• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kamptråd: Sandefjord - Brann 16.mars 2009

Started by stigh, February 04, 2009, 22:53:44 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Markmus

Herlig at PVM er tilbake. Får bare håpe han ikke er helt ute av form.
Ka du ve?


marius_172

Hvor mange er det som kommer til sandefjord fra bergen, noen som vet ?

også hadde det vært fint om dere kommer på pubben til blåhvalane og ikke dra på james clark, eller hvor dere skal..  ;D

Nightfox

Selvfølgelig vet vi ikke det. Det er jo helt umulig å spå all den tid folk reiser privat både fra Bergen og fra Oslo, pluss muligens et par fastboende i områdene rundt. Pluss litt mer enn en halvfull buss fra Bergen. Men jeg tviler på at det blir mange (til oss å være) i og med at det er mandagskamp i relativt usentrale Sandefjord (i forhold til Bergen). Det eneste vi kan bruke av kollektivtransport for å komme oss hjem er en falleferdig Widerøemaskin. Neitakk.

Nixon

Quote from: Nightfox on March 14, 2009, 22:28:10 PMDet eneste vi kan bruke av kollektivtransport for å komme oss hjem er en falleferdig Widerøemaskin. Neitakk.


Hørt om tog?

Ellers har vel Bataljonen tall på hvor mange billetter de har sendt ut. Kunne vært morsomt å fått vite hvor mange. Det vil jo gi en liten pekepinn på hvor mange som kommer.
Rød makt på Hansa

Nightfox

Da kan man like gjerne inkludere buss via oslo, eller buss fra stavanger, tog derfra og slikt snadder. Tog Bergen - Sandefjord forutsetter togbytte i Drammen. Direktetransport er så godt som ikke-eksisterende, med unntak av bataljonsbussen og widerøeflyet. Og siden brannsupporterne kommer hovedsaklig fra to forskjellige steder: fastboende i Bergen og fastboende i Oslo, blir det dermed vanskelig å skissere hvor mange som kommer på kampen.

Nixon

Quote from: Nightfox on March 15, 2009, 00:05:01 AM
Da kan man like gjerne inkludere buss via oslo, eller buss fra stavanger, tog derfra og slikt snadder. Tog Bergen - Sandefjord forutsetter togbytte i Drammen. Direktetransport er så godt som ikke-eksisterende, med unntak av bataljonsbussen og widerøeflyet.


Med en slik logikk kvalifiserer heller ikke fly hjem som direktetransport. Man må jo bytte fra flybuss til fly og slikt snadder...
Rød makt på Hansa

Nightfox

Den eneste formen for direktetransport på mandag som jeg vet om, er (sett bort fra BBB-bussen) Widerøes rute fra Torp til Flesland. Hvis du har noen andre alternativer vil jeg gjerne høre dem, fordi jeg er svært interessert.

Direkteruten fra Torp til Flesland, hvor hhv Torp representerer Sandefjord og Flesland representerer Bergen, er den eneste kommersielle ruten som binder Bergen og Sandefjord sammen.

Jeg står fortsatt for det jeg sa. Hvis man absolutt skal bytte tog i Drammen må man ta med liknende kommersielle melkeruter uten å blande det ned på lokalplan.

thesevs

Quote from: Nightfox on March 15, 2009, 00:05:01 AM
fastboende i Oslo


Ingen kommer egentlig fra Oslo. Og ingen bor der frivillig.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

stig

Frode har solgt ca 200 billetter. Har ikke fått tall fra Brann sitt salg.
Nettsideansvarlig

stig

Bussen er forøvrig litt under halvfull. Håper det salget tar seg litt opp når kampene går i helgene istedet for på arbeidsdager
Nettsideansvarlig

Nixon

Quote from: Nightfox on March 15, 2009, 00:38:27 AM
Den eneste formen for direktetransport på mandag som jeg vet om, er (sett bort fra BBB-bussen) Widerøes rute fra Torp til Flesland. Hvis du har noen andre alternativer vil jeg gjerne høre dem, fordi jeg er svært interessert.
Rød makt på Hansa

Nightfox

March 15, 2009, 09:50:08 AM #112 Last Edit: March 15, 2009, 10:00:57 AM by Nightfox


crm

Quote from: Nixon on March 15, 2009, 10:34:35 AM
For er det bedre å vente i tre timer i Drammen dersom vi spiller mot Godset?


Definitivt, de timene jeg har tilbrakt i Drammen har jeg nytt hvert sekund av. Landets mest undervurderte by - i alle fall én dag i året...
"Quantify your love for me!"
K. Jæger

Henrik8

Akkurat i fjor var det noen timer tilbrakt der som ikke akkurat var fabelaktige. Ellers har Drammensbesøkene vært rimelig bra, ja. Likevel - det har stort sett hatt med andre ting å gjøre enn toget;)
Kjør over pakket 09`

Brannmann!

