• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Pi_Meson

1
Brann / Terminlisten 08
December 06, 2007, 09:38:17 AM
Quote from: "Ricky"Det føles vel sikkert bare sånn fordi Brann de siste seks sesongene har fått

Serieåpning:
borte
borte
borte
hjemme
borte
borte

Serieavslutning:
borte
hjemme
borte
borte
borte
borte


Og før det hadde dere hjemmekamp i både serieåpning og serieavslutning fire år på rad.
2
Brann / Terminlisten 08
December 05, 2007, 21:43:47 PM
Quote from: "naitsirk"i motsetning til rbk som alltid får 1 og 26 kamp heime + 16.mai, unntaket var i fjor.


Og i forfjor... Siden årtusenskiftet har Rosenborg spilt fire åpningskamper hjemme og fire borte, fire serieavslutninger hjemme og fire borte. Skjønner at det er provoserende...
3
Brann / Tribuneliv mot RBK
October 23, 2006, 21:29:43 PM
Quote from: "Skumling"Ja, vi trenger flere sanger, det får vi forhåpentligvis gjort noe med i høst. Ja, det var ganske stille fra 1-2 og utover. Er det så fordømt rart? Alle skjønte jo hvor det bar hen, at vi for ørtende gang kom til å bli ydmyket av disse Rema 1000-folkene, og det på hjemmebane. Hvor motivert blir du til å synge når du atter en gang kjenner at håpet blir knust.


Blir litt småforundret av det jeg leser her inne. Det blir stille på tribunen når det butter imot på banen, og sånn synes dere det bør være? Er ikke det å resignere? Hva med slike ting som å støtte laget i motgang, å gi nytt håp og å egge til økt innsats?
4
Kamper / Brann-Rosenborg
October 16, 2006, 14:43:05 PM
Så var vel ikke Villareal med i CL den aktuelle sesongen, da.
5
Kamper / Brann-Rosenborg
October 16, 2006, 11:43:11 AM
Kilde?
6
Kamper / Brann-Rosenborg
October 16, 2006, 11:31:38 AM
Quote from: "krøvel vellevold"Med andre ord: Hvor mange som i selve hjemkommunen er irrelevant. Grenser flyttes, kommuner slås sammen, men folkene som går på kamp er de samme. Og tallene fra Lens, Sochaux og Mattersburg er strålende eksempler på hvor absurde tall man kan få av å sammenligne tilskuertall med innbyggertall.


Tror tallene fra UEFA som det snakkes om gikk på tilskuertall sett i forhold til befolkningsmengden innen for en viss radius fra stadion, blant lagene som spilte Champions League i den aktuelle sesongen. Synes ikke det er så veldig interessant, egentlig. Slike undersøkelser konkluderer alltid med at publikumsinteressen er større jo mindre befolkningen er. Skulle lag fra London, Paris eller Buenos Aires konkurrere med Sogndal, måtte de ha flere millioner tilskuere på kampene. Det er åpenbart tøvete. 10 000 tilskuere er 10 000 tilskuere, uavhengig av om det bor to hundre tusen eller en halv million i byen.

QuoteForresten tviler jeg også sterkt på at det er solgt 19000 til siste hjemmekampen på Lerkendal. Her forleden skrev nemlig rbk.no at det var solgt 16000. Tviler på at det er solgt 3000 sånn helt plutslig etter det! Og bare så det er sagt: Salget til vår siste hjemmekamp kommer til å bli utsolgt samme dag de blir lagt ut - akkurat som til Brann-RBK. RBK har aldri noen gang opplevd å selge ut en seriekamp på en dag!


Det er jo noen dager siden tallet var 16 000, at det skulle være 19 000 nå høres ikke utrolig ut, uten at jeg har sett noen tall på dette. Salget til siste hjemmekamp for Brann kommer til å avhenge av tabellsituasjonen, tror du stadion blir utsolgt på en dag hvis serien allerede er avgjort?

