Når skal det snu?

Foto: Bjørn Erik Nesse

16. Juni. Hva er spesielt med denne datoen? Jo, det var sist vi vant en kamp. Sist vi kunne feire 3 poeng.

At vi har seilt på en «evigvarende» medgangsbølge siden LAN tok over laget i Obos-ligaen kan vi ikke legge skjul på. At denne medgangsbølgen kom til å ta slutt visste vi alle, selvom vi håpte det skulle bli en stund til.

Gårsdagens kamp bærer selvfølgelig preg av en dommer som skulle ha gått til Specsavers, men uansett, så ledet vi 3-2 selv etter disse to billige og uriktige straffene og for et lag i motgang så er det jo så utgjort at vi skal få en i fleisen på overtid og dra derfra med en uavgjort som mest føles som et tap.

Så, hva skal til for å snu dette? Vi kan sikkert starte en diskusjon på det sportslige, men det får vi faktisk ikke gjort noe med. Vi er ikke ansatt i Brann`s sportslige avdeling. Vi er supportere. Vi må bidra der vi vi har mulighet til å bidra og det er på tribunen! Både hjemme og borte.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Nedgangen vi hadde for noen år siden kan selvfølgelig ikke sammenlignes med det som skjer nå, men dynamikken er den samme. Den gang stilte vi oss bak laget og møtte opp på kamp etter kamp, fylte bortefelt til randen og kan med stolthet si at vi hjalp til med snuoperasjen. Det kan vi gjøre nå også. Det er ikke mer komplisert enn at hvis vi viser Barmen og Co at vi e her fortsatt så vil det ha en positiv effekt på motgangen. Ingenting er verre enn å spille foran 7000 på stadion, eller tomme bortefelt.

Så derfor føler vi at det er på plass med en oppfordring. En oppfordring om å komme seg på kamp! Neste helg kommer Fagermo på besøk, helgen etter er det duket for vestlandsderby i Stavanger. I tillegg spiller vi cupkamp allerede på onsdag mot Mjøndalen, i Mjøndalen!

Til Stavanger har vi satt opp båt, denne ønsker vi selvfølgelig å fylle opp. Det er masse ledige plasser, men vi håper at dere skal våkne og melde dere på! Hvis du vurderer å kjøre selv så kan vi nevne at du er hjemme mange timer tidligere med båt, enn med bil. Det er i tillegg mye mer behagelig å reise sjøveien med resten av gjengen, enn å sitte 10 timer i en bil.

Så meld dere på og bli med til Stavanger!