• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann 2 - sesongen 2009

Started by Nixon, April 20, 2009, 13:33:08 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

posemedsnopi

Hvordan gikk det mot Sandviken i dag?

BBB-Tony

September 23, 2009, 21:54:37 PM #151 Last Edit: September 23, 2009, 21:58:25 PM by BBB-Tony
Ble en forventet seier til guttene våre i kveld. Sluttresultatet ble 5-0 etter mål av Kittiphong Pluemjai, Petter Martinsen, Kristoffer Møvik, Bjarte Haugsdal og et selvmål.

Sandviken la seg utrolig lavt, og vi slet med å komme gjennom til en viss grad. Men med presisjon i pasningspillet og ikke minst hurtighet i spillet kom en likevel til sjanser etter hvert. Det første målet kommer etter en god individuell prestasjon av Phong. Målet var veldig likt det Flo gjorde mot Brasil i 98, dog med mye mer fart! Det andre målet kommer er et selvmål som en Sandvikenspiller tuppet ballen i lengste hjørne etter innlegg fra høyre av Haugsdal. Tredjemålet kom etter dagens fineste angrep; Cato Guntveit startet angrepet sentralt på midten. Han driver fremover, slår ballen ut på høyrekanten til Sandrino Arenas. Han slår et hard og forholdsvis lavt innlegg inn som Martinsen setter fint i mål. Et fint angrep hvor det er god bevegelse hele veien og ballen gikk ikke minst veldig fort i lengderetningen. 3-0 til pause.

Andre omgangen ble forholdsvis kjedelig, men tok seg noe opp mot slutten. VI slipper oss litt mer nedpå. Sandviken får låne ballen noe mer i perioder, men kommer aldri gjennom forsvarsmuren vår. 4-0 signert lillebror Møvik etter en corner fra Vegard Karlsen. Lille Kristoffer Møvik dukket opp på bakerste stolpe, og fikk heade upresset inn 4-0, hans første mål etter overgangen! Så skulle Sandviken få sjansen sin. De fikk straffe etter en klar hands. Men Thorbjørnsen gjorde en god redning på den påfølgende straffen, og det stod fortsatt 4-0. Kampen tok seg litt opp igjen, og vi skapte et par angrep. Bjarte Haugsdal fikk æren av å sette inn det siste målet på enkelt vis, 5-0.

A-lagspillerne som var med var Thorbjørnsen, Sævarsson (45 minutt), Gylfi (45 minutt), Guntveit, Haugsdal og M. Møvik (30 minutt).

Thorbjørnsen har ikke stort å gjøre, men gjør en meget god redning på straffesparket. Sævarsson blir ikke satt på prøve defensiv, og har gode offensive løp, hvor han trekker en god del inn i banen de 45 minuttene han fikk spille. Gylfi hadde en noe rufsete dag på jobben den omgangen hans spilte, men spiller en viktig rolle med sin tyngde på midten. Guntveit spiller en god kamp med gode pasninger, og stor arbeidskapasitet. Haugsdal har ikke helt dagen på jobb. Noe av grunnen er nok det at Sandviken legger seg veldig lavt, men med sin fart kommer han noe mer til rette i andre omgang. Viser tendenser ved et par anledninger. M. Møvik er fortsatt småsyk, men fikk de siste 30 minuttene. Kommer ikke til de store sjansene.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

BBB-Tony

Vi har forøvrig tabelledelsen etter dagens seier! Med seier neste tirsdag mot Austevoll tror jeg vi er sikret opprykkskamp!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

krakra

Scorer Kattepongen i hver eneste kamp nå? Har han mange mål for Brann 2 i år?

BBB-Tony

Quote from: krakra on September 23, 2009, 21:59:43 PM
Scorer Kattepongen i hver eneste kamp nå? Har han mange mål for Brann 2 i år?


Han har 6 kamper og 2 mål. De to målene hans er kommet i de to siste kampene. Han har dog ikke 6 hele kamper. Et par av de er innhopp ut i andre omgang.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

krakra

Brann 2 får god hjelp fra a-laget i kveldens avgjørende kamp, som pågår akkurat nå, mot Austevoll. Vinner vi den er vi ganske sikkert puljevinnere, taper vi den kan det bli vanskelig.

Gustavinho, Thorbjørnsen, Sævarsson, Guntveit, Onstad, Einarsson og Nielsen forsterker 2erne, sammen med Haugsdal og Møvik. Burde bli seier da, men Austevoll er sterke.

