteten han viser.

Han har vist til tider at han har et genialt overblikk og en sinnsyk skudd/passningsfot, jeg hadde håpet å trodd at han kunne vist mer av den enn det han har gjort.

Men det er forøvrig liten vits i å diskutere videre, vi får håpe at jeg tar feil. Som jeg sikkert gjør.

Så får jeg heller stille uforståelig til deres beundring, og dere uforståelig til min negativitet.

Så får jeg kjøpe dere en øl å be om unskyldning etter at Andresen har sikret oss "the double" !
37
Ja, jeg får gi meg..

Han blir nok helt sikkert en skikkelig Hit i brann!
38
Men for å komme til bake til tråden og det som opprinnelig vekket min interesse så synest jeg ikke at Andresen fortjener oppmerksomhet og cudos på samme måte som andre i stille.

Miller, Kvisvik, Scharner, Soma, Sæternes, Winters er alle spillere som kanskje ikke har prestert like godt i årets sesong, men som virkelig har bevist at de kan gjøre en destinktiv forskjell for brann.

Noe Andresen har til gode å gjøre..

Derfor synes jeg ikke at Andresen bør bli hedret på lik linje med de som er de virkelige heltene i brann!

Sitt heller fokusen på Scharner, han er en mann som ikke får skikkelig heder! Den mannen er genial, selvom han er en aldri så liten pillemisbruker.. ;)
39
- Jeg får ligge død, men jeg synest virkelig at nesten samtlige på SS ropte "NEEEEEEEI" nesten hver gang Andresen hadde ballen..

Ikke fordi vi så gjerne vil se ham uten ball, men fordi han mistet den på fornurlig måte gjentatte ganger.

- Jeg synest virkelig at jeg klappet som en gal når Andresen taklet på søndag..

Ikke fordi jeg så gjerne vil se ham med trynet i gresset, men fordi han har jogget rundt som en opplåst blære som prøver å spare drakten sin for en ekstra vask

- Jeg synest virkelig at folk skrek mot ham

Ikke fordi han var så dyktig, men fordi 90% av alle baller som kommer fra hans fot er mot egen banehalvdel

- Jeg synest virkelig at jeg har vært ekstremt oppgitt til tider

Fordi Andresen har virket mer forvirret på banen enn en nysluppet fis i en kurvstol.

Jeg synest ikke det er noen sammenligning Mellom Makelele og Andresen, nettop fordi MAkelele spiller bra!

Men vi er uenige, og får forbli uenige.. Det er ingenting jeg kan si eller gjøre for å få deg til å skifte mening, eller ei er det i min intensjon.

Brann vinner cup og serie i år, Bergen blir norges hovedstad og jeg vinner i lotto!

Det hadde vært knall det!
40
Brann / hoseth takker nei
June 21, 2005, 12:44:10 PM
Det er Greit at Hoseth er en klyse og kanskje ikke noe vi vil ha i Brann.. Men han er jo fortsatt en meget habil spiller av landslagskaliber, jeg overasket at folk jubler over at en av våre største konkurenter har forsterket laget på den måten..

Selvom vif ikke har prestert så utrolig bra i det siste synest jeg de har en skremmende sterk stall. Er det noe som er verre enn at RBK tar sitt 14 seriegull må det være at VIF får smykke seg med tittelen..

Men for all del, etter vi har handlet vinger og forsvar i sommer så er det ingen som kan ta oss igjen. Med eller uten Hoseth, Adriano eller Maradona (forøvrig ingen connection mellom de forenevnte)
41
Brann / Gode nyheter mtp seriemesterskap
June 21, 2005, 12:22:22 PM
Hehehe!

Jeg har allerede bestilt flybilett hjem til cupfinalen og serieavsluttningen, så vi får for all del håpe at du har rett!!
42
Quote from: "Xminator"Andresen er en dyktig spiller som har gjort midtbanen til Brann bedre. Så enkelt er det. Det er i seg selv verdt pengene.


Ja, men til hvilken pris?
Vi kan jo kjøpe ødegård for 20 miller og Vaagan moen til 15 i samme slengen, midtbanen blir bedre og det er jo i seg selv verdt pengene...

