• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Talentarbeid

Started by Klaus_Brann, October 31, 2008, 12:33:12 PM

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Go Down

krakra

Planen til Brann var jo at han skulle spille for Nest. Nå går han til Sogndal på samme nivå. Ingen stor forskjell. Han hadde ikke fått spilletid her.

Nixon

Nei, tror heller ikke at han hadde fått spilletid. Men forskjellen er jo likevel stor med forhåpentligvis regelmessig spilletid for Nest i stedet for de 10 minuttene han ser ut til å ha fått i Drammen i år. Men sånt kan man ikke vite på forhånd. En spiller må jo ta noen sjanser når mulighetene byr seg.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Noen som har BA? En i Bergen Nord er rasende på Branns prioriteringer.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Wingfoot

Pga at Brann 2 stiller med A-lagspillere mot dem men med rene U-tropper mot Bergen Nord sine konkurrenter i bunnstriden.
Står på Frydenbø og synger av full hals!

Nixon

August 14, 2019, 13:39:02 PM #7154 Last Edit: August 14, 2019, 13:42:46 PM by Nixon
Quote from: Wingfoot on August 14, 2019, 13:30:24 PMPga at Brann 2 stiller med A-lagspillere mot dem men med rene U-tropper mot Bergen Nord sine konkurrenter i bunnstriden.

Dette har klubber klaget på siden andrelagene gikk inn i vanlig seriespill. Det er klart at noen lag får lettere kamper enn andre, det er vanskelig å få det helt rettferdig. Men det var verre før det ble laget regler om hvor mange A-spillere klubbene kunne stille med.

Og det kan jo bli bli ekstra urettferdig for de lokale lagene. Det er lettere å dra med A-spillere ut til Bergen Nord enn opp til Sogndal og kamp mot Fjøra en mandag ettermiddag slik det var denne uken. Tipper at Nilsen ikke er så veldig begeistret for en slik tur for sine spillere i starten av en treningsuke.
Rød makt på Hansa!

krakra

Grunnen til at de reagerer nå er jo at Brann valgte å sette opp treningskamp samme dag som Brann 2 spilte kamp. Ikke bare gjorde det a-lagsspillerne utilgjengelige, men de tok også med seg Brann 2s beste spiss.

Lasaron

Ah. Klassisk. I land hvor det er lettere å forflytte seg fra en del til en annen, kan man ha reservelagsliga. Det går ikke her. Vi må tåle slik vi har det, tåle den urettferdigheten. Reglene som ble laget for litt siden var dog en forbedring.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Nixon

Quote from: krakra on August 14, 2019, 13:54:36 PMGrunnen til at de reagerer nå er jo at Brann valgte å sette opp treningskamp samme dag som Brann 2 spilte kamp. Ikke bare gjorde det a-lagsspillerne utilgjengelige, men de tok også med seg Brann 2s beste spiss.

https://www.bt.no/sport/i/JoRxG7/Derfor-har-Brann-treneren-tatt-talentet-opp-i-A-stallen

Nå er han ikke (og var kanskje heller ikke på mandag) lenger Brann 2-spiss, men tatt opp i A-stallen for å ta opp arven etter Orlov og Skålevik.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Springe mye og forsvare hardt? Håper at han også får til noen scoringer da. Regner med at Aune er den typen spiss som LAN liker, og at det er det han mener når han siteres på at "Nå er han en av oss".

Lasaron

Brann slo altså Stord i cupen i dag. 9-0 ble det visst. Åttendelsfinale. Mikail Maden har spilt en del i det siste.

Forøvrig spilte Jonas Fredriksen og Haldor Stenevik da Sogndal slo Vålerengen 2-1 i samme cup i kveld.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Nixon

Quote from: Lasaron on August 15, 2019, 19:24:44 PMForøvrig spilte Jonas Fredriksen og Haldor Stenevik da Sogndal slo Vålerengen 2-1 i samme cup i kveld.