Synes forøvrig det er verdt å nevne Rosenborgs siste hjemmekamp i fjor. Utsolgt Lerkendal, 21 258 tilskuere, i en fullstendig betydningsløs kamp mot Tromsø. Jeg synes det er imponerende. Du mener sikkert noe annet, etter som du tydeligvis har tatt en avgjørelse, en gang for alle, om at ingen ting som har med Rosenborg å gjøre kan være verdt et anerkjennende nikk. Hvor sannsynlig er det at Brann hadde solgt ut stadion til en sisterundekamp der man i beste fall kunne oppleve å se laget ta en sjetteplass i serien?
7
Brann / Velkommen til Helvete!
October 12, 2006, 18:27:02 PM
Quote from: "krøvel vellevold"Eggen snakket jo flere ganger om "pengemakta rår". Vi har hørt mye syting fra Trøndelag om dommere som favoriserer "de store" i Europa.


Du overdriver ganske mye her. Sånn som du beskriver det, virker det som om du mener at dette er noe som har skjedd hver gang det har buttet i mot for Rosenborg ute i Europa. Det stemmer ikke. Det var etter en kamp mot Bayern München at Eggen kom med slike uttalelser. Det fikk han to kampers karantene fra Europacup for. Samme straff fikk Bjørn Otto Bragstad, som gned tommel og pekefinger mot hverandre i en «telle penger»-gest da han gikk av banen etter å ha fått et uforståelig rødt kort.
8
Brann / Velkommen til Helvete!
October 12, 2006, 18:15:20 PM
Quote from: "Brannmus"Jeg finner ingen kamp mot Ventpils her i hvert fall.
http://www.brann.no/index.php?mapping=141

Skal være liste over alle kamper i Europa.


Bolgebah tenker nok på Suduva.
9
Kamper / RBK-Brann
March 03, 2006, 17:46:46 PM
Quote from: "krøvel vellevold"HVA er denne "Kjernen" eller hva de kaller seg, så fantastsik gode til da? Gode til å la én og samme tulling gaule i en megafon i samtlige 90 minutter?


Tipper at du så RBK-Zenith på TV3?
10
Kamper / RBK-Brann
March 03, 2006, 17:29:07 PM
Quote from: "Toa"Virker bra oppdatert på BA. Kan forklares med at det ikke er Pamer som refererer.


Hvem det nå er som refererer, kan noen fortelle ham at spiller nr. 17 på Rosenborg heter Storflor, og ikke Storflo.
11
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
February 07, 2006, 21:53:16 PM
Quote from: "enavgutta"Vi trenger over 40 bidragsytere ! Blir vi flere kan vi vurdere å utvide flagget!


Hva om 40 bidragsytere hadde malt hvert sitt flagg i stedet for å spleise på ett fabrikksydd flagg til nesten 5000 kroner?
12
Brann / NFF igjen!!
February 07, 2006, 12:24:18 PM
Quote from: "Xminator"Rart med det? Sikkert ikke mye. Men det blir jo litt merkelig når de har lovet Brann svar over helgen i 3 uker.


Skjønner ikke helt hva disse to sakene har med hverandre å gjøre. Kone har a-landskamper og berøres derfor ikke av det nye regelverket.
13
Brann / Re: nff & rbk
February 06, 2006, 21:04:21 PM
Quote from: "bulldog"kan ikke huske at nff har løftet en finger for at spillere skal bli klare for noen annen klubb i norge?


Raja Casablanca skulle ha sendt papirer til NFF. NFF har ikke mottatt papirene fra Raja Casablanca. NFF ringer Raja Casablanca og ber dem sende papirene. Hva er det som er så rart med det?
14
Brann / Inkludering av spillere
February 06, 2006, 13:54:05 PM
15
Brann / Re: Inkludering av spillere
February 06, 2006, 13:32:49 PM
Quote from: "makrellen"Det er jo en kjent sak at det aldri er noen utenfor Skandinavia som klarer å lykkes i Rosenborg. Til og med folk fra Norge som ser ut som om de ikke kommer fra Skandinavia har problemer, både Carew, C. George og Karadaz ble vel solgt uten at noen i RBK savnet dem selv om de utvilsomt var gode fotball spillere.


