Samling i «bånn»!

Sarpsborg – Brann 1-1
Brann – Vålerengen 0-0
Stabæk – Brann 2-0
Ruzomberok – Brann 0-1
Brann – Sarpsborg 0-1
Brann – Ruzomberok 0-2

Slik ser altså fasiten ut etter de seks siste kampene våre. Man kan vel ikke kalle det annet enn begredelig siden vi valset over Stabæk 5-0 for en god måned siden.

Hva nå? Jo, sommerferie! Heldigvis.

Motgangen vi møter nå har vi ikke smakt på siden 2015 og vi var middelhavsfarere i Obås-ligaen. Lars Arne og laget ellers har levert kamp etter kamp, vi tok sølv og fram til midten av juli i år har vi seilt på en rød sky av gode resultater. Motgangen måtte komme, sikkert som banken. Spørsmålet nå er: Hva gjør vi? Hvordan snur vi dette?

Samling i «bånn»

Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å brette opp ermene. Hardt arbeid er det som fikk oss opp i toppen igjen og hardt arbeid er det som skal holde oss der oppe. Hardt arbeid både på tribunen og på banen.

Det bergenske lynne er ikke mer avansert enn at når vi taper som vi gjorde i går så blir det gitt utløp for dette på tribunen. Man må aldri tro at å tape på Brann Stadion er greit, det skal være det mest fantastiske stedet å vinne en kamp, likeså skal det være jævlig å tape her. Ønsker man en stadion hvor man er likeglad til å tape eller vinne så kan man sette seg på kystbussen og bli Viking-supporter. Der nede betyr ikke fotball så mye. De bare slutter å gå på kamp når det går dårlig.

Sommerferie

Som tidligere nevnt så er det nå sommerferie, og med tapet i går noen timer på avstand så kan man nå begynne å leite etter de positive sidene av dette tapet. For det første så får spillerne faktisk ferie, det kan det se ut som om de trenger for de virket veldig slitne utpå der. Videre så jubler nok lommeboken til en del i Bergen nå. Everton away hadde ikke blitt noe billig affære! Joda, vi hadde det gøy der borte for 9 år siden, men det hadde ikke vært like gøy å bli grust 6-1 med 2400 mennesker mindre på bortefeltet neste torsdag. Til slutt så er det jo greit at de tusen anglofile sofasupporterne rundt om i byen og landet som kun hadde kommet for å få autografen til Rooney, nå må reise til Ruzomberok! (som om det skjer)

Høst

Høstsesongen sparkes i gang med Aalesund – Brann. Kampen spilles søndag 6. August kl 20. Deretter venter Mjøndalen i cupen onsdag 9. august. Her vil det bli mulig å kjøpe togbilletter via nettbutikken vår rett over helgen. I tillegg til dette så kommer det en rekke godbiter hva angår bortekamper:

Viking – Brann     Her vil det bli satt opp båt. Kommer i nettbutikken veldig snart!
Sandefjord – Brann    Togbilletter kommer snart i nettbutikken.
Vålerengen – Brann   Også her vil det bli togtur. Kommer i nettbutikken
Molde – Brann    Ingen organisert tur
Haugesund – Brann    Her vil vi sette opp båt
Strømsgodset – Brann   Togtur

Så, som dere ser, det er ingen grunn til å henge med geipen for lenge. Er det noe dette Brann-laget har bevist så er det at de klarer å snu motgang til medgang. Men de trenger hver og en av oss. Så bli med Bataljonen på tur utover høsten. Europaspill til neste år er innenfor rekkevidde, Ullevaal i begynnelsen av desember er heller ikke utenkelig!

Vi gleder oss!