Kickoff!

En uke forsinket, men allikevel 2 uker for tidlig. Vi snakker selvfølgelig om «seriestarten» mot Bodø/Glimt!
Uansett, på søndag sparker vi i gang årets første hjemmekamp. Dette må vi selvfølgelig markere skikkelig på Fotballpuben.

Kickoff! 

Fra kl 13.00 av vil vi samles på Fotballpuben for å sparke sesongen skikkelig i gang. Litt utover kommer det storfint besøk på scenen når Dennis Reksten og Jarle Zimmermann kommer innom for å spille noen kjente låter. Foruten disse håper vi alle musikalske innslag kommer fra kokende supportere som gleder seg til kamp. Det er på tide å varme opp stemmen og gjøre seg klar til 9 måneder med sår hals og lidenskap!

Hus at det går gratis buss til stadion fra puben før kampen.

Meld deg gjerne på arrangementet på Facebook her!

 

Tifo

I lys av sesongens grytidlige start ønsker tifogruppen å gi dette litt ekstra oppmerksomhet på tribunen og samtidig rette ett lite stikk mot NFF som har bestemt at vi skal spille fotball mens kong vinter fortsatt herjer som verst ute. Derfor oppfordrer vi alle til å finne fram vinterklærne. Skibriller, hansker og kvikklunsjlue. Minner det om vinter – ta det på og still opp på Store Stå!

 

Oppussing på Fotikken 

Før sesongstart jobbet tifogruppen effektivt for å pusse opp og stelle i stand innerste delen av fotballpuben slik at man har et eget område som tydelig viser at her er det Brann og Bergen som gjelder. Dette prosjektet har vært planlagt i lengre tid og det var godt å endelig kunne komme i gang med arbeidet. Resultat er blitt fantastisk og vi håper du tar turen innom for å sette stemningen før vi trasker opp på Stadion. 

Flere bilder fra oppussingen finner du her