• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Snorri

1
Brann / Mest lojale supportere
August 10, 2007, 21:11:23 PM
Midlene gikk ene og alene til Volviks sportsbil. Nuff said.
2
Brann / Den mest bedritne innsats NOENSINNE!
August 11, 2005, 22:53:29 PM
Quote from: "tintin"brann bør vrake sæternes til b/g kampen, satse på dylan.


Jeg måtte tvinge meg til å lese setningen tre ganger før jeg faktisk forstod hva du mente og oppfattet at det var i hvert fall et hint av alvor i det.

Vrake Sæternes? Satse på Dylan?

Nei.

Det er en grunn for at vi alle ikke er trenere i tippeligaen - og jeg tror jeg har oppdaget din.


Ang. andre som mener Brann spilte bra - det er mulig, jeg så ikke kampen. Men når et lag ikke vinner mot et lag de skal slå, eller taper, så er det noe galt. Greit nok at Brann hadde stolpeskudd, men flaks er ikke det eneste som avgjør fotballkamper. Det var ting som manglet i kampen. Taktiske avgjørelser eller spillernes manglende innsats var en del av grunnen til at Brann ikke vant. Stolpeskudd kommer selvfølgelig i tillegg.
3
Brann / Beste kjøpet
July 24, 2005, 18:26:00 PM
Tilbake til temaet - jeg synes at VIF har klart seg bedre på overgangsmarkedet i sommer, og også i år for den saks skyld. Vi betalte blodpris for en landslagskaptein som ikke har spilt like bra som han kan - når han i det hele tatt har spilt. VIF har fått Ishizaki, Grindheim, Hoset og Flo. Klassespillere hele gjengen, spesielt Grindheim synes jeg Brann burde hatt.

Kan folk begynne å bruke mellomrom før de klistrer inn linker sånn at man kan trykke på de?
4
Brann / Molde - Brann
July 23, 2005, 18:56:07 PM
Helt riktig Nixon.

Brann spilte som de har gjort så mange ganger før - de unngikk høyre-siden, som har vært vår svakeste side. Brann prøvde gang på gang å bygge opp angrepet gjennom Tom Sanne på venstre-siden, men det gikk ikke (kanskje med unntak av et veldig flott løp Sanne hadde med ballen i 1. omgang). Men nå har vi solgt Kvisvik, og kjøpt TFL. Og frem til vi får PVM på venstre-siden, så må vi bygge opp angrepene i midten og på høyre-siden.
5
Brann / Molde - Brann
July 23, 2005, 17:50:26 PM
Quote from: "StoreS gutt 16"
Og hvilke andre lag i aarets serie er det som er saa mye bedre stillt til seriegull? Jeg mener Brann med litt flaks kan greie det, paa lik linje med 3-4 andre.

VIF og Start, for å nevne to. VIF er konger på overangsmarkedet, selv om de ikke har noe geni som trener. Start har fått til mye mer enn Brann med mindre penger en Volvik bruker på bilen sin, og har mer vinnervilje enn hele tippeligaen tilsammen.

I tillegg har jeg ikke utelukket RBK, selv om det Uruguay-prosjektet er gambling. De kan komme tilbake og ihvertfall ta igjen Brann. Husk: RBK kommer alltid sterkt tilbake på høst-sesongen om de har hatt en dårlig vårsesong.

SÃ¥ har Viking tippeligaens beste trener.
6
Brann / Molde - Brann
July 23, 2005, 16:45:20 PM
Dette skulle vært 4-1, kanskje 5-1.

Edit: Jeg ser at folk fremdeles snakker om gull. Jeg har aldri trodd på gull. At folk ikke ser at dette laget ikke vinner gull i serien etter denne kampen, skjønner jeg ikke. Brann har langt å gå før de kan tenke på gull.
7
Brann / Molde - Brann
July 23, 2005, 16:18:56 PM
Bataljonen.no/forum sin oppdatering er ihvertfall overflødig. Ser ut som noen vil ha flere poster på forumet. Jeg slenger meg på.

