• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Suduva

Started by MrSinister, August 03, 2007, 12:33:00 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

MrSinister

Brann trakk Suduva  :lol:  På tide med Hevn!
God trekning forøvrig..
Knowledge brings fear-

Hausberg

ja dette var vel overkommerlig. hjemmekamp først siden vi ble trekt først da eller?
itt hjerte står i Brann......

MrSinister

Hjemmekamp 16 aug og borte 30 aug. Tror Brann fikser denne, selv om historien ikke er så veldig god... Spennende
Knowledge brings fear-

Nesten

Hvem har Brann først i september, hvor og når ?
Jeg tenker bortereisen tærer og får vi kun 72 timers hvile inkl hjemreise?
Brann-Sandefjor 2.9. søndagskamp !
Enten må denne flyttes til mandag, eller så må UEFA legge kampen til onsdag ??????? 29.8? eller så må Brann ta seg råd til å hvile flest mulig?
Dilemma det her.
eg er HELT sikker på at Brann taper de 2 neste seriekampene.  Også ifjor tapte vi mot VIF borte og RBK hjemme. -Kjempe sa du ? Nei det pleier vi ikke å gjøre.-

MrSinister

http://www.fksuduva.lt Hjemmesiden til klubben, oser ikke klasse egentlig. Suduva spiller forøvrig på kunstgress (astroturf) skal en tro hjemmesiden deres, og har en koselig lite stadium som rommer 3100. Ifg. Uefa sine sider ligger de for tiden på 4. plass i den nasjonale ligaen. Litt skjerpings så bør dette gå helt greit :)

Hevn for faen!
Knowledge brings fear-

KEO

Må le litt:-) Det største i klubbens historie er jo vi innvolvert i.

The end of August, 2002. In the middle of the illuminated football field, in front of the TV cameras with a childish smile stands Tomas Radzinevičius expressing all the impressions about the match. It was the match of UEFA cup tournamentin which "Sūduva" for the second time and in the same score 3:2 won against  Bergen "Brann" (Norvegian club). The match during which the twenty-one-year old T.Radzinevičius scored three goals made the name of Marijampolė come back into Lithuania as well as
resulted its entrance in to the map of European football.
Nu kør vi!

kih

Quote from: "MrSinister"Litt skjerpings så bør dette gå helt greit :)
Hevn for faen!


nå er det ikke så mange igjen fra 5 år siden.. opdal og hanstveit får ta ansvar for hevning (med walde som backup)

Nesten

eg er HELT sikker på at Brann taper de 2 neste seriekampene.  Også ifjor tapte vi mot VIF borte og RBK hjemme. -Kjempe sa du ? Nei det pleier vi ikke å gjøre.-

MrSinister

Er  Hassan, Sjöhage og Walde klarert til denne runden? Kunne vært kjekt med den berømmelige bredden. Kampene kommer tett fremover...
Knowledge brings fear-

KEO

Quote from: "Nesten"


Er litt usikker på det med gruppene, men vi kommer til å bli useedet så noen enkel motstander blir det nok ikke. Er jo mange lag som ryker ut av CL kvalik men i 80% av tilfellene så vil vi nok være underdogs i 1 runde kampen.. Har nok ikke samme GRISE flaksen som trønderpakket har.
Nu kør vi!

Red Rabitt

Ser ihvertfall bra ut for norge dette.
Skal være lett for Brann og Vif, fredrikstad skal og ha en god kjangs.
Rosenborg er det mer usikkert med, men de er jo i første runde av uefa cupen så lenge de slår Astana.
Ser ihvertfall ut til at vi kommer til å få minst to norske i første runde, kanskje 3 og et lag i gruppespillet i cl, eller et 4 i 1 runde i uefa cup og det er jo en god start for norge ihvertfall.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Langhår

Dette bør absolutt være overkommelig motstand. Da vi tapte sist for fem (?) år siden var jo det en liten skandale. Nå har vi et bedre lag så denne må vi klare.

Den ordentlige utfordringen kommer som kjent først i neste runde. Håper på Everton om de er kvalifisert. Det ville nok blitt grei skuring og rett til gruppespill....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Northside

Hvordan er det å komme seg fra Vilnius til kaunas på en rimelig og trygg måte? Ser man kan få tur/retur fra Oslo for rundt 1500kr. Regner med det overhodet ikke går noen direkte fly fra Bergen, så dersom man tar tog til oslo og hjem så blir turen, inkludert fly, under 2000kr!
Så kommer selvsagt hotell for en eller to netter + transport fra Vilnius-Kaunas.

Nixon

Quote from: "NorthsideFCDH"Hvordan er det å komme seg fra Vilnius til kaunas på en rimelig og trygg måte?


