• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brannsupportere på bortebane

Started by BrannSupporter, March 17, 2009, 13:26:16 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BrannSupporter

Tenkte at vi kan ha en tråd hvor vi kan diskutere Brannsupportere gjennom sesongen på bortebane. I går var vi nærmere 1000 på bortefeltet i Sandefjord, noe som må sies å være bra. Spesielt med tanke på at optimismen i Bergen ikke akkurat er veldig stor etter den labre vinteren, samt at det var mandagskamp.

Stemningen var ikke spesielt bra. Litt av problemet vårt på bortebane er at den syngene kjerne ofte blir stående veldig spredt. En "typisk" bortesupporter er gjerne menn i 20-30 års alderen, men i motsetning til mange andre supportere,  har vi en relativt stor andel med familier på bortekampene våre. De fleste av disse er nok folk med base på østlandet. Jeg vil tro at godt over halvparten av de som er på Branns kamper på østlandet, faktisk er folk som bor på østlandet.

Det som også slår meg når jeg er på bortekamp på østlandet, er antall østlendinger som er på bortefeltet. Det er alltid masse Brannsupportere som snakker østlandsdialekt rundt omkring på bortefeltet. Selv har jeg bodd på østlandet hele livet og holder med Brann pga familie fra Bergen. Det finnes tydeligvis mange andre i den kategorien også som følger Brann østpå. 

SKBMiller

Det er på tide å gjøre noe med at de som ikke synger står i midten. Er det ingenting som kan gjøres fra Bataljonens side?

Hva med å legge et par bannere på gressmatten hvor de som ikke skal synge høflig anmodes om å stå på sidene?

Hyggelig at mange ønsker å se Brann på bortebane, men dette engasjementet ødelegger som regel stemningen på feltet.

Christian

Sånn forøvrig; en liten gruppe Brann-supportere ble plassert på felt E under gårsdagens kamp. Vis a vis Sandefjord-supporterne. Skjønte ikkje helt den. Forskjell på å kjøpe billett gjennom Brann og Bataljonen, kanskje?

Imponerende mange rød på kortsiden i alle fall, men lyd var det mindre av. I alle fall i min ende.

SKBMiller

Er jo alltid noen som kjøper billett gjennom hjemmeklubben for å få sitte. Ikke noe nytt det.

Røyskatta

Jeg fikk dårlig inntrykk av kampen igår, blant annet av en del av supporterene.
Jeg og noen venninner stod og prøvde å synge og det eneste vi fikk var kjeft og pes fra noen
supportene som stod bak oss.
Jeg syns sånt er kjedelig når vi er på kamp.

BVO

Vanskelig å få til god stemning på en (provisorisk) tribune som den i Sandefjord også, særlig når laget er så gudsjammerlig elendig som i går. Hjelper heller ikke at noen av dem som viser størst vilje til å starte sanger mangler evnen både til å fullføre med stil og til å dra med seg andre. Sikkert fordi de har sovet dårlig på bussen eller noe sånt.  

monzilla

Noen som så intervjuene som ble gjort før kampen av noen brannsupportere på pub i Sandefjord?

Jeg elsker å få bekreftet stereotypier.

Yes!wehavenobananas

March 17, 2009, 14:47:19 PM #7 Last Edit: March 17, 2009, 14:49:48 PM by Yes!wehavenobananas
Det er en del østlendinger som holder med Brann. Sånn er det bare.
Ellers har jo barnefamiliene en del av skylden for laber stemning, og kanskje til og med kong alkohol til tider. Synes uansett det er bra med såpass mange på kamp når det tross alt er Brann som spiller, på en mandag, tross alt.

Intervjuene før kampen var jo tøffe. Eller var det tøffe tøfler? Uansett kjekt å få bekreftet stereotypene, ja. Samtidig som det kan være noe pinlig også.

Brann4

De intervjuene var ganske så flaut å se på.

