• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

svartebørs

Started by steinbygger, October 03, 2006, 19:51:22 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

steinbygger

Jeg forsøkte å lage en tråd hvor jeg oppfordret alle til å legge ut linker hvis dere kom over svartebørsselgere slik at vi kunne spamme de og fortelle de hva vi synes om dette. Denne tråden ble slettet da dette mest sannsynlig ble oppfattet som en link til de som driver med svartebørs. Så istedfor å legge inn linker i tråden så oppfordrer jeg heller alle som kommer over svartebørsselgere, spam de med mail og fortell de hva dere synes. Antar at hvis det kommer 200-300 mailer så gidder de tilslutt ikke å gå gjennom alle mailene for å finne den ene som er interesert i å kjøpe på svartebørsen.

Til moderator  "Følgende står under BBB sin policy om svartebørs: Om du/dere kommer over svartebørs-haier her på forumet, så vær så snill å tips oss på mail. Det er ingen unntagen haiene som tjener på svartebørs"  Kan ikke se at tråden jeg ønsket å starte er i strid med dette.

XPen

Sendte denne mailen til svartebørs selger Stian Conradsen:
"
Hei

Ser du selger svartebørs billetter ditt forbannade svin. Dra deg til helvete på kamp selv. Eller selg de til ordinær pris til noen som er fra Bergen og elsker brann.

Måtte du brenne!!

"

blahblah

Ser på qxl at neste bud er på over 1000,- faen sykt.....

Speedy

Jævlig trist å se at det er så god butikk på det pisset der. Gjør meg nesten voldelig og får lyst til lære de en lekse.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

Brannmus

Ser du en nettauksjon, så er det vel bare å slenge inn et bud på noen hundretusen og passe på at billetter ikke blir sogt på den måten.

Var vel det som ble gjort når en av Chelsea sine supportere skulle selge medaljen Mourinho kastet opp på tribunen.

Helginho

Noen hissige mail sendt herfra og, ikke det at det hjelper..

Disse svinene har ikke samvittighet..

Hvis disse svartebørshaiene går utenfor stadion og selger før kamp så er det bare til å klinke de, alle som en..

Speedy

Quote from: "Brannmus"Ser du en nettauksjon, så er det vel bare å slenge inn et bud på noen hundretusen og passe på at billetter ikke blir sogt på den måten.

Var vel det som ble gjort når en av Chelsea sine supportere skulle selge medaljen Mourinho kastet opp på tribunen.


Blir man ikke bundet til budet juridisk da??
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

Geddi

Hei trådstarter.

Er helt enig med deg. Det er på grunn av svartebørshaier mange av oss nå står uten billetter. Hater sånn kryp og tror nok de aller fleste gjør det.

Desverre er det mange som lar seg lokke og kjøper svartebørsbilletter. Dette vil ikke vi være med på. Har fått tilbakemeldinger om at personer faktisk har brukt linker lagt ut her for å få informasjon om hvordan de kan få kjøpt svartebørsbilletter.

Må derfor desverre slette mange av innleggene her. Dette er en av de få gangene jeg ikke ønsker å slette innlegg og er helt enig i at disse personene godt kan få spammet mailen sin etc. Men det kan ikke gjøres ved å legge linker her.

Om noen har billetter til overs,  send oss i styret mail. Da vil vi selge dem videre til bataljonsmedlemmer til ordinær pris. styret@bataljonen.no
vh
Geir Tonning

Brannmus

Quote from: "Speedy"
Quote from: "Brannmus"Ser du en nettauksjon, så er det vel bare å slenge inn et bud på noen hundretusen og passe på at billetter ikke blir sogt på den måten.

Var vel det som ble gjort når en av Chelsea sine supportere skulle selge medaljen Mourinho kastet opp på tribunen.


Blir man ikke bundet til budet juridisk da??

Jo, men om jeg, Ola Nordmann, som bor i Liksomveien 19, registrere en konto er det fint lite man kan gjøre for å spore opp hvem den egentlige personen er. Kan muligens være de er smarte nok til å spore IP'er, men da er det jo bare å gjøre slik at den ikke fører tilbake til deg.

Tror uansett ikke det blir full politietterforskning av akkurat dette. Er litt drap og sånn som politiet pleier å bry seg med.

