• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Strandlien

151
Brann / Overgang vinteren 06/07
April 04, 2007, 08:18:13 AM
Quote from: "lurkie"
Quote from: "eivhelle"Er i grunnen ikke spesielt imponert over kommentarene til Tor Kristian Karlsen.

Viking fikk mye skryt for sine innkjøp som av en eller annen grunn skal
være så mye mer gjennomtenkte enn det de andre klubbene har gjort.

Brann sine innkjøp skulle visst nok være preget av tilfeldigheter og ikke
være gjennomtenkte.

Jeg mener at Brann har gjort de sikreste innkjøpene i forhold til at en vet
hva en får. Brann har lenge vært interessert i Solli og har fulgt Tijan Jaiteh
i over to år før de valgte  å hente ham. Corrales har vært en av de beste
venstre backene i tippeligaen og er også et sikkert kjøp. Alt i alt har Brann
gjort det bra på overgangsmarkedet. Det eneste jeg savner er en midtstopper til.

Men med tanke på at både Dahl og Hanstveit også kan bidra i midten
mener jeg Brann er godt besatt. Dessuten positivt at Brann stort sett
har spillere fra norden slik at landslagssamlinger og reiser stort sett er
bra koordinert med sesongen. Det er ikke bare enkelt med Afrikanere
og sør amerikanere som har andre terminlister og stort sett spiller
på andre siden av kloden.


Joda, det er alltid noe å utsette på en slik ekspert. Men faktum er, han vet mye mer om spillere enn journalister og annet snikksnakk som vanligvis uttaler seg om overganger. Han treffer rimelig bra med tanke på at han kommenterer samtlige lag. Men det lyser jo igjennom at han helst ser at tippeligalag importerer billigere spillere, og ikke vil at vi skal drive og kjøpe Norske.

--


Så lenge norske spillere blir priset slik de gjør så er jeg enig med Karlsen. Leste om u21-spissen som LSK ville kjøpe fra Kongsvinger. 7 mill satt de prisen til. Det er bare uholdbart. Det som det endte med var at spilleren selv brøt hele kontrakten med Kongsvinger og kom seg selv ut av kontrakten. Hva overgangssummen ble vet jeg ikke. Hva med Haugesund som slenger 15 mill i trynet for en spiller som knapt nok har spilt i Adeccoligaen? Greit nok at han er et enormt talent som United og Arsenal snuser på, men hallo? 15 mill?

Klart det er best for norsk fotball at vi får frem norske talenter, men da ender vi med at alle må utvikle sine egne talenter fra bunnen av da. Det går jo ikke lenger an å hente et talent fra 2. divisjon uten å få slengt et millionkrav i trynet.
152
Brann / Overgang vinteren 06/07
April 03, 2007, 14:12:41 PM
Quote from: "Nixon"Det må sies at ingen klubber fikk mer enn en firer på terningen...


Det er vel strengt tatt ikke så langt i fra sannheten heller da... Hvilken av klubbene har virkelig kjøpt gullfuglen(e) denne vinteren da?

Stort sett middelmådige kjøp over hele linja. Det er vel ikke det at Brann har vært så mye dårligere enn de andre på overganger. Det har vel mer med det generelle nivået på overganger i hele Tippeligaen. Det meste skjer på lykke og fromme uten å ha noen som helst oversikt over hva som rører seg der ute. Det er som nevnt her i tråden RBK som er lengst fremme her da de har ansatt en mann dedikert til dette arbeidet.
153
Brann / Overgang vinteren 06/07
April 03, 2007, 13:30:10 PM
Blogger på fxt.no vurderer vinterens spillerkjøp. Ja, blogger og blogger. Han har vel litt oversikt i markedet...

QuoteTor-Kristian Karlsen
Tidligere speidersjef i Bundesliga-klubben Hannover 96 (2004-2006). Talentspeider for Bayer 04 Leverkusen (2000-2004), Watford FC (1998-2000) og Grasshopper-Club Zurich (1996-1998). Ekspert/analyse-opptredener for bl. a BBC Radio Five Live og Norsk TV2. Artikkelforfatter, analyser og journalistisk samarbeid med bl. a BBC Radio, FIFA Magazine, SportBild, Neue Zürcher Zeitung, Fredrikstad Blad og Four Four Two.


