• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Vennskapsfesten på Stadion fredagskvelden

Started by Geddi, July 30, 2005, 09:11:00 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Geddi

Tenkte å informere litt om hva som skjedde på stadion igår kveld. Der møttes 20-30 supportere fra Bataljonen og Klanen. Vi tok oss noen øl og grillet sammen. Vi hadde også invitert en del presse.
Dette gjorde vi for å vise at det faktisk går ann å ha det kjekt sammen. De aller fleste supportere er hyggelige, greie personer som ikke er ute etter å lage bråk. For mange år siden (7-8 år), så var vålerengen-supportere alltid velkommen på fotballpuben. Vi festet sammen og hadde det kjempe artigt.

Hver gang det står noe om supportere i media, så er det fordi det har vært bråk. Dette er dumt. Men det er det som selger mest aviser.
Det fører til at personer som ikke kjenner til fotballmiljøet, danner seg ett helt feilt inntrykk av supportere. Vi blir alle stemplet som bråkmakere. Også nye supportere tror at det er slik det er og skal være. Hate andre supportere før kampene og etter kampene. Dette er feil.
Folkens! Vi er alle venner før og etter kampene, men ikke så gode venner under kampen :-) Det er slik vi ønsker det skal være.

Vi valgte denne gangen å kun invitere noe få personer fra hvert supportermiljø. Dette av helt opplagte årsaker. Er mange som ikke ønsker at ett slikt arrangement skulle blitt gjennomført og som sikkert hadde sabotert.

Nå begynnte vi litt i det små og neste gang inviterer vi kanskje flere. Og om noen år, så går vi kanskje bedre overens enn det vi gjør idag.
Vi kan alle bidra. Det er viktig at vi alle viser at vi tar avstand fra slossing og bråk.
vh
Geir Tonning

KennethS

Kan nevne at Bataljonen tapte 0-4 mot Klanen i vennskapskamp :D Thorleif var en utrolig dårlig dommer :)
tå på Brann

BL

Skandale!!!  :wink:

I hvilke media må vi leite etter denne saken då?
Hansa-
Felt Z

Geddi

Saken er omtalt i dagens BA og TV2 sitt bidrag vil bli sendt i forkant av kampen idag.
vh
Geir Tonning

Mr_Soma

Quote from: "KennethS"Kan nevne at Bataljonen tapte 0-4 mot Klanen i vennskapskamp :D Thorleif var en utrolig dårlig dommer :)


Vi tar hevn idag kl 19!

Lurkin

Håper vi får sett dette på storskjerm før kampen.

Okay, da stikker jeg.

Viva la BRANN!
Berømte Brann fra Bergen

Go Up