Speedy

Det er sant. KAn bare gå på en internettcafe eller noe sånt og lage baluba der. Tror sannelig jeg gjør det i morgen, så disse folkene sitter med skjegget i postkassen.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

Stalin

Tipper at når en får mail fra et sinna medlem fra Bataljonen som skriver at de ikke elsker Brann og Bergen blir man såpass satt ut at man selger billetten til normalpris liavel.

Brannmus

Er jo et tveegget sverd. Du ødelegger for de som prøver å tjene penger på dette, men tar fra de som virkelig ønsker billetter muligheten. Når det er sagt, så er det større gode her å stoppe svartebørsen. Så syntes de skal få tidenes budrunde jeg fremover. Hører jeg en million?

SKBMiller

kan vi ikke ha en pinned topic hvor en tar ansvar for å oppdatere med mails vi kan spamme?

henk

Jag vil bare oppdatere folk her hvorfor enkelte innleg på denne tråden blir slettet. Vi har i våres forumregler et streg forbud mot svartebørs. At noen ikke direkte legger ting ut for salg her så er det linket til sider der slikt foregår, dermed så kan folk går gjennom våres sider for å få tak i disse billettene som aldri skulle vært i hændene på slike folk som ønsker å sko seg på oss supportere, og dette ønsker ikke vi i det hele tatt. Det er også forbud mot å hetse folk på våre sider, og da oppfordre til det gjennom dette forum så ser vi på det som et brudd på reglene, dette selv om vi kan være enig i at slike folk aldri burde hatt en eneste billett mellom hendene
enk Ekerhovd
Nå som privatperson

Lilleheil

en eg kjenner hadde en kompis så vill selge biletten sin. eg spurte om hvor mye han da skulle ha.. 2000kr var svaret. då sa eg ikkje faen..  e så lei den gjengen der altså... jævla idioter som godter seg på andre... håper han ikke for solgt den, iallefall ikke over normalpris, men alle vet jo at det ikkje skjer

Langhår

Ser at ståplassbilletter går for over 1000,- enkelte steder. Rett og slett trist at noen skal sitte å sko seg på Brannsupportere på denne måten.

Legger ikke ut link av samme årsak som Bataljonen oppgav for å slette den første svartebørstråden. Helt enig i moderatorenes resonnement.

Av prinsipp ville jeg aldri ha beriket en sviker på denne måten, men jeg må jo selvsagt ha litt forståelse for at folk er desperate etter å komme seg på kampen. Forøvrig er det jo lett for meg å si som har billett.

Utrolig kjipt at folk skal kunne holde på slik. Spesielt når man tenker på de endeløse køene folk sto i, mens andre lugget med seg tjue billetter for å tjene seg noen Judas-slanter i ettertid.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

steinbygger

Quote from: "henk"Jag vil bare oppdatere folk her hvorfor enkelte innleg på denne tråden blir slettet. Vi har i våres forumregler et streg forbud mot svartebørs. At noen ikke direkte legger ting ut for salg her så er det linket til sider der slikt foregår, dermed så kan folk går gjennom våres sider for å få tak i disse billettene som aldri skulle vært i hændene på slike folk som ønsker å sko seg på oss supportere, og dette ønsker ikke vi i det hele tatt. Det er også forbud mot å hetse folk på våre sider, og da oppfordre til det gjennom dette forum så ser vi på det som et brudd på reglene, dette selv om vi kan være enig i at slike folk aldri burde hatt en eneste billett mellom hendene


vi trenger ikke å hetse de. Vi kan f.eks alle skrive mailer med headingen: ønsker å kjøpe billett. Det trenger ikke stå noe i selve mailen. Poenger er at da må de som legger billettene ut for salg forhåpentligvis åpne noe inn i h.... med mail i håp om å bli kvitt billettene de sitter på

Ricky

Og skulle vi nå greie å slå Rosenborg, så blir trykket etter billetter mot HamKam helt latterlig. Skal bli spennende å se hva som skjer da. Noen som tror et eventuelt billettkaos vil komme som julekvelden på kjerringa for Brann og Billettluka?

Speedy

Hvorfor ikke bare legge hamkam billettene ut nå, så har svarbørshaiene  et dilemma om det lønner seg å kjøpe billetter til Ham-kam allerede nå. Da kan supportere få tak i billetter, iallefall langt større sannsynlighet.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

Ricky

Med litt flaks har også noen av svartebørshaiene blakket seg for å få tak i 25/50/100 billetter til RBK-kampen.

birki

vil oppfordre ledelsen i bataljonen å kontakte media angående denne saken. avisene kommer jo garantert til å skrive om dette imorgen, men  samtidig kan da folk oppfordres til ikke å kjøpe billetter på svartebørs i tillegg. brann har jo tjent pengene sine allerede... det er synd for brann og alle som ikke har fått billetter, men haiene bør få svi!
ed hjertet i Brann og Bergen!