Christer George er et greit eksempel, han slo aldri til i RBK. Men hvordan kan du hevde at Carew og Karadas ikke gjorde det?

QuoteJeg syns vi har et litt motsatt problem i Brann. Klubben klarer ofte å få ut det ytterste i folk som Scharner, Olof osv, dessuten er det nærmest opplest og vedtatt at Lago og Eguren kommer til å slå til.


Tja, er egentlig Olofinjana regelen eller unntaket? Og hvilke spillere er det som kommer under osv? Er det spillere som Solis, Terehhov, Razanauskas og Nhleko? Har egentlig Brann så mye bedre rulleblad enn Rosenborg når det gjelder ikke-nordiske spillere?
16
Brann / NFF igjen!!
February 04, 2006, 09:29:05 AM
Quote from: "Pilsen19"er det ingen som vet hvor han nye spissen til rbk kommer fra? kone eller ka han het


Kone har a-landskamper for Burkina Faso, og går dermed klar av de nye reglene.
17
Brann / Løv-ham -brann
January 28, 2006, 20:18:34 PM
Begge er i godt gammelt slag altså?
18
Brann / Karadas
January 17, 2006, 18:47:17 PM
Quote from: "Ricky"Oppdatér deg på din Brann-historie. Kort tid etterpå solgte vi Helstad/Kvisvik for nesten 20 millioner, og senere på året solgte vi deler av Stadion til SBBL og var gjeldsfri. Konkurs hadde ikke vært et sannsynlig endelikt.


Siterer fra BT:

Quote


http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=75549

Slik jeg har forstått det, manglet Brann på det aktuelle tidspunktet penger til å betale lønninger. Dette kunne i verste fall ha medført at både spillere og andre ansatte hadde blitt juridisk løst fra sine kontrakter. Salget av Kvisvik og Helstad skjedde flere måneder etterpå, og var ikke til mye hjelp der og da.
19
Brann / Karadas
January 17, 2006, 14:55:15 PM
Quote from: "Mr_Soma"Det er ikke deg vi hater, det er RBK som vet å utnytte klubber i krise. De er virkelig hatobjektet i mine øyne.


Og akkurat hvordan utnyttet RBK Brann i denne saken? Uten salget av Karadas hadde konkurs vært et sannsynlig endelikt i Bergen.
20
Brann / Det store selvbedraget
January 12, 2006, 11:10:01 AM
Quote from: "abe78"\Det er mange måter å regne ut størrelsen på en by på. Det fungerer ikke å sammenligne Bergen med Southampton for eksempel. Hvor mange bor ikke i umiddelbar radius rundt byen?


Det bor over en million mennesker i hele Hampshire county. Men folk i Portsmouth og Bournemouth holder ikke med Southampton. De holder med Portsmouth og Bournemouth, og skyr Southampton som pesten.
21
Brann / Det store selvbedraget
January 10, 2006, 18:19:24 PM
Quote from: "BrannFa(e)n"Skal godt til å ha et tilskuertall under antall p-kort da, og selv om jeg ikke har PEILING på hvor mange P-kort rbk solgte ifjor, så var det vel rundt 10 000, og man selger litt i porten og litt på forhånd uansett også, så den suksessen som rbk hadde kunne man nesten sett på forhånd.


Som sagt: Lerkendal har elektronisk billettsystem. Tilskuertallet er lik antall personer som har passert gjennom portene.
22
Brann / Det store selvbedraget
January 09, 2006, 16:01:18 PM
Quote from: "P-K"Som sagt har både Villa og Birmingham "fulle" tribuner på hver eneste kamp. WBA har litt færre, men det tar gjerne litt tid før en treerklubb i en by greier å etablere seg.