Christian

Quote from: SKBMiller on March 17, 2009, 13:44:53 PM
Er jo alltid noen som kjøper billett gjennom hjemmeklubben for å få sitte. Ikke noe nytt det.

Var min første bortekamp dette, passet bra med jobbreise så jeg tok turen. Kjøpte billett gjennom Brann og havnet i feil ende. Forstår det da sånn at det er forskjell på billettene Brann og Bataljonen selger. Da er det jo bare å ha det i mente ved neste anledning.

Apropos stereotyper så var det en som gjorde sitt beste på den fronten på flyet hjem òg.

stig

Dette høres rart ut. Bortesupportere skal samles på en seksjon uavhengig av hvem som selger de her i Bergen. Var bortefeltet fullt igår? La forøvrig merke til at det var sperringer på midten som gjordet at alle sto fra hjørnet til  midten, mens det var tomt på den andre halvdelen.
Nettsideansvarlig

paf

Quote from: stig on March 17, 2009, 16:12:40 PM
Dette høres rart ut. Bortesupportere skal samles på en seksjon uavhengig av hvem som selger de her i Bergen. Var bortefeltet fullt igår? La forøvrig merke til at det var sperringer på midten som gjordet at alle sto fra hjørnet til  midten, mens det var tomt på den andre halvdelen.

Var langt fra fullt. Andre halvdel av feltet ble holdt av til mediabruk - altså TV2s studio. Ellers kjip stemning - naturlig nok, og skremmende lite samstemt. Vi trenger også å jobbe med samhandlingen...

krøvel vellevold

Quote from: paf on March 17, 2009, 16:19:46 PM
Quote from: stig on March 17, 2009, 16:12:40 PM
Dette høres rart ut. Bortesupportere skal samles på en seksjon uavhengig av hvem som selger de her i Bergen. Var bortefeltet fullt igår? La forøvrig merke til at det var sperringer på midten som gjordet at alle sto fra hjørnet til  midten, mens det var tomt på den andre halvdelen.

Var langt fra fullt. Andre halvdel av feltet ble holdt av til mediabruk - altså TV2s studio. Ellers kjip stemning - naturlig nok, og skremmende lite samstemt. Vi trenger også å jobbe med samhandlingen...


Stemningen er alltid rævva når vi står på tribuner uten tak. Ikke bare fordi taket i seg selv gir høyere lyd. Men den bedrede lyden som følge av tak, gjør det også mer attraktivt å henge seg på syngingen. Det er MYE gøyere å synge når du føler at sangen runger, enn når lyden bare forsvinner ut i luften. Det er også mye gøyere å synge når du slipper å tenke på at alle rundt deg hører stemmen din. Det er en positiv spiral: Høy lyd gjør det mer fristende å synge med, noe som i sin tur gir enda høyere lyd.
Legg ned hele klubben!

vebo

Familiefolk møter opp en time før mens "vanlige" supportere må tyle nedpå så mye øl som mulig før start og kommer senere..
Tiocfaidh ár lá

SKBMiller

Nettopp det som er problemet, derfor det kunne vært fint å gjort et forsøk på å be de som ikke skal synge om å sette seg på kantene. Er dette noe Bataljonen kunne prøvd ut? Skal selvsagt ikke bli en greie hvor man ber folk som ikke synger hele tiden om å stikke fra midten. Men kunne vært greit å sortert ut "de værste". Kunne vært greit å prøve å råde folk til det, er ikke sikkert familiene tenker over at de ødelegger sånn som det er nå en gang. Og da får jo de som vil sitte i fred på kantene også, så alle burde bli fornøyde.

Brannfrelst

Tv2s innslag igår fra puben i Sandefjord gjenspeiler vel flesteparten av de som reiser på busstur med Bataljonen(correct me if Im wrong) Ble ikke akkurat direkte stolt av å være Brann supporter etter å ha sett de.

