• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - esp123

1
Utelukkende positivt at Finne fant posisjonen rett foran mål. Det er en styrke for en spiss å bevege seg rett for å komme til store målsjanser. Det er slik man scorer mange mål! Hvor mange avslutninger har ikke Haaland fra innenfor bredden av femmeteren?

Han har hatt for lite av disse enklere avslutningene denne sesongen, og i mine øyne vært for utålmodig, og tatt for mange skudd fra dårlige posisjoner.

Forarbeidet til 2-0 er klassisk Finne. Han liker seg til høyre (eller venstre) for femmeteren og slår ofte hardt inn foran mål. Slik blir det farligheter av.

Utenom de to involvering er han knapt borti ballen, men slik er det! Heggebø var ikke veldig mye involvert han heller.

Når det er sagt, så gir vi nok avkall på kontroll når vi bruker Finne på topp. Rett og slett fordi Heggebø i større grad bidrar til overtall på midten.
2
Brann / Re: Sesongen 2024
May 16, 2024, 20:38:21 PM
Syns lagmaskineriet til Glimt har vært svakere enn vi har vært vant med å se. Men de har spillere som kan avgjøre tette kamper.

Glimt 21 mål på 13 xG. Brann har 15 mål på 18 xG.
 


 



3
Quote from: andreas1989 on May 16, 2024, 18:09:15 PMFyr i debatten etter det målet...

Finne med kun ett skudd, og attpåtil fra rett foran mål!

Brann virket generelt mindre opptatt av å fore Finne? Det var i større grad andre enn spissene som kom seg i gode avslutningsposisjoner. Det er jo positivt!
4
Det er vel ikke kjempestor forskjell mellom omgangene sånn prestasjonsmessig. Skapte kanskje litt mer i 2., men slapp også mer til.

Finne blir kampavgjørende, men det var vel også det eneste han gjorde. Men det er viktig å sette ballen i mål!

Denne seieren skulle vært tryggere!
5
Vi må ha spillere som skaper sjanser og scorer mål. Castro og Soltvedt skaper sjanser og scorer mål, da må de være på banen mot et Sandefjord som kommer til å bli presset lavt. I mine øyne.
6
Brann / Re: Svenn Crone
May 15, 2024, 17:17:58 PM
Det fremstår først og fremst utrolig spesielt å fornye med Thore Pedersen. Som i mine øyne er hakket under Crone. Fyren har statistisk sett en av Eliteseriens dårligste innleggsføtter og skaper knapt sjanser fra backposisjon.

Crone har startet sesongen fantastisk, mens Pedersen har vært ute med skade. Ender vi opp med å selge Crone midt i sesongen, så vil vi utvilsomt være svekket. Sånn er det bare.

I tillegg er Thore Pedersen estetisk utrolig uryddig i stilen.
7
Vi har så langt denne sesongen vunnet ballen på siste tredjedel 7,1 ganger per kamp. På midtbanen 25 ganger per kamp. Begge deler er soleklart mest i Eliteserien.

Ifjor vant vi ballen på siste tredjedel 7,3 ganger per kamp. På midtbanen 28 ganger per kamp. Jeg antar at dette har tatt seg opp de siste kampene også.


En moderne back bekler vel like ofte en playmaker/midtbane-rolle som noe annet, og der kan jo Soltvedt absolutt være en ressurs. Han har kanskje ikke farten og energien til å overlap'e hele kampen, men blir han satt opp i Alexander-Arnold/KDB/Bruno Fernandes-sonen på hjørnet av 16-meteren, så kommer han til å skape sjanser. Han er også pasningssikker og har en god langpasningsfot.

Fun fact: Soltvedt og Crone er blant spillerne i Eliteserien som har flest fullførte pasninger på siste tredjedel per kamp.






8
Brann / Re: Emil Kornvig
May 14, 2024, 11:55:16 AM
Syns han kommer mer til sin rett med Horn Myhre (og til en viss grad Heggebø) på banen. Har flyttet seg høyere de siste kampene, og kommet til mer avslutninger. Har kommet til noen store sjanser med løp inn i boksen. Er også en fysisk tilstedeværelse på dødballer. God uten ball, men også bra driv med ball.

Fremdeles ganske uryddig i stilen, men med Horn Myhre på banen så er ikke det et problem.


9
Brann / Re: Sesongen 2024
May 14, 2024, 11:41:03 AM
Finne trives best i boksen. Har nesten halvparten av ballberøringene sine innenfor motstanderens 16-meter. Han har også en betydelig andel berøringer rett utenfor 16-meteren. Hans favorittområder er til høyre for femmeteren, og til venstre for straffemerket (midt mellom straffemerket og 16-meter-streken).