Stoffi

Quote from: "birki"vil oppfordre ledelsen i bataljonen å kontakte media angående denne saken. avisene kommer jo garantert til å skrive om dette imorgen, men  samtidig kan da folk oppfordres til ikke å kjøpe billetter på svartebørs i tillegg. brann har jo tjent pengene sine allerede... det er synd for brann og alle som ikke har fått billetter, men haiene bør få svi!


Helt enig i at media bør kontaktes slik som du sier. Men blir man desperat nok, så driter man i om man ikke skal støtte svartebørshaier. Jeg betalte selv store summer for cupfinalebillett i 2004. Hvis ikke jeg hadde gjort det, så hadde naboen min gjort det.
Jeg vet det er jævlig og jeg hater svartebørshaiene dypt og inderlig, men hva skal man gjøre hvis man ikke har billett? Dessverre vinner ofte hungeren etter en billett foran forakten for svartebørsselgeren.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

blahblah

Mulig litt drøyt, men hadde vært noe om tifogruppen hadde laget ett banner til kampen, mot de ansvarlige for alt rotet..

birki

Quote from: "Stoffi"
Quote from: "birki"vil oppfordre ledelsen i bataljonen å kontakte media angående denne saken. avisene kommer jo garantert til å skrive om dette imorgen, men  samtidig kan da folk oppfordres til ikke å kjøpe billetter på svartebørs i tillegg. brann har jo tjent pengene sine allerede... det er synd for brann og alle som ikke har fått billetter, men haiene bør få svi!


Helt enig i at media bør kontaktes slik som du sier. Men blir man desperat nok, så driter man i om man ikke skal støtte svartebørshaier. Jeg betalte selv store summer for cupfinalebillett i 2004. Hvis ikke jeg hadde gjort det, så hadde naboen min gjort det.
Jeg vet det er jævlig og jeg hater svartebørshaiene dypt og inderlig, men hva skal man gjøre hvis man ikke har billett? Dessverre vinner ofte hungeren etter en billett foran forakten for svartebørsselgeren.



og du har helt rett stoffi-gutten...
ed hjertet i Brann og Bergen!

grei

Quote from: "Speedy"Hvorfor ikke bare legge hamkam billettene ut nå, så har svarbørshaiene  et dilemma om det lønner seg å kjøpe billetter til Ham-kam allerede nå. Da kan supportere få tak i billetter, iallefall langt større sannsynlighet.


Og hvorfor ikke legge ut RBK-billettene tidligere? For eksempel i sommer? Eller før sesongen? Hadde ikke fått "ooh nå begynner salget"-effekten, men man hadde sørget for at de som virkelig var interessert i billett hadde fått skaffet seg det til en fair pris.

Speedy

Quote from: "grei"
Quote from: "Speedy"Hvorfor ikke bare legge hamkam billettene ut nå, så har svarbørshaiene  et dilemma om det lønner seg å kjøpe billetter til Ham-kam allerede nå. Da kan supportere få tak i billetter, iallefall langt større sannsynlighet.


Og hvorfor ikke legge ut RBK-billetene tidligere? For eksempel i sommer? Eller før sesongen? Hadde ikke fått "ooh nå begynner salget"-effekten, men man hadde sørget for at de som virkelig var interessert i billett hadde fått skaffet seg det til en fair pris.


Helt enig, hadde lettet trykket en del tror jeg. Blir meget spennende neste sesong å se hvor mye av antall partourkort går opp. Jeg ser for meg noe rundt 13 000-14 000 partourkort, kanskje mer, da blir det trangt om plassene og svartebøssene kommer til å være mindre utbredt. Drømmen hadde vært full stadda hver runde med bare partourkortinnhavere.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

Candyman

Quote from: "blahblah"Ser på qxl at neste bud er på over 1000,- faen sykt.....

