• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Takketråd - Mons Ivar Mjelde

Started by aso008, October 07, 2008, 19:23:24 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

aso008

Jeg ønsker med denne tråden å takke Mons for innsatsen som trener i Brann. Tidenes lengstsittende og mest suksessrike Brann trener som har gitt oss gode minner for livet gjennom seriemedaljer i alle valører og cupgull. I tillegg til gode prestasjoner i Europa mot Brugge, Dinamo, Marseille, Rennes, etc. Jobben som Brann trener er en av de mest krevende lederjobbene i Norge, og Mons har nok ofret mye i denne jobben og bokstavelig talt blødd for drakten mer enn noen annen trener og spiller i historien. Mons står med dette for meg som den viktigste Brann personligheten i nyere tid i tillegg Bjørn Dahl (den eldre). Med forbehold mitt relativt kortvarige (15år +) forhold til rødtrøyene.

Mange nevner at Brann hadde tatt seriegull i fjor med bestemor som trener noe som er sprøyt fra ende til annen. Alle som har involvert i trener gjerningen vet at det å råde over en stor og mektig spillerstall er enormt krevende, noe som bare forsterkes av forventningene som stilles til Brann fra byens befolkning. Og jeg skulle inderlig ønsket at Mons fikk en mer verdig avslutning fra Brann enn han nå får - enn at de mange mange råtne eplene i dagens Brann stall skal få kunne diktere ledelsen på denne måten.

En del av den senere suksess i Brann skylder vi også Mons en takk for, noe som gjerne ikke kommer frem i media. Men igjennom sin person og ledelsesstil har Brann tiltrukket seg sponsorer, Hardball, spillere, m.m. Samtidig har dette løftet merkevaren Brann til nye høyder.

Tusen takk Mons Ivar for jobben, engasjementet og lojaliteten som du har vist Brann over de siste 6 årene. Og jeg sitter igjen med mange gode minner som jeg vil ha glede av livet ut fra denne perioden som du skal ha en veldig stor del av æren for.

steinbygger

Støttes. Du har tilført klubben mye. Håper din kompetanse fremdeles kan bli brukt i klubben. For meg er du den perfekte sportssjef. Du har tillitt blandt norske spillere og har smartnessen som trengs i forhandlinger. Dette har du vist både når du fikk tak i MA og andre toppspillere. Håper du får den respekten du fortjener i de to neste hjemmekampene.

abe78

44 år
18 trenere
1 mann ga oss gull
Takk Mons Ivar Mjelde
.og husk!

Spelaren

-Med på den!

Takk for tidenes øyeblikk!
Gå av.

Henrik8

Takk for det du har oppnådd med Brann. Lykke til videre!
Kjør over pakket 09`

BBB-Tony

Tusen takk for stundene du har gitt oss Mons Ivar Mjelde! Du har vist en glød og entusiasme som jeg er rimelig sikker på at vi ikke kommer til å se av en Brann-trener i nærmeste fremtid. Du hadde en 5-års plan plan, og du har stått opp som en mann å gjennomført den på punkt og prikke! Seriegullet kom endelig hjem igjen, og det skal du ha veldig mye av æren for. Lykke til videre Mons Ivar Mjelde! Du kommer helt sikkert til å lykkes på ditt neste stoppested! Forhåpentligvis kan du vende tilbake til Sportsklubben ved en senere anledning...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

StoreS gutt 16

Takk for alle de gode minnene med Brann du MIM har vært med og lage!! Både oppturer og nedturer har vært stort å være med på.

Selvfølgelig masse takk for innsats og engasjement utover det som kan forventes.

Spesielt takk for noen herlige uttalelser i media, som feks "her i brann har vi det hyggelig og det må han bare forholde seg til".

Seriegull, cup og endel europakamper!! Takk for din del og lykke til videre!!

apop

Kjære Mons Ivar Mjelde.

I hele mitt liv har det å støtte Brann mer lidelse enn glede. Med deg bak roret har det vært motsatt.
Du ga meg et av mitt livs største høydepunkter da du i fjor klarte det ingen hadde klart med Brann siden 1963. DU styrte brannskuten på et velykket tokt og tok med deg seriegullet hjem.

Jeg synes det er trist at du skal forlate oss nå, jeg trodde og håpte i det lengste at du skulle være med oss noen år til.