Poenget mitt var egentlig bare det at han ikke har slått sånn til som jeg hadde håpet, og at han for øyeblikket ikke er nær av å være verdt prisen.. Men for all del, la mannen få tid på seg til å bli skadefri å få spilt seg inn på laget..

Og nå når Kvisvik stikker så får han kanskje flere baller og kan få en rolle i brann som er mer lik den han hadde i Stabæk som en ballfordeler og 100% midtpunkt i alle angrep..

Men for å motsi megselv litt, jeg håper og tror han blir en suksess..

La oss være enige om at vi er uenige for øyeblikket, så håper vi han tar helt av mot odd.
43
Quote from: "naitsirk"har du høyrt om makalele espen.
får vel ikkje akkuratt kjempe dekning i media, men etter mi meining den viktigaste spelaren te chelsea.mangen vil nok motsei meg på dette og meine at lampard e viktigast, men sjå på real ette at han reiste.


Det er nå virkelig to forskjellige spillere to forskjellige lag og to forskjellige situasjoner.. Jeg er spent å høre på hva andre mener om saken, men jeg kan ærlig talt ikke skjønne hva alt fusset er..

Makalele er en ekstremt dyktig spiller som gjør en ekstremt bra jobb, Andresen er en ekstremt dyktig spiller som ikke har gjort noe særlig..

Ja, han kan bli stor og ja han kan bety mye for brann etter sesongslutt, men akkurat for øyeblikket mener jeg at han har spilt dårlig og at han ikke fortjener alt skrytet.

Men for guds skyld la oss håpe at jeg tar feil og at han storspiller fra nå av og til evig tid!

For brann selvsagt!
44
Quote from: "SeTrE"


Hah!

Rest my case!

Har han produsert noe some helst i Brann drakten? Du kan aldri ALDRI gi martin credit for at vi ligger på andreplass! Kanskje han er bedre enn alternativene vi har men han har gjort bra mye rusk også.

Scharner, Miller, Sæternes. kvisvik osv er spillere som skal ha æren for vår suksess, ikke andresen!

Han lever på navnet og navnet alene! så du på samme kamp som jeg gjorde? Han rotet jo ballen vekk hele tiden, og jeg tror faktisk ikke jeg har sett han tatt en skikkelig takling før søndagens kamp.. og støttepassninger! støttepasninger! Det er han god på!

Som sagt, han hadde en bra finte mot Bodø Glimt tror jeg, han har hatt 2-3 fine skudd som det definitivt var klasse over, men det forsvarer ikke prisen hans. og heller ei, det sitter han ikke på samme linje som Scharner, kvisvik og eventuellt Miller som har hatt en konkret betydning for laget.

Hadde det vært haugen som hadde prestert akkurat det samme som Andresen kan jeg garantere deg at miller hadde vært den som hadde besittet den sentrale plassen på midtbanen..

Jeg sier ikke at han er grisedårlig, men jeg skjønner virkelig ikke all den positive omtalen han har motatt. Og hadde det vært opp til meg så hadde miller tatt over plassen til Andresen..

Og ja, forsvaret har spilt rævdårlig i år. Men det forsvarer ikke at vi skal skryte Andresen opp i skyene for en helt middelmådig prestasjon.

Det mener jeg om den saken
45
Jeg må ærlig inrømme å si at jeg er dypt skuffet av mannen! Han kostet oss skjorte og sjel og har egentlig ikke utrettet en dritt!

Han er knallgod til å sende støttepassninger og var en av dem som rotet vekk ballen mest mot RBK, sammen med kalvenes..

Greit at han har hatt en finte og 2-3 gode skudd i sin brann karriere men jeg må ærlig inrømme å si at jeg forventet mer. Forhåentligvis blir han bedre, men for øyeblikket ser jeg på ham som en flopp..

Og som tidligere nevnt, navnet har reddet ham fra mye pepper fra pressen og supportere.

Jeg skjønner rett og slett ikke all den positive omtalen han har fått..

Vi får krysse fingrene å håpe på bedre tider for Andresen!
46
Brann / Oliver Occean
June 20, 2005, 00:15:31 AM
Quote from: "Candyman"Nettopp. Som sagt: vinger vinger vinger, vi vil og trenger vinger? Er det virkelig noen som ikke skjønner det?

