• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

100 år med gleder og sorger

Started by steinbygger, October 12, 2008, 21:09:28 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

steinbygger

Etter det "store" jubileumet, hvor Brann brukte kr 0 for å feire seg selv og supporterene kan det være greit at vi her inne kan oppsumere hva som har vært våre største opp og nedturer så lenge vi har fulgt laget.

For meg er faktisk den største oppturen cupfinalen i 2004, mange vil nok si seriegullet, men siden det hadde vært "klart" noen uker var det ikke den store utløsningen når gullet kom på lån som om vi hadde avgjort alt på en kamp. I tillegg var cup gullet også det første jeg var med på å vinne (cupfinalen i 82 var min første kamp, men husker ikke så mye av den)

Når det gjelder største nedturen er det uten tvil når Hore Andre Flo gikk som Bosman spiller. Hadde Brann fått markedsverdi for han på dette tidspunktet hadde Brann hatt andre økonomiske muskler på slutten av 90-tallet/begynnelsen av 2000 og vi kunne sluppet unna med mange av de mørkeste årene i Brann sin historie.

krøvel vellevold

Største opplevelser er PSV 96 og LSK-semien 95.
Legg ned hele klubben!

Klaus_Brann

Semien og finalen i 04, og gullet i fjor selvfølgelig. Alle gullfeiringene i fjor.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

gitarbroiler

Beste brannminne i en isolert kamp er for meg uten tvil Brann - Lyn 3-2  i x.runde i cupen 1990. Brann snur kampen fra 2-0 de siste 7 minuttene av kampen etter å ha lagt under siden det 7'nde minutt av kampen. En enorm opplevelse, og ekstase til det ytterste.

Cupgull 2004 er selvsagt høyt oppe, og 3xgullfeiring i 2007.

Største nedtur er cupfinale nr 1 i 1988, hvor jeg hadde store forhåpninger til cupseier. Nedrykk i 1985 med 3 måls dårligere målforskjell er også et kjipt minne.

Henrik8

October 12, 2008, 23:21:59 PM #4 Last Edit: October 12, 2008, 23:24:50 PM by Henrik8
Beste, i vilkårlig rekkefølge:

Semifinalen mot Lsk i 95. Snuoperasjonen, under 10 000 på Stadion men en stemning det sjelden har vært siden. Virkelig tiltro til klubben igjen etter Flambert Wulf et al.
Hjemme mot Lyn ifjor. Det var den kampen som var nærmest å sikre gullet "på egen hånd".
Cupfinalen 2004.
Feiringen da gullet var klart 2007.
Nadderud borte 97, sølvkampen.
Rosenborg - Brann 2-3, Brann - Rosenborg 2-1, 1999.
PSV 96.
Stabæk - Brann 1-2, 2006. Trodde det skulle føre til gull. Vilt da Charlie Miller scorte 2-1 på slutten.

Nedturer, i vilkårlig rekkefølge:

RBK - Brann 10-0, 1996.
Molde - Brann 8-0, 2008.
Brann - Molde 0-6, 1995. Den mest famøse sesongstarten. Sjelden har Brann fremstått så hjelpesløst.
Brann - Viking 2-3, etter å ha ledet 2-0. Trodde det var et sikkert steg mot nedrykk i 2002.
Kjør over pakket 09`

Falkman

Quote from: Henrik8 on October 12, 2008, 23:21:59 PM
Beste, i vilkårlig rekkefølge:

Semifinalen mot Lsk i 95. Snuoperasjonen, under 10 000 på Stadion men en stemning det sjelden har vært siden. Virkelig tiltro til klubben igjen etter Flambert Wulf et al.
Hjemme mot Lyn ifjor. Det var den kampen som var nærmest å sikre gullet "på egen hånd".
Cupfinalen 2004.
Feiringen da gullet var klart 2007.
Nadderud borte 97, sølvkampen.
Rosenborg - Brann 2-3, Brann - Rosenborg 2-1, 1999.
PSV 96.
Stabæk - Brann 1-2, 2006. Trodde det skulle føre til gull. Vilt da Charlie Miller scorte 2-1 på slutten.