Atter en gang takk for 6 gode år som Brann-trener. Når jeg engang sitter på gamlehjem og bare såvidt er tilstede så vil fortsatt minnene fra dine år som Brann-trener være med meg.

tusseladden

Mons Ivar Mjelde er kanskje den som elsker klubben høyest og ikke minst kjenner klubben og forventningene best. Han var uerfaren da han tok over Brann, men alikevel tror jeg han kanskje var den eneste som visste hva han gikk til. 5 år etter sitter vi igjen med både cup og serie gull og et lite eventyr i UEFA cupen. Han skal ha mye av æren for at Brann har fått tak i alle spillerne de har hatt de siste årene.

Han hadde nok et sterkt ønske og ikke minst tro på at han skulle klare å løfte Brann opp til nivået fra i fjor igjen, men alikevel verdsetter han klubben så høyt at når han ikke lenger har spillernes tillitt så er det best å gi oppgaven videre til noen andre.

Og slik som årets sesong har vært så er det kanskje forståelig, selvom jeg heller ville sett noen andre forvinne. Brann har ikke levert i år, men jeg er sikker på at Mjelde har gitt minst 100%. Når laget hadde motgang sto han rakrygget imot, selvom arbeidsforholdene ble dårligere og dårligere ved at assistenten forsvant og spillere forsvant, uten at nye kom inn.

Den nye treneren får store sko å fylle. Håper for guds skyld at det ikke blir Aabrekk som skal prøve å fylle de.

Takk for alt du ga i Brann, Mjelde, både som spiller og trener. Du hadde kanskje dine taktiske mangler, du hadde nok ikke full tillit blant alle fans, men du er likevel den mest suksessrike Brann treneren gjennom tidene.

Ferguson

Takk for gull

Takk for Cupgull

Takk for at du var med på å bygge og utvikle klubben til det den e idag

Takk for at du så at du ikkje hadde mer å tilføre klubben
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Henki

Jeg er en av dem som mente at Mjelde burde gå av, men det er ikke noe mindre trist at denne epoken er slutt av den grunn. Mjelde fortjener en stor takk for den jobben han har gjort, og han fortjener ros og takk for at han bidrar til å avslutte epoken hans som hovedtrener i Brann på en verdig og ordentlig måte.
Mons Ivar Mjelde var den som gjorde slutt på en 44 år lang ørkenvandring og vil for alltid ha legendestatus for det.
Jeg er evig takknmelig for den innsatsen og de resultatene Mjelde har oppnådd.
Nå må vi se fremover.
Ballen skal fremover!

Red Rabitt

Takk for å ha stablet klubben på beina igjen Mons. Tiden din i Brann får seg en pause nå og forhåpentligvis kommer du tilbake en dag med lassevis av erfaring som topp trener og kan igjen tilføre Brann nytt blod, akkurat som vi trenger det no. Det er ikke verre en det. Takk for at du har gitt meg og hele Vestlandet store øyeblikk, det vil gå gjetord om deg som treneren som brøt forbannelsen. Det er litt trist dette, selvom det nok er det rette.

Takk for alt Mons! ;)
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

monzilla

Mjelde gikk definitivt ned med flagget til topps. Han har hodet hevet, han svarer bra for seg. Det er helt klart at han har genuine følelser for klubben.  Han får cred i min bok for måten han gjør dette på. I mine tanker satt jeg kvallik til CL som et absolutt mål for Mjelde. Det greide vi ikke, da syntes jeg det er greit at han trekker seg nå.

Mjelde har nå bygget en grunnmur stein på stein. Nå er det på tide med en som kan starte å bygge i høyden.

esskåbrann1

Takk for alt Mjelde. Du er konge!

-Håper han får en flott avskjed på stadion i siste kamp. Det fortjener han virkelig.

Seriemesteren

Takk for dine bidrag, Mons.

En mann verdig en skikkelig avskjed fra Brann Stadion.

Løkke te videre!

Texas

Jeg var en av dem som mente at du burde trekke deg på bakgrunn av resultatene denne sesongen, men du fortjener mye ære for jobben du har utført i de foregående sesongene samt engasjementet du har vist. Jeg tror neppe at vi noen gang kommer til å få en trener som setter klubben like høyt som du har gjort.

PS: ta gjerne med deg Aabrekk når du forlater stadionporten

Innlandsmax

Flott tråd, aso008.

Mjelde har vokst med alle oppgaver.

Det å forsvare et gull og et favorittstempel er også noe som må trenes opp - også en oppgave å vokse seg inn i. Desverre er utålmodighet standarden i norsk tippeliga.

Det er en lovmessighet i å få en real nedtur etter en stor suksess. Sånn sett skulle man tro at det var en viss toleranse for denne nedturen, og en viss evne til å se videre frem.

