• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kamptråd: Bodø/Glimt - Brann 27. april kl. 19

Started by Gud, April 21, 2009, 08:41:37 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Torvanger

Brann spiller kortpasninger langs bakken og fremstår som et helt annet lag enn tidligere. Nå ser vi endelig hva Steinar Nilsen har forsøkt å få til fra han kom til Brann i januar. Deilig med den første seieren!

Shine

Her i Brann har vi det veldig kjekt, og det må han forholde seg til.

Atlet Orvanger

April 28, 2009, 07:59:29 AM #202 Last Edit: April 28, 2009, 08:13:00 AM by Atlet Orvanger
Fakiri var bra ja og kan være en god løsning nå når de andre alternativene er skadet og ute av form.

En ting å legge merke til er at kantene våre har kommet til en rekke store sjanser de siste kampene; både Solli og PVM hadde sjanser de absolutt burde ha satt i går og Sævarsson hadde det definitivt mot VIF.

krakra

Må legge til at vi i tillegg til å få seriens første spissmål for første gang denne sesongen klarte å holde nullen. Dette var bra

Xminator

Ingenting vil være bedre enn om Nielsen faktisk gjør spådommene til skamme og begynner å putte regelmessig fremover. Han har uansett spilt seg inn på laget for vårsesongen.

tolind

Hiver meg med i rekken av de som mener at Fakiri gjorde en kjempejobb som back i går!! Et langt bedre alternativ enn både Guntveit og Bjørn D! Hadde vært interessant å se Fakiri i den rollen fremover.
Mens spillerne anført av Ove Thue fremførte en gledesstrålende versjon av lagets sang «Heia Brann!», kom også Friele ut på scenen og hoppet, danset og headbanget sammen med laget - iført ordførerkjede og brannskjerf i en salig kombinasjon.

Torvanger

Fakiri ble benyttet på høyreback på landslaget og gjorde jobben bra på samme posisjon da han var i Monaco. Han gjorde også en glimrende jobb mot Glimt igår og bidro til at forsvaret ble enda mer spillende. Holmvik begynner også å vise seg frem. Bare vent til den karen har funnet formen skikkelig.

Mine antagelser for fremtiden vedrørende stopperparet: Dersom ikke Flittie Onstad gjør en av islendingene rangen stridig, spår jeg at Eirik Bakke blir omskolert og tar en av de to stopperplassene, gjerne som en slags libero med en rolle a`la Demidov. Jeg er bombesikker på at Nilsen har gjort seg lignende tanker, bare vent og se.

Langhår

Bakke på midtstopperplass har man vært inne på  før. Jeg er imidlertid en smule bekymret for at det vil bety veldig mange frispark til motstanderne i farlige posisjoner og ikke minst straffespark og spill med ti mann. Bakke kan sikkert roe seg ned noen hakk, men han er ikke så flink å time taklingene sine noe som er en avgjørende egenskap for en god stopper.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: Torvanger on April 28, 2009, 09:32:47 AMDersom ikke Flittie Onstad gjør en av islendingene rangen stridig, spår jeg at Eirik Bakke blir omskolert og tar en av de to stopperplassene, gjerne som en slags libero med en rolle a`la Demidov. Jeg er bombesikker på at Nilsen har gjort seg lignende tanker, bare vent og se.


Det er jo ikke akkurat en imponerende spådom når Nilsen prøvde Bakke som midtstopper tidligere i vinter. Skaden Bakke sliter med nå kom på en trening der han spilte midtstopper. Så Nilsen har nok tenkt tanken...
Rød makt på Hansa!

Torvanger

Godt at du følger bedre med enn meg, Nixon.


vebo

Neste gang jeg flyr til bortekamp skal jeg tigge penger av Azar!
Tiocfaidh ár lá

Go Up