• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Strandlien

201
Brann / Mjelde prioriteringer i treningskamper
February 21, 2007, 11:12:45 AM
Trådstarter bommer litt her. Mjelde har skværet opp med Winters, ja, men han har også sagt at han stiller bakerst i køen (ja, også bak TFL og Memelli) og må bevise at han fortjener å få spille. Når han spilte så ble han vel faktisk satt inn på venstrekanten siden en mangler back-up for Petter.

Det ser også ut som om TFL vurderes i hovedsak som spiss og ikke kantspiller. Noe jeg forresten er fornøyd med sålenge Brann ikke spiller 4-3-3.

At Winters får en sjanse i ny og ne er bare rettferdig. Det ble vel også kommentert at Winters var langt unna formen og at touchen knapt var tilstede. Nå er ikke touchen til TFL (eller stuttjukken som jeg liker å kalle han etter å ha sett han i RL...) tilstede heller, men han kommer til å få nok av sjanser fremover til å spille seg i form...
202
Brann / Corrales overgang i vasken
February 16, 2007, 13:05:40 PM
Quote from: "Xminator"Kan Moderator ta ansvaret sitt og få denne Tyfus til helvete bort fra forumet?
203
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 16, 2007, 12:55:23 PM
Quote from: "Xminator"

Hadde man bygget den øverste tribunen to meter ut over glassveggen, og dermed fått plass til flere rader der, så hadde det sett så utrolig mye bedre ut. Og utsikten for vippene hadde jo ikke blitt ødelagt i det hele tatt.

De tre radene "forsvinner" i helhetsinntrykket. 8 rader ville vist igjen, og dermed gitt ett inntrykk av en mer sammenhengende og større tribune.


Det er vel begrenset antall mennesker VIP-boksene i øverste etasje har kapasitet til? Det er jo ikke bare å bøtte på med rader der, når det er kun de som benytter boksene innenfor som har adgang til setene???
204
Brann / Brann på Championship-nivå
February 13, 2007, 10:15:53 AM
http://www.fxt.no/article895731.ece

Britisk talentspeider som mener at Brann er på nivå med en middels Championship-klubb.

Er vi det? Jeg mener ja. Tippeligaen er ikke bedre. Vi er en bakgårdsliga av dimensjoner. Ingen av lagene lykkes i europa, og landslaget er pinlig dårlig. Tipper han kunne moderert seg noe midt i sesongen slik at vi nok hadde vært nærmere toppen av Championship, men i bunn og grunn har han nok rett.

Hvor er vi?
205
Brann / Corrales overgang i vasken
February 12, 2007, 10:28:35 AM
Hmm... Endel merkelige regler innen fotballen... Avtaler kan ikke gjøres avhengig av medisinske tester og/eller arbeidstillatelser. Dvs. at Brann blir sittende med Corrales uansett.

Litt håp likevel fra en ekspert på sånt, som tror at alt kan ordne seg:
http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article894912.ece
206
Brann / Corrales overgang i vasken
February 12, 2007, 09:42:52 AM
Regner med at Corrales har brutt endel forutsetninger for å være ansatt i Brann. Dermed kan nok Brann si opp Corrales for alvorlig brudd på arbeidskontrakten. Dette er vel vanlig i arbeidslivet...? De slipper helt sikkert å måtte betale lønn ut kontrakten. Overgangssummen er noe helt annet...
207
Brann / Vil du se Brann på La Manga?
February 11, 2007, 11:16:06 AM
Jeg er med.
208
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 09, 2007, 12:41:02 PM
Quote from: "Henki"
Quote from: "kabelmann"Nye Fredrikstad stadion er noe av det absolutt styggeste jeg har sett av nye stadioner. Formen er så grell at jeg får innovertiss. Disse runde takene er så corny at jeg har vanskeligheter for å tro at arkitekten var ved sine fulle fem når han designet den.


Hovedtribunen synes jeg var ille men ellers får de tre andre tribuner som virker veldig bra. Takkonstruksjonen synes jeg bidrar til særpreg.