Det var neppe U19-kamp for Sogndal i august 2919 Stenevik så for seg da han som "satsingspiller" ble klar for Strømsgodset i august 2018...
Rød makt på Hansa!

gladiporno

Quote from: Nixon on August 17, 2019, 11:56:27 AM
Quote from: Lasaron on August 15, 2019, 19:24:44 PMForøvrig spilte Jonas Fredriksen og Haldor Stenevik da Sogndal slo Vålerengen 2-1 i samme cup i kveld.

Det var neppe U19-kamp for Sogndal i august 2919 Stenevik så for seg da han som "satsingspiller" ble klar for Strømsgodset i august 2018...

Nei, samtidig var ikke Stenevik konsekvent imot å spille i 1. div. i 2019 (fortsette på utlån til Nest). Men for å fortsette på Nest måtte han forlenge med Brann, og det var han skeptisk til. Det er ikke vanskelig å forstå.


Lasaron

Ferske uttak til landslagstropper.

G16 Henrik Steinseide. I det kullet har Mikal Berg Kvinge pleid å vært med før, nå er det en god stund siden.

G17 David Wolfe. Her har Baisotti og Maden pleid å være med. Lenge siden nå.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Lasaron

G16 NM. Brann vant åttendelsfinalen mot Førde, 3-1.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Nixon

https://www.bt.no/sport/i/Adqg95/Nye-takter-fra-Brann-Na-skal-de-rydde-plass-til-unge-spillere--Vi-har-ikke-lykkes-godt-nok

Nye takter fra Brann: Nå skal de rydde plass til unge spillere. - Vi har ikke lykkes godt nok.
Fra neste år skal rundt fire plasser i Branns A-lagstropp øremerkes unge spillere.


Men kommer de til å få spille?
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Nok et steg i riktig retning. Så får vi se. 18 såkalte etablerte spillere er mer enn nok til at LAN kan gi blaffen i de unge, men det er da et steg.

Forøvrig: At de ikke har lykkes i å få frem talenter er vel kanskje en språklig skjønnmaling. Mulig jeg vrangtolker nå, men mitt inntrykk er at de ikke en gang har prøvd. Med "de" så mener jeg LAN, så har resten av Brann godtatt det.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

krakra

Betyr dette at de skal gå bort ifra den bejublede strategien med å leie ut alle talenten?

Dette er absolutt en gladnyhet, men det er viktig at man ikke bare fatter et vedtak, og tar den enkle løsningen med å løfte opp de til enhver tid største talentene i klubben enten de er gode nok eller ikke for å vise til at man har talenter i stallen. Etter min mening må Branns talentambisjon være at man til enhver tid har 3-4 av Norges største talenter i stallen. Bestillingen til akademiet må da være å levere disse. Men klarer de ikke det, så kan ikke sportssjefen slå seg til ro med det. Da må Brann ut på markedet og finne disse talentene andre steder. Det er ikke realistisk at Brann skal ha 3-4 egenproduserte talenter på høyt nok nivå hvert år. Man må derfor kombinere en satsing på akademiet med en spillerlogistikk som også innebærer en kartlegging av de største talentene i og rundt Norge. Har vi hentet en eneste spiller under 20 år til a-stallen siden Soltvedt tok over?

I tillegg er det jo viktig med en viss holdningsendring. Vekk med denne troen på at unge spillere er så farlig å bruke. Som Glimt viser trenger det overhodet ikke være noen motsetning med unge spillere og suksess på banen. Brann må lære seg å se verdien av unge spillere, også på kort sikt. Selv i denne saken så uttaler Soltvedt seg som om at talenter og suksess er noe man må balansere mellom. Det trenger det ikke være.

Giles

Enig med Krakra i siste innlegg. Burde være innlysende også for Brann.

Lasaron

Man bør ha som praksis å ha et talent på benken i omtrent hver kamp, og bytte vedkommende inn når kampen synes avgjort. Det kan være neste steg.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Superjack

Enig med Krakra. Talentene skal være på øverste hylle. Det betyr også at det må benyttes penger om nldvendig på disse på landsbasis, i alderen 17-20 år.

Jeg frykter det er for lite med 4 plasser, kunne tenke meg 6 stk. For om LAN går tilbake til 2015-2018 taktikken så blir det 11-13 spillere som har mer eller mindre klippekort. Da er det fort 5-7 spillere før i køen enn disse talentene. Dvs null spill på dem, realistisk sett.
Brannsupporter.

