• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Talentarbeid

Started by Klaus_Brann, October 31, 2008, 12:33:12 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

A-ha! Jasså! Lyngset. Da hang tanten hans en del i huset vårt på 90-tallet.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Lasaron

Brann vant nettopp 3-2 mot Vålerengen i en G19-kamp. Alle de beste var med, utenom N. Marthinussen, Hermann Ræstad, Andreas Mjøs og Marius Bildøy. De var kanskje skadet.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Corran

Quote from: Lasaron on November 09, 2019, 15:11:31 PMBrann vant nettopp 3-2 mot Vålerengen i en G19-kamp. Alle de beste var med, utenom N. Marthinussen, Hermann Ræstad, Andreas Mjøs og Marius Bildøy. De var kanskje skadet.
Alle de beste foruten ca 36,36%? Det er en ganske stor andel det ;-)
Og tar en de med på en tropp bestående av 16 spillere så er det like fult 25%.
Sorry, eg var litt teit no, men ble bare morsomt med at alle de beste var med og så kommer en oppramsing på en haug med navn ;-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Jeg vet. Jeg tenkte på det etterhvert som jeg utvidet listen, men lot det stå.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Corran

Quote from: Lasaron on November 09, 2019, 21:58:56 PMJeg vet. Jeg tenkte på det etterhvert som jeg utvidet listen, men lot det stå.
Og teit av meg å kommentere, men ble bare morsomt Ikke vondt ment snarere tvert i mot:-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

I følge Brann.no var det en G18-kamp. Semifinalen i G18-NM faktisk. Så da var 2000-modellene ikke aktuelle.

krakra

Eller ser de kunne bruke tre 2000-modeller. Som da i denne omgang var Moldenes, Kalsaas og Sander Martiniussen(som må ha vært gaaanske kjørt etter å ha spilt for a-laget på fredag).

Lasaron

Et G18-NM i tillegg til G19-NM, der altså. Jaja. Fint av Brann å gjøre det bra, og det uten hospitanter. Hvor mange slike som er med i de andre klubbene vet jeg dog ikke.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Timmen

Det var semifinalen i sluttspillet i G19 nasjonal serie. Den heter av en eller annen grunn ikke G18, men skal altså være en G18 serie, med sluttspill. Kun inviterte lag med seniorlag i de to øverste divisjonene. Åsane var også med i 2018. Brann havnet på 2 plass i puljen i grunnspillet.

SKBCPH

Eirik Moldenes er hentet inn i U20-troppen til Norge som skal møte Polen i en privatlandskamp 18. november.
- Vi har den treneren vi har.

Lasaron

Hyggelig. Fin spillertype. Ikke LAN-type.

G17 spilte nettopp 2-2 mot Tsjekkia. Omtrent halve laget ble byttet i pausen. Mikail Maden spilte første omgang, David Wolfe spilte andre omgang.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Lasaron

G18 slo nettopp Nord-Irland 3-0. Ingen brannspillere. Kolskogen uten spilletid. Forumhelten min, Noah Jean Holm, kom innpå og scoret.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

fortune

https://www.bt.no/sport/i/vQGqB4/branns-talenter-nektes-aa-reise-paa-proevespill-til-utenlandske-klubber

«Soltvedt har informert om de nye retningslinjene på foreldremøte.

Han er tydelig på følgende når han skisserer hvordan unge spillere skal utvikle seg i Brann:

En vei til å bli toppspiller i Brann er at spilleren skal gå gradene i klubben. De skal få spilletid på klubbens ungdomslag, på Brann 2 eller på utlån til klubber i lavere divisjoner. Deretter skal de som klarer det ta steget opp på klubbens A-lag.
En annen vei, som Soltvedt opplever langt vanskeligere, er å ta veien direkte fra akademiet til A-laget.
De beste blir etablerte spillere og skal helst vinne titler for klubben.
Deretter skal de selges til utlandet for skikkelige overgangssummer.
Det som derimot ikke er aktuelt, er å reise på prøvespill til utenlandske klubber. Spillere som gjør det, har ikke en fremtid i Branns akademi. Det kan bare gjøres unntak ved helt spesielle tilfeller, og hvis spilleren har proffkontrakt»

Så lenge LAN er i klubben er vel karrierestigen for talentene nokså gitt. Med en gang de nærmer seg en alder hvor de kan tenkes å få a-lagsfotball er det bare å hoppe på det første og beste tilbudet, enten det er Barcelona, Sogndal eller Øygarden FK.
First is first, second is nothing