Utenfor 16-meteren har han flesteparten av touchene sine til høyre/sentralt i banen.
10
Tror de ønsker å spille fotball, men evner det ikke alltid. Mot Sarpsborg hadde de 36 prosent ball, men vant 4-1.
11
Jokeren her er underlaget. Sandefjord har lagt kunstgress, med en spesiell miljøvennlig fyllmasse. Første i Norge. Det kan ha gitt de en fordel på hjemmebane. Hvordan det går når de nå for første gang denne sesongen skal spille på gress, gjenstår å se.
12
Kamper / Re: Brann 2 - kamper
May 13, 2024, 17:45:23 PM
Haaland kaptein? Kan han nærme seg A-laget?
13
Brann / Re: Joachim Soltvedt
May 13, 2024, 13:35:12 PM
Rot kommer det til å være defensivt uansett. Han er ikke en naturlig back. Det Brann trenger er boksåpnere mot lavtliggende motstandere. Og Soltvedt er en trussel som motstanderlaget må forholde seg til.
14
Brann / Re: Sesongen 2024
May 13, 2024, 13:16:10 PM
Sofascore har en funksjon der man kan se spillernes gjennomsnittlige posisjon i kampene. Det er noen ting som er verdt å merke seg. Heggebø er som ventet vesentlig dypere i banen enn Finne. Det bidrar til å skape overtall på midten. Spillerne ligger tettere sentralt enn tidligere i sesongen, ihvertfall med mitt blotte øyet (litt vanskelig med kanter som bytter side underveis i kampen).

Og Kornvig har bevegd seg høyere i banen etter FHM/Heggebøs inntreden. Gjennomsnittsposisjonen hans har vært høyere eller på linje med Heggebø de to siste kampene.
15
Heggebø vs. Finne bør handle om hvilken spisstype man ønsker, men jeg vet jo at Horneland ikke tenker sånn.

Horneland pleier ikke å endre på laget før noen har spilt seg ut, og det har ikke Heggebø. Da tror jeg Heggebø starter etter to solide kamper.

Jeg tror vi trenger det også mot et lavtliggende Sandefjord. Å ha Finne som joker fra benken er et våpen når motstanderen blir sliten og rommene åpner seg opp.
16
Vi møter Sandefjord hjemme. Høres ikke helt ut som kampen for Palle i utgangspunktet.

Vi snakker faktisk om laget som har sluppet til minst xG av alle lagene i Eliteserien, så det blir potensielt en tålmodighetsprøve! Vi tok 2 poeng mot Sandefjord ifjor, dette er en viktig kamp hvis vi skal melde oss på i gullkampen!
17
Brann / Re: Joachim Soltvedt
May 13, 2024, 00:25:41 AM
Man skal selvfølgelig ikke legge altfor mye i slikt, men statistikk-nettstedene elsker Joachim Soltvedt. Eliteseriens beste spiller hvis det var opp til Sofascore og FotMob.

Jeg mener fyren bør starte så lenge han er frisk. Den venstrefoten er helt enormt bra.
18
Quote from: Superjack on May 12, 2024, 20:18:41 PMBasert på kampen i dag. Hvem starter av Finne og Heggebø neste?

Til og med BA melder Heggis fra start på 16. mai, så da er vel valget soleklart? :D

Ellers viser Soltvedt sin styrke som boksåpner. Den venstrefoten er det europaklasse på.
19
Brann / Re: Brann på lang sikt
May 09, 2024, 17:16:29 PM
Det har vært tunge flagg hele sesongen, og tilfeldigvis på overtid i en av de viktigste kampene så vinkes det og blåses før ballen er i mål. Det er en ganske utrolig situasjon, og en enorm dommerfeil som går i favør Madrid. Igjen.

Det er kanskje ikke korrupsjon, men det er ganske utrolig hvor mange keepertabber/dommeravgjørelser som har gått i favør Madrid i avgjørende Champions League-kamper.
20
Brann / Re: Brann på lang sikt
May 08, 2024, 22:26:16 PM
Hjelper å ha en president som vet hvilke tråder han skal trekke i......