Hver eneste gang noen ser en spiss eller midtbanespiller, så kommer det en ny tråd om kor kjekt det ville vært å han ha. Jaja, men Brann har desverre ikke seddelpress i kjelleren på stadda. Så vi får bruke penger der vi trenger. Per i dag, mener jeg vi har Norges beste sentrale midt med Scharner og Andresen,  og beste spisspar i Winters og Sæternes. Men på vingen så sliter vi!!


Hva med forsvar?
Jeg synest vi trenger litt av det også jeg...
Var ganske panisk bak der til tider, det triste er at folk roser det som årsbeste.. Nei, få inn en eller to forsvarspillere også så er vi der nok ;)
47
Brann / For første gang i historien....
June 16, 2005, 14:20:56 PM
Jeg er helt enig med viks!

Kvisvik har ikke prestert noe som helst denne sesongen og begynner samtidig å bli ganske gammel. Ja, han er absolutt en profil i brann både på og utenfor banen men kvalitetsmessig kan brann hente inn en ny og yngre spiller som kan prestere bedre..

Dessuten så er Miller og Kvisvik meget like i spillerstil, og jeg tror laget som en helhet vil tjene på å få inn noen med fart på den ene kanten.

Volvik har sagt at han vil hente en "profil" som vil erstatte kvisvik, Brann vil kanskje gå ut å handle på egenhand.

Det forteller meg at Brann har ambisjonene på det rette, og jeg håper og tror at de vil gå forsterket ut av dette..

Haleluja, kanskje gullet kommer i år allikavell??

Hehehe..

Espen
48
Brann / Redd Raymond Kvisvik!
June 14, 2005, 08:40:33 AM
Hvis kvisvik vil gå så vil han gå..

Jeg trudde faktisk han hadde litt mer følelser for klubben, hadde han gått til utlandet, greit.. Men når han går til en annen TL klubb kan han bare drite å dra!

Ikke noe tog eller underskriftskampanje for min del nei..
49
Brann / Løv/Ham - Brann i 3. runde
May 24, 2005, 13:30:38 PM
Forøvrig så leste jeg faktisk en artikkel på nettavisen (tror jeg) om at foppal ødelegger for et flertall av ekteskap. Gjør som meg, kjøp henne supporterutstyr og dra henne med deg, kjerringen min likte det godt og forstår mer hvorfor jeg har slike følelser for klubben.

Ellers er det vanskelig å vite, men har ikke BBB noe epost arkiv hvor de kan sende ut diverse spørreskjema? Det er jo viktig å utvilke seg i tråd med hva medlemmene ønsker å føler..

Det er jo en del ting her som har blitt diskutert utallige ganger:

- Hvorfor reiser så få på bortekamp
- Hvorfor kommer så få på "ubetydlige" kamper
- Hvorfor slutter folk å gå på SS

Og ikke minst, hvordan kan disse trendene snu?

Jeg synest det er mye gode argumenter ute å går, men problemet er at alt bare er synnsing. Bataljonen kan selvsagt ikke tilfredstille alle ønsker, men jeg tror det ville vært ett steg i riktig retning.

Espen
50
Brann / Brann-Lyn: Ingen interesse??
May 24, 2005, 13:21:48 PM
Quote from: "YadaYada"
Quote from: "espen"Etter en viss spytteopplevelse og økt fokus på rasisme i fotballen kan nok dette bli dårlig motatt.. så jeg tror kanskje det er lurt å avstå..


Ser ikke noe rasisme-problem her. Den sangen der som opprinnelig handler om indianere er jo bare en leke sang. At de i Nigeria er mørk i huden har ingenting med saken å gjøre.


Nei, Men det er stor forskjell på hva intensjonen er og hva oppfattningen er. Jeg bare sier det at folk kanskje er litt ekstra var på dette med rasisme og vil dermed dra forhastede besluttninger. Jeg synest også at det kan være morro å mobbe lyn for hva som skjedde. men jeg bare advarer mot at det er viktig og ikke bare koke sammen noe som vi synest er morrsomt, for det er ikke alle som skjønner at vi ikke har rasistiske tendenser..

Var bare det.. ellers meget godt påfunn