Liker generelt ikke søyler på en ny stadion. Kanskje de har fått tegningene billig? Avviste forslag fra 70-80-tallet?

Ellers er det bare flott med nye stadion, samme hva slags utseende. Det viktigste er at de er innelukket og intime. Det skrur fotballopplevelsen videre et par hakk opp. Heldigvis ingen som bygger friidrettsstadioner...
209
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 09, 2007, 09:38:19 AM
Quote from: "Ricky"Fredrikstad gjør ting de ikke kan (dvs bygge stadion)


http://fbimg.no.publicus.com/apps/pbcsi.dll/bilde?NewTbl=1&Avis=FB&Dato=20070207&Kategori=BILDEGALLERI&Lopenr=207002&Ref=PH&Item=17&MaxW=532&MaxH=310&NoBorder


hmm.... hvor er sitteplassene? dette er ille... :)
210
Brann / Charlie M til Sandefjord!!
February 08, 2007, 23:30:27 PM
for å skifte litt tilbake til tema her da... det ser ut som om sandefjord nok ikke er så aktuelt.

miller i i belgia hos reka. medisinsk test gjennomført tidligere i kveld og nå er prating om kontrakt. hvis ikke dette blir noe av drar han til toronto i canada og MSL. som det har vært nevnt så sier miller at lønn er helt avgjørende for hvor han spiller....

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article892404.ece
211
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 08, 2007, 18:42:00 PM
Quote from: "Klaus_Brann"Dette ble jo kjempestilig. Blir jo nesten som å få helt ny stadion dette.


Det kan vel neppe kalles oppussing...? ;)

Stadion blir kanonbra. Glassflatene kommer ikke til å merkes...
212
Brann / Overgang vinteren 06/07
February 08, 2007, 11:05:13 AM
greit nok det, men ofte så ser man at kildene faktisk er såpass perifere som jeg skrev over her. da vet man at dette lukter surt.

kilder i brannmiljøet har vel de fleste her. vi lever i et lite land der de aller fleste kjenner noen som kjenner noen.  men, ok. la oss ha litt tro pÃ¥ dette da.

hassan er klar fra sommeren av. hva betyr det? er han hentet inn som forsterkning eller er det for å kunne kvitte seg med MA til sommeren?
213
Brann / Overgang vinteren 06/07
February 08, 2007, 10:48:33 AM
og den kilden er?

tanta, til naboen som kjenner fetteren til han som en gang så hassan på flesland en gang for 2 år siden?
214
Brann / Skottene forsvinner gratis
January 31, 2007, 12:38:50 PM
Tragikomisk er ordet...
215
Brann / Stallen 2007 - status desember
January 31, 2007, 12:38:05 PM
Etter at vinduet stenger nå, så tipper jeg at han er tilgjengelig for 10 mill. Så slenger en på ekstra prosenter ved videresalg, så er han i boks...

Løp og kjøp - i morra...
216
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 30, 2007, 17:07:48 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "jako"Kommer helt an på hvordan man budsjetterer det. Jeg går nå ut ifra at Dahl tar høyde for at det kan komme en liten nedgang når han setter opp budsjettet, viser nøkternhet. Alle økonomer skal kunne det. Innkjøp er jo stort sett risikokapital så det skal i utgangspunktet ikke gå utover driften.

Man kan aldri gardere seg mot nedturer, men man kan planlegge nøye og gjøre grundige vurderinger. Et viktig botemiddel mot uforutsigbarhet er jo å selge partoutkort og signere lange sponsorkontrakter. Og så lenge vi ansetter kompetente mennesker i Brann bør ikke det bli et problem. Det er langt vanskeligere å drive større børsnoterte selskaper enn en fotballklubb, men alt er vanskelig når man ikke kan det.


Jeg regner jo med at de trodde hva de visste hva de gjorde før også og at de ikke ansatte iknkompetente mennesker med vitende og vilje.