Nedturer, i vilkårlig rekkefølge:

RBK - Brann 10-0, 1996.
Molde - Brann 8-0, 2008.
Brann - Molde 0-6, 1995. Den mest famøse sesongstarten. Sjelden har Brann fremstått så hjelpesløst.
Brann - Viking 2-3, etter å ha ledet 2-0. Trodde det var et sikkert steg mot nedrykk i 2002.


gøy å se at du trekker frem stabæk 06. den ekstatiske gleden som rådet i tussmørket i kikkert-svingen den kvelden, kommer jeg aldri til å glemme. ei heller den vidunderlige gull-følelsen jeg dro fra Nadderud med..selv om det endte trist til slutt. ellers en liste jeg gir min fulle tilslutning til.

for min egen del  vil jeg trekke frem  sølv-kampen mot Molde i 2000 som et definitivt høydepunkt.kvalikk-seieren mot bryne i 91 var knapt noen høydare, men gleden etterpå var likefullt ubeskrivelig..akkurat som den var det mot Sandefjord i 2002.

de tre tapte cupfinalene mot rosenborg var store nedturer, likefullt den ene mot bryne.i tillegg må selvsagt den intense skuffelsen etter tapet i seriefinalen mot rosenborg 06 nevnes.

TCAC

For meg har det vært noe spesielt med Nadderud av en eller annen grunn. 2-1-kampen flere har nevnt kommer nok bare på en andreplass over beste Brannminne, semifinalen i cupen 2004 var det sykeste jeg noen gang har opplevd på en fotballtribune. Aldri vært så mye nerver og følelser i sving i løpet av en fotballkamp for meg.

Litt rart hvordan det å stå på bortetribunen til Stabæk kan trigge så mange følelser. Kanskje alle klubber burde bygge ståtribuner som står 150 meter bak det ene målet og omtrent under bakkenivå?

Spelaren

Eg får ta kamper eg har vore på, noko som utelukker semien mot LSK (sykdom er vel gyldig grunn?).

Største nedturer:

0-6 heime mot Molde i 1995. Eg hadde betalt for gode sitteplasser på gamle sitte, og denne kampen blei ekstremtortur av dimensjoner. Hadde også problemer med å få pissa i pausen når x antall gamlinger står og venter på tur. Slikt får ein prestasjonsangst av...

2-6 heime mot rbk i 2001. Eg stod i Klokkesvingen, full av forventinger om at rbks gullrekke skulle ende, men når me ser tilbake til den tida var vel det utopisk. 2-6 i fleisen, og min daværende kjærestes søster var rbk-supporter og ekkel resten av helga...

Største oppturer:

3-1 heime mot Lyn i 2007. Eg skreik så masse mot slutten at magekrampene slo inn. Det var kampen som så godt som sikra oss gullet hem.

3-2 borte mot Sogndal i eitt eller anna år. Min første bortekamp, og Brann snudde til seier heilt mot slutten. Deilig!
Gå av.

Nixon

Det har vært mange oppturer og nedturer. Cup- og ikke minst seriegull troner selvsagt høyt. Men den på mange måter viktigste og mest sjelsettende kampen jeg har vært på var cupkampen mellom Brann og Råde i 1988.
Rød makt på Hansa

Kai-Olai

October 13, 2008, 11:15:20 AM #9 Last Edit: October 13, 2008, 11:18:34 AM by Kai-Olai
Det meste av positivitet er nevnt her allerede.. Samme gjelder vel egentlig for sorger..
Men det er en episode jeg aldri kommer til å glemme..

24 mai 2001..

Det var siste(?) dag med tivoli i Knarvik, og jeg hadde ikke vært på det.. Det var også Brann - Stabæk.. Alle venner og kjente skulle på tivoli.. Endte til slutt opp med at jeg dro dit også, for jeg fikk ikke noen med meg på kamp.. Og på grunn av at jeg bare hadde penger til en av tingene..
Da jeg kom hjem fra tivoli hadde Brann knust Stabæk 8-1.. Og det ble siste gang noe som helst ble prioritert forran kamp..

Ellers er cupfinalen i 2004 en kamp som var fantastisk.. Eller, hele helgen var fantastisk! Dro til Oslo uten noe sted å bo, uten penger, men med en billett i bagasjen..  For en helg! Og for en kamp!