Lasaron

Uttak til G18-landslag. Ingen brannspillere med. Tidligere har David Tufta, Håvar Kleppe og Aune Heggebø vært med fra det kullet. Verdt å merke seg at Sander Christiansen heller ikke er med. Har overgangen til Tyskland vært feilslått?
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Giles

Jeg tror egentlig ikke at vedtak som dette har noen effekt. LAN er og blir LAN. Han har ingen sans for eller tillit til yngre spillere.
I grunnen sprer han jevnt over negativitet rundt seg og står for en spillestil bare en mor kan elske.

Yngve

Veldig bra tanke av Brann og strengt tatt heilt naudsynt.

Dette er eit steg i rett retning, men dei må og visa ungdommen at dette er reelt og at dei får spela. Får dei det kan det sjå bra ut for Branns del.

Billy Elliott

Spørsmålet er jo da, hvem blir disse 4 spillerne under 21 år i Branns A-lagstropp neste år?

Heggebø og Kalsaas er vel de mest opplagte kandidatene pdd, men hvem andre? Tufta, Mjøs, Maden, Bildøy? Eller skal man rett og slett bare selge Holmen Johansen, og regne Harloff og Pettersen som de to siste.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Det skal bli interessant å se hvor godt dette er forankret hos Nilsen. Målsettingen er initiert av Soltvedt og banket gjennom av styret, og da gjenstår mannen som til syvende og sist bestemmer om hvem som faktisk skal ut på banen.
Rød makt på Hansa!

SK

Alt dette er ingen vidundermedisin i seg selv, det krever at ungguttene er gode nok. Er de det?
Heggebø f.eks. har allerede blitt forumhelt nærmest utelukkende på grunn av alder.


Steinar Nilsen var vel ikke så verst på å la unggutter få prøve seg. Men det man fort fant ut den gangen, var at ingen av disse var spesielt gode og vi fikk ingenting ut av det. Det vil skje igjen hvis det ikke er tilstrekkelig kvalitet hos den yngre garde.

Gulløl

Ung kvalitet til A-lagstallen kan også hentes inn utenom sitt eget fylke i noen tilfeller slik Molde har gjort en del og lykkes ganske godt med. Det tror jeg Brann vil forsøke på også i tillegg til å rekruttere blant sine egne beste rekrutter. Viktig at talentet er så bra at det er realisme i at de tar nivået i eliteserien innen rimelig tid.
Nå kan Brann friste fire unge med A-lags kontrakt og gode muligheter å komme med i kamptropper. Med kun 18 etablerte spillere vil de fire unge med normal skadesituasjon og karantener ihvertfall få komme mye inn på benken. Så det blir ihvertfall en fremgang i forhold til i år der de unge knapt har vært med i kamptropper. Så vil tiden vise hvor mye spilletid LAN gir de unge.
Ryktet til Brann i forhold til å gi de unge tillit vil jobbe mot klubben minst tre år fremover så det blir absolutt ikke enkelt (eller nesten umulig vil noen si) å hente inn spillere blant de største talentene i Norge inntil ryktet forhåpentligvis har bedret seg.
Bruttæræn har landet

Henki

Quote from: Nixon on August 30, 2019, 08:19:10 AMDet skal bli interessant å se hvor godt dette er forankret hos Nilsen. Målsettingen er initiert av Soltvedt og banket gjennom av styret, og da gjenstår mannen som til syvende og sist bestemmer om hvem som faktisk skal ut på banen.

Det sier vel kanskje også noe om hvor i Brann problemet ligger. Slik jeg tolker dette, er det en innstramming fra styret og sportsdirektør sin side og en klar beskjed til treneren om hva man forventer i fremtiden.
Ballen skal fremover!

Yngve

Quote from: Nixon on August 30, 2019, 08:19:10 AMDet skal bli interessant å se hvor godt dette er forankret hos Nilsen. Målsettingen er initiert av Soltvedt og banket gjennom av styret, og da gjenstår mannen som til syvende og sist bestemmer om hvem som faktisk skal ut på banen.

