KAMPDAG!

Hva gjør kampdag med deg?

For min del så er det ingen bedre følelse enn å våkne opp, vite at kampstart kun er timer unna. Du slipper å måtte sove en natt til før det er kamp. Minner meg litt om julaften når man var små. Man gikk i seng mye tidligere bare for at dagen skulle komme fortere. Sånn har jeg det med kampdag. Ettersom dette  er første kampen i år som faktisk faller på en dag vi ikke har vært på jobb først, så er det bare å utnytte det til det fulle.

Når man i tillegg ser ut vinduet at det er KNALL blå himmel, sol og pluss-grader i luften ligger alt til rette for en festaften. En stor faktor her er jo at folk møter opp på stadion.

Om kampen

Disse kampene har etterhvert blitt et skikkelig Vestlands-derby. Det var en gang Viking som sto for dette men det kan man vel si at er en fordums tid. Ikke har de folk på hjemmekamper og sjeldent kommer det mer enn 30 bønder i en traktor på besøk. Derfor er det jo gledelig at man har funnet noen til å ta over dette rivaleriet noen kilometer nærmere som, i motsetning til Sogndal, er fast inventar på øverste nivå.

Måkeberget pleier som oftest å stille mannsterkt når de kommer på besøk til verdens vakreste by. Dagen da de endelig kan få en smakebit av sivilisasjon, av storbyen og ikke minst storebror Brann.

På tribunen skal de få lov å slite med å vinne noe kamp, så lenge folk i Bergen kjenner sin besøkelsestid, pakker sekken og kommer seg hjem fra påskeregnet i tide til kamp. Brann trenger dere alle sammen nå. Vi må vise at kampen mot Strømsgodset ikke var malen for hvordan tribunene vår skal se ut i år, vi er bedre enn det og det må vi bevise i kveld!

Kampen mot Haugesund blir faktisk første kampen Huseklepp stiller på stadion i andre farger enn rødt.
Han skal sitte i bortegarderoben og når han entrer banen så har han som mål å score.
Mot oss – mot Bergen – mot Brann. Uansett hvor glad man er eller har vært i Erik, så er det ingen tvil: Han er Haugesund-spiller og hvilken bedre mulighet har vi enn å vise han hva han forlot?

OPPFORDRING: La godstolen få påskeferie en kveld til. Den er der i morgen. bruk kvelden i dag på en klubb som trenger deg! For Brann trenger folk på tribunene. Vi trenger folk på tribunene. Det er det som skaper atmosfære!