Soma legger en pasning som fører til ingenting.
8
Brann / Puber i Oslo som viser Molde - Brann?
July 23, 2005, 14:13:01 PM
Befinner meg i Oslo nå, og jeg vil gjerne se kampen. Jeg har ikke kredittkort, så jeg kan ikke betale for å se kampen på web-tv. Er det noen som kan fortelle meg om det er puber i Oslo som viser kampen?
9
Brann / Sigurdsson
June 19, 2005, 23:13:23 PM
Kalvenes viste jo til tider tegn på kvalitet - han hadde ingen elendig kamp. Jeg tror han klarer bedre, men må jo tenke på at fyren har ikke fått mye førstelagsfotball. Kristján var det mye opp og ned - kanskje en fantastisk takling og så når han skulle spille ballen opp så ventet han for lenge og det endte med at spilleren han taklet fikk presset han til en feilpasning elns.
10
Brann / Sikkerheten/berusete folk
June 19, 2005, 23:10:31 PM
Klag til SK Brann. Securitas er en gjeng med hjerneløse apekatter som ikke hadde hørt på sin mor ved dødsleiet. Jeg opplevde at en full jævel tok kvelertak på meg og skrek inn i øret mitt i gledesrus når Brann scoret mot VIF i fjor. Greit nok å gjøre dette med kompiser som er med på det, men med fremmede bør man faen meg beherske seg. Var jævla skummelt en stund faktisk.
11
Tifo, sanger o.l.... / Err... "bil-lyder" fra SS
May 09, 2005, 19:29:37 PM
Hva er meningen bak de "øøøh øøøh" lydene som SS lager når Bjarnason har ballen?
12
Brann / Paul Scharner
April 11, 2005, 23:07:54 PM
Husker en gang i andre omgang da han vant to-tre taklinger på nesten like mange sekunder. Og en heading med en kraft som Steffen Iversen kan bare drømme om. Var veldig imponert over Scharner i kveld...
13
Brann / Andresen i full trening...
March 02, 2005, 20:15:43 PM
Konge! Så tråden og tenkte det var en eller annen som var over-optimistisk ang. Andresen, men dette var vanvittig gode nyheter. Spørs om han er klar for å spille til RL, men dette lover ihvertfall bra i forhold til starten av tippeligaen.
14
Brann / Det snør, det snør, tidelibom...
February 28, 2005, 15:47:48 PM
Webcam på stadion, brilliant forslag. Man finner jo webcam overalt i dag, så hvorfor ikke stadion.
15
Brann / Ophaug på vei til Odense
February 28, 2005, 15:46:35 PM
Om Hjelde kommer til Brann, så blir jo han Bosman-spiller, og dermed gratis. Ophaug derimot, kommer til å koste OB et par danske kroner. Jeg vet nå ikke noe om Hjelde, så jeg skal ikke uttale meg om "hvem som er best".
16
Brann / tvkamp
February 22, 2005, 22:42:28 PM
Quote from: "Geir"
Quote from: "fettnok"kossen har du tenkt deg at reise tur retur + billet til kamp skal koste 500 kr. hvis det er mange som skal bruke det alternativet så er jeg med!


199 kr med tog hver vei. 100kr (?) for billetten blir ca 500. Drikkevarer kommer utenom

199 kr med tog fra Bergen til Gøteborg? Den var vel litt i det drøyeste laget. En tilfeldig sjekk på nsb.no viste at det koster 904 med tog til Oslo S. Ikke vet jeg om det er tur/retur eller ikke, men det er jo ikke engang til Gøteborg.
17
Brann / RBK - VIF 0-1
February 17, 2005, 22:22:09 PM
Denne kampen har ingen betydning for Brann, men det var spennende å se Branns to store motsandere til neste år vise muskler. Jeg må innrømme at jeg var mer imponert av VIF enn trønderne. Selv om jeg ikke er så voldsomt glad i hverken VIF eller RBK, så føler jeg sympati for bl.a. Daniel Fredheim Holm som måtte tåle drittbehandling fra apekatten Vidar Riseth som skulle vært utvist.

Så var det jo morsomt å se hvordan Nils Arne Eggen ikke klarte å sitte på tribunen og være tilskuer, over i andre omgang satt han jo på RBK benken og synset seg foran RBK-treneren, hvis navn jeg ikke har tenkt å lære meg siden hans karriere ikke kommer til å være langvarig... Jeg tror ikke Eggen klarer å være i noen annen posisjon enn no. 1, og mistenker at han kanskje tar over trenerjobben mer og mer i løpet av den kommende sesongen... Men det er spekulasjon.

Til neste år frykter jeg nesten VIF mer enn RBK, men jeg sier ikke at RBK skyter med løskrutt heller...