Det er ganske vanvittig hvor mange ganger det laget drar fordel av tvilsomme dommeravgjørelser og utrolige keepertabber i viktige kamper.
21
Samtidig skulle man tro at Rosenborg hadde ringt Brann på forhånd for å høre om hvilken spillestil/taktikk Brann foretrakk. Rosenborg spilte Brann gode (i tillegg til at Brann var gode).
22
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 07, 2024, 18:47:45 PM
Grønner fikk likevel uproporsjonalt mange gule kort og satte seg selv i vanskelig situasjoner. Han var også ganske uryddig i stilen, og utstrålte ikke akkurat trygghet. Så vidt jeg kan se, så hadde han flere gule kort i sin karriere enn det en spiller som Pallesen har til nå i sin karriere. Med betraktelig færre minutter. Men helt klart, han hadde nok bedre sjanser andre steder.

Sånn som han til tider melder som ekspert, så virker det som et personlighetstrekk.
23
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 07, 2024, 17:09:05 PM
Grønner hadde for store svakheter til å bli en Eliteserie-stopper. Talent, ja, men det skortet på det mentale. Altfor heit i toppen.
24
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 06, 2024, 20:15:04 PM
Det blir enkelt for motstanderen hvis Brann skal gå ballen i mål hele tiden, og det er det eneste de må forholde seg til. Heggebø gir mer for motstanderen å tenke på. Å bruke Heggebø betyr ikke at småspillet forsvinner. Det kan bli enklere.
25
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 06, 2024, 18:31:05 PM
Quote from: Pete05 on May 06, 2024, 18:20:19 PMSpørsmålet om Heggebø eller Finne kan fort være litt mer komplisert enn det fremstilles her. Ukas Fotballpreik anbefales for ett par nye perspektiver. Dette er ikke så lett.
Grønner har mistet all kredibilitet i denne saken. At han foretrekker kompisen Bård Finne er ingen bombe.
26
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 06, 2024, 18:13:23 PM
Det ville vel også vært svært lite Hornelandsk? Han pleier å belønne gode prestasjoner.
27
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 06, 2024, 17:41:20 PM
Min påstand er at Horneland egentlig foretrekker spisstyper som Heggebø, men Finne sin form (og Heggebøs skader) gjorde Finne undroppable i 2023. Statusen hans gjør også det vanskelig å vrake han nå.

Og i 2022 scorte Finne mange mål mot slutten av kamper som allerede var avgjort. Han danket også Heggebø ut av laget i en periode, men da Heggebø leverte mål fra benken han også, så kom han inn igjen i laget. Finne leverte helt utrolig mange mål fra benken, men målsnittet fra start var ikke så imponerende.
28
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 06, 2024, 12:12:01 PM
Quote from: Superjack on May 06, 2024, 10:42:59 AMHeggebø har 5 mål på 7 kamper.
(Ja, han scoret, selv om han ikke blir kreditert den)

Hvor mye spilletid har han totalt?

Når hovedargumentet for at Finne skulle spille ofte var at han scorer mye mål, så hva skal da argumentet være for at Heggebø IKKE skal starte?



Heggebø har spilt 167 minutter så langt denne sesongen. Dvs. litt under to kamper.
29
Interessant dette med 28 målpoeng. Hva definerer du som målpoeng? Skaffet straffe? Skudd som gir retur fra keeper?

Dette blir selvfølgelig semantikk, men både Sofascore og FotMob har Finne på 25 målpoeng. Noe som er imponerende nok. Av disse er 9 målgivende, som kom etter 5,31 i xA. Noe som kan sies å være god betalt.

Dette med at Finne er så god å avslutte er også interessant. Han er utvilsomt utrolig god til å få skutt, men er han god til å avslutte? Han er jo fascinerende elendig på straffer for eksempel. I fjor hadde han en xG på 16,5. Hvis vi justerer for hvor på mål han traff (xGOT) så synker denne til 15,3.
30
Finne har 6 mål på sine siste 22 seriekamper. 6 mål. Det inkluderer et mål der han ble truffet av Ulrik Mathisen, og et mål som har «stjal» av Ulrik Mathisen mot AAFK ifjor. Denne sesongen har han 1 mål. I samme periode har Heggebø 5 mål, på tross av begrenset spilletid. Denne sesongen har han 4 mål på under 2x90, og leverte strålende i Finnes fravær i det som kanskje var Branns beste kamp for sesongen. Uavhengig av hvem man syns er best av Finne og Heggebø, fortjener ikke Heggebø da å starte? Hvorfor skal han i det hele tatt være i klubben hvis ikke dette gir han mer tillit på topp?
31
Og det er jo ikke sånn at Bård Finne scorer mer enn xG tilsier. Han scorer omtrent som forventet på de mer ambisiøse skuddene han tar. Han scorte ifjor 16 mål på 16,2 xG. Han bruker bare flere angrep på det. 15 mål på 14,9 xG hvis vi ikke regner med straffer.