Lasaron

Sak i BT. Rune Soltvedt sier at talentene som ikke har proffkontrakt, men som vil være en del av akademiet til Brann, ikke får dra på prøvespill i utlandet. I følge en forskningsrapport gjør ungdommene det statistisk klokt i å la være å dra til utlandet veldig tidlig. Strømsgodset, Stabæk, Vålerengen og Lillestrøm har nettopp inngått en pakt om å ha akkurat samme politikk på dette som Brann.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Spelaren

Dette er relatert til en nylig artikkel om naive norske klubber som tappes for unge talent.
Legg ned klubben.

krakra

November 15, 2019, 17:56:16 PM #7265 Last Edit: November 15, 2019, 18:02:34 PM by krakra
Det er jo litt paradoksalt at det samtidig er en sak i BA der lokale klubber er bekymret for at Brann tapper klubbene for unggutter. En kan jo saktens spørre seg om det er lurt for lokale unggutter å gå til Brann, istedenfor å gå gradene i egen klubb. Kanskje noen burde forske på det.

https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/brann-har-hentet-87-ungdommer-de-siste-seks-arene-na-far-de-en-advarsel-fra-de-lokale-klubbene/s/5-8-1175011

Brann taler jo litt med to tunger når de sier at det er en etablert forståelse at det beste for de beste talentene er å være i samme klubb som de andre største talentene, men advarer sine egne største talenter mot å dra til utlandet for å være en del av en gruppe med enda større talenter.

Branns talentsatsing preges hele veien av arroganse, motvilje og en aldri så liten smule inkompetanse. Vi har hatt to akademiledere med sterke meritter fra svensk talentutvikling og begge slaktet vel Branns talentvilje da de forlot klubben. Nå har vi ansatt en mer rolig og lojal fyr uten noe å vise til på talentutvikling.

Brann gjør seg høye og mørke, men har faktisk ingen verdens ting å vise til. Sist et talent fra vårt akademi slo skikkelig til var i 2014. Det er fem år siden. Og går vi fem år til tilbake og ser de siste ti årene utfordrer jeg andre her inne til å ramse opp tre virkelige suksesshistorier med spillere som har blitt utviklet i Branns akademi, tatt steget opp på Branns a-lag, slått til der og tatt steget ut til en større liga. Det eksluderer altså Haugen som ble fostret opp i Løvakademiet, slo igjennom i svært ung alder i Adeccoligaen og deretter ble hentet til Branns a-lag før han fire år senere fikk sitt gjennombrudd.

Giles

Bakstreversk talentholdning. Akademilederne gjorde rett i å reise til Sverige.

Lasaron

Quote from: krakra on November 15, 2019, 17:56:16 PMOg går vi fem år til tilbake og ser de siste ti årene utfordrer jeg andre her inne til å ramse opp tre virkelige suksesshistorier med spillere som har blitt utviklet i Branns akademi, tatt steget opp på Branns a-lag, slått til der og tatt steget ut til en større liga. Det eksluderer altså Haugen som ble fostret opp i Løvakademiet, slo igjennom i svært ung alder i Adeccoligaen og deretter ble hentet til Branns a-lag før han fire år senere fikk sitt gjennombrudd.

Det ekskluderer Haugen i kraft av at han ikke er gått til en større liga, tullegutt.

Man kan godt studere sammenhengen mellom talenter som går til Brann og talenter som blir værende. Ville vært interessant. Det er riktignok en ganske viktig faktor som er annerledes. Går de til Brann kan de fortsatt bo hjemme osv. 
Vaksine mot Covid-19. Nå!

krakra

November 17, 2019, 12:48:31 PM #7268 Last Edit: November 17, 2019, 12:56:54 PM by krakra
Så G17-kampen mot England i går. Wolfe var veldig lovende. Bør få spilletid for a-laget neste sesong. Maden hadde også et bra innhopp.

Regner med at både LAN og Soltvedt også så kampen, slik de ser alle andre landslagskamper Brannspillere er involvert i.

Lasaron

Wolfe kan nok være aktuell på sikt. Maden er nok uaktuell under LAN.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

gladiporno

Quote from: krakra on November 17, 2019, 12:48:31 PMRegner med at både LAN og Soltvedt også så kampen, slik de ser alle andre landslagskamper Brannspillere er involvert i.