West Bromwich har et tilskuersnitt på 26 000 på et stadion som har kapasitet til å ta 27 200. Ikke noe å si på det.
23
Brann / Det store selvbedraget
January 09, 2006, 13:04:36 PM
Quote from: "Stoffi"Flott, Birmingham har 1 mill innbyggere og i motsetning til hva du sa, så trekker ikke alle klubbene fulle stadioner i de fleste kampene.

At Birmingham da ikke fyller opp en stadion med 30000 plasser må da være helt horribelt i dine øyne, for Brann sin statistikk er MYE MYE bedre.


Dette forstår jeg ikke. Birmingham har et gjennomsnittlig tilskuertall på nesten 29 000 på et stadion som har kapasitet til å ta 30 000. Dette i en by med i underkant av en million innbyggere, som i tillegg til Birmingham har klubbene Aston Villa og West Bromwich i Premier League. For enkelhets skyld kan vi si at Birminghams befolkningsgrunnlag er ca. 330 000, til sammen har de tre Birminghamklubbene i PL et gjennomsnittlig tilskuertall på ca. 92 000. Hvorfor er Branns statistikk «MYE MYE bedre»? Mener du at Bimingham gjennomsnittlig burde ha hatt flere tilskuere enn stadion har kapasitet til?
24
Brann / Det store selvbedraget
January 08, 2006, 22:52:08 PM
Quote from: "Stoffi"Ta Newcastle i stedet.


Hehe bra eksempel. Byen har 260 000 innbyggere, og gjennomsnittlig tilskuertall er på over 50 000.
25
Brann / Det store selvbedraget
January 08, 2006, 22:47:39 PM
Quote from: "DJ_ADG"Rosenborg har høyere med en skuffende sesong, de har flere partout kort siden de har vunnet 13år på rad det fører til då mere tilskuere som minimum


Nei. Lerkendal har elektronisk bilettsystem. Et tilskuertall på 13 299 betyr at 13 299 personer passerte gjennom portene. Minimum er 0.
26
Brann / Re: skandale
January 06, 2006, 17:12:53 PM
Quote from: "bulldog"klart det er en skandale om vår alles seyi havner hos rbk. har imidlertid sjekket litt rundt her oppe (trondheim) og nyheten ser ut til å komme fra bergen...
vi får se hva som skjer...
rbk har 2 ikke eu spillere i stallen fra før, vet ikke status på essediri som de nettop har kjøpt
27
Brann / Olofinjana selges
January 06, 2006, 15:20:42 PM
Quote from: "Roffarne"Dette bør faktisk vår venn fra Afrika ta med i regnestykket når han vurderer ny klubb, for det begynner å bli noen år siden bartepakket kunne skryte på seg "innkjøring" og salg av talenter.
Vi har solgt deg til en storklub før, Olof.
Vi skal klare det igjen.


Storklubb? Er det Wolverhampton vi snakker om her?
28
Brann / Ivar Rønningen
November 15, 2005, 15:55:01 PM
Quote from: "hocey"Ivar fikk beskjed at de hadde hentet han som en reel utfordrer til Espen Johnsen og at de stilte likt når han kom opp der.


Rønningen ble hentet som backup, på grunn av Espen Johnsens skadeproblemer. Ingen som prøvde å legge skjul på det.
29
Brann / RBK-BRANN
October 17, 2005, 09:49:00 AM
Quote from: "rødesk"jævli bra!.. no e vi tilbake.. det hørtes også ut som at ss fikk til den nye sangen, fra river eller kor den kom fra!..