Nixon

Dette er så mange A-lagsspillere at det nesten må karakteriseres som en offisiell Brannkamp. Så det siste jeg hørte var at Krøvel var på vei nedover...;)
Rød makt på Hansa

krakra

Vi har faktisk sendt alle skadefrie som ikke startet i går. Eneste som verken spilte i går eller i kveld er skadde Opdal.

BBB-Tony

vi ligger under 1-0. Austevoll holder høyt tempo og vi klarer ikke holde følge. kampen har vært preget av høyt tempo og Austevoll angriper på vår svakeste side som er venstresiden.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

dudo

Hm. En strek i regningen for "basere seg på noen nøkkelspillere og fylle opp med rask"-teorien min.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Quote from: BBB-Tony on September 29, 2009, 18:09:44 PM
vi ligger under 1-0. Austevoll holder høyt tempo og vi klarer ikke holde følge. kampen har vært preget av høyt tempo og Austevoll angriper på vår svakeste side som er venstresiden.
Jeg syns det er flaut hvis Brann, for andre året på rad, ikke klarer å få laget sitt opp fra 3. divisjon selv om dette har vært et klart mål i forhold til talentsatsningen. Det burde vi da virkelig få til.

vebo

Ja, særlig om over halve laget er A-lagsspillere.
Tiocfaidh ár lá

BBB-Tony

1-1, Nielsen. Går mot meget spennende sluttminutter.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

BBB-Tony

skudd i stolpen, Austevoll redder på strek, vi bommer på åpent mål, men Austevoll gjør ufortjent 2-1.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Yngve

Austevoll må jo ha eit av dei beste laga i Noreg..

Belfort

Er helt utrolig at dette laget taper mot Austevoll. For andre året på rad så ligger alt til rette for at man nok en gang dummer seg ut. Hvem er det som trener dette laget,skal han fortsett? Tar vel det som en selvfølge at møvik og haugsdal i hvertfall blir leid ut eller solgt nå. De kan ikke fortsette i 3 divisjon.

skuteviken

Sikkert mega god stemning i bussen på vei hjem nå.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

krakra

Vi får kjøpe noen Austevoll-spillere. Når de knuser et lag bestående av 9(!!!) spillere fra vår a-stall bør de jo være gode nok.

Jeg antar at Brann 2 vinner resten av kampene sine nå, vi får håpe at Austevoll går på en smell. Det er helt latterlig at vi ikke klarer å få andrelaget vårt opp i 2. Patetisk.
Møvik og Haugsdal bør absolutt leies ut neste sesong, med mindre en av dem tar de stegene som trengs for å få regelmessig spilletid i TL. De andre talentene våre er vel fortsatt såpass unge at de kan spille i 3. divisjon? Møvik 2 og Kattepongen er 93 og Næss og Mohus er vel 92?

BBB-Tony

September 29, 2009, 21:38:45 PM #168 Last Edit: September 29, 2009, 21:44:57 PM by BBB-Tony
Quote from: Belfort on September 29, 2009, 20:51:23 PM
Hvem er det som trener dette laget,skal han fortsett?


Ble tap 2-1.

Trener for Brann 2 er Helge Nilsen. I mine øyner er han en meget god trener. Ikke bare fotballfaglig, men han har også den rette innstillingen som skal til for å gjøre en god jobb med våre unggutter. Han er utrolig flink til å fokusere på de positive tingene, og til å motivere spillerene våre, både de unge, og de etablerte A-lagspillerene som gjerne ikke syns det er det helt store å spille 3. divisjonsfotball.