Kampen spilles ikke i Kaunas, men i Marijampolé.
Rød makt på Hansa

megleren

På jobben hos meg jobber det noen fra Litauen.. De reiser via København og kommer unna det med cirka 800 kr men det er en vei. Så det kan jo bli dyrere når man skal begge veier.Men det kan vel sikkert sjekkes opp.
r og blir et sittesvin på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: "Nesten"Hvem har Brann først i september, hvor og når ?
Jeg tenker bortereisen tærer og får vi kun 72 timers hvile inkl hjemreise?
Brann-Sandefjor 2.9. søndagskamp !
Enten må denne flyttes til mandag, eller så må UEFA legge kampen til onsdag ??????? 29.8? eller så må Brann ta seg råd til å hvile flest mulig?
Dilemma det her.


Det er HELT VANLIG å spille e-cup torsdag og serie påfølgende søndag! UEFA flytter ikke kampen til onsdag. Det skal spesielle årsaker til for at kamper skal flyttes til tirsdag eller onsdag. At det er seriekamp tre dager senere, er IKKE en helt spesiell årsak! Det normale er at man får to hele kalenderdager fri mellom kamper. Ergo kan man spille både mandag før og søndag etter en torsdagskamp. Og man kan spille både søndag før og lørdag etter en onsdagskamp. Lag som spiller tirsdagskamper i CL, pleier å få flyttet seriekampen i forkant til lørdag.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Azza, dette va verst tenkelie motstandar azza!

Vinner vi, så kåmmar bærgenspræssen te å hause opp spellarne så di tror di e mykje bedre enn di egentli e. Og så tænkar spellarne atte klarar di å slå Suduva, så blir det jækla lætt å slå Sannefjor i kampen ettar! Då blir de tap der!

Ryker vi ut, så kåmmar bærgenspræssen te å slakkte spellarne så di mistar all sjøltillit. Og så tænkar spellarne atte klarar di å tape for Suduva, så kan di ikkje vinne nåkke. Og så tapar di mot Sannefjor!

Det værste e atte Suduva e det eneste laget vi både kan tape for og slå. Dermed blir de dåbbel elendihet når vi møtar di.

Eg e redd for atte onde RBK kåmmar te å dra nytte av at vi ska møte Suduva bare fem dagar ettar. (Burde isje vi få flyttet RBK-kampen te torsdagen før, sånn at Brann isje har Suduva-kampen i tankene når di ska møte onde RBK?) Viss atte kampen går om lørdagen, så e de bare 120 timer å vile på frem te Suduva, og då risikerer vi at Brann vilar seg under RBK-kampen for å spare seg te Suduva-kampen. Blir jo jækla lætt fårr Rosenbårg då!

Og tålar Stadion-gresse to kampar på femm dagar? Eugust betyr jo rein rein og attar rein. Og då må di ha plasstduken ute, sånn atte ikkje reinen får beitet på græsse!
Legg ned hele klubben!

Fabregas

Quote from: "MrSinister"Er  Hassan, Sjöhage og Walde klarert til denne runden? Kunne vært kjekt med den berømmelige bredden. Kampene kommer tett fremover...


Ja, det er vel ny innmelding for hver runde så de kan nok bli med.
Uansett så satser jo Brann 100% på UEFA-cupen i år så de er nok først aktuelle til andre kamp hvis vi vinner første klart. At det er landslagspause etter 1leg gjør jo det helt klart at de 11 beste spiller.

2leg derimot, hvis vi vinner med tre eller mer hjemme sparer nok Mjelde mange iom at det er kamp mot Sandefjord kun to dager etter.

grei

Quote from: "krøvel vellevold"
Og tålar Stadion-gresse to kampar på femm dagar? Eugust betyr jo rein rein og attar rein. Og då må di ha plasstduken ute, sånn atte ikkje reinen får beitet på græsse!


Ut med duken, hele uken...

jako

Quote from: "Langhår"Den ordentlige utfordringen kommer som kjent først i neste runde. Håper på Everton om de er kvalifisert. Det ville nok blitt grei skuring og rett til gruppespill....


Hehe, ja du puster vel lettet ut for at dere slapp unna Rosenborg i CL-kvallikken;)
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Baunebob


Nixon

Egentlig vanskelig å si hvor mange som kommer. Det kan like godt komme færre tilskuere enn mot waliserne.
Rød makt på Hansa

Xminator

Bakke melder seg klar til torsdag.

Mitt lag:
Opdal
Guntveit - Bjarnason - Sigurdsson - Hanstveit
Huseklepp - Andresen - Bakke - Vaagan Moen
Winters - Bjørnsson

Toppet lag, forhåpentligvis med topp innsats og nok mål til at man kan slippe til andrevalgene borte.

