• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kamptråd: Sandefjord - Brann 16.mars 2009

Started by stigh, February 04, 2009, 22:53:44 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Alzheimer/Silverspurs

ja det her var passe sjukt svak. Ser det blir nevnt at Fakiri spelte sin beste kamp på lenge og det seier vel det meste om kor utrulig boss han har vore før. Han var en av branns OK, men likevel under Tippeliganivå. Han skulle hatt 1% duellkraft i seg. Holmvik viste seg igjen som en usikker back som har 1 halv god sesong bak seg på tippeliganivå.

Uansett. Her manglar jo det meste av plan over spelet både defensivt og offensivt. Brann har endå ikkje, trass ny trenar som har vore forsvarsspelar i Serie føkkings A, klart å markere spelarar på dødball og ei heller klarer dei å avklare. I tillegg er verken forsvaret eller den evinnelig sløve defensive midtbana i press før vertane nermar seg 16meter. Aldri.
Innsats er der heller ikkje.

Alzheimer/Silverspurs

Quote from: lusken on March 16, 2009, 23:03:14 PM
Stemmer det virkelig at Bruun-Hansen har gitt pappagutten Holmvik 3 mill i årslønn i Brann?


Eg kan ikkje bekrefte, men eg kjenner ein i Stabæks trenarapparat og i følge han ville klubben ha han med vidare, men Holmvik takka nei til ca 1,5 mill i året i Stabæk fordi han fekk betydeleg meir i Brann- Samme mann nevnte rundt 3 mill i året ja.

Northside

Flaks jeg var realistisk før kampstart og trodde på tap, nå ble ikke skuffelsen så dramatisk stor.

Brann må uten tvil være den beste bedriften å jobbe i, her får man millionlønn bare ved å kunne skrive ditt eget navn på papiret, man kan laffe rundt på jobb, sløve, gjøre grove feil og alt annet tull uten å bli sparket. Utrolig!

En hatt er forøvrig sendt til Bruun med lapp hvor det står "Ta denne med deg, gå!"

Fra supportersiden var det ok. Stort antall bortesupportere, men dårlig stemning som selvsagt ikke ble bedre. Kortside uten tak. Underlaget minnet meg om ett stilas eller noe. Blåhvalane hadde 2-3 seter i bredden fra rad 1 til rad 20 helt i enden av bortesiden. Tåpelig plassering, og man hørte ingenting fra den kanten.

Xminator

Quote from: vebo on March 16, 2009, 21:31:39 PM
Noen som så kampen  på BT? Nysgjerrig på teknikken og kommentatorene.


BT Live fungerte glimrende, krystallklart bilde i 90 minutter, to tilfeller av noe som kunne ligne på hakking, men skylder på PC'en min. Thodesen var Brannsupporter med god Sandefjordkunnskap, Hanøy var forståelig nok ikke akkurat stille fortvilet. Dog var det greit å ha en kommentator som faktisk klarte å ta av da vi fikk låne ballen mellom 80 og 85 spilte minutter.

Xminator

Quote from: krakra on March 16, 2009, 23:13:25 PM
Er litt spent på å lese BTs kommentar etter dagens kamp. Går utifra at det kommer flere sleivspark mot Mjelde. Det meste som gikk galt i dag er nok hans skyld...


Spillerene får beskjed om å ikke sutre. Eller var det supporterene. Ikke helt sikker.

Spelaren

Er det nokken som har lest BA og BT sine spelarbørser? Finner dei ikkje på nett, men så virker det som om det ofte drøyer litt før slike ting kjem online...
Gå av.

Xminator

QuoteEn hatt er forøvrig sendt til Bruun med lapp hvor det står "Ta denne med deg, gå!"


Denne liker jeg. Bare husk å signere med fullt navn så de ikke kan ta deg for hets. Regner med at hatten var av typen klovnehatt? Om ikke signalet er tydelig burde kanskje den røde nesen også ligge i pakken.

Xminator

Quote from: Spelaren on March 17, 2009, 07:49:24 AM
Er det nokken som har lest BA og BT sine spelarbørser? Finner dei ikkje på nett, men så virker det som om det ofte drøyer litt før slike ting kjem online...


Sigurdsson er syndebukk og fikk 1 av BT. Greit at det ble utslagsgivende feil fra ham, men Sandefjord skapte da rikelig med sjanser der Sigurdsson IKKE var syndebukk. Blir for enkelt å tro alt vil bli bra uten ham.

SKBMiller

Dette var trist å se på, jeg trodde faktisk det var vår dag da målet ble annulert på starten. Da trodde jeg vi hadde fått en vekker. Men drittspillet fortsatte hele veien. Som den optimisten jeg er trodde jeg at Nilsen skulle klare å vekke spillerne før andre omgang, og at vi skulle se et nytt lag da. Vi hadde vel ett angrep eller to i starten av første omgang før Sandefjord scoret igjen og vi ga opp.