Hehehe.

Wolfe og Maden er helt klart blant de mest spennende talentene vi har. Hadde vi hatt en annen trener ville jeg synes det er merkelig at de ikke er blant de spilleberettigede på A-laget i høst.


krakra

November 18, 2019, 14:00:53 PM #7271 Last Edit: November 18, 2019, 14:10:51 PM by krakra
Alt i alt er det en god del lokale spillere som gjør det bra på diverse aldersbestemte landslag. Neste år blir jo Brann en klubb i Vestland fylke og i dette fylket så vil jeg trekke fram disse spillerne som bør kunne få spilletid i Eliteserien dersom de er i en Eliteserieklubb.

Ulrik Fredriksen(U21-landslaget, Sogndal), Gaute Vetti(U21, Sarpsborg), Erik Moldenes(Brann, U20), Emil Kalsaas(Brann, U20), Markus Pettersen(Brann, ikke noe landslag pdd) Ola Martin Kolskogen (Åsane, G18), Sivert Mannsverk(Sogndal, G18), Noah Holm(RB Leipzig, G18), Einar Iversen(Everton, G18) Aune Heggebø(Brann, ikke på noe landslag for tiden), Mikail Maden(Brann, G17), David Wolfe(Brann, G17), Sander Christensen(Borussia Mönchengladbachs)

I tillegg har vi i Brann unggutter som Martiniussen-brødrene, Kvile, Stenseid og Tufta. Vi har også Mads Sande i Nest Sotra. Det er også flere spillere med aldersbestemte landskamper både i Sogndal og i bergensfotballen, men de kjenner jeg veldig lite til. Her er det talenter i alle posisjoner. Både keeper, høyreback, venstreback, midtbane, ving og spiss.

At vi skal samle alle nevnte som ikke er i klubben til Brann er nok urealistisk, men dersom Brann ikke klarer å få frem en eneste lokal unggutt som får regelmessig spilletid neste år så er det åpenbart viljen det står på. Ikke at det ikke er åpenbart fra før, men ha nå lista i bakhodet neste gang noen påstår at mangelen på lovende unggutter er grunnen til at ingen unggutter spiller for oss.

Corran

Av ren nysgjerrighet (og helt uten noen negativt eller baktanke fra min side) hva regner du som minimum spilletid for at det skal være å regne som regelmessig spilletid?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Jose Arrogantio

Kommentar om landslagsspillere fra Brann siste ti-året i landslagstråden fikk meg til å lure på hvorange eliteseriespillere Brann har produsert siste tiåret. Altså spillere som har fått regelmessig med tid enten hos Brann eller andre eliteserieklubber. Kommer på Haugen (skal være snill og telle ham), Barmen, Larsen,  Pallesen, Finne, Gjesdal, Skaanes, og Grønner. Noen flere?

Lasaron

Kommer an på hvor du vil grensen skal gå. Den kan være vanskelig å trekke. Skal man ta med eliteserien og tilsvarende nivå? Skal man ta med spillere som har spilt på Brann på ett eller annet nivå på 10-tallet, og som senere har fått spilletid i eliteserien eller tilsvarende?

Er vi strenge kan vi ta med Andreas Vindheim, er vi snille kan vi ta med Gaute Vetti og Viljar Vevatne.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

krakra

Skålevik, selv om han sitter på benken nå.

gladiporno

Quote from: Jose Arrogantio on November 19, 2019, 06:04:32 AMKommentar om landslagsspillere fra Brann siste ti-året i landslagstråden fikk meg til å lure på hvorange eliteseriespillere Brann har produsert siste tiåret. Altså spillere som har fått regelmessig med tid enten hos Brann eller andre eliteserieklubber. Kommer på Haugen (skal være snill og telle ham), Barmen, Larsen,  Pallesen, Finne, Gjesdal, Skaanes, og Grønner. Noen flere?

Jeg forstår ikke hvorfor man må være snill for å ta med Haugen som egenprodusert eliteseriespiller. Det bør være en selvfølge. Han kom til Brann som et 18-årig stortalent med null kamper på høyeste nivå. Han var yngre enn både Skålevik og Larsen da de først kom til Brann. Han er regnet som egenutvikelt spiller i Brann jfr kriteriene til NFF og UEFA, noe Skålevik ikke er.