Er det noen som vet hvor stadionen ligger i forhold til Sandefjord sentrum? er det gang avstand?

Blåhval

March 15, 2009, 13:30:30 PM #117 Last Edit: March 15, 2009, 13:51:04 PM by Blåhval
Det er nok litt langt å gå men Blåhvalane setter opp buss og dere er også velkommen til å ta den bussen.
Bussen går tre kvarter før kampstart. Bussen går tilbake til byen etter kampslutt.

http://www.sb.no/article/20090312/SPORT/954362063


olebrann3

Og bo i denne "byen" drammen eller rundkjøringen som den også er kalt er iallefall ikke stas den er ikke undervurdert for å si det sånn. Dritt by!!! gla for å flytte hjem igjen til bergen til sommeren


The Boss

Ser ikke helt problemet med en times venting i Drammen. Såklart hadde det bste vært direkterute, men unngår ikke å reise pga. en times venting i svein og pelles hjemby...

Nightfox

Man må ta motstanderen i betraktning. Odd er ikke verdens største hinder.

krøvel vellevold

Quote from: Nightfox on March 15, 2009, 19:02:55 PM
Man må ta motstanderen i betraktning. Odd er ikke verdens største hinder.


De har en del kjente navn i stallen.
Legg ned hele klubben!

Nightfox

AP har også en del kjente navn i regjeringen, men de gjør det ikke så sinnsykt skarpt selv om.

krakra

Quote from: Nightfox on March 15, 2009, 19:02:55 PM
Man må ta motstanderen i betraktning. Odd er ikke verdens største hinder.
De er bedre enn Sandefjord på papiret.

Nightfox

Men VI er tross alt Brann, og vi har bortekamp.

Nightfox

Da satser vi på at vi vinner fem eller seks null i morgen og tar en soleklar førsteplass. Ellers er det betryggende at de fleste av dagens kamper endte uavgjort.

kabelmann

Quote from: Nightfox on March 15, 2009, 19:04:02 PM
AP har også en del kjente navn i regjeringen, men de gjør det ikke så sinnsykt skarpt selv om.

Dagens :)
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Brann i fjorden

Hei godtfolk!
Korteste vei til Sandefjord er via Norheimsund-Odda-Haukeli-Seljord-Skien-Sandefjord. Bor i Sandefjord og har prøvd ut de fleste kjørerutene mellom Bergen og Sandefjord og dette er den veien som er kortest og som tar minst tid. Beregn gjerne 7-7,5 timer nå på vinterstid inkludert fergen Kvanndal-Utne. Sommerstid går det ca 6,5 time.

Håper så mange som mulig kommer og støtter Brann i fjorden! Har selv prøvd å mobilisere venner og kjente til å komme å lage Brann i Sandefjord, men skranter litt siden det er en mandagskamp. Men har klart å få en Brann-mann fra Kristiansand og en fra Bergen til å komme på besøk og vi satser på å kjøpe billetter ved inngangen.

Til dere som skal ned/bortover: Vi sees på puben før kampen!  ;D

Huff

Quote from: Nightfox on March 15, 2009, 19:04:02 PM
AP har også en del kjente navn i regjeringen, men de gjør det ikke så sinnsykt skarpt selv om.


Vel, vi snakker likevel om forsterkninger og en kvalitetshevning av stallen. Selvsagt snakker vi jo her om å  hente spillere med begrensede ferdigheter, men for å erstatte en Tom Sanne (eksempelvis Djupedal og Bekkemellem), trengs det vel ikke akkurat ekstremferdigheter. Når det gjelder regjeringen generelt ser man vel også en blanding av kollektive og individuelle feil, laget er ikke samspilt, kombinert med ekstremt svake enkeltspillere, da hjelper det fint lite med en og annen klassespiller jfr Støre.

Forøvrig godt å se at resultatene i TL overhodet ikke samsvarer med det lagene har prestert i treningskampene, meget betryggende for vår del.

Joggi Bogga

Ser frem til en forholdsvis enkel trepoenger imorgen.
Sandefjord har visse defensive ferdigheter, men offensivt ser det syltynnt ut. Hvis de ønsker å satse fremover går det på bekostning av forsvaret og avstandene i lagdelene, noe som burde passe perfekt for Huseklepp. Hvis de går for 0 baklengs, har vi Azar som kan stange inn et av mange frispark vi trolig vil få fra 20 meter og inn.

Et utmerket utgangspunkt for en flott sesongstart!
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Spelaren

Morgendagen blir bra... først på jobb og drikke kaffi, deretter tre timer i bilen Kristiansand - Sandefjord før me heier guttene fram til tre poeng. Stilongs og ull er pakket og klar for innsats!
Gå av.

Langhår

Quote from: Joggi Bogga on March 15, 2009, 21:57:03 PM
Et utmerket utgangspunkt for en flott sesongstart!