Kampen i dag blir ikke avgjort fra benken. I dag må de etablerte A-lagspillerene ta en stor del av skylden. De har overhode ikke riktig innstilling inn mot kampen. Som jeg skrev ang. Helge Nilsen, er han flink til å motivere spillerene, men i dag våknet de ikke før i andre omgang. En vinner ikke fotballkamper når en kun står rett opp og ned! Kampen ble preget av høyt tempo i hele første omgangen, hvor Austevoll er det førende laget. De kunne lett ha ledetbåde 2 og 3-0 til pause. Kun en god Torbjørnsen hindret det. I andre omgang gjør vi noen endringer, og laget klarer å løfte seg. Spillerene viser en annen innstilling, og går mer i krigen. For en krig ble det. Austevoll skal ha for innsatsen! De kjempet for livet kampen gjennom. Vi skaper en god del på høyresiden med Daniel Kalstad på backen og Sævarsson på vingen. Det ble også spilt en god del langt opp på Nielsen. Noe som fungerte delvis. Nielsen tar ned ballen ved et par anledninger, spiller videre, men så stopper det opp for laget klarer ikke å flytte etter hurtig nok. Vi skaper et par store målsjanser i andre omgang. Skudd ble reddet såvidt på streken av Austevoll, skudd i tverrlegger, en lei bom på tilnærmet åpent mål. Ja... Vi hadde nok av sjanser, og hadde fortjent bedre. Austevoll var gode i første omgang, og vi i andre omgang. Uavgjort hadde vært et retferdig resultat i mine øyner.

De ungguttene som starter kampen har nok litt høye skuldre i starten av kampen, men det kom seg utover kampen. Både Skogvold og Haugsdal presterer en god del bedre de siste 25 minuttene. Kalstad og Karlsen, som begge kom inn ved pause, løste sine oppgaver på en god måte gjennom hele omgangen.

Nielsen gjør en dårlig jobb på topp, likeså gjør Guastavino (45 min). Verken Møvik eller Haugsdal har de beste arbeidsforholdene når de må spille ving. Spesielt Møvik blir for statisk. De to på midten, Gylfi og Guntveit, syns jeg gjør en dårlig kamp. Guntveit tar litt tak utover kampen. Spesielt Gylfi manglet aggresivitet, og duellstyrken hans kom sjelden til nytte. Bommet på et par sjanser gjorde han også. Sævarsson blir overhode ikke utfordret på høyrebacken i første omgang. Alt forgikk på vår venstreside. I andre omgang flyttes han opp på høyrekanten. Der kommer han mer til rette med farten sin, og er med å løfter laget i andre omgang. Onstad i midtforsvaret gjorde en god jobb. Viser autoritet, og er viktig i organiseringen av det defensive spillet. Thorbjørnsen gjør desverre en tabbe på målet til Austevoll. Men sett under et i dag, var han dagens mann! Nederlaget kunne blitt mye større hadde det ikke vært for han. Et par redninger av høy klasse!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Nixon

Storseier 6-2 mot Arna-Bjørnar i kveld. Så håpet om opprykk lever fortsatt.
Rød makt på Hansa

BBB-Tony

October 05, 2009, 21:11:12 PM #170 Last Edit: October 05, 2009, 22:46:39 PM by BBB-Tony
Ble grei skuring for Brann 2 mot Arna-Bjørnar i kveld. Til slutt stod det 6-2 etter mål av M.Møvik (2), Nielsen (3) og Guastavino.

Det var en første omgang med høy temperaturog duellspill. M.Møvik åpnet ballet med en tidlig scoring etter pasning fra lillebror Møvik. Så ble kampen preget over høy temperatur, og et par stygge taklinger som ikke akkurat tonet ned temperamentet utpå der. Anført av en høyt- og frittalende Nielsen, ble det en del gloser som ble delt ut, og Arna-Bjørnar skulle vel gjerne hatt et rødt kort i første omgang. Hvertfall synes Nielsen det, og han lot dommeren få høre det for å si det slik... Men dommeren beholdt det røde i lommen, og delte ut gult i stede. Et stykke ut i omgangen ble Arna-Bjørnar korrekt idømt et straffespark som de scoret på. M-Møvik gjorde sitt andre for kvelden før pause når han blir spilt gjennom. Han setter ballen fint i lengste hjørne, uttagbart for keeper. Banespillet ble dominert av oss, men vi kommer likevel ikke til de helt store sjansene. 2-1 til pause.

I andre omgang henger ikke Arna-Bjørnar med i det hele tatt, og det er enveiskjøring gjennom hele omgangen. Anført av Nielsen og Guastavino, kjører vi kampen totalt og skaper en rekke fine angrep. Like etter avspark i andre omgang, setter Nielsen fint inn vårt tredje for dagen. Litt senere putter Nielsen sitt andre for kvelden etter et fint innlegg fra venstre av Martinsen. Så får vi straffe som Nielsen ekspederer i mål, 5-1. Guastavino ville også på scoringslisten i kveld, og putter til 6-1 etter et fint skudd fra rundt 16 meter. Arna-Bjørnar fikk desverre et trøstemålmot slutten av kampen når Thorbjørnsen gjør en keepertabbe. Han løper ut for å plukke opp ballen når Kalstad og en Arna-Bjørnar spiller kjemper om ballen, noe som resulterte i dagens andre baklengs. Vi får håpe at det ikke blir avgjørende med tanke på målforskjellen vår kontra Austevoll sin når det blir avgjort hvem som får spille opprykkskamp.