32
Teit diskusjon? Hvis vi ikke kan diskutere hvilken spiss Brann skal bruke, etter at Heggebø endelig fikk sjansen og leverte - hva gjør vi egentlig her?!
33
Bård Finne har skutt 29 ganger til en samlet xG på 2,82. Altså litt under 0,10 per skudd i xG. Han beveger seg slik at han kommer til avslutninger fra relativt dårlig posisjoner.

Heggebø har skutt 13 ganger til en total xG på 2,23. altså 0,17 per skudd i xG. Det inkluderer tre «hail mary» skudd fra distanse med en total xG på 0,03. Tar man vekk de så snakker vi 0,22 i xG per avslutning. Han kommer til bedre avslutninger, han beveger seg bedre enn Finne. Og han skyter oftere og oftere på mål per 90 enn Finne. For ikke å si at han har nesten like mye xG som Finne, selv om han total har spilt under to fulle kamper (167 minutter). Han er toppscorer i Eliteserien! Selv om han ble fradømt et mål!

Selvfølgelig med begrensede observasjoner, men Heggebø har startet sesongen knallsterkt. Han leverer foran mål, og han leverer i banespillet. Da fortjener han å starte. Spesielt når Finne sin målform (som er hand fremste styrke) over tid har vært svak! Jeg skjønner ikke at det skal være kontroversielt!


Så kommer også aspektet at Heggebø er 23 år og på vei opp og frem, mens Bård Finne er 29 år. Ville jo vært synd hvis vi mistet Heggebø fordi Finne absolutt skal spille hele tiden.
34
Hvis du tror at jeg mener at spisser ikke skal bevege seg ut på sidene, så tar du feil. Men de bør ende opp foran mål når angrepene skal avsluttes. Og helst komme til avslutninger der det er størst sannsynlighet for at det scores mål. Midt foran mål. Gjerne ganske nærme.

Og jeg sier ikke at Brann skal bli et lag som slår langt på spissen, men det er et verktøy vi har med Heggebø på banen.

Jeg må ikke innse noe som helst, jeg mener noe annet enn deg. Det må vi leve med.
35
Brann spilte Brann-fotball. For første gang denne sesongen, vil noen si. Min mening er at Heggebø gjør det enklere for Brann å spille slik fotball. Da Rosenborg presset høyt og det var rom mellom forsvar og midtbane, så kunne de spille en enkel ball opp til Heggebø som hadde gjort seg spillbar. De kunne spille ballen opp på han feilvendt. Og man kunne slå innlegg i boks. Man hadde også mer tyngde på defensiv og ikke minst offensiv dødball. Noe som bidro til at vi skapte mer på dødball.

Finne hadde nok definitivt gjort en bra jobb mot Rosenborg. Kampbildet hadde passet han bra, og han hadde sannsynligvis scoret. Jeg bare mener at en moderne spiss må tilby mer enn det Finne gjør. For hvis det er noen som er moderne av Finne og Heggebø, så er det Heggebø. Finne hadde hatt en fantastisk karriere på 90- og 00-tallet i 4-4-2. I 4-3-3  er det ikke plass til han. Han er 29 år, og har knapt spilt spiss før han kom til Brann. Og har litt stygt sagt egentlig kun levert skikkelig som spiss i en halv sesong.
36
Quote from: andreas1989 on May 05, 2024, 17:35:17 PMHeggebø bevegde seg i korridorene og bredt slik som Finne gjør ved flere anledninger, så det er vel et tydelig tegn på at man ikke ønsker å endre for mye i hvordan man angriper selv om man har en annen type spiss på banen.

Det gjorde han, men han var involvert mye dypere enn det Finne pleier å være. Og mer involvert. Han var i større grad et pasningsalternativ. Sånn sett så var han helt annen spisstype enn Finne. I tillegg vant han tre av tre hodedueller, og generelt herjet med RBK-stopperne i duellen. Noe som også virket å være bevisst og noe man ikke ser Finne gjøre.