Og vi skulle hatt Ishizaki... :(
18
Brann / Ystaas til Sogndal!
February 17, 2005, 17:52:15 PM
19
Brann / Andresen mister malmø kampen????
January 09, 2005, 21:14:07 PM
Jeg reagerer mer på at POL og Mjelde ikke har klart å fikse han litt treningsutstyr. =þ
20
Brann / Trist
December 30, 2004, 20:30:32 PM
Står her (http://pub.tv2.no/nettavisen/okonomi/privat/article321363.ece) at Klanen har gitt 10 000 kr.
*Klappe klapp*
21
Brann / Tid for flere forum?
December 30, 2004, 15:33:17 PM
Det er det ikke, monzilla. Det er mer enn nok brukere til å kunne dele det inn i så mange underforum, og dessuten mange som poster ofte - og mye. Se f.eks. på Bastion-forumet, der kan det vel ikke være flere brukere (ihvertfall ikke MYE flere), men allikevel fungerer det fint med 5-6 avdelinger.
22
Brann / Brann jakter ny spiss....
December 30, 2004, 15:18:01 PM
Jeg husker Selakovic fra gamle CM spill - han var i sin tid spillets største talent. Jeg brukte han alltid på høyre eller venstre ving. Har også hørt om at han spiller der - og om Brann er ute etter han så skal jeg love deg at de ser på han som høyreving. Hvorfor skulle vi ha en ny spiss, når vi har Charlie Miller som reserve der, og etter det Dylan og Ystaas? Om det er snakk om en resesrvespiss, så ville Brann ikke brukt 4 mill på en svensk proff ihvertfall.
23
Brann / Tid for flere forum?
December 30, 2004, 15:15:36 PM
Nixon, jeg skjønner at du er kritisk til å dele opp forumet når det er liten eller ingen aktivitet på TIFO-forumet. Men det kan forklares med to enkle årsaker:
1: Folk driter i det
2: Folk pleier jo bare å gå rett inn på Sportsklubben Brann og livet rundt

Se på forumet til Bastionen, som noen viste til i tråden. De hadde fin fordeling av tråder i hvert underforum. Jeg har tidligere ønsket at Admins skal være mer kritisk til enkelte tråder som blir startet, men en god løsning på det er jo rett og slett å dele forumet opp i et par grupper. Her er ihvertfall mitt forslag, selv om jeg vet at de fleste kommer til å drite i det og heller poste sitt eget, enten de har tenkt over det eller ikke.

[*]Branns kamper (Før og etter)
[*]Forsterking av stallen / transfer rykter
[*]Annet fotball-relatert stoff om SK Brann
[*]Alt ikke fotball-relatert stoff om SK Brann
eller BBB
[*]TIFO-forumet
[/list]
Her vil folk kikke innom i flere kategorier, gjerne en mer en andre, men det er ikke til å unngå. Jeg vil oppfordre Admins her til å dele opp forumet i flere underforum - dette er det mest kaotiske forumet jeg har kommet over på nettet.
24
Brann / Trist
December 30, 2004, 15:02:34 PM
Har dere fått med dere at kristne sverger på at dette er starten på dommedag? De mener det er guds straff.

http://www.dagen.no/show_art.cgi?art=6929

Faen jeg hater religiøse.
25
Brann / Neste års kaptein
December 28, 2004, 01:30:02 AM
Som han sa, så var målet med oppholdet hans "å vinne noe". Jeg tror han blir her videre om han vinner et trofé eller to, siden det kan bety at det blir flere.

Men siden han er den dyreste spilleren Brann noensinne har kjøpt, så hadde det vært kjipt å se han gå som Bosman-spiller...
26
Brann / Stallen 2005 - hvor er de om 5 år?
December 28, 2004, 00:05:12 AM
Hva er... stavekontroll??? Hvordan kom du deg gjennom barneskolen?
27
Brann / Neste års kaptein
December 28, 2004, 00:03:38 AM
Quote from: "RC"Skal Andresen være kaptein hos oss fordi han er det på landslaget? Eller kaptein på landslaget fordi han er kaptein i Brann? (om han blir det)

Kaptein fordi han er god nok i den rollen til å være kaptein på landslaget.
28
Brann / Neste års kaptein
December 27, 2004, 16:54:01 PM
Martin Andresen har vist seg før som en utmerket kaptein - og spiller i en perfekt rolle for kapteinsbindet, sentralt på midtbanen, med kontakt med alle spillerne. Jeg er for Martin Andresen som kaptein, først og fremst pga hans erfaring, og det at fyren er kaptein på landslaget.
Kaptein på landslaget.
Kaptein på landslaget!

