Vi trenger bidragsytere!

Bataljonen som frivillig organisasjon er avhengig av ildsjeler som ønsker å bidra i supportermiljøet på alle områder.

Vi har lenge hatt planer om å sette i gang en gruppe som ønsker å drive med fotografering, filming og redigering av materiale som kan brukes via nettsiden og våre kontoer på sosiale medier.
I tillegg har vi en ganske populær fanzine som må fylles med bilder og artikler i løpet av sesongen og en nettside vi ønsker å bruke i enda større grad enn i dag.

For at vi skal få dette til er vi prisgitt at det finnes ildsjeler der ute som har lyst å hjelpe oss med følgende;

  • Fotografering (kamper, tifoer, turer osv)
  • Filming (kamper, tifoer, turer osv)
  • Bilde- og videoredigering
  • Skrive artikler til medlemsbladet D12Mann
  • Lage innhold på bataljonen.no
  • Oppdatere bildegalleri på bataljonen.no
  • Oppdatere sangsiden med lyd/film fra nye og gamle sanger

I løpet av fotballsesongen er det utallige øyeblikk som vi ønsker å forevige og dele videre med alle som følger Bataljonen på nett og man får mye godt materiale å plukke fra.

Mediegruppen

I fjor gikk vi til innkjøp av nytt kamera med mikrofon og stativ for å komme i gang men vi mangler fortsatt noen som kan drive med dette mer fast enn det man klarer pr i dag.
Bataljonen investerte for få år siden en del penger i å få laget en ny nettside som er mye mer funksjonell enn tidligere. Materialet skal brukes til
medlemsblad, på nettsiden, årsfilmer, stemningsvideoer og innhold på sosiale medier som Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter og Youtube. Bataljonen har også tilgang til Fotballmedia sine arkiv der alle opptak fra kampene til samtlige lag lagres og kan lastes ned til eget bruk så lenge man ikke tjener penger på opptakene. Kort sagt så er det store mengder materiale tilgjengelig til å lage mye bra innhold for de som kan dette.

Vi håper derfor å finne noen som har erfaring med video- og bilderedigering, fotografering osv enten på hobbybasis eller som student og kunne tenkt seg å kombinere dette med lidenskapen for Sportsklubben Brann.

Bataljonen har mulighet til å skaffe Foto-akkreditering til fotografer for å ta bilder/video fra indre bane på hjemme og bortekamper. I tillegg har vi flere store borteturer i løpet av året som vi ønsker å få gode bilder og videoer fra samt fotografering og filming av tifoer og tifodugnader som gjennomføres.

Skribenter
Er det noe vi vet så er det det at det er mange som har meninger om Brann, og vi ønsker selvfølgelig å fylle D12Mann med gode artikler til hver utgivelse vi har. Bladet gis ut 4 ganger i året og leses av mange av medlemmene våre. Utenom utgivelsene av bladet kan skribentene skrive saker som kan publiseres på bataljonen.no som feks spillerbørs, lage kampreferat etter kamper oppsummere deler av sesongen, komme med meninger om stemningen på Stadion. Mulighetene er mange og på Facebook har vi en egen gruppe der det jevnlig blir lagt ut forslag til emner man kan skrive om.


Så – om du fant noen av oppgavene over interessante så håper vi at du vil ta kontakt med oss enten via Facebook eller ved å sende en mail til styret@bataljonen.no