QuoteBRANN

Av storkonsumeren i Norges overgangsverden, burde man kunne forventet en bedre jobb. For sju millioner kroner kan man hente en het landslagsspiller fra markeder kvalitativt sterkere enn det norske. I stedet, som en konsekvens av dårlig oversikt, og dermed mangel på alternativer, henter man Jan Gunnar Solli fra Rosenborg. Jeg hopper ikke på la-oss-disse-Solli-toget, for jeg utelukker ikke at overgangen til fotball-mekkaet Bergen kan vekke gutten ut av dvalen. Men likevel, prisen er for høy. Amerikaneren, Ramiro Corrales, viste i Ham-Kam at han er en helt ok spiller og bør gjøre en tilsvarende fin figur i Bergen. I likhet med andre unge afrikanere hentet for en billig penge, er Tijan Jaiteh et sjansespill. Flott for Bergen om han slår til. Spilleren er ukjent for meg. Tatt i betraktning de store beløpene Brann har benytter til kjøp de siste årene, er det en skandale om klubben ikke sloss om seriegullet til langt ut på høsten.

Terningkast 3
154
Brann / Erik Hagen til Brann?
April 03, 2007, 08:12:55 AM
Quote from: "Xminator"Pussig hvor stille det blir når det går bra...


Ikke nødvendigvis fordi det går bra... Det er vel konkludert med at Hagen ikke skal til Brann. Siden denne tråden omhandler Erik Hagen så er det vel ikke mer å diskutere?

Det er endrer jo selvfølgelig ikke det faktum at Brann mangler en stk klassestopper... :)
155
Brann / Stikker Andresen?!
March 29, 2007, 00:04:17 AM
Quote from: "Mr_Soma"Det var en stk fly forbannet/skuffet Andresen.... var dette tungen på vektskålen mtp fremtiden til landslagskapteinen? Konspirasjonsteorien som har vært diskutert her inne kan faktisk stemme,ved at han kommer til å trappe ned nå når Norge ikke kommer seg til EM.


Ja, han var ikke god i intervjuene i kveld. Der holdt han mye inne. Hørte og på han at kampen var bra for han. Hes i stemmen... Da har Martin hatt en god kamp... :)
156
Brann / De nye patoukortene
March 28, 2007, 23:59:55 PM
Quote from: "steinbygger"Det stod også i en "avis" som lå i Brannbutikken at man av sikkerhetsmessige årsaker ikke kunne komme inn igjen når man først hadde kommet ut. Er også helt enig med trådstarter at opplegget med hvordan kortene var virket utrolig amatørmessig. Oppfordrer folk til å gå opp der på dagtid når det vanligvis er lite fol. Kommer det en 10-15 stk samtidig kan man fort måtte vente 1 time for å få kortet. Syntes nesten synd på de som skal lete seg gjennom x antall kort 13000 ganger for å finne det riktige kortet


var der i dag og hentet mitt kort. synes det er på sin plass å skryte av de to som sto bak disken i butikken. var vel nesten 10 i kø da jeg kom. tror jeg var inne i butikken i maks 10 minutter. da skulle alle foran meg hente kort...

det virker jo som om noen her inne aldri blir fornøyd med noe her i verden. jeg lurer på? klager de like mye hjemme over alt mulig?
157
Brann / Helstad til Everton
March 28, 2007, 15:26:03 PM
Quote from: "bernu"La nå denne tulletråden død bort snart.
Everton kommer aldri til å hente Helstad. Det har heller aldri vært noen forespørsel på annet enn agentnivå.
På grunn av skader på spisser i Everton forhørte de seg om ledige spisser. Helstad var heller ikke den eneste de undersøkte.
Avisa som meldte dette i England skrev i tillegg at Helstad spilte i Start. Det sier vel litt om seriøsiteten til dette ryktet.
Som både Brann og Everton supporter er jeg glad Helstad blir i Brann, og glad han ikke kommer til Everton. Til det er nivåforskjellen for stor.