Belfort

Mange oppturer men flest nedturer. En av de morsomme var Lyn-Brann i 97. Jeg studerte det året på Lillehammer og tok turen inn til Oslo. Brann kjempet om medalje og vant 5-1(en kamp Hassan spilte ball i hatt med Jan ove Pedersen på midten)

Keeper til Lyn, Tore Stenshagen hadde mildt sagt en grusom dag på jobb. Kan ikke huske at jeg har opplevd en keeper som har vært delaktig i så mange baklengsmål. Vi sto og sang"Stenshagen for Norge". Dagen etter kunne jeg lese i Bt at Stenshagen hadde satt pris på støtten fra Brann supporterene! Som Vegard Jansen Hagen skrev: ironien kan ikke ha nådd Oslo vest ennå

TCAC

Haha! Kanskje Stenshagen bare var dobbelt ironisk?

gtuborg

Må for min del ta med snuopprasjonen mot Sandefjord i gullsesongen, Var på jobb på en båt som tillfeldighetene ville ha det til låg og lastet på oljeterminalen Slagen ved Tønsberg. Skulket halve arbeidsdagen og tok med to pils på toget ned til hvalfanger byen, møtte på puben der en en gammal kjenning frå militæret fra Sandefjord. Når kampen kom i gang og det raskt ble 2-0 til hjemmelaget fikk jeg seffølgelig sms fra min kompiss: Koser dere borte i svingen? ? ? ?

Gadd ikkje svare, ikke før kampen var slutt då sendte eg svar: joda, helt topp her borte :D

Ellers så kjem semien i cupen på nadderud 2004 opp som et bra minne.

8-1 hjemme mot stabæk.

Og foreferdelig start på min stadion karriere når eg såg første hjemmekamp mot molde i 95... var det ikkje ganske så mye folk på den kampen og??


Henrik8

Kom på en ting til som føltes som en ganske jævlig nedtur da det skjedde. Brann - Tromsø siste kamp i 1996, med seier ville Brann ta de første medaljene i serien siden 1976. Brann ledet 3-2, etter at TILs to første mål allerede hadde kommet på langskudd. På overtid fikk TIL et nytt frispark, som gikk i mål fra langt hold, under Birkir Kristinsson. Dermed 3-3 og Viking tok bronsen istedet. Tennfjord sa lakonisk at Brann hadde sluppet inn tre mål fra tilsammen 300 meter.

Ellers interessant å høre fra de gamle guttene som faktisk har opplevd nedrykk og årene i heisen. Jeg hadde min debutsesong i 95, så jeg har heldigvis blitt spart for følelsen av å rykke ned, selv om det har vært nære på et par ganger.

Kjør over pakket 09`

Henki

Ballen skal fremover!

Markmus

Beste opplevelse: 3-1 hjemme mot Lyn i fjor. Denne kampen lå godt an til å bli en av de verste kampopplevelsene når Lyn utlignet (og det ble HELT stille på Stadion), men desto bedre ble opplevelsen når Azar "sikret" gullet helt på tampen :D

Var helt i ekstase når 2-1-scoringen kom og DA skjønte jeg at gullet var så godt som heme. Hadde så utrolig vondt i halsen/stemmen og hendene (mye klapping den kampen!) etter kampen og det sier sitt. Som jeg sa til brodern etter Deportivo på Stadion: "Så vondt i hendene og stemmen har jeg ikke hatt siden Lyn-kampen i fjor" :p
Ka du ve?

olebrann3

De eg kommer på i farten

8-1 hjemme mot stabæk, 4-1 mot rosenborg for noen år siden, 3-2 mot sandefjord ifjor(2 mål helt på slutten), 3-1 mot lyn ifjor og 5-1 mot lillestrøm.. Samt semien og finalen i cupen 2004

Innlandsmax

Quote from: gitarbroiler on October 12, 2008, 22:50:58 PM
Beste brannminne i en isolert kamp er for meg uten tvil Brann - Lyn 3-2  i x.runde i cupen 1990. Brann snur kampen fra 2-0 de siste 7 minuttene av kampen etter å ha lagt under siden det 7'nde minutt av kampen. En enorm opplevelse, og ekstase til det ytterste.