Av ungguttene, syns jeg K. Møvik gjorde en grei kamp. Han spilte for anledningen på høyrekanten, en rolle jeg ikke har sett han spille i tidligere. Han løste den oppgaven på en god måte, og jobbet bra gjennom hele kampen. Innbytter Ronny Rojas var meget toneangivende når han kom inn i andre omgang, og skapte en del på venstrekanten.

Av A-lagspillerne som spiller i dag, syns jeg Nielsen og Guastavino skal ha skryt. Nielsen er "på" gjennom 90 minutter, og vil mye gjennom hele kampen. Til stor kontrast fra kampen på Austevoll. Guastavino spiller uten engasjement og glød deførste 45 minutt, men i andre omgang viser han seg fra en helt annen side! Han spilte forøvrig i en fremskutt midtbanerolle i dag. M. Møvik og Nielsen dannet spissparet. På midten kontrollerer som vanlig Guntveit fint, og gjør en god jobb. Haugsdal løper veldig mye kampen gjennom, og viser at det ikke skal ståpå innsatsen hvertfall! Kom ikke helt til sin rett på midtbanen. Jeg syns han har størst potensiale som en møtende spiss. Thorbjørnsen får ikke all verden å gjøre i dag, men gjør desverre en keepertabbe mot slutten av kampen.

EDIT: Gylfi spilte også. Han kom inn de siste 3-4 minuttene. Uten oppvarming, kom han rett fra bilen og ut på banen. Kun for å få nok spilte andrelagskamper til en evt. opprykkskamp.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Nixon

Brann2 vant forholdsvis enkelt 3-0 mot Follese på kunstgresset på Hetlevik i ettermiddag. To mål av storebror Møvik (begge litt tilfeldig etter hjørnespark) og ett av Guastavino. Det sistenevnte etter å ha driblet seg gjennom hele forsvaret.
Dagens prestasjon stod likevel en Follese-spiller for. Han presterte å skyte i tverrliggeren fra to meter på 0-0.
Dagens i særklasse dårligste spiller på banen (og da regner jeg med begge lag) var David Nielsen. Totalt umotivert stod han stort sett i ro. I offside...
Dagens taktiske innbytte var også denne gang Gylfi som kom tuslende i sivilt i retning garderoben nøyaktig 37 minutter ut i andre omgang. Takket være ett par tilleggsminutter fikk han ett par ballberøringer før kampen var ferdig.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=8419
Rød makt på Hansa

Huff

Quote from: Nixon on October 10, 2009, 17:28:59 PM
Dagens taktiske innbytte var også denne gang Gylfi som kom tuslende i sivilt i retning garderoben nøyaktig 37 minutter ut i andre omgang. Takket være ett par tilleggsminutter fikk han ett par ballberøringer før kampen var ferdig.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=8419


Med slike ultraseriøse holdninger til 3.divisjon er det nærmest et mirakel at vi ikke rykker opp. For al del ikke Gylfis feil dette, men når trenerteamet synes slikt er helt greit er det rart vi lurer på hvorfor vi ikke klarer opprykk.

Klaus_Brann

Høres ganske håpløst ut. Sett de ut av laget. Nei forresten, de er jo allerede satt ut av laget.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

BBB-Tony

October 11, 2009, 15:16:43 PM #174 Last Edit: October 11, 2009, 15:21:50 PM by BBB-Tony
Eneste grunnen til at Gylfi kommer tuslende bort for å spille de siste minuttene (skjedde forrige Brann 2 kamp også), er fordi han skal få nok kamper (må ha 8 stk) for å kunne spille en evt. opprykkskamp mot Os.