Det er ikke Hæstad avisa mente siden de skriver han spilte i start da? Synes det er lite sannsynlig at Everton  lukter på en spiller som er vraket fra Rosenborg og har gått skadet lenge, og ikke har fått tid til å spille seg i form (situasjonen i vinter...). Hæstad var jo aktuell for en rekke klubber før han falt ned på Wigan...
158
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 28, 2007, 08:49:32 AM
Quote from: "Xminator"http://www.ikstart.no/dt_articlefullwidth.aspx?m=178&amid=469935

Flott stadion. De har fått overheng på "glass"-veggen sin, noe som gjør at det estetiske inntrykket av tribunen blir bra. De har gitt ett svært innganggangsparti hedersplass midt på tribunen. Ikke bra.



Må si at det der blir en vanvittig flott stadion... Imponerende! Gleder meg til 2008...
159
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 27, 2007, 22:22:08 PM
Quote from: "dingsy"
Quote from: "Brann_copper"Ganske fersk fyr, til og med ferskere enn meg. vi får tro det er forklaringen...


Fersk inne på sida her ja. Men har mange år som Brann supporter. Trodde de skulle starte å bygge etter sesongen, men var ikke helt sikker. derfor jeg spurte :wink:


Planen var vel og er vel foreløpig å starte til høsten, men etter at Stor Bergen ga fra seg stadion til Brann så endret innholdet av den nye søndre tribunen seg. Derfor har vel Brann akkurat sendt nye tegninger til godkjenning. Da spørs det om godkjenningen er på plass tidsnok til sesongslutt.

REtt meg om jeg ikke treffer 100%...
160
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 25, 2007, 22:49:25 PM
Quote from: "weirus"
Quote from: "monzilla"
Quote from: "weirus"
Quote from: "Nixon"Ingen VIP.
Ingen ny utbygging.
Er det ikke så enkelt?


jeg synes det er så enkelt...heller 10 seterader mer enn 10 vip bokser!
den nye tribunene ser rimelig merkelig ut med veggen av vip bokser og en lav øverste seterad i forhlod til resten av stadion!

man kunne også bygget vip-boksene i hjørnene i stedenfor eller tatt høyde for disse på bt..


Glad du ikke styrer økonomien der oppe.


er disse vip-losjene forhåndsbestilt?
om ikke så er de et prosjekt som jeg håper brann har tatt dekning fori kke vil "fylles" hver kamp..disse innebærer jo også en del utgifter for brann i forhold til det flere seterader ville gjort


utgifter? klart det koster mer å bygge restaurant enn plastseter i betong. inntektene blir deretter også. er usikker på prisene til brann, men vip'ene betaler kjapt 2.000 kr pr kamp. når alle vip-bokser er utsolgt for lenge siden så er det mye mer "sikkerhet" enn å måtte selge ut hvert sete til hver eneste kamp. gode vip-fasciliteter er helt nødvendig for at brann skal klare seg økonomisk i fremtiden. det er vip-ene som betaler mye av den sportslige satsningen. uten vip, ingen stjernespillere. da blir det kun spillere fra loddefjord og askøy vi har råd til...
161
Brann / Re: Solli er avholdsmann
March 20, 2007, 21:37:10 PM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "Strandlien"
Quote from: "Dorinda"
Quote from: "LETO"Solli er avholdsmann og har en bi-jobb som DJ.


På MySpace-profilen står det i alle fall "Smoke / Drink: No / Yes".
Moser i uglen her, ja.


Er han avholdsmann, så må det ha skjedd i nyere tid. Har sett han drikke med egne øyne...

Fjørtoft var strengt tatt uttalt avholdsmann. Kan avkrefte det og... :)


Det er riktig. Jan Gunnar Solli er ikke avholdsmann. Når det gjelder Fjørtoft likte/liker han det forferdelige "stoffet" Hootch.


Faktisk veldig riktig. Tung på rusbrusen... :)
162
Brann / Re: Solli er avholdsmann
March 20, 2007, 18:05:32 PM
Quote from: "Dorinda"
Quote from: "LETO"Solli er avholdsmann og har en bi-jobb som DJ.


På MySpace-profilen står det i alle fall "Smoke / Drink: No / Yes".
Moser i uglen her, ja.


Er han avholdsmann, så må det ha skjedd i nyere tid. Har sett han drikke med egne øyne...