Soltvedt og styret er sjefane til LAN. Så om dei har bestemt det kan han anten følga det eller han kan ta konsekvensane av å ignorera det.

Samstundes kan Soltvedt og visa kva dei faktisk meinar med dette ved å gjera ein enkelt ting, ikkje fornya kontrakten til Karadas...

Nixon

Quote from: Yngve on August 30, 2019, 10:01:41 AMSoltvedt og styret er sjefane til LAN. Så om dei har bestemt det kan han anten følga det eller han kan ta konsekvensane av å ignorera det.

Det er nok ikke tilfeldig at dette kommer nå. Skal man tro media er det ingen trenere i Brann som har hatt så mye makt og påvirkning innad i klubben som Nilsen, men årets sesong har vært en liten nedtur, og Soltvedt ser nok sitt snitt til å bruke sjefsmakten sin nå som Nilsen kanskje ikke er like uangripelig.
Rød makt på Hansa!

krakra

August 30, 2019, 10:32:14 AM #7180 Last Edit: August 30, 2019, 11:02:11 AM by krakra
Quote from: SK on August 30, 2019, 08:39:32 AMAlt dette er ingen vidundermedisin i seg selv, det krever at ungguttene er gode nok. Er de det?
Heggebø f.eks. har allerede blitt forumhelt nærmest utelukkende på grunn av alder.


Steinar Nilsen var vel ikke så verst på å la unggutter få prøve seg. Men det man fort fant ut den gangen, var at ingen av disse var spesielt gode og vi fikk ingenting ut av det. Det vil skje igjen hvis det ikke er tilstrekkelig kvalitet hos den yngre garde.
g talt. Hvis det ikke er gode nok unggutter i Branns rekker er det fult mulig å hente noen. Det er ikke verre enn det. Det står ingenting i saken om
at alle skal være egenproduserte.

Det er jo helt åpenbart at hvis Brann skal ha en bærekraftig satsing så må det være unge spillere med. Enten de er egenproduserte eller hentet andre steder. Fire er egentlig veldig konservativt. Brann har faktisk tre spillere i denne aldersgruppen i dag. Det interessante her er jo at de slanker den etablerte delen av stallen, som sannsynligvis er sunt av flere årsaker når Brann trolig ikke skal spille i Europa neste år. Det har jo vært endel murring fra spillere som ikke har vært fornøyd med spilletiden i år.

Billy Elliott

Akkurat nå teller jeg 21 spillere i A-lagstroppen som er over 21 år neste sesong. Både Hustad og Mehnert er da inkludert blant disse. Det er også Vito, selv om kontrakten hans er utgående.

Altså må minst 3 vekk før neste sesong, og ingen av dem kan erstattes, med mindre erstatteren er under 21 år. Skal spillere over 21 år hentes i enten dette eller neste vindu, må ytterligere spillere utover de 3 allerede nevnte selges.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Ny sak i BT der de har intervjuet faren til Fredriksen-brødrene, og moren til Maden. De er betinget positive.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

SK

Quote from: krakra on August 30, 2019, 10:32:14 AM
Quote from: SK on August 30, 2019, 08:39:32 AMAlt dette er ingen vidundermedisin i seg selv, det krever at ungguttene er gode nok. Er de det?
Heggebø f.eks. har allerede blitt forumhelt nærmest utelukkende på grunn av alder.


Steinar Nilsen var vel ikke så verst på å la unggutter få prøve seg. Men det man fort fant ut den gangen, var at ingen av disse var spesielt gode og vi fikk ingenting ut av det. Det vil skje igjen hvis det ikke er tilstrekkelig kvalitet hos den yngre garde.
g talt. Hvis det ikke er gode nok unggutter i Branns rekker er det fult mulig å hente noen. Det er ikke verre enn det. Det står ingenting i saken om
at alle skal være egenproduserte.