Det har overhode ikke noe med holdningene til verken Gylfi, Brann sitt A-lag eller andrelaget i denne saken her! Det er kun taktiske årsaker som gjør at Gyfi kommer inn i et par minutter på slutten.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Klaus_Brann

Okei, da beklager jeg misforståelsen.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Yngve

Quote from: BBB-Tony on October 11, 2009, 15:16:43 PM
Eneste grunnen til at Gylfi kommer tuslende bort for å spille de siste minuttene (skjedde forrige Brann 2 kamp også), er fordi han skal få nok kamper (må ha 8 stk) for å kunne spille en evt. opprykkskamp mot Os.

Det har overhode ikke noe med holdningene til verken Gylfi, Brann sitt A-lag eller andrelaget i denne saken her! Det er kun taktiske årsaker som gjør at Gyfi kommer inn i et par minutter på slutten.


Det har då vitterligen eindel å seia om haldningane til trenarane og spelar når det er godtatt. Hadde det vore ei generelt meir proff haldning til dette, hadde ikkje Brann vore nøydde til å vera avhengiga av andre for å i det heile ha sjanse til å spela om opprykk. Ref det håplause tapet mot Austevoll.

Huff

Quote from: Yngve on October 11, 2009, 21:11:45 PM
Quote from: BBB-Tony on October 11, 2009, 15:16:43 PM
Eneste grunnen til at Gylfi kommer tuslende bort for å spille de siste minuttene (skjedde forrige Brann 2 kamp også), er fordi han skal få nok kamper (må ha 8 stk) for å kunne spille en evt. opprykkskamp mot Os.

Det har overhode ikke noe med holdningene til verken Gylfi, Brann sitt A-lag eller andrelaget i denne saken her! Det er kun taktiske årsaker som gjør at Gyfi kommer inn i et par minutter på slutten.


Det har då vitterligen eindel å seia om haldningane til trenarane og spelar når det er godtatt. Hadde det vore ei generelt meir proff haldning til dette, hadde ikkje Brann vore nøydde til å vera avhengiga av andre for å i det heile ha sjanse til å spela om opprykk. Ref det håplause tapet mot Austevoll.


Hør, hør!

I tillegg må det være jævlig motiverende for juniorene våre med slik hjelp fra de etablerte, som vitterlig bør fungere som gode eksempler på de lovende små. Kjempemoro å spille på et lag der etablerte stjerner tusler inn på banen i to minutter før slutt, uten oppvarming, mens andre ødelegger annen hvert angrep ved ikke å gidde å komme seg ut av offside.

BBB-Tony

Quote from: Huff on October 11, 2009, 21:26:21 PM
Quote from: Yngve on October 11, 2009, 21:11:45 PM
Quote from: BBB-Tony on October 11, 2009, 15:16:43 PM
Eneste grunnen til at Gylfi kommer tuslende bort for å spille de siste minuttene (skjedde forrige Brann 2 kamp også), er fordi han skal få nok kamper (må ha 8 stk) for å kunne spille en evt. opprykkskamp mot Os.

Det har overhode ikke noe med holdningene til verken Gylfi, Brann sitt A-lag eller andrelaget i denne saken her! Det er kun taktiske årsaker som gjør at Gyfi kommer inn i et par minutter på slutten.


Det har då vitterligen eindel å seia om haldningane til trenarane og spelar når det er godtatt. Hadde det vore ei generelt meir proff haldning til dette, hadde ikkje Brann vore nøydde til å vera avhengiga av andre for å i det heile ha sjanse til å spela om opprykk. Ref det håplause tapet mot Austevoll.


Hør, hør!

I tillegg må det være jævlig motiverende for juniorene våre med slik hjelp fra de etablerte, som vitterlig bør fungere som gode eksempler på de lovende små. Kjempemoro å spille på et lag der etablerte stjerner tusler inn på banen i to minutter før slutt, uten oppvarming, mens andre ødelegger annen hvert angrep ved ikke å gidde å komme seg ut av offside.


Ungguttene våre setter veldig stor pris på støtten og hjelper de får fra de etablerte spillerne. De vet at uten de, hadde de overhode ikke kunnet spille A-lagsfotball i 3. divisjon. Og det er overhode ikke vanlig at de tillater noe slikt, det går rett og slett kun på det å stå nok styrket til en evt. opprykkskamp om det skulle bli aktuelt, og det vet ungguttene våre.

Grunnen til at Gylfi ikke spiller mer for andrelaget, er fordi han har en hofte som ikke er helt samarbeidsvillig, og han burde derfor ikke spille kamp. Men han vil spille en så stor rolle i en opprykkskamp at en må gjøre det slik. En Gylfi på midten, eller ikke, kan være forskjell på om det blir opprykk eller ikke, på samme måte som Guntveits fravær mot Stord i fjor antagligvis kostet oss opprykket da.