Du ber ikke kong Harald om å pusse skoene dine på torsdager mens han på lørdag skal ta imot George Bush.
29
Brann / Stallen 2005 - hvor er de om 5 år?
December 27, 2004, 16:48:30 PM
Dette forumet har bruk for et område kalt "Trash" eller noe lignende, så kunne vi plassert denne tråden der. For noe spekulativt dritt.
30
Brann / TOPP 100 NORSKEIDRETSUTÃ?VERE
December 27, 2004, 16:40:29 PM
Soma hører til på den listen der, uten tvil. Kvisvik kan jo diskuteres, selv om han har vært helt fantastisk til tider så var han ikke så stabilt god som vi kunne ønske oss. Men når Solskjær kommer høyt opp ved å spille helt greit for Man Utd, og Steffen Iversen får være med pga comebacket hans, så mener jeg at Sæternes bør bli tatt med i vurderingen... Mannen er jo en av tidenes største cupfinalehelter, uten tvil.
31
Brann / Ny spiller til Brann?
December 16, 2004, 15:38:39 PM
Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke går for TFL, hvis han blir bosmanspiller i løpet av starten av 2005.. BT skrev at lånekontrakten hans med B/G går ut den 1. januar, at Hertha Berlin mest sannsynlig frigjør han fra kontrakten med dem, at han har to bergenske foreldre (!) og at han ser på Brann som et spennende alternativ, selv om han ikke ville fri til klubben via BT (noe jeg kan skjønne).

21 år gammel (eller noe i den duren) og et supertalent. Nevnte jeg at han var bosmanspiller???
32
Brann / Brann i Stoltzekleiven
December 16, 2004, 15:35:49 PM
Noe av det første jeg sa etter å ha sett da overvektige Charlie Miller i sin første kamp var:
"Send den mannen opp Stoltzen et par ganger, så har du en klassespiller"
33
Brann / Dylan klar for Fana?
December 16, 2004, 15:27:50 PM
Jeg forstår ikke hvorfor folk skal klage på han nå, som Winters og Sæternes er etablert på topp sammen, og vi også har Miller som reserve. Skjønner mer om man kritiserte han når han måtte spille på topp i hver kamp.
34
Brann / Draktnummer
December 13, 2004, 17:07:50 PM
Riktig Nixon, vi legger dessuten sikkert alt for mye opp i en liten sak. Jeg er sikker på at Soma spiller like bra med 8 som med 3 på ryggen sin. Det er svært få spillere som er såpass overtroiske om draktnummer.
35
Brann / Draktnummer
December 13, 2004, 17:05:00 PM
#3 pleier å være forbeholdt venstrebacker. 4 og 5 er det jeg ser på som tradisjonelle stopper nummer. Se f.eks. på Ashley Cole i Arsenal.
36
Brann / BRANN Tatovering
December 13, 2004, 16:10:38 PM
Per Anders:


Om noen vil ha Brann-tatovering, så er det vel deres egen sak. Fyren ba også om hjelp til å finne et sted hvor han kan få seg tatovering, og ikke om din mening om saken.

Til deg som skal ha Brann-tatovering:
Gjør som DU vil, og ikke hør på andre som vil bestemme over deg. Håper tatoveringen blir bra.
37
Brann / Startoppstilling 2005 sesongen.
December 13, 2004, 16:07:04 PM
Den formasjonen har jeg faktisk også vurdert, men den er veldig offensiv. Der bruker du de beste spillerne Brann har, men hvem skal spille på høyrekanten? Scharner? Uansett hvor mange formasjoner og startoppstillinger vi kommer med, så er det klart at vi trenger en høyreving
38
Brann / Livet som Brannsupporter er Herlig for tiden!
December 13, 2004, 15:47:57 PM
Den utelukker han ikke? Vel, det står ikke at han aldri vil komme til Brann, men det står skrevet at han selv sa "Det er uaktuelt for meg å komme til Brann når overgangsvinduet åpner i januar". BT sier . I tillegg sier agenten hans "Tyrkiske Galatasaray har lenge vært interessert og var nylig i kontakt. I tillegg har Lille og Nice kommet med konkrete henvendelser".

QED, drømmen om Hassan El-Fakiri er urealistisk.
39
Brann / Draktnummer
December 13, 2004, 15:39:33 PM
http://brann.no/index.php?valg=spiller&spiller=110

Der står det at han får #8, noe som tyder på at Soma må få et nytt et. Kanskje like greit, #8 er jo ikke et "midtstopper-nummer" heller. Det er jo "sentral-midtbane-playmaker-nummer".