Dessverre er det vel blitt slik at disse bussturene er en fest for de fleste,noe jeg skulle ønske det ikke var.
Den dårlige stemningen er vel greit oppsummert med fyll/bakrus,familier,dårlig akkustikk og ikke minst den imponerende innsatsen på banen.
2.10.07-Gullet kom hem!

Klaus_Brann

Det kan du ha rett i, i og med at det vel kun var rundt 30 som reiste med Bataljonen, og nesten det samme antallet som ble vist på tv2.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Nixon

Alt blir nesten lagt opp til at folk skal bli fulle. Også fra Bataljonen sin side. Det er stort sett bare fokus på hvilken pub og hyggelige ølpriser.

Nå må det vel nesten bli slik. Utenkelig å samle supporterne på salat- og juicebar før kampene...;) Men at stemningen lider under all alkoholen er helt sikkert!
Rød makt på Hansa

Brannmann!

vi som reiser med Bataljonsbussen, reiser jo for å se fotballkamp. om folk koser seg med litt øl og dans på vei til kampen, ser jeg ikke helt de store problemene i. man skal få lov å kose seg,er tross alt snakk om en 10 timers lang tur.

Skulle gjerne ønske det var billigere måter å komme til kamp på. Men for en som ikke har lappen er det ikke det. Derfor kommer jeg til å fortsette med å ta bussen, også et forspill på vei til kamp.

Tifo

Det går fint an å feste litt på bussen, ta noen øl på en pub og samtidig være edru nok til å kunne støtte laget seinere på kvelden.

Fotball og øl går hånd i hånd, så får heller enkelte gå i seg selv å kanskje begrense drikkingen, flesteparten som er på bortetur klarer faktisk det (Untak Basel).

På kampen var det verken alkohol eller resultatet som var det største problemet. Kun en liten prosent av de på tribunen var dritings, og allerede før Brann fikk vist sine svakheter så var stemningen elendig. Er desverre slik at alt for mange personer stiller seg i midten av tribunen uten snev av interesse for å lage stemning. Hva som bør gjøres kan være opp til Bataljonen, men en liten holdningskampanje burde hjelpe litt.
.:Tifo-gruppen:.

Snublefot

Quote from: Nixon on March 17, 2009, 20:45:29 PM
Men at stemningen lider under all alkoholen er helt sikkert!


Jeg vil da vel ikke akkurat si meg helt enig i det.. personlig slipper jeg meg mye mer løs på tribunen etter noen kalde pils innabords, en om jeg skulle stått der edru. Både når det gjelder å delta i sanger, samt å starte noen selv. Med andre ord er mitt bidrag til god stemning absolutt sterkere når jeg har noe promille en om jeg skulle stått der edru.

Ferguson

Quote from: Tifo on March 17, 2009, 21:11:19 PM
Det går fint an å feste litt på bussen


Akkurat det er en sannhet med modifikasjoner!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Xminator

QuoteBåde når det gjelder å delta i sanger, samt å starte noen selv.


Eventuelt Tror man deltar eller Tror man starter noe selv. Det er ett like stort problem som når folk holder kjeft...

stig

Quote from: Nixon on March 17, 2009, 20:45:29 PM
Alt blir nesten lagt opp til at folk skal bli fulle. Også fra Bataljonen sin side. Det er stort sett bare fokus på hvilken pub og hyggelige ølpriser.

Nå må det vel nesten bli slik. Utenkelig å samle supporterne på salat- og juicebar før kampene...;) Men at stemningen lider under all alkoholen er helt sikkert!


Nå prøver jo Bataljonen å ha et alternativ i form av dagbuss,som har et mindre preg av fyll. Går selvsagt an å ta seg noen pils på denne bussen også,men noe flatfyll er det ikke der. Problemet er at dette alternativet ikke gikk særlig bra ifjor,og hvis det viser seg at det også i år vil gå med kraftig underskudd må vi etterhvert droppe det.