Når inkompetente mennesker skal hente inn folk så er sjansen større for at man henter inn inkompetente mennesker og... Hvem ønsker å ansette noen som er bedre enn seg selv?
217
Brann / Stallen 2007 - status desember
January 30, 2007, 16:37:16 PM
Quote from: "TrulsVikane"
Quote from: "jako"
Quote from: "Brann_copper"PELLE NILSON!! Monsen vil blant annet hente en ny stopper. Etter min mening er det bare en som duger, nemlig Pelle Nilson fra Odd. Dessuten er han klar for klubbskifte og dersom det ikke kommer tilbud fra utlandet før vinduet stenger om fire dager er det bare det skandinaviske markedet som er aktuelt. brann trenger Pelle og Pelle trener Brann. Siden han bare er 24 år så er vel dette oe for Hardball.


PS!
Veldig oppløftende at Tijan gjør det så bra!!


Veldig god ide faktisk! Er det noen som vet når kontrakten hans går ut? Tror den går ut til jul, men er ikke sikker.
'
Pelle er ikke aktuelt! Sunderland ville  gi 2mill pund, og fikk nei. regner med at prisen blir MYE høyere viss de selger til en konkuretnt!!!


Poenget er jo at det ser ut som om Oddrane har dummet seg ut her... Overgangsvinduet stenges i skrivende stund om ca. 31 timer. Det ser nok ut som om de har priset Pelle ut av markedet. Etter at de avslo det nevnte budet har han også deltatt med høyst variabel innsats i det svenske landslagets amerika-reise. Han har fått ganske mye kritikk hjemme i sverige for innsats og blitt stemplet som tildels oppskrytt...

Jeg tror ikke disse faktorene akkurat driver prisen videre oppover. Tror endel folk i fotballnorge må stikke fingeren i jorda og skjønne at det er langt fra å prestere godt i tippeligaen og bli plukket opp av storklubber.. Se på skottene våre. Det er heldige om de får kontrakt med bakgårdsklubber... Nilsson har heller ikke skikkelige landskamper.

Tror det kan være mulig for Brann Ã¥ plukke opp Nilsson før sesongstart. Han burde være et bra objekt for Hardball.  Det er nok mer sannsynslig at han spiller seg god nok til utenlandsopphold i bergen kontra skien...
218
Brann / �l på håndballbaner
January 30, 2007, 15:29:31 PM
219
Brann / Stikker Andresen?!
January 15, 2007, 09:30:13 AM
MA hadde jo en klar målsetting når han gikk til Brann. Han skrev under på en 3 års kontrakt. I løpet av de 3 årene skulle han vinne gull med Brann. Det er målet hans, egentlig uansett hvor han spiller. Han vil ta gull! Da har han 1 år igjen å gjøre det...

Det har nok ingenting med personen Bruun-Hansen å gjøre. Bruun-Hansen er Branns øverste sportslige ansvarlig, og MA vil ha det fra sjefen sjøl hva som er målsettingen og hvordan de skal nå den. Er ikke målsettingen gull, så passer det ikke med MAs målsetting. Da er det bye, bye...

Dette skjønner jeg. Mannen vil vinne gull. Vil ikke Brann det, så finner MA en annen klubb som vil det...

Vil vi vinne gull?
220
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 10, 2007, 16:27:54 PM
Quote from: "SK Fire"
Quote from: "DJ_ADG"Parken e lget for å bytte gress. Men skal man gjøre noe sånt på stadion som de skal neste vinter må det til med undergrund arbeid. Nå kan de ikkje en gang kjøre gressklipper på gressmattenbpga grunnen, lurer på om de då kan bytte gress matten


Brann har planer om å gjøre dette forut for 2008-sesongen.


Riktig! Siden man skal legge inn drenering og varmekabler og hele sulamitten, så blir det nok mulig å gjøre dette på Brann Stadion og...

Det er ingen mulighet å gjøre dette slik banen er i dag.
221
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 10, 2007, 16:17:12 PM
Quote from: "Xminator"Høyre midtbane av typen Vaagan Moen/Corrales (Espen Ruud?)
Angriper med ekstrem fart

Stallen er uansett noe av det mest komplette vi noengang har hatt. Ett helt annet utgangspunkt enn 10. januar 2006!