Var trolig Kjernen du hørte.
30
Brann / RBK-BRANN
October 13, 2005, 16:22:57 PM
Lerkendal har elektronisk billettsystem, også for sesongkort. Når tilskuertallet er 17 624, så betyr det at det var 17 624 mennesker på kampen.
31
Brann / UEFA-cupen
June 08, 2005, 18:17:58 PM
Quote from: "DJ_ADG"De slo PSV ut 1996, då de hadde eks Jasp Stam og då fikk Brann masse poeng. De é nok foreldret nå, noen som vekk kor lenge poengene teller?


De siste fem sesongene teller. Kampene mot PSV er ute av regnestykket forlengst.
32
Brann / UEFA-cupen
June 08, 2005, 17:54:06 PM
Quote from: "chris_henrik"Hvorfor har Viking en koeffesient på 12.666 og Brann bare 7.666?


Begge lagene har 6,666 poeng fra nasjonsrankingen. De øvrige poengene kommer fra klubbenes egen innsats i Europacupene. Viking har i løpet av de fem siste sesongene vunnet to kamper og spilt to uavgjort, det gir seks poeng. Brann har i den samme perioden bare tatt ett poeng (uavgjort hjemme mot Basel i 2000).
33
Brann / Offside???
May 06, 2005, 15:07:24 PM
Quote from: "Lurkin"Nei, reglene sier at offsiden oppheves hvis en motspiller er innom ballen på veien. Puntkum. End of story. Post mortem.


Har ikke sett situasjonen, og kan ikke uttale meg om Winters var i offside når ballen ble spilt fremover fra medspiller. Var han det, skal det blåses, enkelt og greit. Det du skriver om at offsiden oppheves ved ballberøring fra motspiller er bare tull, og den regelen du nevner tror jeg du skal få problemer med å finne. Husk at straffbar offside oppstår i det ballen blir spilt fra medspiller, skaden er altså allerede skjedd før Glimt-spilleren er borti ballen.
34
Brann / RBK-supportere
April 13, 2005, 12:42:23 PM
Quote from: "Tom C"Da tror jeg du må forklare på hvilken måte det kan være ironisk. Vet du hva ironi er?


Kanskje du skal lese det aktuelle innlegget en gang til?
35
Brann / RBK-supportere
April 13, 2005, 10:35:13 AM
Quote from: "Tom C"Det sier jo litt at de innrømmer å ha kastet kniver o.l....


Og det falt deg ikke inn et øyeblikk at det aktuelle innlegget kan ha vært ironisk?
36
Brann / RBK tar en Rønningen...
March 24, 2005, 10:58:54 AM
Quote from: "KEA"


Tror du skal få problemer med å vise dette.

For det første: Siden 1977? Hadde Rosenborg en økonomi som var overlegen konkurrentene i årene 1977-1994?

For det andre: Kan du oppgi et eksempel på at Rosenborg har kjøpt en spiller fra sin, på det aktuelle tidspunktet, sterkeste utfordrer?

For det tredje: Er du helt sikker på at det er noe som gjelder eksklusivt for Rosenborg, at man kjøper spillere fra konkurrenter innimellom? Hva med deres egen klubb Brann, for eksempel?

For det fjerde: Så lenge klubben som kjøper, klubben som selger og spilleren selv kommer til enighet, er det egentlig noe å si på at det blir en overgang? Hvis spilleren selv eller klubben han spiller for ikke ønsker en overgang til Rosenborg, er det vel strengt tatt bare å si nei til tilbudet?
37
Brann / Re: Minner/fakta om 16. mai?
March 21, 2005, 16:58:10 PM
Quote from: "kirsti"Eg skriv artikkel til Russeavisa på skulen vår om 16. mai-kampen som tradisjon. Nokon som veit når dette starta i Bergen? Kem som var fyrst med det i Noreg? Frå når det vart rekna som tradisjon? Var det mykje publikum i starten? Nokon som sjølv har minner frå 16. mai for litt tid tilbake?

Glad for all input!


