Vi takker Fredrik Haugen!

Spilleren vår. 

Vi er mange som husker da 19 år gamle Haugen kom til Brann i 2011.

I august det året fikk han for alvor fikk vist seg frem. På to kamper hadde han vært med på å senke Odd på bortebane og Viking på hjemmebane med sine første scoringer for Brann. 

Det var nok mange som skjønte den gangen at dette ville bli en stor spiller for Brann. Og det var mange som var stolt av at Fredrik Haugen var supporternes mann. 

  • Det står klasse av mye av det Fredrik gjør på banen i dag. Foruten scoringen slår han vel knapt en feilpasning, og han har ett av de smarteste fotballhodene vi har i stallen, roste Rune Skarsfjord etter kampen mot Viking. 

Et smart fotballhode og mange lekre pasninger er noe av det Fredrik Haugen har servert oss som er glad i Brann i løpet av sine 276 kamper og 28 mål. 

Vi kan med stolthet si at vår mann har gitt Brannsupporterne mange store øyeblikk.

Det er også derfor det føles trist å vinke farvel til mannen som er nummer seks på listen over de med flest kamper for Brann. Men er det en spiller vi unner muligheten i en annen liga så er det Fredrik. 

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back.” Sa Tony Adams. De ordene passer ypperlig på Fredrik Haugen. 

Han har vist innsats, lojalitet, underholdning og fotballglede. Han har vist at han har vært stolt av å spille for Brann og for oss supportere. 

Derfor ønsker vi i Bataljonen å takke Fredrik Haugen for en enormt god innsats gjennom alle disse årene. Vi ønsker å takke for lekre scoringer, mange gode pasninger og for den lojaliteten han har vist. Haugen er virkelig en klubbspiller med stor K. 

Masse lykke til videre med karrieren din Fredrik!

Vi ses igjen på Brann Stadion. 

Hilsen oss i Bataljonen.