Fjørtoft var strengt tatt uttalt avholdsmann. Kan avkrefte det og... :)
163
Brann / Den store stoppertråden
March 20, 2007, 15:06:55 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article77297.ece

Steffen Hagen (21) er ny Odd-kaptein. Stopper. Sier ikke mer...
164
Brann / Mjelde må gå anno 2007
March 20, 2007, 13:49:48 PM
Quote from: "pidre"
Quote from: "Pondan"Dommen er klar...

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article939492.ece



Måtte dei berre få rett - som kjent, ingen røyk uten ild..


Hallo? Hvor er røyken? Oddsspillere???? Det er ikke damp engang...
165
Brann / Stallen 2007 - status februar
March 20, 2007, 13:08:37 PM
Quote from: "steinbygger"
Quote from: "Strandlien"
Quote from: "steinbygger"Jeg har tidligere sagt at vi trenger en "klovn" i spillergruppen og det står jeg for. Tidligere har vi hatt kvisa og miller. Slik jeg ser det er det ingen typiske "klovner" i gruppen. De fleste lag har en eller to spiller som kan løse opp spenningen både på trening og i kamp med en uventet kommentar eller en overaskende finte. Gode gamle Drillo har sagt at alle lag som skal vinne noe må ha en slik spiller på laget. Og jeg tror at med det presset som er i Bergen (enten det går bra eller dårlig) så er det greit å ha en som løser opp stemningen og minner spillerene på at det tross alt "bare" er fotball det dreier seg om


Vi har jo fått en type med stor T som Mjelden selv sa... Er Solli klovnen? Drillo snakker også om to typer klovner. Den frivillige, dvs. Mini, Kvisvik. Og så har du den ufrivillige som ikke helt vet det selv. Drillo bruker Simen Agdestein som visst levde på en helt annen planet, uten at han var klar over det...


Solli er ikke noe klovn, når mjelde trekker frem Solli så går det mer på at har er proff i alt han foretar seg (bortsett fra når han lager nettsider) I RBK var det Iversen som var klovnen. Tørum har vel sagt at hadde det ikke vært for Iversen sine "sprell" i uken før Brann kampen så hadde de mest sannynlig tapt kampen. Han fikk de yngre og mer uerfarne spillerene til å tenke på alt annet enn at det var en viktig kamp de skulle spille.

Det er helt utrolig at Agdestein var en så god spiller som han var med tanke på alt det utrolige han kunne finne på å si. Jeg regner med at vi har hørt på samme foredrag som Drillo har holdt


Ja, det er nok samme foredrag. Fantastisk fine historier.

Jeg nevnte Solli i mangel av andre alternativer i troppen. Hvem kan det ellers være? Hanstveit? Tviler. Gashi? Kanskje? Helstad? Kun på Felize og Metro... Huseklepp? Kanskje etterhvert. Guntveit? Kan være...?

Solli er en hurragutt. Har aldri hørt folk blitt nevnt som "Type med stor T" fordi de er så seriøse i alt. I Rosenborg ble han hele tiden omtalt for sitt sosiale bidrag. Flott fyr og hyggelig kar. Han er dj, utelivsløve, er på nett, og generelt spillemann...
166
Brann / Stallen 2007 - status februar
March 20, 2007, 10:58:41 AM
Quote from: "steinbygger"Jeg har tidligere sagt at vi trenger en "klovn" i spillergruppen og det står jeg for. Tidligere har vi hatt kvisa og miller. Slik jeg ser det er det ingen typiske "klovner" i gruppen. De fleste lag har en eller to spiller som kan løse opp spenningen både på trening og i kamp med en uventet kommentar eller en overaskende finte. Gode gamle Drillo har sagt at alle lag som skal vinne noe må ha en slik spiller på laget. Og jeg tror at med det presset som er i Bergen (enten det går bra eller dårlig) så er det greit å ha en som løser opp stemningen og minner spillerene på at det tross alt "bare" er fotball det dreier seg om


Vi har jo fått en type med stor T som Mjelden selv sa... Er Solli klovnen? Drillo snakker også om to typer klovner. Den frivillige, dvs. Mini, Kvisvik. Og så har du den ufrivillige som ikke helt vet det selv. Drillo bruker Simen Agdestein som visst levde på en helt annen planet, uten at han var klar over det...
167
Brann / de som vet navn
March 19, 2007, 08:04:29 AM
Quote from: "Scally"
Quote from: "Railway"Kan iallefall virke som om hele casual-greien har roet seg litt nå som wemley er lagt ned. Har ikke sett de på lenge..

