• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Big Mac til Kamma??

Started by BrannSupporter, June 04, 2005, 10:34:35 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

SKB e BEST!!!

hmm.. Vil egentlig ikkje at Big Mac skal reise. Synspunkter?
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

michael

Vil Ham-Kam ha Dylan, så gjør det ikke noen verdens ting. Dylan har ikke, og kommer ikke til å bidra med noe som helst år. Får vi solgt han, kan vi hente en ny spiss inn. Det er ikke noe stort tap for Brann om han forsvinner, samme med Ystaas. Dylan kommer aldri til å bli noe stort, og om han forsvinner, er det ikke noe å grine over. Tvert imot.

AlexS

Jeg ser for meg Clayton Zane-tilstander...

slang

Synes at det hadde vært helt greit hvis Dylan gikk til Ham-Kam. Greit nok at han har fått lite spilletid, men de gangene han har fått noe klarer han ikke overbevise. Fyren kan jo ikkje gå opp i en hodeduell uten at det lukter gult kort for høye albuer! Dessuten mangler han teknikk og spillerforståelse. Bedre å få litt penger for han som Brann kan bruke til å hente en ny spiss som kan konkurere med Winters og Sæternes.
ansa 08

sekto

Plukker opp litt på det siste som ble sagt her. Jeg tror ikke Brann selger Dylan uten at de har en solid erstatter på plass, eller noen virkelig gode signaler på at de kan hente en god spiller.

Liker Dylan, og har virkelig ønsket at han skal lykkes, men han klarer ikke å overbevise når han får sjansen. For hans del, så kunne sikkert Ham-Kam vært et godt alternativ.

johsmag

Både Macen og Ystaas har en års lønn på minst 700 000 kr. Jeg sier at vi kvitter oss med de, og skaffer oss noen unge talentfulle spisser som ikke skal ha så mye peng. Mons må følge opp Arve Walde, eller finne en ny ung spiss.

Nixon

Quote from: "johsmag"Både Macen og Ystaas har en års lønn på minst 700 000 kr. Jeg sier at vi kvitter oss med de, og skaffer oss noen unge talentfulle spisser som ikke skal ha så mye peng. Mons må følge opp Arve Walde, eller finne en ny ung spiss.


Uenig. Vi trenger en god spiss som kan levere nå og må betale lønn deretter. La Macallister gå og hent TFL. Han kan både spille spiss og høyrekant.
Rød makt på Hansa

sekto

Quote from: "Nixon"
Quote from: "johsmag"Både Macen og Ystaas har en års lønn på minst 700 000 kr. Jeg sier at vi kvitter oss med de, og skaffer oss noen unge talentfulle spisser som ikke skal ha så mye peng. Mons må følge opp Arve Walde, eller finne en ny ung spiss.


Uenig. Vi trenger en god spiss som kan levere nå og må betale lønn deretter. La Macallister gå og hent TFL. Han kan både spille spiss og høyrekant.


Jeg støtter denne. Hvis vi skulle hente noen unge talenter, så må vi først ha god nok dekning. Vi sliter vi plutselig kraftig om Winters eller Sæternes ikke kan spille. Vi trenger noen som kan gå inn og styrke laget ytterligere, og gi Bengt og Robbie konkurranse.

Vi har en flott startoppstillingen, men vi skulle hatt noen solide erstattere på alle posisjoner. Vi har to gode spisser, men når en av dem ikke er i form, eller sliter med skader, så skulle vi hatt en kvalitetsspiller som kunne levere. Det hjelper ikke å ha fullt av unge og lovende spillere, som ikke kan gjøre jobben da.

Xminator

Om Dylan får spilletid på denne måten så er det helt i orden for meg. Det betyr derimot at Brann ikke har mer enn en sterk angriper i troppen. Så selv om førstelaget ikke svekkes, så er Sæternes 1 gult kort fra en kamp på tribunen. Da trenger i Dylan.

Northside

Vi har jo Miller eller scharner som backup?

enavgutta

Helt siden han badet i Vannkanten på Vestkanten har jeg hevdet at det kun var et tidsspørsmål før han ble ubrukelig for vårt Brann. Nå er tiden inne.
Dette er en spiller som binder opp mye lønn. Mitt forslag til Dylan: Dra til Kamma eller begynn på BI og spill foppal for Løv Ham eller Hovding.