Edit: Så står det at Soma får #3. Er jo ikke et "midtstopper-nummer" det da.
40
Brann / Startoppstilling 2005 sesongen.
December 13, 2004, 15:31:04 PM
Bra det A-laget der, men;
Kaptein
1. Andresen
2. Guntveit
3. Soma
4. Kvisvik
41
Brann / Livet som Brannsupporter er Herlig for tiden!
December 13, 2004, 15:29:26 PM
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=71253 <- Fakiri kommer ikke til Brann.

TFL hadde vært god å ha på kanten. Hadde vi fått en skikkelig høyrekant, så ville jeg sagt at Brann-laget hadde vært så å si perfekt. Ihvertfall med tanke på norsk toppfotball.
42
Brann / Startoppstilling 2005 sesongen.
December 13, 2004, 15:20:10 PM
denne artikkelen, og begynn å tenke på andre spillere. [/url]
43
Brann / 2-1
December 11, 2004, 01:37:29 AM
Fakiri har jo sagt at han ikke skal til Brann, men du kan jo tro det du vil. Dessuten tror jeg ikke RBK var så jævlig ute etter Sæternes.
44
Brann / Malmø hadde vunnet hvis de ville.
December 03, 2004, 14:13:05 PM
Quote from: "viks"NÃ¥ har vel aldri Super ray hevdet at han er den smarteste i verden, men han investerte i hvert fall sine egne penger..

Når det er sagt, så er vel Raymond en av de "smarteste fotballspillerne" eg noensinne har sett..

Husker på cupfinaledagen at Doddo og Erlend Hanstveit spilte en sang hvor de sang noe som "En vakker dag skjer det / at Raymond Kvisvik leser en bok / på flere hundre ord"
:D

Quote from: "Sydsvenskan"HÃ¥kan Opdal

Hehe... Minner meg om en viss svensk smørsanger.
45
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 03, 2004, 14:08:43 PM
Jeg lå hjemme syk og så kampen på TV, og siden TVN var passe elendige med lyden, så var det ingen kommentatorer i første omgang. Dette var jo greit siden kommentatorer sjelden er noe særlig, og sugde i dette tilfellet. Men i starten av første omgang hørte jeg klart og tydelig at det var ca. 2 sekunders tidsforskjell på Hansa og SS... Tror vi ikke bør ha en konkurranse om å bråke mest, men heller forsøke å være finstemt. Selv om det virker for meg som en umulig oppgave...

Vi skulle fått akkustikk-eksperter med på designingen av nye stadion... Da hadde det blitt lyd.
46
Brann / Ronald Koeman var på Brann Stadion
December 03, 2004, 14:01:34 PM
RBK er jo verdensmestere i å kjøpe spillere de egentlig ikke har bruk for.
47
Brann / Kronerulling...
December 03, 2004, 00:18:30 AM
Det er sant, PornoPung, men du må også huske på at dette var en kamp som gikk kl 20:30 på en torsdag, og i tillegg så ble kampen vist på TVNorge, en kanal som alle har. Jeg hadde selv tatt turen om ikke jeg var syk, men det var og er dessverre tilfelle.
48
Brann / Malmø fans
December 03, 2004, 00:17:14 AM
Det har vært lite med bortesupportere i RL, men det er jo vanskelig å komme seg til sånne bortekamper midt i uken. Bergen er jo ikke akkurat strategisk plassert i denne sammenhengen heller.
49
Brann / Miller? Andresen?
December 03, 2004, 00:15:35 AM
Og når det allerede er "snakk" om at Miller så kan man jo spørre seg en del eksistensielle spørsmål uten svar. Men jeg er mer glad i Miller som spiller (det rimer) enn Andresen, og tror han er et noe usannsynlig mål for Brann, når han vil foretrekke et lag på østlandet over Brann.
50
Brann / Ronald Koeman var på Brann Stadion
December 02, 2004, 23:51:25 PM
Så på tv2 at han satt på tribunen for å se på han svenske spissen.. Det var jo en fin skoring fra svenskene, men jeg lurer på hva han syntes, ettersom vi så lite eller ingenting fra Malmö og den spissen i de øvrige 87 minuttene + tilleggstid. :)

Han ble vel mer imponert av Sæternes og Winters, som igjen viste at de er Norges beste spisspar, om ikke Skandinavias også.