Ellers håper eg stemningen snur og stiger mot nye høyder i år!!

Kom igjen Brann! :D


ja blir spennende å se hvor de nå skal holde hus. Noen forslag ?


Har hørt at de har inngått samarbeid med Rubinen både før og etter kamp...
168
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 11:48:17 AM
Quote from: "enavgutta"Skal fyren brukes i en diamantformasjon nå ? Skal Mjelde atter en gang prøve og feile med taktiske ting ? Forbauser meg ikke....på an igjen !


Brann har trent på den diamanten i hele vinter...
169
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 11:45:31 AM
Quote from: "Nixon"http://fotball.bt.no/kommentar/article77084.ece

Knut Langeland er ikke overlykkelig.
Han mener at kjøpet av Solli virker som et panisk trekk.

Hvis da ikke Brann har erkjent at Andresen er på vei vekk...
170
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 16, 2007, 18:27:01 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Strandlien"Dette er vel rimelig vanskelig å unngå uten å legge tak over hele stadion, eller?


Det er jo bare en våt drøm.


Våt er vel stikkordet her....
171
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 16, 2007, 18:25:19 PM
Dette er vel rimelig vanskelig å unngå uten å legge tak over hele stadion, eller?
172
Brann / Inge Andre Olsen
March 15, 2007, 21:34:56 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Strandlien"jeg er enig!!! tull å kjøpe en spiller som må omskoleres før han kan brukes. tror brann har en kanonstopper på gang fra utlandet.


En spiller som spiller stopper på landslaget sitt trenger ingen omskolering.
Hvem er denne Bulgarske stopperen?


Er ikke noen ekspert i å tolke det islandske forbundets islandsk eller deres lagoppstillinger,  men ser ut som om Gislason har spilt 2 kamper som stopper for Island i løpet deres siste 8 kamper. Den ene tapte de 2-0 mot Trinidad og Tobago og den andre endte også med tap. Denne gang med 4-0 mot Latvia...

Da tar jeg heller en yngre utgave av Trifon Ivanov... :)
173
Brann / Inge Andre Olsen
March 15, 2007, 21:14:29 PM
Quote from: "naitsirk"ser ut som om det er meg mot resten:)

eg meiner at brann bør bruke det vetle dei har igjen av pengar på ein skikkelig god stopper. ikkje ein som speler der om laget treng det.


jeg er enig!!! tull å kjøpe en spiller som må omskoleres før han kan brukes. tror brann har en kanonstopper på gang fra utlandet.

Quote


solli var den ene, og en stopper den andre. da har de blinket seg ut en de vil ha...

http://fotball.bt.no/eliteserien/article76896.ece
174
Brann / Jan Gunnar Solli
March 15, 2007, 20:02:33 PM
Har sagt det før, men ... Mener at alt over 2-3 mill er for mye. hvis det er reelt at de forlanger 5 mill, så ser jeg lyst på at ender på 3-4. 4 maks. mer det så er rbh dårlig til å forhandle...
175
Brann / Overgang vinteren 06/07
March 15, 2007, 15:59:39 PM
Helegbe i Ghanas A-tropp. Herlig at vi kastet han på dør før han ble for god...

http://fotball.bt.no/eliteserien/article76906.ece
176
Brann / Respektive plasser
March 11, 2007, 13:48:12 PM
Quote from: "Luke Skywalker"Enig, jeg synest ludvigsen var meget god på høyrekanten, og at han fortsatt kan bli meget god der. Han var jo skadet lenge, og har byttet klubber i fleng, dette har nok ødelagt litt, men jeg tror nok at han kan bli god i løpet av denne sesongen når han får spilt litt. Han spilte jjo bra i RL mot RBK.
177
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 11, 2007, 13:38:20 PM
Quote from: "atlascopo"
Quote from: "DJ_ADG"
Quote from: "Dorinda"
Quote from: "Erlend"
Quote from: "Xminator"http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2635788.ece

Jæger lover utsolgt på hver hjemmekamp  og ny tilskuerrekord denne sesongen. Det blir lagt ut 3-4000 billetter for åpent salg for hver kamp.


