Fotballfeber….!

Fotballfeber….!
 
Kan man kalle det det? En gryende en hvertfall?
I en perfekt verden så hadde Brann Stadion vært fullsatt hver kamp uansett hvordan man spilte eller hvor man lå på tabellen, men norsk fotball er dessverre ikke der nå og kommer trolig aldri der heller. Det må vi som elsker norsk fotball bare leve med. Uansett hvor lite vi liker det, så trenger vi de Brann-supporterne som kun kommer når det går bra.
Forventninger 
Hittil i år har det vært begredelig oppmøte oppe på Kniksens Plass. Noe kan skyldes på utfartsdager, dårlig vær og kamper på hverdager, mens mye av skylden må nok folks innstilling til den norske ligaen ta. Fjoråret var, i manges øyne, et blaff av Brann. Et nyopprykket lags utrettelige vilje til å holde seg oppe, godt ispedd en stor mengde flaks og kynisk fotball. Rosenborg vant suverent både liga og cup. Et nyopprykket lag kommer aldri til å klare å utfordre Rosenborg. Eliteserien 2017 var allerede skrevet i stein. Hvorfor gidde å gå på stadion og juble for en seier når man i november uansett ikke har noe å juble for og kvaliteten er så som så?
 
Når vi nå, i slutten av mai, ser tilbake på kampene som er spilt og resultatene Brann har levert så er det vel liten tvil om at en sovende bjørn begynner å våkne fra dvalen. Et direkte resultat av den beinharde jobbingen som blir gjort i kulissene. Vi scorer mest, spiller flott fotball og scorer noen fantastiske mål. 
Fantastiske mai 
Mai har gitt oss noen fantastiske resultater med både 4-1 og 5-0 + en fantastisk snuoperasjon i saftbygden som fasit. på fredagen så florerte det med etterspørsler på billetter, vi sendte avgårde 2 fulle busser og Meieriet i Sogndal var stappfullt av bergensere som koste seg i solskinnet. Alt var perfekt og kvelden ble avsluttet perfekt. Dette var i tillegg andre organiserte tur i år hvor vi har solgt ut plassene.
 Vårt håp er at Bergen nå skal våkne. At medgangssupporterne nå heller lar godstolen hvile og overbelaster Brann`s billettsystem. Tribunene fylles og hele Norge ler i kor av bergensere som synger «Gullet ska hem» uten et snev av forståelse for hvorfor slike sanger synges.
 
Klok av skade er vi ganske sikker på at den feberen vi håper å få se framover nå er fotballfeber. Ikke gullfeber som media liker å mane opp til. Vi må være nøktern og tålmodig. Det vil bli en smell eller to på veien, men slik eliteserien hittil har utartet seg så kan det komme til å bli en uhorvelig spennende andre del av sesongen.
 
Vi får bare leve i håpet om at vi kan krone verket med (for eksempel) en tur til Oslo i november og en solid plassering i ligaen slik at spill i Europa gjentar seg neste år.
 
Gå på stadion!
Så folkens: Kom dere inn og kjøp billett til kampen mot Ålesund førstkommende søndag. Med kampstart kl 18 så er det bare å dra med seg egne unger, naboens unger og alle andre du finner til stadion!
Billetter kjøper du her!Glem heller ikke neste bortetur mot Odd 4. Juni hvor det er fri dagen etter.