Skriver under på denne. Var det ikke selveste MonsaMjelden som scora i alle fall ett (hvis ikke to) av de tre måla som kom i løpet av kampens siste fantastiske minutter?

Ellers er 4-1 over LSK i hin berømmelige semi en højdare. Det var vel første og siste gang Kjetil Osvold leda en kamp (for LSK). Han sank mer og mer inn i boblejakka si i takt med at scoringene kom i andre omgang. Fornøyelig!!

Peddiens avgjørende gampespark mot Molde i en cupkamp (semi?) er også uforglemmelig.

4-0 mot RBK på Lerkendal (99?) i en kamp hvor Brann hadde tre sjanser - helt kanon!

Nedturer: Maksimalen: Trippel Molde i 2008.......... (og da har jeg regna med 0-10 på Lerkendal, som tross alt var en enkelthendelse)

Nixon

Quote from: Innlandsmax on October 14, 2008, 20:56:23 PMSkriver under på denne. Var det ikke selveste MonsaMjelden som scora i alle fall ett (hvis ikke to) av de tre måla som kom i løpet av kampens siste fantastiske minutter?


Joda, han skårte utligningsmålet i det 88. minutt. Ellers skårte Olafur Thordarson etter 84 minutter og Per Hilmar Nybø minuttet før slutt. En minneverdig kamp!
Rød makt på Hansa

gitarbroiler

Hvem glemmer vel Ahlsens 70 meters pasning til Nybø på det siste målet?? Legendarisk!!

Super Hasund

Så mange gleder og ditto nedturer. Men det eg aldri vil glemme e kvartfinalen mot bryne i 2004.
Helge Haugen snudde 0-2 til 3-2 med sitt match-vinner mål isje så lenge før slutt. Dempet ballen på brystet og fyrte av et volly skudd som gikk stang inn , nesten opp i krysset. Det var helt rått.

La Folket Synge

*Feltz*

Henrik8

Til Innlandsmaxen sitt innlegg:


Cupkampen du snakker om er semifinalen fra 99. Røkke sparket i brusautomaten på Molde Stadion så tærne knakk, og skjelte ut spillerne i garderoben etterpå. Fantastisk!

4-0 borte mot Rosenborg var vel i 1993-sesongen.

Skulle forøvrig ønske jeg var gammel nok til å ha fått med meg den cupkampen dere nevner mot Lyn i 1990. Har sett høydepunktene på video, og det en en cupkamp av de sjeldne.
Kjør over pakket 09`

gladiporno

QuoteSkulle forøvrig ønske jeg var gammel nok til å ha fått med meg den cupkampen dere nevner mot Lyn i 1990. Har sett høydepunktene på video, og det en en cupkamp av de sjeldne.


Haha, husker cupkveldsendingen paa Nrk. Produsentene var ikke ferdig med aa vise reprise av Thordarsons maal foer Monsen allerede hadde lagt ballen i nettet. Scoringen til Nyboe, og ikke minst feiringen, var helt uforglemmelig, selv for oss som dessverre bare saa det paa tv.

kabelmann

Mange gode øyeblikk er nevnt her allerede. Må i tillegg nevne en play off-kamp borte mot Bryne på tidlig nittitall. Denne hørte jeg kun på radio, men det var ille nok. Mener å huske Brann vant 1-0 og reddet Tippeligaplassen etter scoring av Sten Glenn Håberg.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krøvel vellevold

Quote from: kabelmann on October 15, 2008, 08:21:33 AM
Mange gode øyeblikk er nevnt her allerede. Må i tillegg nevne en play off-kamp borte mot Bryne på tidlig nittitall. Denne hørte jeg kun på radio, men det var ille nok. Mener å huske Brann vant 1-0 og reddet Tippeligaplassen etter scoring av Sten Glenn Håberg.