Nettsideansvarlig

Klaus_Brann

Quote from: Brannmann! on March 17, 2009, 20:46:18 PM
vi som reiser med Bataljonsbussen, reiser jo for å se fotballkamp. om folk koser seg med litt øl og dans på vei til kampen, ser jeg ikke helt de store problemene i. man skal få lov å kose seg,er tross alt snakk om en 10 timers lang tur.

Skulle gjerne ønske det var billigere måter å komme til kamp på. Men for en som ikke har lappen er det ikke det. Derfor kommer jeg til å fortsette med å ta bussen, også et forspill på vei til kamp.


Billigere måter å reise på enn med bussen finner man vel sjeldent.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

monzilla

Bataljonen har et imageproblem. Det er Bataljonen som skal stå frem og representere Brann sine supportere. En supporterklubb for alle mener jeg å ha hørt. Jeg som bergenser blir flau gang på gang når media intervjuer supportere før kamp. Media vet jo selvsagt hva slags type supportere som er interessante å intervjue, men det får være grenser. Brannsupportere representerer Bergen når de reiser land og strand. Det er bare synd at den mest organiserte og medieomtalte gjengen gir inntrykk til resten av landet om at dette kombineres med rølp.

Nå sier jeg ikke at Bataljonen er ekskluderende. Men så lenge de kjører seg opp på med det imaget de gjør i dag, så er det lett for at de mer ordentlige bataljonsmedlemmene blir skjært under samme kam som de som ikke er så ordentilg. Jeg mener ingenting vondt mot de som styrer bataljonen, men når en driver stedet ut fra et sted som fotballpuben så vil det aldri bli en supporterklubb for alle.  

The Boss

Herregud så mange idioter iført brann effekter det var i går...(igjen..) Det startet jo på puben, og når tv2 kom var det ikke tvil om hvem de måtte intervjue..eg vedder en kasse hansa (ironisk nok) på at disse var med bataljonen bussen... fortsatte på vei til kampm med stjeling av taxi, trusler til med-supportere grunnet bagateller etter hva eg hørte (pga alt for høyt alkoholinntak), fortsatte på stadion med en gjeng drita fulle folk som var sååå sint for at det var kun nettop deres gjeng som lagde stemning (denne gjengen som runget med slageren "vi har steinar nilsen, ja, vi har hansa pilsen..", om å om igjen..)..og fortsatte på togstasjonen hvor noen måtte være mest høylydt i hele sandefjord, og diskuterte og slengte dritt til en gjeng...hørte også om en kar, eller en liten gjeng, som var i "toppform" på flyet, bare for å toppe det..på bilturen hjem lurte eg på om det egentlig er verdt det!

1908

Quote from: monzilla on March 17, 2009, 22:09:35 PM
Bataljonen har et imageproblem. Det er Bataljonen som skal stå frem og representere Brann sine supportere. En supporterklubb for alle mener jeg å ha hørt. Jeg som bergenser blir flau gang på gang når media intervjuer supportere før kamp. Media vet jo selvsagt hva slags type supportere som er interessante å intervjue, men det får være grenser. Brannsupportere representerer Bergen når de reiser land og strand. Det er bare synd at den mest organiserte og medieomtalte gjengen gir inntrykk til resten av landet om at dette kombineres med rølp.

Nå sier jeg ikke at Bataljonen er ekskluderende. Men så lenge de kjører seg opp på med det imaget de gjør i dag, så er det lett for at de mer ordentlige bataljonsmedlemmene blir skjært under samme kam som de som ikke er så ordentilg. Jeg mener ingenting vondt mot de som styrer bataljonen, men når en driver stedet ut fra et sted som fotballpuben så vil det aldri bli en supporterklubb for alle.  


Hva mener du burde gjøres da? Hvordan ville du styrt Bataljons skuten?