Fullstendig enig med deg Yngve i det du skriver om at vi burde tatt hver kamp 100% seriøs, og hadde vi gjort det (med tanke på hvor mange A-lagsspillere vi har hatt med oss i hver kamp), hadde vi ikke vært avhengig av at Austevoll taper sin siste kamp hjemmemot Arna-Bjørnar (noe de ikke kommer til å gjøre). Men chasen rundt Gylfi reflekterer overhode ikke den profisjonelle holdningen alle på og rundt andrelaget vårt har. Dette er et enkelttilfelle, som jeg tviler sterkt på noen av ungguttene våre har vanskelig å finne seg i. De vet hva Gylfi sin tilstedeværelse betyr...

Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Nixon

Jeg tror nok at ungguttene ikke har så store problemer med at Gylfi kommer inn på slutten slik situasjonen er med en eventuell kvalikk for opprykk. Men det må være verre å sitte på benken eller varme opp i hele andre omgang og se på at David Nielsen gir begrepet uengasjert et nytt ansikt.
Rød makt på Hansa

Fez

Dette kommer vel til å høres dumt ut for noen, men skriver det no likevel.

Mange venter jo (og håper) på at Matias Møvik og andre på Brann 2 skal ta steget og i fremtiden etablere seg på eliteserienivå.

No har ikke eg oversikt over kor mange mål Brannspillerne har, men merket meg at det sto i denne artikkelen på brann.no (http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=8440) at Askøy som de skal møte imorra har en toppscorer med 34 mål iår.

Dette er vel rimelig bra gjort selv om det er i 3.divisjon. Er vel ikke noen på Brann 2 som har samme uttelling som han selv om Brann 2 har scoret 14 flere mål enn Askøy så langt...

Eg letet opp et youtube klipp av fyren eg regner med er denne toppscoreren: Trond Erik Asbjørnsen, der han putter 4 mål, et på straffe.

AFK Vestsiden

Noen som har hørt om han? (Ja, vet at det er et rimelig stort steg fra 3.div til eliteserienivå, men folk håper jo at f.eks Matias Møvik skal ta steget, så koffor ikke denne fyren?

Nixon

Asbjørnsen har tidligere spilt på Brann2 ett par sesonger uten å imponere så veldig. Så at han nå i en alder av 24 år skal komme tilbake til Brann, denne gang som TL-spiller, vil være ganske usannsynlig. Selv om det vel har vært større comeback i fotball...

Løv- Ham skal være interessert og han bør i alle fall ta nivået i 1. divisjon og utmerke seg der før noen bør tenke tanken på en retur til Brann.
Rød makt på Hansa

The Boss

Asbjørnsen er en typisk goal-getter! Det høres vel dumt ut, men eg synes ikke han er noe særlig god. Målene han scorer kommer som oftest aleine mot keeper, så han er rask og timer løpene sine bra. Utenom denne er han ikke noe særlig, spør du meg ;)

Derabilo

Utenom det var ikke Helstad noe særlig heller..

Men han er absolutt for god for 3. divisjon, og kan vel gjøre en innsats i 1. divisjon for Løv-Ham. Så får han bli toppscorer i Adecco et par år før Brann vurderer å hente han.
Bergen ut av Norge -

Belfort

Da ble det klart i dag at det blir 3 divisjon neste år også på våre nestbeste. Jeg synes det er utrolig svakt at de ikke har klart og fått opp dette laget på to år nå. Har Brann den rette kapasiteten på trenersiden på dette laget? Uansett bør vel dette medføre at Møvik,Haugsdal og et par andre går på utlån neste sesong. Skal de utvikle seg videre er det overhodet ikke forenlig med 3 divisjonsspill.

skuteviken

Latterlig! Skandale er vel et ord som passer bedre når jeg får tenkt meg om, komplett skandale!
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Derabilo

De har jo flere yngre talenter som kan utgjøre stammen i Brann 2 - de som har utgjort stammen de siste 2 årene bør lånes ut til 2. divisjon eller 1. divisjon. Det er ikke tvil om at dette må være et stygt slag for talentsatsende Brann.
Bergen ut av Norge -

Nixon

Quote from: Derabilo on October 17, 2009, 16:24:45 PMDet er ikke tvil om at dette må være et stygt slag for talentsatsende Brann.