Brannmus

Mitt lag:
Opdal
Dahl - Bjarnason - Sigurdsson - Hanstveit
Solli- El Fakiri- Bakke - Huseklepp
Winters - Bjørnsson

Helt greit toppet lag, men jeg tror ikke at Mjelde satser så hardt.
Tror Dahl trenger kamptrening. Om han er klar, så mener jeg han bør erstatte Cato. Guntveit begynner å dra på årene, og trenger hvilen.

Tror Andresen får hvile og El Fakiri får sjansen. Mener Mjelde varslet dette tidligere i uken. Tijan kan selvfølgelig også være aktuell sammen med Bakke, eller som Bakkes erstatter, men da føler jeg meg ikke helt sikker på hvordan det kommer til å gå altså.

Tror det er mer sannsynlig at Vaagan Moen hvier enn Solli. I hvert fall om vi ser på tidligere i sesongen.

Tror Sjöhage starter på benken, men hadde vært morsomt å se han sammen med Robbie på topp. Tror ikke Mjelde velger han, men vet ikke helt om det hadde svekket laget om han faktisk gikk for svensken.

olebrann3

----------------opdal---------------------
Dahl--Bjarnason--Bjørnson--Hanstveit
El Fakiri---Bakke----Jaiteh---Huseklepp
-----------Winters-------Sjøhage--------

skb!

Kan Walde og Sjøhage spille denne kampen? Isåfall hadde det vært spennende å se de fra start. Satser på enda flere enn mot Waliserne, det bør det jo bli, med såpass lave bilettpriser.

Nixon

Rød makt på Hansa

Red Rabitt

Skal faen ikke stille med noe b lag ihvertfall!
Dette er tross alt vår viktigste kamp så langt i år!
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Bombefar

Er det slik at de med partoutkort har forkjøpsrett til denne kampen, eller blir det fritt salg av billetter?

Ricky

Tror det er temmelig fritt salg. Publikumsrekorden på en slik type kamp er vel 6.418 i en kvalikkamp mot Neftochimik Burgas for ti år siden.
Og vi har vel en rundtom 17.000 plasser tilgjengelig...

Janki

Ser det er satt opp gratisbuss fra puben kl18.15 . Mne begynner ikke denne kampen kl.17? Er i hvertfall det de teller ned mot på BA sin side...

Når begynner kampen???

revert

Quote from: "Janki"Ser det er satt opp gratisbuss fra puben kl18.15 . Mne begynner ikke denne kampen kl.17? Er i hvertfall det de teller ned mot på BA sin side...

Når begynner kampen???


I følge brann.no begynner kampen 1900, så tar du bussen 1815 rekker du vel det fint...

bulldog

noen som vet om denne sendes på sumo? den var listet på søndag men nå er den vekk.
bulldog

Red Rabitt

Håper flest mulig dukker opp for å se Hassan re debutere!
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

C@Bøe_79

Quote from: "Red Rabitt"Håper flest mulig dukker opp for å se Hassan re debutere!


For de som ikke så ha de siste minuttene mot Rbk da?
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

TroBlo

Quote from: "bulldog"noen som vet om denne sendes på sumo? den var listet på søndag men nå er den vekk.


Kampen sendes ikke på TV: http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5645
Hansa felt C

Nixon

Rød makt på Hansa

chris_henrik

Var tidlig ute og kjøpte 4 billetter på Hansa til kampen, (hadde valget mellom Hansa og Søndre) men nå har de jo åpnet SPV. Kunne tenkt meg å prøve denne nye langsiden. Noen som vet om vi da må skaffe nye billetter, eller kommer vi oss inn på SPV med våre unummererte Frydenbø-billetter?
<BRANN> ..... DKFM

Bossmann

På kampen mot Waliserne hadde jeg billetter på søndre tribune, men gikk over på Frydenbø. Ingen som sjekket billettene, så det går sikkert bra med de du har kjøpt.

Brannfrelst

Quote from: "chris_henrik"Var tidlig ute og kjøpte 4 billetter på Hansa til kampen, (hadde valget mellom Hansa og Søndre) men nå har de jo åpnet SPV. Kunne tenkt meg å prøve denne nye langsiden. Noen som vet om vi da må skaffe nye billetter, eller kommer vi oss inn på SPV med våre unummererte Frydenbø-billetter?


Siden det er unumrerte så sitter du deg der du vil. Går helt fint. Billettene koster jo det samme og.
2.10.07-Gullet kom hem!

Nixon

Rød makt på Hansa

Manx

Kan ikke forstå hvorfor ikke Sjøhage får sjangsen i denne kampen, er han så dårlig? Håper han får spille 2. omgang for Bjørnson.
n by, ett lag, ett mål: Gull!!