1908

Quote from: The Boss on March 17, 2009, 22:47:14 PM
Herregud så mange idioter iført brann effekter det var i går...(igjen..) Det startet jo på puben, og når tv2 kom var det ikke tvil om hvem de måtte intervjue..eg vedder en kasse hansa (ironisk nok) på at disse var med bataljonen bussen... fortsatte på vei til kampm med stjeling av taxi, trusler til med-supportere grunnet bagateller etter hva eg hørte (pga alt for høyt alkoholinntak), fortsatte på stadion med en gjeng drita fulle folk som var sååå sint for at det var kun nettop deres gjeng som lagde stemning (denne gjengen som runget med slageren "vi har steinar nilsen, ja, vi har hansa pilsen..", om å om igjen..)..og fortsatte på togstasjonen hvor noen måtte være mest høylydt i hele sandefjord, og diskuterte og slengte dritt til en gjeng...hørte også om en kar, eller en liten gjeng, som var i "toppform" på flyet, bare for å toppe det..på bilturen hjem lurte eg på om det egentlig er verdt det!


Kan ikke forvente at alt og alle skal oppføre seg helt perfekt osv.. Men det var litt for mye fulle tryner på tven i går.. Det skal jeg innrømme...

Yes!wehavenobananas

"vi har steinar nilsen, ja, vi har hansa pilsen..", om å om igjen..)..

Klassisk klovnesang. Kjenner igjen oppførselen. Drita fulle klovner.

Nightfox

Sette opp "Klovner forbudt"-skilt?

smaalanda

Quote from: Brannmann! on March 17, 2009, 20:46:18 PM
reiser jo for å se fotballkamp. om folk koser seg med litt øl og dans på vei til kampen,


Uff, sånt vil vi ikke ha noen av! 


Uansett så har Bataljonen og ikke minst de som ankommer med bussen et ørlite image problem, der fyll stort sett er ansvarlig. Det er klovneri med all for høyt alkoholinntak og som skjemmer ut både by og klubb. Sånne personer har jo alltid eksistert å kommer nok alltid til å være en del av supporterskaren, men spørs om ikke det kan tilrettelegges bedre for at de ikke skal ta overhånd.
KMO!!!

krøvel vellevold

Mandagens mest populære sang på bortetribunen var "Sandefjord de rykker opp og ned" på melodien til "kjukk og feit og full". Sier det meste om hvor folk har fokus. De er mer opptatt av å rakke ned på motstanderen enn å søtte eget lag.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Tror vi skal holde lav profil med tanke på nedrykksanger det neste halve året.

monzilla

March 18, 2009, 09:04:20 AM #34 Last Edit: March 18, 2009, 09:06:04 AM by monzilla
Quote from: 1908 on March 17, 2009, 22:51:09 PM
Hva mener du burde gjøres da? Hvordan ville du styrt Bataljons skuten?


Enkelt. Jeg ville ha distansert meg fra fotballpuben.

Harry Klein


Christian

Eg hadde inntrykk av at typene fra øvre Hansa heller ikkje er fremmed for grøftefyll, uten at eg skal si sikkert om det gjelder både hjemme- og bortekamper.

Men de klarer gjerne å stemme i like fullt.

Langhår

Jeg vil uansett også rette en dirrende pekefinger mot TV2 som leter opp de mest promillebefengte supporterne de kan finne og stikker frem mikrofonen. Da vet man hva man får for å si det slik.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

SKBMiller

March 18, 2009, 11:41:42 AM #38 Last Edit: March 18, 2009, 11:43:16 AM by SKBMiller
Quote from: krøvel vellevold on March 18, 2009, 05:18:38 AM
Mandagens mest populære sang på bortetribunen var "Sandefjord de rykker opp og ned" på melodien til "kjukk og feit og full". Sier det meste om hvor folk har fokus. De er mer opptatt av å rakke ned på motstanderen enn å søtte eget lag.


Dette var da absolutt ikke dagens mest populære. Forekom vel en eller to ganger før kampen og helt i starten.