Ville faktisk foretrukket Schei Linbæk som en backup isteden. Kim Larsen tror jeg forøvrig Peddien møtte på Ricks eller Travparken. Godt var det at styret visste bedre :-)

For heller ikke i går viste Dylan Macallister noe av det som gjorde at han fikk kontrakt med Brann. " BA.

Yngve

Quote from: "NorthsideFCDH"Vi har jo Miller eller scharner som backup?


Kva er dette snakket om Scharner som spiss? Ein mann med dårlegare skotfot enn han finst jo ikkje. I heile Europa. Og når han uttalte etter soloraidet sitt mot lyn: Eg visste ikkje kva eg skulle gjere når eg nærma meg mål" så fortel vel det sitt om spisskompetansen hans.. (fann ikkje sitatet igjen, difor fri omskriving)

Stoffi

Ingen tvil om at vi må ha en ny spiss. Vi får nok inn en ny en til sommeren skal dere se.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

mr-bolstad

Quote from: "Stoffi"Ingen tvil om at vi må ha en ny spiss. Vi får nok inn en ny en til sommeren skal dere se.

Helegbe!
get land, Eget Landslag.
Brann!!

andy

Det ville vært helt idiotisk å selge en spiller som Dylan. Han er 23 år og har vist potensial. Han har kansje slitt litt med overgangen til Norsk fotball og er litt i overkant ujevn. Men å selge han er helt idiotisk, kan vi ikke leie han ut til en første divisjonsklubb? Sandefjord var jo intresserte. Jeg vet at han har uttalt at han kun blir i Norge hvis han får tippeliga spill, men en sesong i Sandefjord kan han vel overleve med.
Andy

*Soma kom og hjelp meg for bart e alt eg ser!*

PornoPung


abe78

Ok! Du er et ungt tallent som blir kontaktet av Peddien. Han sier at Brann kan tilby deg kontrakt. Her skal du få den store sjangsen - masse oppfølging i motgang og medgang. Kjøper du den?

Vi kan ikke bar bosse spillere på denne måten... Han er 23 år. Tallentene søker seg da heller til andre klubber.
.og husk!

enavgutta

Jeg ser poenget ditt Abe. Kanskje en løsning som kan være god for begge parter er et utlån slik at BigMac får spilletid og Brann får en referanse på hvor habil eventuelt kan være med tillit fra start, gjerne i 1.div. Signaleffekten av stadig å ha gjennomtrekk av spillere er heller ikke god.

naitsirk

greit med ein utlånsavtale med ein klausul om at bigmac ikkje kan spela mot brann!!!

janjan

Et utlån kan være det Dylan trenger. Matching på høyt nivå. Men kan ikke se at vi har noen i stallen som kan fylle rollen til Mac. Helegbe/Trond Olsen vil være erstattere for rollen som RW fyller, men vi trenger noen med litt muskler på topp også. Dylan har potensiale, men det er jo fare for at han stagnerer i og med han ikke får spilletid. Noe som selvfølgelig er vanskelig når vi har Norges beste spisspar. Uansett er det i alle fall ikke veien å gå og ansette gamle middelmådigheter som Kim Larsen.

mr-bolstad

Quote from: "janjan"Helegbe/Trond Olsen vil være erstattere for rollen som RW fyller


Helegbe kan dekke alle posisjoner fra midtbanen og fremover, så han kan nok brukes som spiss skal du se!
get land, Eget Landslag.
Brann!!

Xminator

De som husker så langt tilbake som 2 år, så var det en ting vi trengte mer enn noe annet - en stor angriper. Det ble snakket om Aarøy og Kovacs. Brann på sparebluss måtte nøye seg med Dylan. Og Ystaas.

Forsvinner Dylan blir det kamper der vi spiller med Miller og Winters som angripere. Sikkert ikke noe dumt angrep det, men murbrekkere er det ikke.

nummer9

BigMac har variert i prestasjonene til nå, det er helt klart. Likevel synes jeg fyren viser at han skjønner det er bedre spillere som gjør at han ikke får starte kamper. Dette er en egenskap vi trenger hos spillere som er tenkt på som backup/"utviklingsprosjekter". Det funker ikke med 20 spillere med "Runar Normann" holdninger.