Det er vel 5000. 12 000++ solgte partoutkort og kapaistet på litt over 17 000 er vel tallene


Bortesupporterne har også krav på et visst antall billetter.


Minimum 5% av total kapasiteten og sikkerhetsonen skal bli tatt fra hjemme plassene. Som dette viser skal de få Felt S og Felt R dersom de kommer mange, men på de fleste kamper blir nok felt R hjemme felt.

http://www.brann.no/dokumenter/kart_stadion_NY.pdf




Noen som vet hvorfor det er presisert "NOE REDUSERT SIKT" på nedre felt A & D på frydenbø tribunen? er dette fordi folk skal stå på de midterste feltene?


Ja.
178
Brann / Hvordan går det med Brann i år?
March 08, 2007, 15:45:44 PM
1: Opdal - Dahl, Sigurdsson, Bjarnasson, Hanstveit - Huseklepp, Andresen, Gashi, Vaagan Moen - Helstad, Sæternes.

2: Forsvaret

3: Bjarnasson

4: Topp 4

A: Martin Andresen

B: Opdal, Andresen, Helstad

C: Hvis han får oppholdstillatelse, Tijan Jaiteh. Hvis ikke, Gashi.
179
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 07, 2007, 23:49:44 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Nightfox"Hahaha, forresten er det utrolig hvor jævlig lite folk kan om stadionutbygging. Er det FLAUT Med et slikt hull?  Flaut? Det DU sier er flaut.


Såså rolig nå. Det er da klart at folk vet jævlig lite om stadionutbygging.
180
Brann / Jan Gunnar Solli
March 07, 2007, 18:18:25 PM
Om både Solli og Hoset ankommer, så kan vi vel selge stadionnavnet til myspace.com? :)

Nytt navn: www.myspace.com/brann eller: Mood Stadion...

For en gjeng! Da hadde det blitt sesongkort på Krohnsminde fremover...

La han få leke seg i Røkkeløkka!
181
Brann / Jan Gunnar Solli
March 07, 2007, 13:57:02 PM
Quote from: "Belfort"Virker som om de går i svime om dagen oppe i idrettsveien. Solli som midtstopper ville vært katastrofe. Han har på lik linje med Huseklepp fysikk som en 11 åring.


Nå er det vel heldigvis ingen fra Idrettsveien, så lenge de ikke er aktive i dette forumet, som har sagt at de skal bruke Solli som stopper... :)

Katastrofe er vel stikkordet uansett.
182
Brann / Overgang vinteren 06/07
March 07, 2007, 11:10:29 AM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article76303.ece

Hva med å bruke millionene påtenkt Solli til Odds Steffen Hagen istedenfor?
183
Brann / Overgang vinteren 06/07
March 07, 2007, 09:29:39 AM
Klart at det er færre skikkelige midtstoppere tilgjengelig enn middelmådige DJ'er... Her er det snakk om å prioritere.

Da må vi nesten stole på at Brann vurderer det viktigere med flere spillere på midten enn det å styrke forsvaret. Sånn er det...
184
Brann / Overgang vinteren 06/07
March 07, 2007, 08:31:12 AM
Quote from: "Fabregas"
Quote from: "Strandlien"Ser ikke så veldig negativt at Brann skaffer seg denne polakken så lenge det er en med talentet på plass, men da må han komme i tillegg til den nye sjefen i midtforsvaret som vi så sårt trenger...

Har er jo bare 19. Spiller fast på U20 laget til Polen. Tipper han kan bli spennende i årene fremover. Mye bedre med en talentfull 19-åring som reserve enn 30+ som ikke duger lenger...


Hva skal vi med en ny forsvarsjef, Sigurdsson fungerer vel strålende som det. Synes vi skal hente polakken samt hente K. Walde. Vi vil da være godt forskanset i forsvaret med hele seks spillere som kan spille stopper(3*islending, Prol, K.Walde og B.Dahl) og gode backup på begge sidebackene(I og med at Prol er venstrefot kan jo Mjelde drille han som et venstrebackalternativ).