Ruud er nok en god mann. Han virker dog veldig innbitt på å reise til Viking...

Er enig meg deg ang. stallen. Spiller som kommer inn må derfor være folk som virkelig kan gå inn og styrke startoppstillingen... Evt. store talenter. Stallfyll er ut... Det er ikke trendy...
222
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 10, 2007, 16:10:01 PM
Quote from: "SK Fire"
Quote from: "Strandlien"Nok kjerringprat...

Hvilke spillere kan være på Branns lister fremover da? Mjelde sa i et intervju her forleden at de ikke ville flagge særlig aktivitet på spillermarkedet fremover. Dette er jo selvfølgelig et taktisk utspill for å hindre at navn blir offer for spekulasjoner i media.

Hvilke spillere kan være aktuelle? Tviler på Solli, hvis han da ikke kommer som høyrekant. Valencia? Kanskje vi ikke skal ha en høyrekant? Er det en spiss vi er på jakt etter? Eller trenger man en ekstra midtstopper? Keeper?

Det var visst flere Tippeligaklubber som kastet seg inn i jakten på Steenslid like før han ble klar for viking i går. Han var nok mer ettertraktet enn hva folk var klar over...



Denne karen er visst ledig på markedet. ;)

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=165197


Det er jo et kjempegodt forslag! Flink du... Sender du en mail til Dahl i tilfelle han ikke leser avisen?

Det verste er at Real tjener mange ganger lønnen hans tilbake kun på salget av drakter med navnet hans på..

En digresjon av dimensjoner...

Hvem er det realistisk at Brann henter? Finnes det noen i norsk fotball eller må man igjen hente noen utenlands fra?
223
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 10, 2007, 16:01:41 PM
Nok kjerringprat...

Hvilke spillere kan være på Branns lister fremover da? Mjelde sa i et intervju her forleden at de ikke ville flagge særlig aktivitet på spillermarkedet fremover. Dette er jo selvfølgelig et taktisk utspill for å hindre at navn blir offer for spekulasjoner i media.

Hvilke spillere kan være aktuelle? Tviler på Solli, hvis han da ikke kommer som høyrekant. Valencia? Kanskje vi ikke skal ha en høyrekant? Er det en spiss vi er på jakt etter? Eller trenger man en ekstra midtstopper? Keeper?

Det var visst flere Tippeligaklubber som kastet seg inn i jakten på Steenslid like før han ble klar for viking i går. Han var nok mer ettertraktet enn hva folk var klar over...
224
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 10, 2007, 15:12:15 PM
Quote from: "SK Fire"Strandlien skriver:

QuoteSer på hva de gjorde i Parken. I CL-kampen mot United var banen elendig. Til neste kamp i RL mot LSK hadde de nettopp rullet ut en glimrende og fin grønn matte.


http://www.fck.dk/nyhedsvisning/?newsid=6231

26. nov spilte de mot Randers på gammel bane. 30. november spilte de mot LSK på ny bane...

Kostnad 1 mill...
225
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 10, 2007, 11:03:27 AM
Quote from: "SK Fire"Vedrørende dekke-diskusjonen:

        -Aalesund opplever at deres to sesonger gamle kunstdekke begynner Ã¥ bli slitt:


http://www.fxt.no/tippeligaen/article856495.ece


Må det skiftes hvert 2-3 år så er det vel såpass dyrt i drift at man like gjerne legger naturgress og skifter/ruller ut nytt dekke etter behov...

Man klarer vel å holde en gressmatte i god stand forutsatt skikkelig underlag/grunnarbeide i mer enn 2-3 år før en må rulle ut en ny?

Ser på hva de gjorde i Parken. I CL-kampen mot United var banen elendig. Til neste kamp i RL mot LSK hadde de nettopp rullet ut en glimrende og fin grønn matte.
226
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 08, 2007, 14:58:14 PM
227
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 08, 2007, 13:14:19 PM
228
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 08, 2007, 12:47:37 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Strandlien"Denne fyren burde Brann være etter. Om ikke annet enn for å unngå at Viking snapper han opp...