Heggebø leverte en enorm kamp. Han presset, vant dueller, involverte seg og tok for seg i boksen. I tillegg tok han fire skudd innenfor bredden til 5-meteren. Og ett skudd innenfor 5-meteren. Han bevegde seg bedre i boksen. Og scorte et flott mål på hodet.
37
Heggebø hadde en dypere gjennomsnittsposisjon enn Kornvig (kilde: Sofascore). Og var mye involvert feilvendt. Generelt mer involvert enn det Finne pleier å være. Det var som å ha en ekstra mann på midten til tider. Ganske klare motsatte bevegelser med Heggebø som møter og Blomberg som stakk inn bak han - som man ser på nevnte Sofascore. Vi skapte også en enorm sjanse på nettopp det.

Det virket forresten som at Brann hadde utpekt venstresiden i forsvaret til Rosenborg som det svake leddet, med Volden/Yttergård Jensen, i tillegg til rommet som Sverre Nypan etterlot seg.

Jeg så også kampen på nytt i går kveld. Så gøy syns jeg det var.
38
Rosenborg er veldig lik Brann 2014. Svensk trener, naiv spillestil, blanding av godt betalte stjerner over middagshøyden og unge lokale spillere, veldig få spillere i sin beste fotballalder. Og med helt desillusjonerte supportere som ser fremgang i absolutt alt. Tror ikke de rykker ned, men det er fascinerende å se Rosenborg slik, med den historien og de finansielle musklene.
39
Her kunne jo vi faktisk fått revansje for 9-0 og 10-0. Helt utrolig dominans.

Statistikk fra FotMob:

10-0 i store sjanser.
40
Heggebø eller Castro sin goll på 3-0?
41
Brann / Re: Sesongen 2024
May 04, 2024, 10:34:13 AM
Quote from: nero on May 04, 2024, 09:50:27 AM
Quote from: Lasaron on May 04, 2024, 07:43:26 AMDet blir nok litt intrykksbasert. Jeg har et bestemt inntrykk av at de samme som er minst giret på å bruke unge, i stor grad er de samme som har mye mer tålmodighet med dårlig spill av eldre enn av yngre. Men jeg kan ikke dokumentere det.

"Sånn går det når vi stiller med mange unge"

"De får spille hvis de er gode nok"

"Vi kan jo ikke stille med bare folk under 23 år heller, da"

Ja, det at de unge får skylden tror jeg man skal slite med å dokumentere. Mulig det ble sagt etter det første nedrykket, men senere? Tror dette er litt av en myte. Det er jo MYE mer dissing av "de gamle" her for tiden.

En annen ting er jo at de unge spillerne vi hadde rundt 2014 kanskje ikke var av skyhøy kvalitet heller, da. Og dårlige spillere har en tendens til å bli kritisert.

Nja, Vindheim ble solgt til Malmø etter sesongen. Og Barmen og Haugen ble bærebjelker i et lag som tok flere medaljer og var med i tittelkamp. Jonas Grønner var kaptein på U-landslag. Kasper Skaanes var kanskje den beste den sesongen, men fikk ikke den karriereutviklingen man kanskje forventet.
42
Brann / Re: Sesongen 2024
May 03, 2024, 11:47:16 AM
Jeg føler i grunn begge sider har poenger her. Unge spillere blir nok mer hypet etter OK prestasjoner enn eldre spillere. Samtidig blir unge spillere fortere skiftet ut ved dårlige/middelmådige prestasjoner.

De blir også oftere brukt som en forklaring på dårligere resultater.
43
Brann / Re: Sesongen 2024
May 03, 2024, 10:08:51 AM
Det hadde de nok, og da hadde de hatt rett også. For Kornvig og Kartum er en del av grunnen til at det har kladdet. Wassberg derimot var vår beste spiller i sesongens to første kamper. Og min påstand er at hvis Wassberg og Horn Myhre  hadde vært indreløpere (og Torsvik venstreback), så hadde det kladdet vesentlig mindre.
44

Quote from: ostraume on May 02, 2024, 11:42:40 AMJeg tenker det viktigste for en positiv utvikling er å ha spillere som blir bedre. Jeg er med på at alder er et relevant moment der, men kjøper ikke at det er så altoppslukende som enkelte tilsynelatende skal ha det til.

Jeg tenker det er langt viktige med en spillestil som virker utviklende. En god treningshverdag,

Og det gjentakende argumentet med at "vi har sett det før"? Det var ikke mellomhøy alder på troppen som gjorde at LAN sitt lag presterte svakere. Det var andre momenter. Først og fremst en spillestil som ikke motiverte spillergruppen.

Kaoset under Kåre handlet om mye rart, men snittalderen er ikke akkurat det viktigste jeg vil trekke frem der.

