Organiserte borteturer i 2022

Bataljonens turgruppe organiserer bussturer til minst seks av de resterende bortekampene i 2022. Her finner du oversikt over hvilke turer du kan reise på sammen med oss.

Bataljonen ønsker å sette opp organiserte turer på så mange bortekamper som mulig så lenge kampene spilles på helgedager. Styret ønsker også å gjøre tiltak for å få enda flere ungdommer med på tur og innfører derfor ungdomsprisordning og mulighet for medlemmer å bidra økonomisk til at vi kan holde lave ungdomspriser fremover. Du kan melde deg på tur og/eller bidra med en frivillig sum til å sponse ungdommer på tur i nettbutikken etter hvert. Følgende kamper vil vi organisere turer til:

  • Start-Brann, 7.juli kl 1800 *
  • Raufoss-Brann, 18.juli kl 1800 *
  • Bryne-Brann, 31.juli kl 1530 *
  • Sogndal-Brann, 20.august kl 1600 *
  • Sandnes Ulf-Brann, 17.september kl 1600 *
  • Fredrikstad-Brann, 22.oktober kl 1500

Turer med * er tilgjengelig i nettbutikken nå. I tillegg vurderer vi å sette opp tur til Mjøndalen-Brann 9.oktober. Men ettersom denne kampen spilles allerede kl 1400 på dagen og krever avreise på natten, ønsker vi å se an interessen når det nærmer seg.

NB! Du må være medlem i Bataljonen for å reise på tur med oss

Ungdomspris og sponsing

Vi ser en enormt gledelig utvikling hvor stadig flere ungdommer strømmer til supportermiljøet. Vi ønsker å få enda flere unge med på borteturer og godt inkludert i Brann-familien og kommer derfor til å tilby rimeligere priser for unge til og med 20 år.

Medlemmer som har mulighet til det, kan i tillegg bidra med en frivillig sum til reisebudsjettet slik at vi kan fortsette å subsidiere ungdommer som vil oppleve den herlige bortekampkulturen. Dette er et eget produkt i nettbutikken, hvor du kan kjøpe så mange «sponsinger» du vil.

I tillegg har Bataljonen fått en gave fra en anonym giver på 25 000,- kroner for å bidra til at enda flere kan reise på bortekamper. Giveren har fulgt Brann i veldig mange år og har sett Kniksen spille på Stadion. Han synes det er fantastisk å se supporterengasjementet rundt klubben nå og vil bidra til enda mer kok. Vi er utrolig takknemlige og rørte over denne støtten!

Kokende idioter i Kongsvinger 26.mai 2022