Hva er en helt?

Brann spilte mandag en fantastisk bra kamp borte mot Strømsgodset. Dessverre klarte vi ikke få uttelling for vårt enorme overtak og kampen endte uavgjort. I etterkant av kampen har en av våre fått kritikk for ikke å stille opp i media. Vi føler derfor at det er på sin plass å komme med en tilbakemelding til pressen fra oss i Bataljonen, om hva vi opplever som tøft og hva som gjør en Brannspiller til en helt.

Våre helter er tøff på banen, ikke fremfor kamera.
Vi setter pris på spillere som byr på seg selv og stiller opp for media. Men en Brannspiller blir en helt for sin innsats på banen, ikke i media.

Heltene våre kan av og til gjøre tabber, sånn som andre. Vi har alle gjort tabber som gjør at vi kun ønsker å grave oss ned. Se for deg når det skjer på direktesendt TV og fremfor tusenvis av tilskuere. Så lenge heltene våre fortsetter å gi alt på banen, tilgir vi en tabbe.

Våre helter stiller også opp for hverandre.
Det å stille opp for en kompis som har en dårlig dag, er ikke et offer. Det er tøft!
Når en lagkamerat stiller opp for en kompis og sier «Jeg tar denne i dag, du kan slippe» er ikke dette en oppgave, men noe en kompis og leder gjør uten å nøle. For oss er det fantastisk at spillerne i Brann stiller opp for hverandre. Det viser at vi har et kollektiv vi kan være stolt av.

Vi støtter også våre helter som har en dårlig dag!

Bismar Acosta, eres nuestro héroe!