Det er det mest spennende jeg har vært med på noen gang. Jeg hørte kampen på radio, og det var Dag Lindebjerg og Endre Blindheim som kommenterte kampen for NRK Hordaland. Vi var én Bryne-scoring fra å rykke ned, og de holdt visst på å score også. Det er jo nesten mer spennende å høre sånt på radio enn å se kampen. Og på overtid hører jeg dette: "Nei, Morten Christiansen, no må du ikkje rote vekk den ballen", så er det stille et sekund før jeg hører kommentatorene skrike "ææææææææææææææ". Jeg var sikker på at Morten Christiansen hadde rotet vekk ballen og at Bryne hadde scoret på overtid og sendt Brann ned en divisjon. Jeg så for meg kamper mot Fana på Fana Stadion. Men så hører jeg Dag Lindebjerg: "Vi klarte det! Dommeren har blåst av kampen" (eller noe sånt). Og så løp jeg rundt i huset og jublet.
Legg ned hele klubben!

Joggi Bogga

Hehe god lesning krøvelog det minner ikke rent lite om min egen opplevelse rundt den kampen. Usikkerheten når kommentatoren tar sine pauser etter å ha fortalt om farligheter (holdt sikkert pusten han også) føles som en evighet.

Jeg kommer nok aldri til å glemme hvor jeg befant meg iløpet av den radiosendingen. På samme måte som jeg alltid vil huske hvor jeg var da jeg hørte om 9/11 flyene og da Michael Thomas avgjorde ligamesterskapet i England.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Herr Smed

Sjekk ut denne:Kjekt at produktet finner det for godt å ta uttrykk som "value for the money" i sin munn... Har ikke hørt noe særlig snakk om det før i sesongen.

"Brann Messe" ::)
Alle må gå.

Markmus

Noen som vet hva denne "overraskelsen" var? Tipper det var gratis ståplasser på felt T.
Ka du ve?

TheRock

Mulighet for å få en lignende beklagelse for selve sesongen?

vebo

Tiocfaidh ár lá

Bassew

Klaget på pizza opplegget, men jeg har ikke fått noe oppreisning enda. Noen andre som har klaget og fått svar?
Fra Nordnes til Loddefjord Torg

28966mustang

Quote from: Bassew on October 21, 2008, 22:12:16 PM
Klaget på pizza opplegget, men jeg har ikke fått noe oppreisning enda. Noen andre som har klaget og fått svar?

Ja, klaget på vegne av min datter+venninner. Fått svar om at det skal komme et brev m. kompensasjon.
Hvil i fred- 1963!

Yngve

Quote from: 28966mustang on October 21, 2008, 22:19:01 PM
Quote from: Bassew on October 21, 2008, 22:12:16 PM
Klaget på pizza opplegget, men jeg har ikke fått noe oppreisning enda. Noen andre som har klaget og fått svar?

Ja, klaget på vegne av min datter+venninner. Fått svar om at det skal komme et brev m. kompensasjon.


Gavekort i Brannbutikken..

BBB-Tony

Quote from: Yngve on October 22, 2008, 09:38:08 AM
Quote from: 28966mustang on October 21, 2008, 22:19:01 PM
Quote from: Bassew on October 21, 2008, 22:12:16 PM
Klaget på pizza opplegget, men jeg har ikke fått noe oppreisning enda. Noen andre som har klaget og fått svar?

Ja, klaget på vegne av min datter+venninner. Fått svar om at det skal komme et brev m. kompensasjon.


Gavekort i Brannbutikken..
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Chrisstah

Den følelsen jeg fikk da Charlie Miller scorte på Nadderud helt på tampen rett etter han hadde kommet inn den står høyt hos meg.

vil og trekke frem åråsen i fjor. da visste alle at gullet var på god vei. og alle gikk bananas.

gullet i fjor og cupen 04 står nok høyest.

verste må være karadas når han scorte mot oss på stadion.
og noen enkelkamper mot Vålerenga og Rosenborg på stadion.
var heller ikke høy i hatten den gangen TFL og Trond Olsen kjørte ræven av oss på stadion.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

krøvel vellevold

Quote from: Chrisstah on November 01, 2008, 15:24:06 PMverste må være karadas når han scorte mot oss på stadion.


Har han virkelig scoret mot oss på Stadion?
Legg ned hele klubben!

Belfort

Quote from: krøvel vellevold on November 01, 2008, 16:51:12 PM
Quote from: Chrisstah on November 01, 2008, 15:24:06 PMverste må være karadas når han scorte mot oss på stadion.