Det er jo helt åpenbart at hvis Brann skal ha en bærekraftig satsing så må det være unge spillere med. Enten de er egenproduserte eller hentet andre steder. Fire er egentlig veldig konservativt. Brann har faktisk tre spillere i denne aldersgruppen i dag. Det interessante her er jo at de slanker den etablerte delen av stallen, som sannsynligvis er sunt av flere årsaker når Brann trolig ikke skal spille i Europa neste år. Det har jo vært endel murring fra spillere som ikke har vært fornøyd med spilletiden i år.

Selvsagt går det an å hente unge spillere utenfra. Jeg har aldri hevdet noe annet heller. Det krever på sin side både kompetanse på denne delen av overgangsmarkedet, og en viss grad av penger. Hvis arbeidet som leveres på dette området ikke er av tilstrekkelig kvalitet, er hele dette opplegget dødfødt. For jeg tror vi må MYE ut blant annet klubber å finne gode nok talenter hvis dette skal gi noe, siden det som har kommet fra akademiet de siste x antall årene har vært tynne greier. Og det kommer ikke av at LAN ikke har latt dem få spille.
 

Lasaron

Tynne greier er en påstand. Jeg argumenterer mot med å henvise til hvor mange som blir tatt ut på diverse landslag før de later til å stagnere rundt alderen 18.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

SK

Og jeg baserer det på hva de presterer andre steder, på seniornivå. Det har ikke bare vært middelmådig, men stort sett direkte dårlig.

Lasaron

Ja. Jeg tror det i mange tilfeller, selvsagt ikke i alle, skyldes at de ble i Brann for lenge.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Kagain

Jeg har tenkt litt på at Soltvedt og de nå lover at de igjen skal satse på talentarbeid. Det slo meg, er det ikke en melodi vi har hørt før? Så jeg søkte på satsing talent Brann på han Google.

RBH lovte jo dette i 2007
https://www.ba.no/brann/lover-satsing-pa-unge-talenter/s/1-41-2935426

Etter det ble Helge Nilsen ansatt.
https://www.dagen.no/Nyheter/I_Brann_for_talenter-24815

Men allerede i 2010 kom det frem at Brann var talent-versting i de to øverste divisjonene
https://www.vg.no/sport/fotball/i/dykkA/brann-er-talent-versting

i 2013 sa daværende leder utviklingsavdelingen i Brann (og som kom til klubben i 2005) følgende "Vi har hatt en rivende utvikling [...] - Jeg ser at ferdighetsnivået på spillerne bare blir bedre. Vi har flere spennende kull, så jeg er ekstremt optimistisk med tanke på framtiden". Artikkelen fortalte videre "I fjor fikk klubben betalt for talentsatsingen da hele fem egenutviklede spillere under 21 år fikk debuten sin". Hvem var lederen? Jo det var en viss Rune Soltvedt.
https://www.h-avis.no/sport/darligere-enn-brann-og-viking/s/2-2.921-1.7840569

Den samme Soltvedt sa dette i februar i år da han fikk spørsmål om han var fornøyd med jobben som ble gjort i Brann sin ungdomsavdeling:

"Man blir aldri helt fornøyd, men vi har gjort mye rett de siste årene. Vi hadde 14 spillere på aldersbestemte landslag i forrige uttak, og det er lenge siden vi har hatt så mange fra akademiet som hospiterer med A-laget som nå, forklarer Fannberg"

http://bymag.no/2019/02/det-viktigste-er-vi-utvikler-profesjonelle-fotballspillere

i 2016 skrev Doddoen en sak om Brann og talenter

"Det er imidlertid høyst utilfredsstillende er at mange av Brann-talentene aldri lykkes på A-laget, og blir solgt uten at Brann sitter igjen med annet enn diplom for godt utført arbeid. Brann driver dårlig butikk, avkastingen er minimal.

Bård Finne, Andreas Vindheim, Eirik Birkelund, og Kristoffer Larsen - dyktige fotballspillere og bergensere, men ikke Branns-spillere."

https://www.vol.no/100Sport/fotball/Brann-driver-darlig-talent-butikk-210075b.html

Så i sum hadde jeg rett. Dette er langt fra nye toner fra Brann og omgivelsene rundt. Jeg er derfor fremdeles skeptisk til at de siste dagers åpenbaring og visjoner som kommer fra Soltvedt. Jeg håper jeg tar feil, og at Brann ikke får en artikkel om et år eller to hvor de brisker seg med alle talentene for så å pusle videre på samme måte.


