• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - maddog

1
Kamper / Sv: Viking-Brann
June 15, 2011, 23:28:58 PM
Noen betraktninger rundt vikings behandling av alternative supportergrupperinger.

http://bgg08.com/index.php?option=com_content&view=article&id=34:kleskode-i-stavanger&catid=2:nyheter
3
Brann / Sv: Stadionnavnet selges!
December 01, 2010, 15:55:03 PM
En aksjon i dag har lite for seg. Vi vil ikke kunne samle nok folk og vil ikke ha den ønskede effekten. Men aksjon skal det bli! Det er aktivitet for å få stablet et arrangement på beina. Det vil bli lagt ut her, når det er noe nytt. Det vil også bli lagt ut en liten artikkel på bgg08.com i løpet av kvelden, så følg med.
4
Brann / Sv: Stadionnavnet selges!
December 01, 2010, 08:08:22 AM
5
Kamper / Sv: Turtråd engen-Brann..
September 24, 2010, 11:08:46 AM
Quote from: Demba on September 23, 2010, 20:22:28 PM
hvis Saras er møtestedet, da blir det sofakroken for min del.

minusgrader med pisselunken øl har aldri vært min favoritt.. I tillegg til lite vennlig personale

Savner Sir Winston tiden


helt enig. saras telt er en drittplass. sir winston var ikke så verst, men litt stive priser og dårlig plass mener jeg og huske. Men den eneste grunnen til at folk samles på saras er jo at bataljonen har en avtale der (tror jeg), men det er jo ikke verre enn at folk samles på andre puber. dette er blitt gjort før og etter hvert som jungeltelegrafen går følger resten av folket på. Det finnes mer enn nok av vannhull i oslo så det burde ikke være umulig.
7
Dette er dårlige greier ja. dette har jo stort sett vært den ene turen i året der det har vært litt kamp om plassene, og der det har vært kanon stemning hvert eneste år. her må folk kjenne sin besøkelsestid og melde seg på så vi kan pisse på de såkalte vikinghordene i år og.

på den annen side har vi vært håpløst bortskjemt med turer i junisol og kald pils på dekk når vi skal til stavanger. det frister gjerne ikke like mange med stiv kuling og sludd i mars. kanskje det (i etterpåklokskapens lys) ville vært en idè å sende en buss nedover for de som blir ekstremt lett sjøsyk. hvis det ikke hadde slått an kunne man heller avlyst bussen.

noen fra bataljonen som kan oppdatere oss på det eksakt antallet påmeldte?
8
Brann / Sv: �konomitråd
February 25, 2010, 20:56:15 PM
Frykter at det nåverende styret er for arrogant til å gå og vil insistere på å drive klubben videre på sin måte, og det kan bli katastrofalt for klubben. da kan forholdet til hardball bli heller anstrengt, og det blir nye røde tall til høsten.

her må styret tenke klart og sette klubbens beste foran sine egne jobber!!!!!!
9
Brann / Sv: Linker
February 23, 2010, 20:08:38 PM
Da var forumet oppe på siden. kjør dere opp på fjas og trivia.

http://z7.invisionfree.com/bgg08/index.php?act=idx
10
Brann / Sv: Linker
February 11, 2010, 20:58:48 PM
http://www.bgg08.com/

Bergens Glade Gutter ute med hjemmeside.
litt enkel foreløpig, men det vil bli fobedret etter hvert.
11
Det jeg synes er litt dumt og som tar vekk litt av testimonial-preget er at både brann og viking stiller med a-stallen. egil østenstad sa også at publikum ville synes det ville være kjekkere med to toppede lag enn å se en showkamp hvor gamle avdankede spillere loffet rundt på banen. jeg må si meg sterkt uenig. mye av sjarmen med en testimonialkamp er jo at spilleren som skal hylles skal få spille med/mot spillere han har spilt med også tidligere i karieren. et godt eksempel er jo dennis bergkamp sin testimonial for drøyt tre år siden der man kunne se navn som david seaman og marco van basten i oppstillingene.

Dersom guntveit skulle fÃ¥ sin testimonial ville det jo vært gøy Ã¥ fÃ¥ gjesteopptredener fra geddi,  per ove ludvigsen, vidar bahus og lars bakkerud ;)
12
Brann / Sv: Om Brann og ostepop
October 19, 2009, 15:14:44 PM
13
Kamper / Sv: Turtråd: Viking - Brann
June 18, 2009, 10:35:11 AM
Ser at det blir champs i år også for oss som tar hele helgen der nede. helt grei plass, men håper det er fikset litt snillere priser enn det som er til daglig der inne. For de som skal tilbringe noen timer på pub før kampen anbefaler jeg sterkt å ta turen innom Cardinal, som ligger vegg i vegg med champs. det er en brun og koselig pub som ifølge egne nettsider har 388 ølsorter å by på.
14
Brann / Sv: Norges Fotballforbund
April 17, 2009, 22:18:22 PM
snakker vi protestmarsj og full klikkings når vi kommer til oslo?? ifølge egne sider holder nff til på ullevaal stadion inngang j.
15
tydeligvis.. var så lat at jeg ikke gadd å lese lenger oppe i tråden før jeg postet, men kanskje en ide å finne et annet brunere alternativ når vi kommer bortover.
16
Er det lagt noen planer om hvor vi skal kjøre oss opp før kampen?? saras telt som vanlig??