Har han virkelig scoret mot oss på Stadion?


To mål mot oss i 6-1 tapet i 2003

Ingo

største nedturen for meg var mot Mjøndalen i 1985 da  vi rykket direkte ned etter tap og en sein bryne scoring, samt scoringen til TIL da de snøt oss fra en medalje 1996.
Beste øyeblikket er seriegullet og cupgullet, samt to semifinaler og kampen mot Sandefjord 2002

tsf

100 år med glede og sorg kommer på DVD til jul
Hater NøFF -Bergen ut av Norge -Bergen = Egen stat og Republikk vært godt

Klaus_Brann

Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

thesevs

Quote from: Klaus_Brann on November 10, 2008, 23:49:00 PM


Tittelsporet er denne sangen her. Den tar fokus vekk fra selve filmen. RBH skulle egentlig hyre inn et kjent band til å gjøre temamusikken, men han fikk en "følelse" slik at det ble lett på en litt lavere hylle enn planlagt....

http://www.youtube.com/watch?v=Z0NIWMFE0EQ
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

thesevs

Quote from: tsf on November 10, 2008, 15:39:18 PM
100 år med glede og sorg kommer på DVD til jul


http://brann.no/tv/

http://brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7015

I anledning Branns 100-årsjubileum gir klubben ut en dobbel-DVD med høydepunkter både fra 2008-sesongen og klubbens 100-årige historie.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

olebrann3

nok en dvd som iallefall skal i min hylle

olebrann3

Var innom Brann-butikken på bystasjonen, og skulle kjøpe meg en ekstra drakt,  først når eg prøvde den så eg at det var 100 års logoen på (noe eg ikke støtter). Sa da til hun som jobbet der at det ble ikke den for støttet ikke logoen. Da sier hun at hun heller ikke gjorde det og at det var rart de hadde brukt en halv million for å designe den logoen. En halv milion på den logoen??? Noen som vet noe mer eksakt om det? Skjønner da at penger forsvinner i klubben når man kaster vekk penger på sånt piss

Spelaren

Quote from: olebrann3 on September 17, 2009, 08:20:26 AM
Var innom Brann-butikken på bystasjonen, og skulle kjøpe meg en ekstra drakt,  først når eg prøvde den så eg at det var 100 års logoen på (noe eg ikke støtter). Sa da til hun som jobbet der at det ble ikke den for støttet ikke logoen. Da sier hun at hun heller ikke gjorde det og at det var rart de hadde brukt en halv million for å designe den logoen. En halv milion på den logoen??? Noen som vet noe mer eksakt om det? Skjønner da at penger forsvinner i klubben når man kaster vekk penger på sånt piss


Såsåså, StatoilHydro brukte vel 260 millioner på omprofilering, ny logo frå Statoil til StatoilHydro tilbake til Statoil igjen. Ein halv million er berre småpenger... ca det Alanzinho hadde i årslønn i 2007...
Gå av.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krøvel vellevold

I dag er det to år siden vi vant serien. Ingenting å gratulere for egentlig...
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on October 22, 2009, 09:08:23 AM
I dag er det to år siden vi vant serien. Ingenting å gratulere for egentlig...


To år siden vi for første og forhåpentligvis siste gang håpet på Viking-seier...
Rød makt på Hansa

SKBrannfan

Quote from: Nixon on October 22, 2009, 09:38:19 AM
Quote from: krøvel vellevold on October 22, 2009, 09:08:23 AM
I dag er det to år siden vi vant serien. Ingenting å gratulere for egentlig...


To år siden vi for første og forhåpentligvis siste gang håpet på Viking-seier...


Hadde det ikke også vært nok med uavgjort den gangen?  :P

krøvel vellevold

Quote from: SKBrannfan on October 22, 2009, 10:03:56 AM
Quote from: Nixon on October 22, 2009, 09:38:19 AM
Quote from: krøvel vellevold on October 22, 2009, 09:08:23 AM
I dag er det to år siden vi vant serien. Ingenting å gratulere for egentlig...


To år siden vi for første og forhåpentligvis siste gang håpet på Viking-seier...


Hadde det ikke også vært nok med uavgjort den gangen?  :P


Jo
Legg ned hele klubben!

Go Up