Lasaron

Løsningen er ganske enkel i mine øyne.

1. Fortsette å holde trykket oppe i Akademiet, ting tyder på at der drives godt.
2. Så lenge LAN er trener må A-stallen settes sammen slik at han blir tvunget til å bruke unge.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Alonso Solis

Kan noen fortelle meg hvorfor Pettersen er hentet tilbake til Brann? Jeg har ikke sett at det har stått noe om dette i BT osv.

krakra

Sannsynligvis fordi han ikke fikk spille i Nest uansett.

Alonso Solis

Vet du når det ble avgjort å hente han tilbake?

Grunnen til at jeg er interessert er fordi jeg spekulerer litt i om dette kan ha sammenheng med at Nest nektet å sende Hustad tilbake. Ordningen vi har fått i stand med Nest anser jeg for å være veldig bra først og fremst for Brann, men åpenbart også for Nest. Men når Nest nekter å sende en spiller tilbake slik de gjorde med Hustad skaper det nok fort murring. Kan tilbakekallelsen av Pettersen være en form for "straff" for dette (selv om det på ingen måte er en straff ettersom Nest ikke benyttet seg av han)? Kan Hustad-saken ha ødelagt noe av det gode samarbeidsforholdet?

gladiporno

Vet ikke, men Pettersen mistet plassen på laget da han ble skadet i vår, og er nå et klart andrevalg på Nest. Han får spille og trene på et høyere nivå i Brann enn på Nest.

Alonso Solis

Jada, jeg har forsåvidt forståelse for avgjørelsen.

Litt enklere formulert, så lurer jeg på hvordan forholdet mellom Brann og nest blir påvirket av at Nest nektet å slippe Hustad.

SK

Det er et godt spørsmål. Men Nest ryddet jo unna bl.a. for å legge til rette for Hustad (f.eks. ble Dang solgt), og med Mehnert skadet og Heggebø tilbake i Brann har de smått med alternativer. Så Brann har ikke all verdens grunn til å være sure på Nest, og uten at jeg aner noe om det tviler jeg på at de er det heller.

Lasaron

Enig der. Helt innenfor at de beholder Hustad.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Corran

Quote from: Alonso Solis on September 01, 2019, 19:03:36 PMVet du når det ble avgjort å hente han tilbake?

Grunnen til at jeg er interessert er fordi jeg spekulerer litt i om dette kan ha sammenheng med at Nest nektet å sende Hustad tilbake. Ordningen vi har fått i stand med Nest anser jeg for å være veldig bra først og fremst for Brann, men åpenbart også for Nest. Men når Nest nekter å sende en spiller tilbake slik de gjorde med Hustad skaper det nok fort murring. Kan tilbakekallelsen av Pettersen være en form for "straff" for dette (selv om det på ingen måte er en straff ettersom Nest ikke benyttet seg av han)? Kan Hustad-saken ha ødelagt noe av det gode samarbeidsforholdet?
Ble bestemt at Pettersen skulle tilbake til Brann før de nektet Hustad så der er det ingen kobling.
Når det gjelder forholdet så er den eneste som var sur Hustad som gikk glipp av det han trodde var en mulighet for spill i ES
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Jeg merker også i dag hvor mye kjekkere denne seieren var fordi vi slapp til et talent, og jeg har håp om at det vil skje flere ganger i høst. Nå gikk tre spillere ut med skade i kampen, men alle er vel tilbake til neste kamp om to uker. Da er Berisha tilbake også. Haugen neppe, og Bamba ikke. Det ligger altså an til to talenter på benken.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Finfin respons

Aune Heggebø gjorde en finfin figur, det må jeg si. Artig løpestil, akurat sånn som store forvokste spillere løper.

Og vi gleder oss nå i lag, alle sammen i talenttråden, i stor gledelig glede sammen med kraklasaroporno. Endelig. Endelig. Endelig.
Kanskje.

Kagain

The hypebeast has awoken!

Go Up