Nixon

Rød makt på Hansa

gunnar

PVM er syk og spiller ikke. Helstad er skadet, Guntveit og Opdal sliter med småskader.
Laget blir derfor slik:
Johan Thorbjørnsen - Bjørn Dahl, Olafur Bjarnason, Kristjan Sigurdsson, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Eirik Bakke, Erik Huseklepp - Robbie Winters, Armann Bjørnsson.

Alt i følge Ibergen.no: http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article1287431.ece
"Vi går fremover for Bergen og fremover for Brann".

grei

Quote from: "Manx"Kan ikke forstå hvorfor ikke Sjøhage får sjangsen i denne kampen, er han så dårlig? Håper han får spille 2. omgang for Bjørnson.


Hvorfor kan du ikke forstå det, har du sett han i trening og kamp kanskje? Det har Mjelde og Brann-apparatet, og de hadde neppe nølt med å sette han på dersom de hadde troen på at han holdt mål...

Denne spilleren er nok i beste fall "nesteårsmateriale", tipper han blir satt innpå etter hvert mot Suduva og at innhoppet vil stilne endel av disse røstene som roper på han.

Kruxleiven

Quote from: "Red Rabitt"Skal faen ikke stille med noe b lag ihvertfall!
Dette er tross alt vår viktigste kamp så langt i år!


Stiller meg helt bak det. Nesten i hvertfall. Var jo litt viktig å vinne over RBK også da. Jeg var der i 2002 og hevn over dette møkkalaget teller en del for meg. 5-0 sammenlagt hadde vært passende.

tauraren1

Quote from: "grei"
Quote from: "Manx"Kan ikke forstå hvorfor ikke Sjøhage får sjangsen i denne kampen, er han så dårlig? Håper han får spille 2. omgang for Bjørnson.


Hvorfor kan du ikke forstå det, har du sett han i trening og kamp kanskje? Det har Mjelde og Brann-apparatet, og de hadde neppe nølt med å sette han på dersom de hadde troen på at han holdt mål...

Denne spilleren er nok i beste fall "nesteårsmateriale", tipper han blir satt innpå etter hvert mot Suduva og at innhoppet vil stilne endel av disse røstene som roper på han.

Merkelig dette...hele allsvenskan ville ha tak i han.....og selv så han på seg selv innen kort tid å spille seg inn på det svenske landslaget.
Tålte han ikke regnet i Bergen?  dårlig kjemi har han blitt (ned)omprogramert?
ordan har "vi" det i dag da?

Brannmus

Virker som veldig mange er klar til, og nærmest gleder seg til, å avskrive Sjöhage som en flopp før han en gang er kommet i gang.

Alle i Branns apparat har sagt at Sjöhage er en mann for fremtiden, som vi først vil se det beste av neste sesong. Det var vel noen små indikasjonen på at han kunne bidra mot slutten av denne sesongen om han hadde en god utvikling. Vel, det er fortsatt lenge igjen av sesongen.

Sjöhage har vist fremskritt på treningen, og gjennomførte en OK kamp for Brann 2. Klubben holder på å bygge opp en spiller, og da er det kanskje ikke så fryktelig merkelig at de matcher han litt forsiktig. Sjöhage har i alle intervjuer gitt uttrykk for at han vil spille, men kommer til å være tålmodig. Tror ikke han har noe problem med å se selv at nå er konkurransen såpass hard at han kommer til å trenge tid for å spille seg inn på laget.

Mot Suduva, så blir det en tøff kamp på topp. Laget har noen stoppere på over 190 om jeg har skjønt rett. Skulle du spille med Winters og Sjöhage på topp, så blir angrepsspillet veldig endimensjonalt. Kampen er viktig, veldig viktig for Brann. Med Thorstein ute, så hadde det vært en altfor stor gamble å sette ut Winters og spille med Armann og Jokke på topp.

Håper vi gjennomfører en god kamp, og leder slik at vi kan kontre på Suduva, for da åpner det seg rom for Sjöhage. Stopperne likte dårlig å bevege seg, så da kan han bli verdifull. Men da er vi avhengig av å lokke dem ut, og skape det rommet.

Drømmen er 3-0 med 25 min igjen. Sjöhage inn. En flott ball i bakrommet og en svensk scoring..

Olve137

Håpar på litt synging imorgen... mot Camarthen var det jo nothing.
Matchen ska vi vel vinne lett, blir sikkart bra!
ergen & Brann.

dex1974

Quote from: "Kruxleiven"
Quote from: "Red Rabitt"Skal faen ikke stille med noe b lag ihvertfall!
Dette er tross alt vår viktigste kamp så langt i år!


Stiller meg helt bak det. Nesten i hvertfall. Var jo litt viktig å vinne over RBK også da. Jeg var der i 2002 og hevn over dette møkkalaget teller en del for meg. 5-0 sammenlagt hadde vært passende.
Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

Go Up