De fleste norske talenter (både forhenværende og dagens) begynte i en eliteserieklubb i aldersgruppen 17-19 år. Altså samme aldersgruppe som Haugen. Han har også utviklet seg mye i Brann, og er en helt annen spiller i dag (spesielt defensivt) enn det han var da han først kom til klubben for ni år siden. De som husker hvor skandaløst elendig defensiv han var i hans første sesong i Brann vet at det ikke var et ferdig produkt vi fisket fra Løv-Ham. Han er blitt gradvis bedre på alt, noe jeg for øvrig ikke tror han hadde fått anledning til om Lars Arne Nilsen var trener i Brann for ni år siden.

gladiporno

Quote from: Lasaron on November 19, 2019, 10:34:36 AMKommer an på hvor du vil grensen skal gå. Den kan være vanskelig å trekke. Skal man ta med eliteserien og tilsvarende nivå? Skal man ta med spillere som har spilt på Brann på ett eller annet nivå på 10-tallet, og som senere har fått spilletid i eliteserien eller tilsvarende?

Er vi strenge kan vi ta med Andreas Vindheim, er vi snille kan vi ta med Gaute Vetti og Viljar Vevatne.

Vetti er jo et Brann-produkt. Var bokstavelig talt bitteliten da han begynte som høyreback i smågutte- eller guttelaget. Blitt omskolert til midtbanespiller i klubben. Ikke u-avdelingen sin feil at A-laget styres av folk som ikke bryr seg om talentene i egen klubb.

Lasaron

Maden og Wolfe fra start igjen i ny landskamp. Det kan virke som om 02-årgangen til Norge holder et akseptabelt nivå utfra de tre siste landskampene. Uavgjort mot Tsjekkia og England, og seier mot Russland.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Jose Arrogantio

Quote from: gladiporno on November 19, 2019, 21:19:15 PM
Quote from: Jose Arrogantio on November 19, 2019, 06:04:32 AMKommentar om landslagsspillere fra Brann siste ti-året i landslagstråden fikk meg til å lure på hvorange eliteseriespillere Brann har produsert siste tiåret. Altså spillere som har fått regelmessig med tid enten hos Brann eller andre eliteserieklubber. Kommer på Haugen (skal være snill og telle ham), Barmen, Larsen,  Pallesen, Finne, Gjesdal, Skaanes, og Grønner. Noen flere?

Jeg forstår ikke hvorfor man må være snill for å ta med Haugen som egenprodusert eliteseriespiller. Det bør være en selvfølge. Han kom til Brann som et 18-årig stortalent med null kamper på høyeste nivå. Han var yngre enn både Skålevik og Larsen da de først kom til Brann. Han er regnet som egenutvikelt spiller i Brann jfr kriteriene til NFF og UEFA, noe Skålevik ikke er.

De fleste norske talenter (både forhenværende og dagens) begynte i en eliteserieklubb i aldersgruppen 17-19 år. Altså samme aldersgruppe som Haugen. Han har også utviklet seg mye i Brann, og er en helt annen spiller i dag (spesielt defensivt) enn det han var da han først kom til klubben for ni år siden. De som husker hvor skandaløst elendig defensiv han var i hans første sesong i Brann vet at det ikke var et ferdig produkt vi fisket fra Løv-Ham. Han er blitt gradvis bedre på alt, noe jeg for øvrig ikke tror han hadde fått anledning til om Lars Arne Nilsen var trener i Brann for ni år siden.

Jeg la til snill for å unngå en diskusjon om Haugen (siden jeg har sett kommentarer om at han ikke er Brann-utviklet flere ganger her). Bommet tydeligvis her 🙂

Lasaron

02-modell Sondre Eide går fra Gneist til Brann 2. Han har spilt en del for A-laget til Gneist i 4. divisjon i år. Oppløftende at en som neste år er andreårs junior tror Brann er et riktig steg i karrieren.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

krakra

https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/knutsen-finsikter-eirik-moldenes/s/5-8-1184700?access=granted

Moldenes kan forsvinne til Glimt. Uten en eneste tellende kamp for Brann? Har ikke vært i samtaler med Brann engang. Så Brann har vel fire unggutter som er gode nok for mye spille neste år klare allerede.

gladiporno

Quote from: krakra on November 27, 2019, 18:43:04 PMhttps://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/knutsen-finsikter-eirik-moldenes/s/5-8-1184700?access=granted

Moldenes kan forsvinne til Glimt. Uten en eneste tellende kamp for Brann? Har ikke vært i samtaler med Brann engang. Så Brann har vel fire unggutter som er gode nok for mye spille neste år klare allerede.