Vi kunne neppe bedt om en bedre motstander når det først ble bortekamp. Sandefjord bør være den enkleste bortekampen i år og Brann får her en gavepakke i form av å få påfyll av hardt tiltrengt selvtillitt. Griper vi den muligheten vi har for å komme inn på rett spor imorgen så kan mye bra skje fremover.

Det er imidlertid et tveegget sverd. Taper vi mot Sandefjord er vi allerede ute på glattisen. Stabæk og RBK er de to neste kampene, jeg sier ikke mer....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Lurkin

Når man ser på stall vs stall bør alt annet enn 3p være uaksapetabelt. Men så er jo det dette med norsk fotball igjen da.
Berømte Brann fra Bergen

kabelmann

Akk o ve. Jeg har klart å forholde meg pessimistisk til årets sesong i lang, lang tid, men nå som det bare er timer igjen før det hele braker løs, så kommer den evinnelige optimismen sigende.

Ikke gjorde Steinar Nilsens lille "peptalk" i dagens BT saken noe bedre. Du vet, den med at en Brann-spiller fort kan ende opp som toppscorer i år. Ikke det at jeg tror på Nilsen, men det er jaggu meg ikke mye snev av optimisme som skal til før det smitter.

Jeg forventer tre poeng i dag.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

This Charming Man

Velbegrunnet pessimisme er av uforklarlige grunner snudd til optimisme her også. Faen ta.

Forøvrig er jeg helt enig med Langhår.
Bruun-Hansen, Jæger, Algerøy, Reistad, J. T. Guntveit og Nystemten må gå!

weirus

her i gården er det pessimismen som råder, selv om det er SF som er motstander klarer jeg ikke helt å legge bak meg de ufattelig dårlige treningskampene i vinter.

MEN, samtidig, er følelsen den at får vi den sentrale midtbanen til å fungere, vinner vi!

I TILLEGG...huseklepp...er ingen typisk bakrommsspiss så kan bli spenende å se hvordan han vil bevege seg i forhold til Azar
SK BRANN BERGEN - Hasta la victoria siempre

Xminator

Taper vi mot SF er det god grunn til å svartmale.

Huff

Noen som har en liste over hvilke utesteder i Bergen sentrum som sender kampen?

Kanskje banning i kirken, men jeg ser den helst et annet sted enn Fotikken.

vebo

Uten at jeg ramser opp så kan jeg vel bare si at alle som har skjerm viser kampen. Og da snakker vi alle fra Wessel pub til Champions. Hver sin smak..
Tiocfaidh ár lá

Atlet Orvanger

Ser at mange er optimister foran kampen mot Sandefjord. Selv må jeg si at jeg ikke deler denne holdningen. Dette er ikke bare på bakgrunn av en svak sesongoppkjøring, men det faktum at jeg mener stallen vår er altfor svak. Vi mangler mye i laget før vi nærmer oss f.eks RBK. Mitt tips; Sandefjord - Brann 2-2. I år ser jeg for meg at Brann havner på mellom 5. til 8.plass.

Spelaren

Quote from: Huff on March 16, 2009, 12:29:23 PM
Noen som har en liste over hvilke utesteder i Bergen sentrum som sender kampen?

Kanskje banning i kirken, men jeg ser den helst et annet sted enn Fotikken.


Har alltid hatt sansen for Jakobs i Kong Oscars gate...
Gå av.

ostraume

Victoria og Biskopen er vel også verdt å nevne.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Teodor

Jeg har vært optimist på SF's vegne. Men med tanke på at alt gikk min vei i helga, så er det jo typisk at dette blir en kjip opplevelse. Har vel knapt skjedd at laget mitt i PL har vunnet samme "helg" som Sandefjord har fått 3 poeng i en TL-kamp.

kabelmann

Da vil jeg anbefale deg å drite i hele PL, så slipper du den problemstillingen.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Spelaren



:) Vi er tross alt Brann
Hm, får kun eit rødt kryss som bilde, er nok pga at visning av bilder på imageshack er blokkert her på jobb... andre som ser bildet?
Gå av.

paperboy

Har du en fotball, så har du alt!

Kai-Olai

Hvordan er det med å se kamper på Sumo? Kan en da se dem etter de er spilt også? Sånn at om jeg f.eks ikke er hjemme før i halv 10 tiden i kveld, så kan jeg gå inn fra start? Eller er det KUN direkte?

Aldri prøvd det før, så hadde vært greit med en tilbakemelding, eller to.. ;D

og Teodor; Eier du ett lag i PL? Spytte inn noen kroner i Brann også? :P

*ironivarsel*

Heispassasjer

Ifølge Oslo børs kommer vi til å spille uavgjort eller gå på et surt tap, men børsen er ikke stengt ennå. Nå kl. 14.20 er hovedindeksen opp 1.11% noe som sier at Brann kommer til å tape.
http://www.dn.no/finans/

Dette sier jeg på bakgrunn av denne artikkelen som ble laget i fjor:
http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article2189721.ece


Go Up