Sigurdsson er da ingen forsvarssjef? Han er en ryddegutt! Han markerer, klarerer, vinner dueller, og herjer. Det er han fryktelig god til og! At han styrer presshøyde, offsidelinjen, sideforskyvninger, setter i gang spillet, osv. har jeg sett forsvinnende lite av... Der har vi ingen som er god nok i dag. Ingen av våre stoppere er ikke i nærheten av å være såkalt "spillende" eller med de kvalitetene en sjef skal ha...
186
Brann / Jan Gunnar Solli
March 06, 2007, 10:55:59 AM
Alt over 5 mill er en skandale for den mannen. 2-3 mill så kan vi være sånn passe fornøyd...
187
Brann / Stikker Andresen?!
March 05, 2007, 22:06:14 PM
Er ikke så sikker på at han er helt kategorisk på det der med seriegull lenger... Tror likevel at det er lite sannsynlig at han skal gå til FFK. Han kommer jo fra Ski, og det er ikke så langt fra Fredrikstad, men likevel så klarer jeg ikke å skjønne hva han skal i FFK. Har han tapt et veddemål med Kvisvik???

Tror uansett han begynner å tenke på fremtiden etter spillerkarrieren. Han har så mange forholdsvis alvorlige skader at jeg tipper han vurderer å legge opp etter denne sesongen. Han har planen med rød løper rullet ut for seg ved endt fotballiv. Han risikerer ikke å være halvt invalid resten av livet fordi han spilte fotball et par sesonger for lenge.

Uansett moro å høre på omtalen både Brann og Andresen fikk av de danske kommentatorene på torsdag. Stjernelag som aldri får det til. Den store stjernen som er briljant på sitt beste, men et mareritt på sitt verste. Har meninger om alt og alle og skal blande seg i alt... :)
188
Brann / Overgang vinteren 06/07
March 05, 2007, 17:03:36 PM
Ser ikke så veldig negativt at Brann skaffer seg denne polakken så lenge det er en med talentet på plass, men da må han komme i tillegg til den nye sjefen i midtforsvaret som vi så sårt trenger...

Har er jo bare 19. Spiller fast på U20 laget til Polen. Tipper han kan bli spennende i årene fremover. Mye bedre med en talentfull 19-åring som reserve enn 30+ som ikke duger lenger...
189
Brann / Overgang vinteren 06/07
March 02, 2007, 14:50:37 PM
Quote from: "Nixon"Husk på at POL fortsatt jobber i kulissene...


Så han inne på avgang på Flesland på onsdag. Kledd i pologenser. Skiferie på POL? Eller i inkognito? Hvis ikke så er pga de gode baguettene i kiosken der...
190
Brann / Stallen 2007 - status februar
March 02, 2007, 08:40:19 AM
191
Kamper / Brøndby-Brann
March 01, 2007, 19:54:41 PM
elendig dette her. bjarnasson med dårlige langpass og bjørnsson med pasninger til motspiller gang etter gang på egen 16m...

dansk web-tv er glimrende forresten... :)
192
Kamper / Brøndby-Brann
March 01, 2007, 18:24:40 PM
btv funker jo ikke... danske greia går som bare det!

http://www.nutv.dk/nutv/index.php

burde være klart på denne skjermen hvor man skal klikke...
193
Brann / Brannspillere tatt ut til landslagssamling
February 27, 2007, 19:28:20 PM
Slapp av! Royal League flytter sikkert semiene til treningsfeltet i manchester...

Etter en kjapp opptelling er vel Brann med 6 spillere den klubben med flest spillere på samlingen. Det er jo bra!
194
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 19:23:01 PM
Quote from: "blahblah"
Bråk innen fotball forsvinner nok ikke om det ikke lenger er casuals..


Det gjør det helt sikkert ikke, men så er vi i det minste kvitt et av elementene som fører til bråk. Da har man i det minste bedre tid til å jobbe med ALLE de andre elementene som fører til bråk innen fotball. :)
195
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 17:26:09 PM
Quote from: "klysa"Dahl sier i dagens BT at de jobber tett med dansk politi for å identifisere de som var med. De blir utestengt fra Stadion og får sesongkortene inndradd. Han sier også at flere ble utestengt etter kampen mot RBK.

Detter er jo direkte lattelig, hvorfor i helvete skal folk få indratt sesongkortene sine pga ting som foregår langt fra kamparena, og det har jo heller ingenting med sportsklubben å gjøre.