Vi kan ikke forvente å ha 2 komplette Tippeligastaller, det er det bare RBK somhar råd til pr idag. Derfor trenger vi noen som kan være backup, enten de er ung og lovende, eller bare lovende/ung. Synes Macallister ahr vist at han har riktig instillingi iallefall ovenfor media. Klart at han vil ha spilletid i TL, det skulle bare mangle, men han er villig til å kjempe for det, ikke syte seg til det i media (eks Knarvik), eller true med at han skal dra hjem (Miller).

Synes at Macallister hadde gjort seg med utlån til en 1. div eller TL klubb, da selvfølgelig med klausul at han ikke skal spille mot Brann. Dylan er den eneste reserven for Bengt sin spissrolle i Brann, vi må ha et bedre alternativ på plass om vi skal "dumpe" han.

janjan

Quote from: "mr-bolstad"
Quote from: "janjan"Helegbe/Trond Olsen vil være erstattere for rollen som RW fyller


Helegbe kan dekke alle posisjoner fra midtbanen og fremover, så han kan nok brukes som spiss skal du se!


Ja, det er jo det jeg sier. Bare påpeker og minner om at Sæternes har en annen rolle en Winters og at det kun er Mac som er mulig erstatter for Sæternes.

enavgutta

Noen som hevdet at Mac'en tjente 700 000 i året i Brann ? Dette høres svært mye ut. Skjønner ikke at han ikke takket ja til en utlånsavtale med Løv Ham. (Ingen skam å snu, se på Erik Mjelde - blir sikkert aktuell for Brann igjen) Da hadde han ikke mistet linken til Brann og samtidig fått vært med frøken Langeland.

nummer9

Tror jeg så i avisen (BT eller BA) at han tjente 650 000, om dette var med bonuser ifjor eller hva vites ikke.

enavgutta

Drøyt. Jeg går dermed tilbake til mitt tidligere standpunkt. SELG HAM, KJAPT !

Nixon

Hvis jeg hadde kunnet bo i Bergen, tjent 700.000 og vært sammen med Frøken Langeland hadde jeg ikke rikket meg!:)
Rød makt på Hansa

nummer9

Her står det at han har en lønn på ca. 650 000: http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=79656

Alle maser om denne datteren til Langeland og hvor fin hun er, noen som kan "backe" dette opp med noen harde "facts", eller er det bare oppspinn og pølsevev? Kan ikke huske å ha sett noe bilder av en hot bergensbabe ved navn frk. Langeland...

janjan

Skal vi kjempe om seriegullet er vi avhengige av gode reserver. Dylan er en god reserve. Derfor må vi ha inn en ny spiss av samme type (stor/sterk) før vi kan slippe Dylan, eventuelt leie han ut. Det har vi ikke per idag. Arve Walde for eksempel har ikke vært i nærheten av noe som kan kalles elitenivå siden ifjor vår.

enavgutta

Undertegnede har vært kritisk til Mac'en lenge.

http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=2396&postdays=0&postorder=asc&start=30

Ser fra denne tråden at det allerede da var mange som stilte spørsmålstegn ved spilleren. Jeg ønsker ikke å hetse, men konkluderer med at det er tid for utlån eller salg, på høy tid!

Trist Tenden måtte dra. Husker han fikk bare et lite innhopp i en seriekamp på Stadion. Dette var en spiller med en helt annen spillforståelse, teknikk og fysikk. Merkelig - Det blir hevdet at det var en skade som satte han ut, men dette stemmer ikke.

janjan

Quote from: "enavgutta"Undertegnede har vært kritisk til Mac'en lenge.

http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=2396&postdays=0&postorder=asc&start=30

Ser fra denne tråden at det allerede da var mange som stilte spørsmålstegn ved spilleren. Jeg ønsker ikke å hetse, men konkluderer med at det er tid for utlån eller salg, på høy tid!

Trist Tenden måtte dra. Husker han fikk bare et lite innhopp i en seriekamp på Stadion. Dette var en spiller med en helt annen spillforståelse, teknikk og fysikk. Merkelig - Det blir hevdet at det var en skade som satte han ut, men dette stemmer ikke.


Så du vil altså ha tilbake en mann som ikke klarer å spille seg til en plass på Sogndal?


Go Up