Den «opprinnelige» 16. mai-kampen ble spilt mellom Rosenborg og Fredrikstad i 1981. Førsterundekampen ble utsatt på grunn av snø, og omberammet til 16. mai. Det viste seg å bli en stor suksess, og det kom over 17 000 tilskuere på kampen. Fra og med 1982 har det vært full ligarunde 16. mai, uansett ukedag.
38
Brann / RBK mobiliserer til vekst
March 01, 2005, 00:44:16 AM
Quote from: "Kandahar"Pluss at dei budsjetter med pengar dei tidlegare har tjent inn i champions league. Med andre ord. Ingen champions league, mindre peng på bok.


Tror du Rosenborg regner med tidligere års inntekter når de setter opp neste års budsjett?
39
Tifo, sanger o.l.... / Re: Sanger om Vålerenga!?
February 05, 2005, 18:29:57 PM
Var det ikke dere som syntes det var så utrolig patetisk at Kjernen hadde hatsanger om Brann for et par uker siden?
40
Brann / Hets av kvisvik
January 24, 2005, 21:23:13 PM
Quote from: "BL"skal jo nevnes at de har et tråd om BBB på Kjernen sitt forum, på hele 11 sider.. Barte-folket har lite å ta seg til


Hadde du lest den tråden, hadde du oppdaget at nesten ingen av innleggene handler om BBB.
41
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 18, 2005, 16:40:19 PM
Quote from: "TjellFromHell"Hva med denne trönder haugen????   hva står det i hans undertekst???
DUST


Poenget er: Han er ikke på forumet for å provosere eller triumfere, like lite som jeg er det. Det han har bidratt med er innlegg som er relevante i den diskusjonen dere selv startet opp. At han bruker en strofe fra en Kjernen-sang som signatur må dere tåle.

Hadde det vært gjester utenfra som brukte forumet deres utelukkende til å slenge dritt om Brann, eller til å skrive innlegg som bare er ment for å provosere (slik enkelte Brann-supportere har brukt Kjernen forum), kan jeg forstå at dere blir irriterte. Men at folk utenfra kommer med innspill i diskusjonene bør dere greie å leve med.
42
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 17, 2005, 23:39:43 PM
Quote from: "TjellFromHell"jeg vill bare komme inn her og snakke Brann og fotball , med Brann supportere og slippe for å höre att dere har voinne 13 år i rad.


Det er ingen av oss som bruker forumet deres på denne måten. Vi har uttalt oss i diskusjoner, startet av Brann-supportere, som angår RBK.
43
Brann / Snittalderen på Branns spillere:
January 17, 2005, 20:21:41 PM
Hvor mange av innleggene i den tråden der handler egentlig om dere? Det er forøvrig Brann-supportere innom på Kjernens forum hver eneste dag, uten at noen forsøker å jage dem vekk.
44
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 17, 2005, 20:17:13 PM
Quote from: "Nixon"Alt er relativt vet du. Hvor mange Startsupportere finner du her? Ham-Kam? Bodø Glimt? Lillestrøm? Ingen, eller i beste fall meget sporadisk. I den sammenhengen er 3 relativt aktive mange! Faktisk veldig mange!


Og hvor ofte dreier diskusjonene på forumet deres seg om Ham-Kam? Bodø/Glimt? Lillestrøm? Aldri, eller i det minste svært sjelden. Så lenge dere lager den ene tråden etter den andre om Rosenborg, må dere bare regne med at Rosenborg-supportere synes det er interessant å ha et ord med i laget.
45
Brann / Re: grettne gamle gubber
January 17, 2005, 17:41:01 PM
Quote from: "morten_61"Ja det stemmer kvarme er 32 år og 7mnd, at du i det hele tapp prøver på og ikke ta med frode johnsen er latterlig 2003 og 2004 har han spillt alle kampene når det gjelder brattbakk så har han spillt i 100 av 104 kamper siden han kom fra celtik.......... finale
46
Brann / Snittalderen på Branns spillere:
January 17, 2005, 17:31:48 PM
Quote from: "Sharpy"Tenk om du hadde kommet med like konstruktive innspill med rot i sannhet hver gang, for av og til (som oftest) går du jo strengt tatt kun inn for å provosere, eller hur?


