GODT NYTTÅR!

Et krevende år er over om bare noen timer. Ingen kunne ha forutsett hvordan fotballåret 2020 skulle bli. Da koronaen krøp nærmere og nærmere Norge forstod vi etter hvert at det kanskje var vanskelig å komme i gang i april som planlagt. Vi husker enda følelsen da vi forstod at vi skulle feire en 17 mai uten den store fotballfesten dagen før dagen. Det var uvirkelig og en tomhetsfølelse.

Vi fikk omsider lov til å starte opp i juni. Det var utrolig deilig å endelig kunne fokusere på det vi er så glad i. Men så var det publikum da, det var jo ingen igjen. 200 personer, hva er nå det? Av 5000 partoutkortinnehavere så var det ikke mange kamper på hver. For oss på Store stå så har vi fått lov til å ha 2 supporterkamper der vi har fått kjent på litt av den vante stemning.

Vi er evig takknemlig til Vibeke Johannessen og lege Magnus Myntevik som stod i bresjen for å lage protokollen som gjorde at toppfotballen fikk komme i gang igjen. Uten blant annet disse 2, så er det neimen ikke sikkert at vi hadde fått fullføre denne sesongen.

Vi vil påstå koronaåret har vært litt bedre for oss som er glad i fotball. Det har vært et lite friminutt fra alt som truer utenfor døren vår. Vi er takknemlig for at vi har fått lov til å sitte i sofaen og skrike og hoppe av glede og forbannelse.

De sportslige resultatene i 2020 legger vi nå bak oss og vi ser frem til å bli ferdig dette anderledesåret for så å starte på et nytt år. Det blir spennende å se hva Rune Soltvedt kan trekke frem hatten sin. Unner spillerne en velfortjent ferie og gleder oss til de kommer tilbake i slutten av januar, full av energi og pågangsmot inn mot neste sesong. Vi håper og tror at vi får en opptur også sportslig i tillegg til i samfunnet vårt generelt.

Fotballen er viktig for samholdet, kameratskap og felleskapet som vi supportere har. Fotball er viktig, fotball er gøy og fotball er følelser.

Vi vil ønske alle våre medlemmer og alle som er glade i Brann et riktig godt nyttår!