Nå må Bergen våkne!

Slik bør det se ut på tribunene!

 

8.700 billetter ble solgt til Branns første hjemmekamp mot Strømsgodset. Det er rett og slett for dårlig.

Selv om kampen ble spilt en torsdag kveld, selv om regnet høljet ned, selv om Brann ga fra seg en sen seier på irriterende vis borte mot Tromsø i serieåpningen, er et så lavt oppmøte simpelthen ikke godt nok. Så er det åpenbart noen som hadde en god grunn til faktisk å holde seg vekke fra Stadion.

Vi er ikke ut etter å ta folk, men for noen år siden hadde vi et snitt på over 15.000. Da kom folk på kamp stort sett uavhengig av vær og tidspunkt, vi bare nevner det. Brann er en av de største snakkisene i Bergen, kanskje den største av dem alle. Er det noe bergensere elsker å prate om på gaten, i lunsjen eller i konfirmasjoner, er det hvordan rødtrøyene, Bergens Stolthet, gjør det. Dette har selvsagt en stor verdi for klubben, fordi det stort er positivt å bli assosiert med Brann. Men for Brann, som fremdeles er i rød sone i NFFs kategorisering med hensyn til klubbøkonomi, er den aller beste støtten de kan få salg av billetter og enorm støtte fra tribunene.

Så hvis du virkelig vil gjøre en innsats og forskjell for Brann er det bare en ting å gjøre, det er å kjøpe en billett til deg selv. Da øker Branns sjanse til å vinne kampen, til kjappest mulig komme seg ut av NFFs pålagte handslingsplan. Du hjelper Brann til å bli et bedre fotballag og en mer bærekraftig klubb.

Men vil du vite en ting? Alle disse argumentene er faktisk underordnet det faktum at Brann for tiden ser ut som et skikkelig fotballag, sett bort fra arbeidsuhellet i Kristiansund, selvsagt ;)) Ett lag som har tatt steg fra fjoråret, som presser høyere og med mer intensitet, som har ferdigheter og frekkhet nok til å spille seg ut av trengte situasjoner, et lag det rett og slett er gøy å se på.

Så nå er det på tide med alle menn og kvinner til pumpene! Hvis du ikke alt har kjøpt deg billett til kampen mot Haugesund, bør du gjøre det omgående, og ta gjerne med deg en tjommi/venninne eller to også!