Det positive i kampen var fra 80 minutter og ut, der kjempet vi faktisk litt. Solli ga oss et villt blikk etter han fikk straffe, noen andre som så det? Rimelig merkelig, men fint at noen var litt tente da i alle fall.

Spillerne virket virkelig flaue etter kampen og kom helt bort for å beklage, det gir meg en tro på at de tar alvoret og skjerper seg før Stabæk-kampen. Men jeg trodde jo også at vi skulle komme med et nytt lag etter pausen i går.


Nixon

He he, da jeg ruslet til kampen var denne tråden på side fire eller noe. Tror neppe jeg skal gidde å lese gjennom bare for å gjennoppfriske dårlige minner fra i går. En ukomfortabel natt over fjellet kjennes fortsatt på kroppen. Og sikkert velmenende, men akk så irriterendes kollegaer ripper nok opp i elendigheten som det er. Og jeg regner med at dere andre har fått frem de rette synspunktene om kampen. Trist fra start til slutt!
Rød makt på Hansa

Xminator

Ja det er ingenting som er så koselig som hoverende kollegaer. Man stikker hodet godt ut som Brannsupporter, selv i Bergen.

Det eneste håpet jeg har er at Austin har mye mer å gå på. Han har hatt ett helt annet nivå i treningskampene og i fjor høst, og det er for så vidt en plausibel forklaring i en virussykdom som tok hardt på en tropisk skrott.

Huseklepp får se litt på video sammen med Skarsfjord, bli fortalt at "du skulle vert her, ikke bak her...". Forhåpentligvis har han da ett mer åpent kroppspråk enn da han ble byttet ut. Det var ikke mye ydmykhet å spore derfra over egen prestasjon hverken under kamp eller etter. Forklaringen ligger nok først og fremst i manglende kamptrening i posisjonen. Akkurat det er Nilsens ansvar.

Spelaren

Jobber i Kristiansand, tre av 200 er Brannsupportere... Det har vært masse "sympati" idag, ja... menmen, det hadde vore verre i Trondheim...
Gå av.

Nixon

Quote from: Xminator on March 17, 2009, 09:30:24 AMDet eneste håpet jeg har er at Austin har mye mer å gå på. Han har hatt ett helt annet nivå i treningskampene og i fjor høst, og det er for så vidt en plausibel forklaring i en virussykdom som tok hardt på en tropisk skrott.
Rød makt på Hansa

Langhår

Noe av det jeg bekymrer meg mest over er hvordan vi fremsto kollektiv. Kroppspråket var negativt fra første stund, spillerne kjeftet på hverandre, ristet på hodet og pekte og gestikulerte. Ikke bra.

Det tyder dessverre på et lag som ikke selv tror på at de holder mål. Jeg er meget bekymret for fremtiden. Dersom Nilsen har noe kort i ermet når det gjelder selvtillitt og lagbygging så er det på høy tid å ta dem fram. Han har fem dager på seg.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Christian

Ja, her er det nok å ta fatt i. Mye er nevnt. Vil legge til en ting til: Offensiv dødball.

Hvordan kan det ha seg at Sandefjord slår hardt inn i feltet gang på gang og skaper farligheter, mens Brann lemper ballen inn til keeper. Dette skal være profesjonelle fotballspillere. De må jo faen meg kunne slå inn på skikkelig vis. Det er utenfor min fattevne.

Syns eg så tegn til forbedring i starten av andre omgang. Brann startet friskt og presset Sandefjord. Så bestemte Sigurdson seg for å klovne det til og luften gikk ut av ballongen. Hadde et ørlite håp om tenning etter straffescoringen, men Sandefjord kjempet fortsatt best og red det greit av.

Langhår

Rimelig spak kommentar fra herr Strand. Korrekt nok får spillerne skylden, men en voldsom kontrast fra ifjor der Mjelde hadde skylden for absolutt alt.

Nå fremstår laget slik som Mjelde-haterne hevdet det gjorde under Mjelde. Velkommen til den virkelige verden!

http://fotball.bt.no/kommentar/article132442.ece
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Spelaren

Gå av.

Klaus_Brann

Quote from: Markmus on March 16, 2009, 22:00:25 PM
Quote from: kabelmann on March 16, 2009, 21:56:17 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 16, 2009, 21:15:55 PM
Quote from: kabelmann on March 16, 2009, 20:53:59 PM
Den andre tremillionersmannen, Huseklepp, var heller ikke mye å rope hurra for. Han kunne nå i det minste trekke på skuldrene nå og da.