Ja, ser feks. at ett svin som kaller seg fill, selger 6 bill til SS. Nå ligger de til 1050 pr stk. Skulle hatt stokkepryl. Tenk alle de som stod i kø i dag, som måtte rusle hjem uten bill pga ett klessetryne som han der fyren der. UT MED PAKKET!
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

The Boss

hei "fill". ville bare si at om eg møter deg på gaten en dag så får du deg et slag du sent vil glemme. ha en fin dag.

Ricky

Han er en av gjengangerne; en av de virkelig store haiene. Solgt 481 gjenstander, og alt er vel billetter. Alltid den samme, stygge dialekten om hvordan markedet setter prisen, ikke ulovlig, bla bla.

Utrolig skuffet over idiotene som (så langt) gir ham 6000 i profitt på et par store stå-billetter. Disse skulle definitivt vært hetset like sterkt som svartebørshaiene selv. Det blir jo IKKE aktuelt for ham å øke kvoten sin stort foran neste storkamp på Stadion.. neeeida...

smaalanda

Ganske imponerende å se at folk er villig å betale mer for en enkel billett enn eg betalte for sesongkortet mitt. Men dette burde ikke vært lov, personer som dette brude skamme seg!
KMO!!!

Marek

Svartebørs er jo ikke ulovlig i dette landet, dette har jo ofte vært et problem ved konserter.
Ikke så ofte slike ting oppstår ved fotballkamper her til lands, seriefinaler, cupfinaler og evt CL-kamper. Her bør selvsagt Brann og Billettluka ta ansvar og sørge for at folk får kjøpe MAKS 2 billetter hver, helst 1.
ons Ivar skal hem...

Falkman

svartebørshandel e ikkje ulovlig, men det e likefullt 100% moralsk forkastelig. eg blir så jævlig provosert av de der helvetes haiene, selger heller kroppen min, fremfor å tjene penger på den måten der..ser definitivt kampen på TV, sålenge alternativet e å sponse en av de jævla blodsugerne. UT MED PAKKET!!!!!!

steinbygger

De som ønsker å være med å spamme. Ta en titt på BA sin nye brann forum under Brann kampen

Bataljonen

Quote from: "Marek"Svartebørs er jo ikke ulovlig i dette landet, dette har jo ofte vært et problem ved konserter.
Ikke så ofte slike ting oppstår ved fotballkamper her til lands, seriefinaler, cupfinaler og evt CL-kamper. Her bør selvsagt Brann og Billettluka ta ansvar og sørge for at folk får kjøpe MAKS 2 billetter hver, helst 1.



Vi håper på en snarlig endring på dette.

Det ser ut som om regjeringens svartebørsforslag vil gå gjennom. Lovforslaget er ute på høring med frist 11. oktober.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

tormi

Er tydelig de forskjellige svartebørs folkene driver å gir hverandre + poeng og gode kommentarer på qxl som jeg sjekket. Litt av et system.

Jeg er seff imot svartebørs, men så lenge det ikke er ulovlig må jeg si jeg har forståelse for at folk gjør det.

Er mange umoralske ting som også er ulovlig som blir gjort i samfunnet.

Nei kom med et godt lovverk og en (politi)sk vilje til å gjøre noe med det. Da vil man isåflal begrense dette problemet.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

hocey

Er helt enig at det er trist at folk skor seg på svarte børs og kjøper 25 billetter til videresalg men det er vel flere enn meg som har vært utlandet på fotball kamper og har vært utrolig glad når en kan kjøpe svarte børs billetter. Ellers hadde det vært umulig å få tak i mange billetter i utlandet til stor oppgjør. Men det er et paradoks at jeg betalte 800 kr på svartebørsen i Madrid til lokalderby og gode plasser, mens store stå billetter er oppe i 1500 kr.

Jeg tror i hvertfall ikke et ny lov er det rette. Problemene forsvinner ikke av den grunn.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

tormi

Quote from: "hocey"
Jeg tror i hvertfall ikke et ny lov er det rette. Problemene forsvinner ikke av den grunn.


For det første er det jo ingen lov og for det andre så er jeg enig i at det ikke bare må en lov til. Det må være noen som følger opp loven for å si det slik.

men jeg synes svartebørshaier ber om bråk når de skor seg så inn for jæ...på slikt.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

nummer9

Med en evt ny lov kan med rette setter strengere krav til kjøp av flere billetter. Samt kreve at auksjoner på nettet av slike billetter blir fjernet. Vil om  ikke annet gjøre det vanskeligere å selge disse skitne billettene.

