No è vi(ENDELIG!!) her igjen!

Alt blir bra

Avtroppende statsminister holdt i går en pressekonferanse som vi seint kommer til å glemme, Bergen kan åpne igjen og denne gang for fullt!
Det var nærmest allsang og jubel på jobb når Erna og Bent klemte til i beste sendetid og serverte Republikkens befolkning den gode nyheten.

Pinne i naien for Brann? NEI! – det utgår 

På jobb snakket de om å klemme familie og venner, middagsbesøk med hele slekten og lønningspils uten munnbind. Alt dette er vel og bra – men en tanke tronet høyere enn alt dette: Kampen på søndag spilles UTEN restriksjoner og når Brann putter det første restriksjonsløse målet så kommer det til å eksplodere på tribunene.

Store Stå åpner! 

Denne åpningen av Bergen betyr nemlig at vi skal få ta i bruk en del av Stadion som har stått ubrukt i godt og vel 2 år. Øvre del midt på Frydenbø har i 2 år støvet bort uten at vi har kunnet ta den i bruk. Ståfeltet som vi flyttet fra nedre og opp til øvre fordi det ville gi oss en enormt mye bedre akustikk og på søndag får vi omsider samle oss oppe under taket.

Supportertribunen

Frydenbø er selvfølgelig mye mer enn bare Store Stå, og vi håper at effekten av å flytte den harde kjerne av syngende supportere opp under tak vil føre til en høyere trøkk og mer samstemte sang slik at det sprer seg ut over hele Frydenbø – som vi liker å kalle Supportertribunen. For det er ikke til å legge skjul på at det er våt drøm at hele Supportertribunen bidrar til stemningen og lager en massiv rød vegg som møter spillerne som trer ut på det nydelige NATURgresset vårt.

Puben
En annen gledelig nyhet er at vi endelig kan få utnyttet potensialet til den nye puben i svingen skikkelig. Denne vil fra nå av ha fast åpningstid 3 timer før kamp. Serveringen vil stenge 20 minutter før kampstart, den vil også være åpen i pause og vil åpne i det øyeblikket dommeren blåser i fløyten etter 45 minutter. Puben stenger igjen når pausen er over. Den vil også holde åpent 1 time etter kampslutt. Inngang 11(igjennom puben) vil ikke bli brukt til normalt innslipp som tidligere.

På søndag kommer Tifogruppen til å markere klubbens 113-årsdag, så vi anbefaler alle til å være på plass inne på tribunen senest 15 minutter før kampstart.
For mange kan det være lenge siden sist man var på stadion, om du føler deg litt rusten så anbefaler vi deg å lese deg opp på sangsiden vår og gå til innkjøp av halstabletter.

Alle mann til Mjøndalen

Når søndagens kamp mot Kristiansund kun er et veldig godt minne så nærmer det seg «Cupfinale» mot Mjøndalen. 
Kampen spilles 3. oktober kl 18.00 og vi har satt opp 2 busser som drar avgårde søndags morgen – så meld deg på tur nå
Som hagefolket sier: Vi må stå sammen for å ta knekken på brunsneglene