Kødder du?
Han får jo ikke en dritt å jobbe med. Det er klart at det er en del som håper at Huseklepp skal være en trollmann, men han får ingen verdens ting å jobbe med i dag. Jeg sier ikke han var bra, men lag"kameratene" gir han ingenting å jobbe med.

Vel og bra, men da kan han jo gjøre en innsats for å få tak i ballen på egenhånd. Det ser dog ut til å være for mye forlangt.

Hvordan i huleste skal han få tak i ballen når spillerne bak ham bare måker ballen opp uten mål og mening?


Akkurat. Det er heller ikke Huseklepp sin jobb som spiss å gå ned på midtbanen for å hente baller. Jeg sier ikke at han gjorde en kjempejobb i går, men utfra det spillet de andre på laget leverte, eller ikke leverte, er det merkelig å trekke frem han.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: Vestkanten on March 17, 2009, 00:00:20 AM
Nilsen kan brøle så mye han vil, det er ikke sikkert at det er så mye mer å hente av potensialet i laget.
Hjelper heller ikke at Mohn hindrer Brann i å kjøpe Moldskred fordi han synes synd på samene, vi er og blir et bunnlag i år.
Når det er sagt, Brann pleier jo som regel å drite seg ut mot antatt dårligere motstandere, så vi kan jo håpe på en standardheving mot henholdsvis stabæk og rbk.....
Dersom vi unngår kvalikplass skal vel vi være fornøyd, selv om det ikke er helt i tråd med det bruun hansen operer med av forventninger?


Selvfølgelig er det mer å hente i det laget enn det vi presterte i går. Spillere og trenere kan f.eks. starte på innstilling, moral og duellvilje. Hete stikkord. Vinne andreballer er også en fin ting i ny og ne.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

kabelmann

Quote from: Klaus_Brann on March 17, 2009, 11:44:39 AM
Quote from: Markmus on March 16, 2009, 22:00:25 PM
Quote from: kabelmann on March 16, 2009, 21:56:17 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 16, 2009, 21:15:55 PM
Quote from: kabelmann on March 16, 2009, 20:53:59 PM
Den andre tremillionersmannen, Huseklepp, var heller ikke mye å rope hurra for. Han kunne nå i det minste trekke på skuldrene nå og da.


Kødder du?
Han får jo ikke en dritt å jobbe med. Det er klart at det er en del som håper at Huseklepp skal være en trollmann, men han får ingen verdens ting å jobbe med i dag. Jeg sier ikke han var bra, men lag"kameratene" gir han ingenting å jobbe med.

Vel og bra, men da kan han jo gjøre en innsats for å få tak i ballen på egenhånd. Det ser dog ut til å være for mye forlangt.

Hvordan i huleste skal han få tak i ballen når spillerne bak ham bare måker ballen opp uten mål og mening?


Akkurat. Det er heller ikke Huseklepp sin jobb som spiss å gå ned på midtbanen for å hente baller. Jeg sier ikke at han gjorde en kjempejobb i går, men utfra det spillet de andre på laget leverte, eller ikke leverte, er det merkelig å trekke frem han.

Så om ballene ikke kommer er det helt greit at Huseklepp setter seg på ræv og kuler bæret (som vi sa i gamle dager)? Og dette begrunnes med at det ikke er hans jobb å løpe ned til midtbanen? Greit nok at fyren aldri har vært kjent for sine defensive fibre, men _litt_ initiativ må det være lov å forvente.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Langhår

Huseklepp var helt elendig igår. Han var en gedigen skuffelse. Det er ikke mer å si. Ingen skal frikjennes for tapet igår. Heller ikke han.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

osoerli

Quote from: Xminator on March 17, 2009, 07:54:19 AM
Quote from: Spelaren on March 17, 2009, 07:49:24 AM
Er det nokken som har lest BA og BT sine spelarbørser? Finner dei ikkje på nett, men så virker det som om det ofte drøyer litt før slike ting kjem online...


Sigurdsson er syndebukk og fikk 1 av BT. Greit at det ble utslagsgivende feil fra ham, men Sandefjord skapte da rikelig med sjanser der Sigurdsson IKKE var syndebukk. Blir for enkelt å tro alt vil bli bra uten ham.

Ja, akkurat som det var litt for enkelt å tru at alle spissproblemer var løyst i vinter då Karadas hadde scora 3 mot Austria.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Alzheimer/Silverspurs

Eg lurer forøvrig litt på korleis Brann analyserer motstandarane før kamp. "Alle" som har sett Sandefjord veit at Rascic som blei signert i vinter er grisehøg, men neida. Ikkje snakk om å prøve å ta han ut av kampen. Ser det samme når Brann møter Aafk og. Aarøy får jo stå der aleine uten press.

osoerli

Quote from: Langhår on March 17, 2009, 12:36:24 PM
Huseklepp var helt elendig igår. Han var en gedigen skuffelse. Det er ikke mer å si. Ingen skal frikjennes for tapet igår. Heller ikke han.