Rune felt F

Neste år blir det nok fler partoutkort ja, men har jo også hørt en del grunner at folk ikke har kjøpt. Synes det er veldig dumt for dem som pleier å gå på kamper når de har anledning ikke får billett til brann-rbk på bekostning av de som kun gidder å gå en gang hvert femte år når det er "storkamp". En ting Brann kunne gjort var at for de som ikke har partoutkort kan får man forkjøpsrett noen dager på f.eks to billletter dersom man leverer inn f.eks 2 brukte billetter til to av de siste 6 obligatoriske kampene. Det er jo forskjell i layouten på partoutkort og enkeltbilletter så det må kunne lett gjøres ved kjøp i kiosk. Samtidig blir da den gruppen som støtter Brann med jevne mellomrom prioritert foran de som kun bryr seg om de store kampene. Er veldig mange i bergen som jobber i nordsjøen eller på båt som ikke har anledning til å komme på så mange hjemmekamper. For disse ville dette vert en stor fordel. Men oppfordringen blir uansett: kjøp partoutkort.!

tormi

Er enig med tankegangen din Rune F men tror nok det ville bli litt av en mølle å administrere.

Pri en må være å få tak i en billettleverandør som har peiling.

Pri 2 må være å hjelpe de som ser alle kampene men ikke har råd til partoukort.

Et annet alternativ til de som ikke har råd ville jo kunne være å selge halvtårs partoukort men da og ville man få mange såkallte "glory-hunters" som ville bare ha et halvt års partoukort for å se om brann gjorde det bra.

Evt. Kunne man ha partoutkort salg som idag, men at man kan selge halvårspartoutkort for 2 halvdel av sesongen. Disse kortene ville da bli å kjøpe opp de ledige plassene fra første halvdel av sesongen.

Det hadde nok fungert bra i en sesong som i år ihvertfall.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

HansaZ

Et system med "credits" er rett og slett mest rettferdig. Dette blir bl.a. benyttet i England. Du får credits for hvor mange hjemme, og bortekamper du har vært på, og så legger de ut billetter ut til forskjellige datoer for de som har flest credits. Dermed får de som bruker mest penger og tid på å følge laget, førsteretten til de mest attraktive kampene.

kabelmann

Synes folk er litt for kjappe i avtrekkeren når det gjelder å rope gloryhunters og medgangssupportere etc.
Brann har et gjennomsnitt på 15-16 000 tilskuere i år, men det er vel ingen som tror det er de samme 15-16 000 som dukker opp til hver kamp?

Mengden av de som har vært på en eller flere kamper på stadion i år utgjør nok mye mer enn snittet, og at disse nå blir stemplet som gloryhunters o.l. fordi alle sammen samtidig også vil se Brann - Rosenborg blir litt enkelt.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

enavgutta

http://fotball.bt.no/eliteserien/article66180.ece

2000 for SS billetter. Ser de feige svinene è i gang. Her har casuals gutta noen de kan sloss med hehe..

steinbygger

Quote from: "enavgutta"http://fotball.bt.no/eliteserien/article66180.ece

2000 for SS billetter. Ser de feige svinene è i gang. Her har casuals gutta noen de kan sloss med hehe..


Det verste er at jeg så at han dusten som selger disse billettene sier at han skal å se Viking-Brann og da må han kjøpe på svartebørsen. Mao, dette er en av oss.....

2rB

Quote from: "steinbygger"
Quote from: "enavgutta"http://fotball.bt.no/eliteserien/article66180.ece

2000 for SS billetter. Ser de feige svinene è i gang. Her har casuals gutta noen de kan sloss med hehe..


Det verste er at jeg så at han dusten som selger disse billettene sier at han skal å se Viking-Brann og da må han kjøpe på svartebørsen. Mao, dette er en av oss.....
Eller bare en som seier det FOR å «beskytte» seg selv...

Men at det er noen i Bataljonen (snakker om medlemmer, ikkje missforstå) som ville utnytte ein slik situasjon, stemmer nok... Traff ein fra Austevoll når me var i Oslo under cupfinalen, og han hadde kjøpt ein billett midt i feltet som Bataljonen hadde på Cola-tribunen - av ein han traff på gata...

Forstår ikkje at folk kan utnytte medsupportere...
Er vertfall et tydelig tegn på at de ikke brenner for Brann...

Xminator

Det ligger 8 billetter på qxl. 2 billetter (og en flyreise uten billett..) på finn.no.