Han er ikke engang spilleberettiget i høst. Før sesongen brakk han beinet, så det er helt naturlig at han ikke ble innmeldt i vår. Hvorfor han ikke er i A-troppen i høst var ganske overraskende for min del (men det samme kan og sies om at Wolfe, Tufta og Maden). Moldenes er en dribleving som neppe faller i smak hos LAN. Om han skulle få ny kontrakt i Brann, ville han heller ikke få spille.

Lasaron

Ser lett for meg at han er god nok for Glimt, men ikke god nok for Brann. Selv om Glimt er mye bedre enn Brann. Ironisk. Det er som du sier, Moldenes er ikke en spillertype LAN liker, selv om han nok er bedre enn Koomson på å drible seg forbi forsvar som legger seg lavt.

Slike saker gjør meg trist over at vi har LAN. Det skal jo være gøy å heie på Brann. God fotball er viktig for at det skal bli gøy. Og så har vi en trener som misliker spillertyper som Moldenes, og misliker å bruke unge spillere. Akk o ve.

Hvem av eliteserieklubbene ville seriøst vurdert LAN om de fikk han gratis, om de plutselig måtte ha ny trener? Jeg tipper Kristiansund, Ranheim og Mjøndalen. Kanskje Lillestrøm og Haugesund. Ingen andre.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

gladiporno

Quote from: Lasaron on November 27, 2019, 19:29:32 PMSer lett for meg at han er god nok for Glimt, men ikke god nok for Brann. Selv om Glimt er mye bedre enn Brann. Ironisk. Det er som du sier, Moldenes er ikke en spillertype LAN liker, selv om han nok er bedre enn Koomson på å drible seg forbi forsvar som legger seg lavt.

Slike saker gjør meg trist over at vi har LAN. Det skal jo være gøy å heie på Brann. God fotball er viktig for at det skal bli gøy. Og så har vi en trener som misliker spillertyper som Moldenes, og misliker å bruke unge spillere. Akk o ve.

Hvem av eliteserieklubbene ville seriøst vurdert LAN om de fikk han gratis, om de plutselig måtte ha ny trener? Jeg tipper Kristiansund, Ranheim og Mjøndalen. Kanskje Lillestrøm og Haugesund. Ingen andre.

Moldenes kan knapt finne seg en klubb som passer bedre for ham enn Glimt. Skulle han mislykkes kan han i hvert fall ikke skylde på spillestilen.

krakra

https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/ikke-bekymret-for-lederflukten-vi-skal-bli-yngre/s/5-8-1184971

Fint å se at LAN merker seg både Kolskogen og Wolfe. Da følger han iallefall med. Men alle skjønner jo at når LAN snakker om å satse på unggutter så er det ikke noe man skal ta seriøst.

Kagain

Jeg lusket rundt på nettet og så et intervju med Soltvedt fra 2015 hvor han legger ut om sine vyer innenfor talentutvikling:

https://www.ba.no/rune-soltvedt-du-kan-bli-genierklart-for-sa-a-bli-stemplet-som-idiot-i-neste-oyeblikk/s/5-8-7891

Det er interessant at han blir spurt om sin da nye rolle som sportssjef og det blir sagt


 "Den nye hverdagen inkluderer også kjøp og salg av spillere, noe han aldri har gjort tidligere.

- De økonomiske rammene gjør at vi må selge før vi kan kjøpe. Sånn er det i vår nye hverdag etter nedrykket.

- Det er bra at det yngler med talenter på Stadion da?

- Talentutvikling vil bli enda viktigere for Brann. I fremtiden ser jeg for meg at det vil aule med lokale spillere på A-laget. Drømmen er å oppleve den dagen da Jonas Grønner, som klubbens kaptein, løfter seriemesterpokalen over hodet på et fullsatt Brann Stadion.

- Jeg får gåsehud bare ved tanken. "

Så hva har skjedd de siste snart 5 årene siden dette intervjuet ble publisert? Er det LAN som presser Soltvedt? Er det styret? Er det Vibeke? Eller er det noe helt annet?