Huseklepp var ikkje god, men fekk ingen hjelp.  Dessutan er han ikkje spiss, (like lite som Karadas er det)  Det var heilt feil å bytta han ut.  Skulle vore trekt ned på venstre kant der han høyrer heime, og Vaagan Moen som var den som drog gjennomsnittet lågast ned, sendt i dusjen.  2 månader på Brann2 vil gjera godt for sjøltillit og form for Mjøsas Beckham.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Langhår

Quote from: osoerli on March 17, 2009, 12:45:36 PM
Quote from: Langhår on March 17, 2009, 12:36:24 PM
Huseklepp var helt elendig igår. Han var en gedigen skuffelse. Det er ikke mer å si. Ingen skal frikjennes for tapet igår. Heller ikke han.

Huseklepp var ikkje god, men fekk ingen hjelp.  Dessutan er han ikkje spiss, (like lite som Karadas er det)  Det var heilt feil å bytta han ut.  Skulle vore trekt ned på venstre kant der han høyrer heime, og Vaagan Moen som var den som drog gjennomsnittet lågast ned, sendt i dusjen.  2 månader på Brann2 vil gjera godt for sjøltillit og form for Mjøsas Beckham.


Helt enig i at ha burde vært trekt ut på vingen og at PVM burde vært byttet ut. Huseklepp er en spiss med hurtighet og teknikk til å være istand til å skape noe selv. Det klarte han ikke, tvert imot. Han kan ikke stå å vente på ballen når han ser at resten av laget sliter.

En helt forferdelig kamp av hele kollektivet. Inkludert Huseklepp.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Utmedsnolken

Han har vel fått beskjed om å ligge høyt og få gjennombruddspasninger evt. stusser fra Azar. Når forsvaret bare måker baller oppover banen, så er det ikke lett å få gjort noe som helst.

Uansett så er det bare å registrere, for n'te gang, at Brann er udugelige mot lag som presser høyt. Kan fort bli pinlig om resten av tippeligaen får med seg dette.
"og der snubler Sæternes igjen"

nero

Quote from: Utmedsnolken on March 17, 2009, 13:01:38 PM

Uansett så er det bare å registrere, for n'te gang, at Brann er udugelige mot lag som presser høyt. Kan fort bli pinlig om resten av tippeligaen får med seg dette.


Ja, det er ikke akkurat første gang vi sliter mot lag som presser oss hardt og høyt. Og det verste er at HELE Norge vet det , og dermed har nøkkelen til å oppnå et godt resultat mot oss.
Lions led by donkeys.

Fez

Quote from: nero on March 17, 2009, 15:33:43 PM
Quote from: Utmedsnolken on March 17, 2009, 13:01:38 PM

Uansett så er det bare å registrere, for n'te gang, at Brann er udugelige mot lag som presser høyt. Kan fort bli pinlig om resten av tippeligaen får med seg dette.


Ja, det er ikke akkurat første gang vi sliter mot lag som presser oss hardt og høyt. Og det verste er at HELE Norge vet det , og dermed har nøkkelen til å oppnå et godt resultat mot oss.

Og derfor en bra grunn til å bytte ut hele ellevern.
Lurer seriøst på ka de trener på... De sier det går så bra på trening, men får det ikke ut i kamp?
Kan det være pga de ikke trener på å presse høyt?

Eg tror hele laget er så gjennomsyret avhengig av at motstanderen har lavt press, og baserer seg fullt og helt på enkeltprestasjoner (Les: huseklepp, karadas, helstad) og faktisk ikke evner å spille ut motstanderen med hele laget, kollektivt.

Tror det kan være sunt å få byttet hele forsvaret, inkl få inn en offensiv midtbanespiller (les: sapara) og en eller 2 klasse spisser. Dessverre er markedet støvsugd, og Brann har en sportssjef som ikke evner noe annet enn å glise + stå på hendene og generelt klovne...

dudo

Quote from: Fez on March 17, 2009, 15:56:54 PM
Lurer seriøst på ka de trener på... De sier det går så bra på trening, men får det ikke ut i kamp?
Kan det være pga de ikke trener på å presse høyt?


De trener ihvertfall ikke på å bli presset høyt. Sikkert fordi det ikke er noen som evner å presse høyt i stallen. Catch 22.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Brannmann!

Heller ingen trening på å presse høyt på motstanderen. brann møtte sandefjord ved midten og inn på egen banehalvdel, det gjorde jobben for Sandefjord veldig enkel, som løp minst ti ganger mer enn brann i denne kampen.

Go Up