Tilsvarende med Norling. Det var mange grunner til at det gikk som det gikk, men snittalder var ikke en av de.

Sjansen for at en spiller skal bli bedre er vesentlig større jo yngre de er. Henter man en 28-åring, så er ikke det sannsynlig at spilleren kommer til å bli vesentlig bedre. 

Det er ingen som sier at man skal kun ha unge spillere. Men ikke ha noen spillere som kan generere inntekter i form av spillersalg vil gjøre at en klubb som Brann i en liga som Eliteserien får mindre resursser til å hente kvalitetsspillere. Sågar også "etablerte" og spillere som vil bli god. Vi kan ihvertfall ikke ha eldre etablerte spillere som ikke bidrar i førsteellveren. Dette var en av mange grunner til at LAN-tiden endte som den endte.

Og det er vel ingen som trekker frem Kåre og Norling? Jeg vil si Kåre-kaoset kom som en direkte årsak av år med feil strategi-valg.

Et siste poeng er at eldre spillere tåler mindre belastning, og er mindre egnet for en energisk og "utvikiklende" spillestil, så man må legge opp spillestilen deretter.
45
Quote from: pidre on May 02, 2024, 11:09:55 AMMålsettingen for klubben (ikke bare for Hornis)  bør vel uansett være å maksimere resultatene, eller?






Over tid bør vi maksimere resultatene. Vi bør mao. planlegge for p bytte ut eldre spillere før de begynner å falle i prestasjonene. Noe de uunngåelig vil gjøre.

Erstatte etablerte spillere med etablerte spillere vil over tid være en lite bærekraftig strategi. Etablerte spillere koster penger, mens eldre spillere med nedadgående karrierekurver får man mest sannsynlig ingenting for. Da vil man over tid bli svakere, og ihvertfall være svært sårbare for er fall i prestasjonene. Det har blitt vist gang på gang.
46
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
May 02, 2024, 11:10:41 AM
Kornvig er en helt grei spiller, men han gir oss foreløpig for lite. Han er først og fremst en spiller som er god i duellene, og gir oss defensiv soliditet. Men trenger vi det? Han tilbyr til nå lite offensivt, og bidrar lite i å bygge opp angrepsspillet. Han er blant de svakeste på pasningsikkerhet og antall vellykkede pasninger blant midtbanespillerne i Eliteserien. Men defensivt er han et beist. Taklinger og dueller har han meget bra tall.

Jeg tenker han kunne hatt potensialet som målfarlig midtbanespiller hvis han ble flyttet høyere i banen, og spesielt inn i boks.
47
Med Heggebø på banen så bør det gå bedre. Og han bør i større grad settes opp i posisjonen der han slår pasningen til Kornvig. Overlap-innlegg er ikke hans styrke.

En skadefri Soltvedt er faktisk et våpen vi kan bruke mot lavtliggende motstandere. Gitt at vi har folk i boksen å sikte på.
48
Soltvedt er ikke god defensivt, men han er involvert i to av tre store sjanser som vi skaper. Han har en fantastisk venstrefot. Pasningen til Kornvigs sjanse er strålende. Han har ihvertfall en spisskompetanse som er nyttig på siste tredjedel! Kristiansen tilbyr niks og nada offensivt.
49
Viking ga oss mer rom. De er et lag som ønsker å angripe. Det gjorde det enklere for oss. Vi er fremdeles god på gjenvinning.
50
Brann / Re: Sesongen 2024
May 01, 2024, 17:17:29 PM
Quote from: ostraume on May 01, 2024, 17:12:01 PM
Quote from: krakra on May 01, 2024, 15:57:18 PMMed en såpass gammel og like salgbar stall som vi har nå, så tåler vi egentlig ikke en mellomsesong. Ender vi uten Europa og utenfor en e-cupplassering i år så er det egentlig en liten krise og man må vurdere om trenerteamet fortsatt har tillitt.

Enig i at E-cupplass er målet og under det er en sesong under forventning.

Men krise? Kan du utdype?

 Er vi avhengig av store salg eller E-cuppenger for å få det til å gå rundt? Trodde Kalvenes la opp driften nettopp for å ikke havne i den krisen, men jeg tar kanskje feil her?

Altså vi har jo sett dette før. Under LAN var vi vel aldri avhengig av prestasjonsrelaterte inntekter.

Når det er sagt så har vi hatt uflaks med skader også. Dette er ikke bare en villet strategi som under LAN/Soltvedt. Både Kniklas og Jonas Torsvik hadde vært klink i dette laget skadefri.