• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Støtt Bataljonen gjennom grasrotandelen!

Started by BBB-Tony, October 11, 2009, 20:37:26 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BBB-Tony

October 11, 2009, 20:37:26 PM Last Edit: October 11, 2009, 21:52:54 PM by BBB-Tony
Støtt Bataljonen gjennom grasrotandelen!

Nå har du endelig sjansen til å støtte Bataljonen gjennom grasrotandelen til Norsk Tipping. Hva det betyr, og hvordan du gjør det, kan du lese mer om her!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge Bataljonen som din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss!

Bataljonen jobber for å legge best mulig til rette for våre medlemmer. For å gjøre det, trengs det selvsagt penger! Nå kan du være med å bidra til at Bataljonen for inn et par ekstra kroner på en veldig enkel måte, som krever verken mye tid eller energi fra din side! Pengene som kommer inn via Grasrotandelen til Norsk Tipping, vil gå til Bataljonen ung, et prosjekt Bataljonen ønsker å satse på i fremtiden.

Vårt organisasjonsnummer er 985813841 .

Gå inn på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/page?id=558, og søk opp Bataljonen. Der finner du ulik informasjon om hvor mye Grasrotmidler vi får inn og litt annen statistikk. Ta gjerne å hjelp oss med å spre nyheten om at en kan støtte Bataljonen gjennom Grasrotandelen.

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til Bataljonen ung. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til Bataljonen ung (gjelder ikke Extra og Flax), om du har registrert Bataljonen som din Grasrotmottaker. Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede nå og du gjør det på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær:
Ta med deg organisasjonsnummer og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings kommisjonærer.

2. SMS:
Send kodeordet GRASROTANDELEN 985813841 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett:
grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.

4. Norsk Tipping Mobilspill.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Go Up