Det selges ikke billetter i tusentall på svartebørs. Problemet er minimalt. Det er ikke nok billetter på svartebørs til at all de som føler seg fryktelig fornærmet hadde fått. Ikke 1 av 10 en gang. Av de her på forumet. Og de er ett lite mindretall av det branninntresserte publikum.

De aller aller fleste billettene for de som kjøpte "mange" fordeles til venner/familie/arbeid.

Det dukker garantert opp flere på auksjonssteder, men blir overrasket om det til sammen er omsatt mer enn 50 billetter gjennom finn.no/qxl.no frem til kampen. Kanskje ett prosjekt verdig Krøvel å holde styr på ;)

De billettene som ligger ute har en effekt; forsidestoff for avisene. Om hvor utrolig dyrt alt er. Skulle ikke forundre meg om Pamer selv sitter og byr for harde livet ;) Det er nok innenfor budsjettet for sportsredaksjonen en stund til...

Utmedsnolken

Quote from: "Xminator"Det ligger 8 billetter på qxl. 2 billetter (og en flyreise uten billett..) på finn.no.

Det selges ikke billetter i tusentall på svartebørs. Problemet er minimalt. Det er ikke nok billetter på svartebørs til at all de som føler seg fryktelig fornærmet hadde fått. Ikke 1 av 10 en gang. Av de her på forumet. Og de er ett lite mindretall av det branninntresserte publikum.

De aller aller fleste billettene for de som kjøpte "mange" fordeles til venner/familie/arbeid.

Det dukker garantert opp flere på auksjonssteder, men blir overrasket om det til sammen er omsatt mer enn 50 billetter gjennom finn.no/qxl.no frem til kampen. Kanskje ett prosjekt verdig Krøvel å holde styr på ;)

De billettene som ligger ute har en effekt; forsidestoff for avisene. Om hvor utrolig dyrt alt er. Skulle ikke forundre meg om Pamer selv sitter og byr for harde livet ;) Det er nok innenfor budsjettet for sportsredaksjonen en stund til...


Med tanke på hvor lenge det er til kampen, så er det jo smart å selge litt etter litt for å ikke mette markedet og dermed kjøre prisene til topps. Er det noen som kan dette, så er det vel svartebørshaiene. Taper Brann mot Lyn og RBK vinner, så får de vel problemer med å gi vekk billettene
"og der snubler Sæternes igjen"

Xminator

Det vil i så fall være imponerende samarbeid svartebørshaiene imellom. Ett nivå av organisering de strengt tatt ikke er i stand til å gjennomføre.

For å si det som fotballspillerene; feil fokus. Skandalen er at systemet brøt sammen. Ikke at maks 50 billetter omsettes på internett.

mbs

Desverre sammarbeider nok svartebørs gutta meget godt sammen de er mellom 5-10 stk.
De setter prisen sammen, de underbyr eller overbyr aldri hverandre.
Jeg har sett de samarbeide flere ganger. Særlig i forbindelse med CL, cupfinaler og quartfestivalen.
Om noen slår ned en slik person som har svartebørs salg som fast arbeid, så skal ikke jeg klage.



Quote from: "Xminator"Det vil i så fall være imponerende samarbeid svartebørshaiene imellom. Ett nivå av organisering de strengt tatt ikke er i stand til å gjennomføre.

For å si det som fotballspillerene; feil fokus. Skandalen er at systemet brøt sammen. Ikke at maks 50 billetter omsettes på internett.

sjørøverpakket

Quote from: steinbyggerJeg forsøkte å lage en tråd hvor jeg oppfordret alle til å legge ut linker hvis dere kom over svartebørsselgere slik at vi kunne spamme de og fortelle de hva vi synes om dette. Denne tråden ble slettet da dette mest sannsynlig ble oppfattet som en link til de som driver med svartebørs. Så istedfor å legge inn linker i tråden så oppfordrer jeg heller alle som kommer over svartebørsselgere, spam de med mail og fortell de hva dere synes. Antar at hvis det kommer 200-300 mailer så gidder de tilslutt ikke å gå gjennom alle mailene for å finne den ene som er interesert i å kjøpe på svartebørsen.


*****************

Tror du er litt naiv her. Vi kan ta gull, for pokker, hjemme mot RBK.
Om det blir noe spamming blir det fra dem som allerede har billett. De som ikke har billett kommer til å spørre pent om de kan få lov å kjøpe en...

Go Up