Hva er vi? Rosenborg?


Brann det nye rosenborg? Moro du... :) Tenk om vi hadde vunnet noe? Hva skulle vi da gjort?

Hvorfor Brann skal hente han:
1. Talentfull
2. Kommer fra Sogn og fjordane. Hvorfor skal han reise forbi Bergen og til fienden Viking???
3. Spillende stopper
4. Tempo
5. Har allerede erfaring fra Tippeligaen og enda mer fra Adecco
6. Var vel kaptein på U21 så lenge han spilte der tror jeg

Løp og kjøp!
229
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 08, 2007, 12:33:48 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article72068.ece

Steenslid på besøk hos Viking. Denne fyren burde Brann være etter. Om ikke annet enn for å unngå at Viking snapper han opp...

Fremtidig forsvarsjef på stadion.
230
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 05, 2007, 15:15:45 PM
Tilbake til stadion. Det er tydeligvis den store bildedagen i dag. Brann.no flotter seg og med oppdaterte byggebilder...

http://www.brann.no/index.php?mapping=153
231
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 05, 2007, 13:32:45 PM
http://www.bt.no/sport/article329133.ece

Nye bilder på gang. Fancy snurrebilder tilogmed...
232
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 05, 2007, 13:01:57 PM
Til Ajax:

Stående og rungende applaus!
233
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 03, 2007, 14:33:01 PM
Quote from: "bernu"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=147178

Her bør Brann være en av klubbene som følger med i kulissene...


Regner det som lite sannsynlig at Brann følger med på denne spilleren. Tipper at både Solli og Corrales ender i Start.
234
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 03, 2007, 13:58:19 PM
Quote from: "Gepard"Brann tjener sikkert godt på vip losjene, ingen tvil om det, men skal man selge seg uansett ?

se på dette her :


http://www.ffksupporter.net/galleri/serie.php?id=71&b=4#galleri

Ser jo mer ut som en bussterminal enn en tribune.

Sponsorene kjøper losjer for å flotte seg for kundene sine, de bruker såpass mye penger fordi de får tilgang på et bra "produkt", noe av det viktigste bestandelen av dette "produktet" er ekteheten\sjelen ved Brann Stadion. Men jo mer plastikk Nye Brann Stadion blir, jo mindre ekte fotballopplevelse får sponsorene. Håper man hvertfall tenker litt i denne retning oppe i Idrettsveien..


Må si at FFK sin stadion blir veldig fin og intim, bortsett fra 3/4 av langsiden uten folk på utsiden av venteskurene...

Branns løsning virker (glassvegg eller ei) mye bedre da det tross alt sitter folk langs hele sidelinjen i mer enn 3 rader. Så lenge losjene kommer øverst på tribunen eller mellom to nivå mener jeg at vi kan leve med det.

Produktet er jo fotballkampen. Alt det andre stasjet (VIP-greiene) er jo bare mersalg. Glem ikke at samtlige 20.000 skal kjøpe produktet... Det er bare endel bedrifter og godtfolk som vil ha litt finere innpakning og ekstraservice ved siden av...

JEg tror faktisk ikke at Jæger har fullført annet enn grunnkurs. Greit at man omhandler begreper som produktet og dill og dall, men hele poenget er å gjøre det endel av kulturen og historien rundt produktet en selger. Alle produkt trenger et navn. Hvis ikke hadde det vært kjedelig i butikkhyllene rundtomkring.

Snakk norsk SK Brann! Vi skal selge en fotballkamp med Norges beste fotballag, SK Brann!

Litt innom og litt utenfor topic, men ble revet med... :)
235
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 03, 2007, 13:47:01 PM
Quote from: "steinbygger"
Quote from: "kabelmann"Koren vurderte Brann som en attraktiv klubb, men ikke stor nok og definitivt ikke med stor nok lommebok.

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article850111.ece


Det er nesten som å høre skottene våre....


Det som er ekstra moro, er jo at han faktisk er aktuell for Cardiff...