*Stående applaus for Bjørn Dahl!*

Beste han har gjort på lang tid... :) Eneste måten å løse dette på.
196
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 26, 2007, 22:45:38 PM
Quote from: "klysa"
Quote from: "Strandlien"Her finnes det bare en løsning. Hvis disse folkene ikke allerede er utestengt fra Stadion, så må Bjørn Dahl sporenstreks stikke innom politiet og skaffe seg navn og nummer på hele hurven. Alle billetter, sesongkort, adgangstegn, you name it, må rives i stykker for all fremtid. Slik gjøres det i england, og slik har de vel tildels gjort i Oslo med enga.

Enkelt og greit. Ut med pakket!



På hvilket grunnlag av helgens hendelser skal disse utestenges fra Brann sine kamper? Fordi det var litt bråk langt vekke fra kamparenaen?


Helt korrekt! Akkurat derfor! Nulltoleranse er det eneste som vil virke...
197
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 26, 2007, 16:55:47 PM
Her finnes det bare en løsning. Hvis disse folkene ikke allerede er utestengt fra Stadion, så må Bjørn Dahl sporenstreks stikke innom politiet og skaffe seg navn og nummer på hele hurven. Alle billetter, sesongkort, adgangstegn, you name it, må rives i stykker for all fremtid. Slik gjøres det i england, og slik har de vel tildels gjort i Oslo med enga.

Enkelt og greit. Ut med pakket!
198
Brann / Corrales overgang i vasken
February 26, 2007, 12:14:23 PM
Det er vel ikke noe strengere i Norge enn f.eks. i England? En spiller som Edu er ettertraktet av mange klubber i PL, men ingen byr på ham fordi han ikke får arbeidstillatelse...

Corrales hadde aldri fått arbeidstillatelse i england, siden han ikke har landskamper.

Arbeidstillatelsen må være der. Feilen er gjort. Nå er det bare å håpe på en sjel som kan vise en smule med nåde og oppheve utvisningen...
199
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 25, 2007, 23:43:02 PM
Politiet i Odense kom søndag eftermiddag på uventet overarbejde før, under og efter en fodboldkamp mellem OB og Brann fra Norge i Royal League-turneringen.

Omkring 50 tilhængere fra de to klubber gik løs på hinanden i Odense midtby, og både flasker og køller røg gennem luften. Ingen kom dog noget til under urolighederne, der stod på en stor del af eftermiddagen.

På banen vandt OB 3-2. I detentionen vandt Brann 2-1.


dansker fine. etter slosskampen ble de bare geleidet inn på stadion for 2. omgang. ikke noe big deal tydeligvis.

regner med at politiet og brann vet hvem disse folkene er. kommer de inn på stadion i dag? de burde være utestengt for livstid på alle mulige umulige brann-arrangement. det var jo sånn de gjorde det i england...[/u]
200
Brann / Overgang vinteren 06/07
February 21, 2007, 13:32:47 PM
Quote from: "Gepard"Ny midtstopper skulle vært på plass tidlig i Januar, nå nærmerer vi oss Mars...Vif,Lsk,Rosenborg, Start, viking -alle de andre mulige topplagene er omtrent ferdig med sine innkjøp og kan nå bruke tiden på å spille inn de nye spillerne i laget, mens vi begynner å få dårlig tid....


Ny stopper kan vel være stikkordet her... Hele tippeligaen er vel på jakt etter gode midtstoppere. Det er vel kun viking som har vært ute og hentet inn en ny mann på den plassen, Børre Steenslid. Han betalte de dyrt for også...

Det er liksom ikke bare å trylle frem en superstopper som ikke koster over 10 mill. Rosenborg og VIF har vel hentet opp hver sin junior som de mener kan ta steget. I tillegg har jo RBK tatt Lago inn i varmen igjen. Det sier vel litt om antallet tilgjengelige stoppere. Start og LSK er nok fornøyd med sine stoppere. Brann har vel knapt noen juniorer i det hele tatt, og må derfor ut og hente inn en...

Skal vi hente inn en stopper så skal det være en kanonstopper i gode gamle Hoftun-klassen... Ikke noe islandsk/finsk/estisk/latvisk stallfyll. Tålmod mine herrer, tålmod... :)