De som irriterte meg mest var to-tre fulle personer som sto helt bak, litt til høyre. De skulle hele tiden starte sanger med en stemme man var usikker på om skulle holde setningen ut. De kjeftet også på de andre rundt for mangel på liv. Sånne folk gjør meg virkelig skamfull, er på tide med en holdningskampanje angående borteoppførsel.

Jeg vil ikke si det er noe kjempeproblem med fulle folk, men når tre-fire er så fulle at de snubler rundt og skriker utenfor for eksempel Ullevaal, så er det nok til å ødelegge intrykket av flere tusen andre.

monzilla

Absolutt, men samtidig så elsker media like mye som undertegnede å bekrefte stereotypier. Men det er heller ikke slik at TV2 går inn på en pub og leter etter de mest rølpete brannsuppoerterne. I Sandefjord hadde de ikke kommet seg til inngangen!

Det går fint an å kose seg på tur uten å gjøre skam på by og lag. Med øl i bøtter og spann.

Bilde jeg snublet over på gjesteboken til mustasjen: http://sb.no/apps/pbcs.dll/gallery?Avis=SB&Dato=20090316&Kategori=SPORT&Lopenr=314569128&Ref=PH&Profile=1158&Params=Itemnr=6

Brannmann!

De supporterne som sto helt bak litt til høyre, var ikke kjempefulle, men de prøvde å sette i gang en del sanger. de kjeftet ikke på de andre som ikke sang med, de sa bare at det er lov å synge med. det må jo være lov og synge med før kampen har startet også? og folk kan jo henge seg på, slik at de som er redd sangen ikke lever helt ut pga dårlig stemme kan ta over. Syns heller vi skal honnorere de som prøver å sette i gang sanger. uansett om stemmen er der eller ikke. hadde slike ting gjort meg flau, hadde jeg heller reist til Ullevaal og sittet sammen med Lyns pappagutter, hvor alle klapper en gang i hver omgang.

SKBMiller

Intiativ verdsettes alltid, men hyppigheten kan ikke bli for stor, da oppfattes det bare som mas. Om de ønsket å være forsangere burde du trekt lenger inn i midten. Var jo ikke så mange rundt dem (dessverre) som var med. Og de startet jo sangene i helt feil tempo også.

Det var i alle fall min oppfatning fra der jeg sto.


Brannmann!

Jeg stod ganske i nærheten av disse, og jeg prøvde å være med på sangene som ble startet. jeg kom til stadion 3 kvarter før kampen, det var omtrent samtidig med disse forsangerne, og da var det desverre fult i midten. synd at plassene til midten ikke går til sangentuiaster. så da må man jo nesten bare gjøre det beste ut av det. så å gi de kritikk blir litt urettferdig, siden det ikke var plasser lenger i midten, noe som kanskje hadde gjort at det ble litt mer samtstemt med de andre som ville synge.

SKBMiller

Noe må i alle fall gjøres før VIF kampen. Enten må Bataljonen forsøke å gjøre noe med plasseringsproblemet, eller så må vi som vil synge møte opp lang tid i forveien. Noe ala Lynkampen i 2006. Da var det skikkelig trykk lenge før kampstart mener jeg å huske?

krøvel vellevold

Quote from: SKBMiller on March 18, 2009, 11:41:42 AM
Quote from: krøvel vellevold on March 18, 2009, 05:18:38 AM
Mandagens mest populære sang på bortetribunen var "Sandefjord de rykker opp og ned" på melodien til "kjukk og feit og full". Sier det meste om hvor folk har fokus. De er mer opptatt av å rakke ned på motstanderen enn å søtte eget lag.


Dette var da absolutt ikke dagens mest populære. Forekom vel en eller to ganger før kampen og helt i starten.