Både og. Det er som du sier mange unge lovende spillere som ikke har vondt av å spille ett år til i 3. divisjon. Og de skal etter sigende ha en veldig spennende 94-generasjon som kanskje kan ha noen spillere som da kan få prøve seg på seniornivå. Det er vel bare Haugsdal og Møvik, og kanskje Næs,  som man bør vurdere å leie ut til f.eks. Løv-Ham. Og da tror jeg ikke at talentsatsingen på lang sikt blir så skadelidende.
Rød makt på Hansa

BBB-Tony

October 17, 2009, 17:06:59 PM #188 Last Edit: October 17, 2009, 17:09:27 PM by BBB-Tony
Om ikke annet, så avsluttet hvertfall ungguttene våre med stil i dag...

7-1 mot Askøy lar seg høre, og ungguttene våre viste stor spilleglede i dag syns jeg, til tross for at de fikk beskjeden om at Austevoll ledet 3-0 relativt tidlig. Målene ble scoret av Matias Møvik (3), Vegard Karlsen (2), Bjarte Haugsdal og Cato Guntveit.

Vi åpnet forrykende, og spilte glimrende fotball i store deler av første omgang. Spesielt venstresiden, anført av Alexander Skogvold og Bjarte Haugsdal gjorde en meget bra jobb. Også Matias Møvik på topp viste seg fra sin beste side i dag. Uten å skulle skryte på meg at jeg husker så mye tilbake i tid, tror jeg dette må være en av de beste kampene jeg har sett av M.Møvik i Branntrøyen. Han hadde gått ut med store ord foran kampen, og lovd RBH 5 mål i dag. Det var ikke langt i fra at han klarte det...

I første omgang spiller vi fint kombinasjonspill på begge kantene, men først og fremst på venstre. De rette bevegelsene kommer til rett tid, og ballen blir spilt på rett tid og plass. Meget vakkert å se på. Bjarte Haugsdal viser sin store fart ved flere anledninger, og har et par fine innlegg. Møvik er aktiv inne i feltet, og skaffer blant annet en straffe forutenom å putte tre mål.

I andre omgang slipper vi oss litt mer bakpå, men løfter laget utover omgangen. Når vi først satte fart, ble spillet veldig bra, og vi spilte veldig fin fotball. Askøy får en redusering på frispark i det 90 minutt.

Sesongen er nå over, og selv om det ikke ble opprykk, syns jeg det er en del positive ting å gripe tak i. Spesielt det at ungguttene våre slår Askøy 7-1 i dag med veldig få A-lagspillere på banen, er prov på forbedring fra sesongstarten. I starten av sesongen tapte vi mot dumpekandidaten Bergen-Nord med få A-lagspillere på banen. Så ungguttene våre har vist gjennom denne sesongen at de står distansen mye bedre nå mot slutten av sesongen, og selv om de er unge og ikke akkurat noen tungvektere, har de lært seg å kjenne seniornivået i fotball på en god måte denne sesongen. De har klart å vise at de må utnytte de fordelen de har, og ikke alltid fokusere på at de er mye mindre enn motstaderne.

Mange rynket på nesen, inkludert meg selv, da vi solgte unna "stammen" av rutinerte andrelagsspillere i forrige overgangsvindu, og jeg hadde ærlig talt trodd at midtforsvaret vårt på andrelaget skulle slite uten A-lagspillere. Nå har riktignok både Krissy og Onstad bidratt i kamper i høst, men jevnt over, er det ungguttene som har klart å tette noenlunde igjen bakover på banen i mange av kampene. Noe jeg syns er imponerende! Det er ikke alltid like lett som gutte/juniorspiller å møte storvokste A-lagspillere. Spesielt midtstoppere får kjenne på den forskjellen.

De A-lagspillerne som var med i denne kampen, gjorde en god figur alle sammen. Thorbjørnsen i mål, hadde et par bra redninger, Guntveit på midten er jevnt over alltid god og ikke minst viktig på den sentrale midtbanen vår. Haugsdal og M. Møvik sprudler i store deler av kampen, og de gjør begge en veldig god kamp! Haugsdal viser stor fart, og fine tendenser fra sin venstrekant. M.Møvik jobber hardt inne i feltet, og er et konstant uromoment for motstanderen.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Go Up