Lasaron

Jeg tror det er LAN som presser Soltvedt/klubben. Det er synd de har latt seg presse, for jeg tror Soltvedt inni seg er temmelig misfornøyd med talentforedlingen til LAN.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Lasaron

Brann skal spille finale i noe som kalles nasjonal Champions League, G19. Kl 15 i LSK-hallen, mot Mjøndalen. Ser ikke ut som man kan se den, utenat live.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Lasaron

0-0 etter full tid. 0-0 etter ekstraomganger. Brann vant 5-4 etter straffer. Gratulerer! Kjekt!
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Lasaron

Jeg ser nå at brann.no har laget en sak på seieren. Der står det G18, og 4-3. Min kilde var NFF. Jeg vet ikke hva som var rett. Ellers var artikkelen skjemmet av mange skrivefeil.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

gladiporno

Litt B-turnering følelse over det hele. Men ok, seier er alltid bedre enn ikke seier.

"Spennende" å se hvor våre talentfulle unggutter spiller om noen år.

krakra

Noen som tror det var nedbrytende for Kvinge å få ti minutter i et stortap i går? Eneste lyspunktet i gårsdagens kamp, og Brann har flere talenter av samme kaliber. Så forhåpentligvis blir den nye treneren en som kan utnytte dette.

Lasaron

Når purunge Kvinge sin spilletid de to siste kampene har avstedkommet såpass lite engasjement hos oss talentelskere, så sier det noe om situasjonen.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Finfin respons

Det kan jo være fordi deres Nemesis og Finend Hård har gitt ganske raust med spilletid til talenter siden etter sommerpausen.

Niklas, tvillingen, fikk debuten sin i es på stopperplassen. Det var jo flott. Jeg håper denne utviklingen fortsetter.
Kanskje.

krakra

Raust og raust. Syns det ikke det er minimum engang situasjonen tatt i betraktning.

Finfin respons

Er du sikker?
Det er ikke maksimum utifra situasjonen, men det er i sanndruelighetens navn ikke minimum heller. Ey?!

Skulle dog gjerne sett Kalsaas litt mer i år. I det minste fikk vi se at kombinasjonen Gilli og Koomson er helt totalt katastrofe.
Hadde (i en hypotetidk fortid) Kalsaas og Kvinge startet i går ville det valget blitt omtalt som desperat, og Pamer ville brukt det mot LAN. I stedet ble Kalsaasbyttet ofret på alteret til Azar.
Kanskje.

gladiporno

Quote from: Finfin respons on December 02, 2019, 18:07:41 PMEr du sikker?
Det er ikke maksimum utifra situasjonen, men det er i sanndruelighetens navn ikke minimum heller. Ey?!

Skulle dog gjerne sett Kalsaas litt mer i år. I det minste fikk vi se at kombinasjonen Gilli og Koomson er helt totalt katastrofe.
Hadde (i en hypotetidk fortid) Kalsaas og Kvinge startet i går ville det valget blitt omtalt som desperat, og Pamer ville brukt det mot LAN. I stedet ble Kalsaasbyttet ofret på alteret til Azar.

Kan ikke forestille meg at noen ville kritisere Nilsen for å bruke to talentfulle unge spillere i en kamp uten betydning. De ville i så fall spilt i stedet for Rolantsson, som var katastrofal mot Godset, og Grøgaard, som spiller i feil posisjon. Det er respektløst av han å starte med den samme gjengen som skjemmet ut hele klubben i Drammen når vi har sultne unggutter som drømmer om å få noen minutter spilletid.

Kagain

Quote from: Lasaron on December 02, 2019, 16:38:12 PMNår purunge Kvinge sin spilletid de to siste kampene har avstedkommet såpass lite engasjement hos oss talentelskere, så sier det noe om situasjonen.

Vil tro at det er en del som avventer situasjonen litt. Om starten på neste sesong ser lik ut (med spilletid til Kvinge) kan det jo hende at folk blir litt mer giret. De siste to kampene kjennes ut som de har blitt møtt med resignasjon og lite engasjement både på og utenfor banen...

Lasaron

BT har kåra dei ti største talenta i "Hordaland" i årskulla 02-05, guttar. På femteplass finn vi ein interessant kar. Eg har såvidt merka meg namnet før, berre i kraft av at han er blitt tatt ut på diverse kretslag og spelar på Brann. Han er 05-modell og heiter Markus Haaland. Nokon som har sett han? Han samanliknast med Martin Ødegaard i spelestil. På 90-talet var det ein brødregjeng med etternamn Haaland som spelte på ungdomslaga til Brann. Aktive i ARG var dei også. Kan denne Markus vere son til ein av desse?
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Go Up