Det var den mest populære i den forstand at den sangen både varte en god stund da de satte den igang, og at det var veldig mange som var med på den sangen i forhold til annet som ble sunget.
Legg ned hele klubben!

tr0Ndemann

Quote from: monzilla on March 18, 2009, 09:04:20 AM
Quote from: 1908 on March 17, 2009, 22:51:09 PM
Hva mener du burde gjøres da? Hvordan ville du styrt Bataljons skuten?


Enkelt. Jeg ville ha distansert meg fra fotballpuben.


Men hvilke plasser bortsett fra Fotballpuben og Vic'en er det oppkjøring før kamp i Bergen da? Jeg skal så absolutt inrømme at jeg ikke kan mye om utelivet i Bergen, da jeg for øyeblikket er et par måneder fra å bli myndig. Victoria er vel 'reservert' typene mens på Fotballpuben samles bataljonsfolk og en del andre. Er vel ikke så mange alternativer man har dersom man ønsker litt allsang og øl før kamp, sett bort ifra disse to?
What a waste of council tax, we paid for your hats!

monzilla

Du misforstod meg, mulig jeg ikke uttrykte meg klart.

Det jeg mener er at det er Bataljonen som organisasjon som må distansere seg fra fotballpuben. Og med det mener jeg ikke at Bataljonen ikke skal ha noe med fotballpuben å gjøre, det er naturlig at det er der en del medlemmer samler seg før og etter kamp. Men det er ikke til å feie under teppe at fotballpuben har skittent image hos en stor majoritet av bergenserne. Hvis Bataljonen fokuserer alle sine aktiviteter i, på og og rundt fotballpuben, så vil Bataljonen også lide samme skjebne.

Med fare for å banne i kirken, Klanen har greid det med VIF. Klanen er ikke lik bohemen. Klanen er en maktfaktor i VIF-systemet. Det vil aldri Bataljonen kunne bli hvis de fortsetter på samme linje.

Christian

Monzilla har nok et poeng her. Fotballpuben er ikkje det som gir best assosiasjoner for den gjengse bergenser.

Kontorplass på Stadion, kanskje? Og aktiviteter også andre steder i by'n. Må innrømme eg langt i fra har stålkontroll alt Bataljonen har av arrangement og aktiviteter.

Oppkjøring før kamp må selfølgelig kunne foregå akkurat der folk vil. Jo flere steder jo bedre, spør du meg. Farge byen rød. Ikkje bare Vestre Torggate.

tr0Ndemann

QuoteDu misforstod meg, mulig jeg ikke uttrykte meg klart.

Det jeg mener er at det er Bataljonen som organisasjon som må distansere seg fra fotballpuben. Og med det mener jeg ikke at Bataljonen ikke skal ha noe med fotballpuben å gjøre, det er naturlig at det er der en del medlemmer samler seg før og etter kamp. Men det er ikke til å feie under teppe at fotballpuben har skittent image hos en stor majoritet av bergenserne. Hvis Bataljonen fokuserer alle sine aktiviteter i, på og og rundt fotballpuben, så vil Bataljonen også lide samme skjebne.

Med fare for å banne i kirken, Klanen har greid det med VIF. Klanen er ikke lik bohemen. Klanen er en maktfaktor i VIF-systemet. Det vil aldri Bataljonen kunne bli hvis de fortsetter på samme linje.



Ah, jeg misforsto når jeg tenker over det ja. Men spørsmålet er vel hvor disse aktivitetene kan flyttes til?
What a waste of council tax, we paid for your hats!

monzilla

March 18, 2009, 14:26:25 PM #49 Last Edit: March 18, 2009, 14:28:00 PM by monzilla
Alle andre steder en fotballpuben, eller tilsvarende steder. Det beste måtte ha vært Brann-butikken, men det må nok en del endringer til for å få innpass dit. Som den største og mest omtalte supportergrupperingen rundt Brann så må Bataljonen finne seg i at de representerer brannsupportere generelt. Og da må brannsupportere genrelt også kunne stille krav til hvordan Bataljonen fremstår utenifra :)

Go Up