Nei, det tror jeg faktisk aldri jeg har gjort. Når jeg skriver på BBB-forumet er det stort sett alltid svar på det jeg mener er uriktige påstander i en tråd om RBK. Av en eller annen grunn er det mye av det på forumet deres.
47
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 17, 2005, 17:23:13 PM
Quote from: "Henki"
Quote from: "sandnes1985"
1) Mange klubber i Norge har tjent gode penger på å få solgt talentene sine til oss. Klubber som Sogndal og Skeid vil aldri (i nær fremtid) ha ambisjoner om å vinne Eliteserien og å komme seg ut i Europa. Slike klubber baserer seg på spillerutvikling og spillersalg, de er interessert i å bidra til å gi fotball-Norge nye stjerner og samtidig skaffe seg selv nok penger til å drive klubben rundt og kunne gi fansen litt fotball på respektabelt nivå.


Jepp, det er akkurat det Rune Bratseth tenker på. Norsk fotballs beste...


Hvordan i all verden greide du å trekke den slutningen ut fra teksten du siterte?
48
Brann / Re: grettne gamle gubber
January 16, 2005, 21:22:40 PM
Quote from: "morten_61"Først og fremst så har du feil snittalder den er 26,27 år på disse spillerne


Javel? Hvordan ble den det? Kommer vel an på hvordan du regner, jeg regner med siste fylte år.

Quotefor det andre tror du at spillere som ørjan roar johnsen brattbakk hoftun blir benkeslitere? ok med hoftun men jeg tror en erstatter der blir kvarme 33 år og da er man oppe i over30 år i snitt


Benkeslitere tror jeg ikke de blir, men jeg tror ingen av de du nevner her er sikre valg fra start heller. Berg er det så sant han er skadefri, men hvor ofte vil det være? Vi kan like gjerne si at du har erklært spillere som Solli, Braaten, Dorsin, Koppinen, Winsnes og Storflor som benkeslitere i din lagoppstilling. Er det så mye mer sannsynlig? Poenget er at Rosenborg godt kan stille med en ellever som har en snittalder på over 30, men det er også fullt mulig å starte med en god ellever som er mye yngre. Sannsynligvis kommer nok startelleverene til å være blandinger av gammelt og nytt, og ikke ensidig satsing på enten ungdom eller rutine.

Kvarme er forresten 32.
49
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 16, 2005, 20:03:40 PM
Det har alltid vært mye stoff om Rosenborg på forumet til BBB, og tidligere på forumet til BST. Det burde ikke forbause noen at omstreifende RBK-supportere blander seg inn når dere gang på gang lager tråder om klubben vår.

Når det gjelder Karadas, så spilte han de fleste kampene fra start mens han var i RBK. Pussig forresten: dere kritiserer Rosenborg for å ha gitt både Enerly, George, Karadas, Braaten, Helstad, Knutsen og Ludvigsen for lite spilletid. Vi kunne da vanskelig ha brukt alle på én gang? Er det vanskelig for dere å svelge at andre klubber har gode spillere i bakhånd når en annen spiller er skadet eller ute av form?
50
Brann / Re: ha ha ha
January 16, 2005, 19:53:52 PM
Quote from: "morten_61"skal vi se på ett mulig laguttak til rbk espen 25,5 russel 25,5 riseth 33 hoftun 36 stensaas33 ødegaard 24 ørjan 36,5 roar 35 thorstein 28 johnsen 31 brattbakk 34 og jeg regner med at det  ikke er en umulighet at det er en startoppstilling, og da vil snittalderen være 31 år