• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Trondhjem

1
Kamper / Re: Brann - Rosenborg 280620
June 26, 2020, 14:59:26 PM
Hvorfor tror dere at Rosenborg har en sjanse på søndag? RBK pr. nå består av en nokså habil keeper pluss 10 fullstedig forvirrede og hodelønse høns. Spillerne befinner seg midt i en svart tunnel og ingen vet veien ut - og ikke er de sikre på at det er lys utenfor heller dersom de skulle finne veien ut.

Jeg har fulgt RBK i massevis av år. Noen oppturer og noen nedturer. Så elendig som de er nå har jeg aldri sett dem. Og jeg husker Janne Jönsson og Perry-periodene. Jeg har ingen tro på at dette skal bli bedre på to dager bare fordi Horneland ikke er trener lenger - de har jo ikke peiling på hvordan de skal spille sammen - hverken defensivt eller offensivt. På 3 kamper er det 1 poeng (ett!!), 0 vunnede kamper (null!!) og 2 scoringer (to!!).

Det er jo ikke slik at de prøver, men ikke får det til. De vet ikke en gang hva de skal prøve på. Bare se på søndag når en RBK-spiller får ballen - han kommer ikke til å vite hva han skal gjøre - det stopper helt opp. Får Samuel ballen så vil han drible 2-3 Brannspillere, det blir alltid null sluttresultat av det og de andre spillerne spør seg "Hvor kommer ballen?", "Når kommer ballen?", "Kommer ballen?"

Hvis Brann klarer å stille 10 mann pluss keeper på søndag så vinner de - går nok greit med et par mann i manko også.

Det ble skutt opp raketter i Trondhjem i natt da det ble kjent at Horneland var borte - det var en lettelse av en annen verden. Men et og et halvt helt år uten styring og mening kan ikke fikses på to dager.