Min tro er at sesongen 09 ville Mjelde ha gjort utrenskninger av illojale spillere, vært en erfaring rikere, sulten på revansj, og kapabel til å lede laget til gull 09. Sesongen 2010 ville han så hatt dobbelt så stor erfaring i det å forsvare et gull og å lede en favoritt. DERETTER ville Branns virkelig langvarige og kontinuerlige æra i norsk fotball ha begynt.

Slik ble det ikke.

Uansett: Takk for alt, Mjelde!

Edit og PS: Skal endre signaturlinja mi....

Xminator

Takker Mjelde for seriegull og ett historisk stabilt topplag. Måtte de som er igjen klare å bygge videre på det.

Huff

Flott pressekonferanse (etter det jeg så på denne bautaen innen verdensjournalistikken; Vestlandsrevyen). Mons går ned med flagget til topps, verdighet og ære. Jeg går personlig ikke tilbake på noe av det jeg har kritisert deg for Mjelde, men jeg står fremdeles fast på at du virker som en knakandes kjekk fyr. Etter det jeg så på Vestlandsrevyen, virker dette intrykket av deg som person styrket.

Det var sannsynligvis helt riktig av klubben å ansette deg som hovedtrener i 2003, og i årene etter har vi fått mange oppturer med deg ved roret. Du går inn i historien som en suksessfull trener, men du har gjort ditt nå. Det var på tide med nytt blod og etter det som skjedde i kveld kan det virke som du innseå det selv. Lykke til videre, kanskje du kan bli storhertug av Osterøy eller noe.

Den neste Brann treneren bør forøvrig kurses i bruken av utrykket; Suma Sumarum i kontekst.

brann.avd.molde

Takk for gull og gode opplevelser med Brann

Og takk for at du så at det var på tide med friskt blod.
Ingen er større en klubben, men du vil alltid være en legende.
Eg må inn!

The Boss

Takk for jobben, Mons! Du er en av oss, og du fikk gullet hem! Tusen takk!
Krever statue utenfor stadion!

28966mustang

October 07, 2008, 20:14:35 PM #21 Last Edit: October 07, 2008, 20:43:00 PM by 28966mustang
Mons Ivar :
Bronse, Sølv, Gull+ Cupen. Takk for at du reddet denne skakkjørte klubben og gav oss supportere opplevelser vi aldri hadde drømt om(mest på godt, men også vondt). Du løftet av meg en ryggsekk på 44kg i fjor, og gav meg et minne for livet på Ullevål 2004. Gå på Vinskvetten showet nå og si sammen med dem: No kjem dei 3 siste! Lykke til! Du har skrevet ditt navn med gullskrift  på stadion.
Hvil i fred- 1963!

Klaus_Brann

Det har vært en herlig reise med Mons Ivar som sjef. Store øyeblikk jeg aldri tidligere har opplevd, og kanskje aldri vil oppleve igjen har du regissert!
Du er en mann med hjertet i Brann, takk for alt du har gitt oss!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

tskb

Tusen takk, Mons Ivar Mjelde, for alt du har gjort for Brann. I både medgang og motgang har du styrket klubben, og gjort oss til en sterkere og bedre klubb.
For meg vil du alltid stå som en legende, og helt.
Tusen takk!

HeiaBrann!

Kjære "Monsamjelden". Du vil alltid være en Branngutt for meg!
Takk for alt du har gjort for klubben, takk for alt du har tilført denne byen.

Når du for noen år siden ble presentert som trener, må jeg si at jeg var skeptisk, men hva kan man si? 1 cupgull, 1 bronse, 1 sølv og det beste av alt, gullet 2008! Du skapte en glede i en by man skal lete lenge etter. Når jeg tenker 2008, er det Brann, Gull og Mons Ivar Mjelde jeg tenker!

Takk for alt! La oss hedre Branns mest suksessfulle trener til de grader i den siste hjemmekampen mot Tromsø! Det har han fortjent!

tskb

Flott innlegg du over, men du mener kanskje 2007:)

tr0Ndemann

Takk for alt du har tilført Sportsklubben Brann og oss supportere, Mons. Du forblir uten tvil en legende, lykke til på neste stoppested.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Spelaren

Ryktene vil ha det til at Andresen har funnet fram mobilen...

TAKK for alt Mjelde! Du er og blir Kong Mjelde av Stadion, regenten som henta gullet HEM!!
Gå av.

Herr Smed

Takk for gull i cup og serie. Det var kjekt. Nå hadde du desverre utspilt din rolle, så da er det også på sin plass å takke deg for at du forsvinner.
Alle må gå.

stiannh

Takk MonsaMjelde!!

Takk for alt du har tilført klubben!!




Gubrask

Tusen takk for jobben du har gjort Mjelde! Du har vist at du virkelig brenner for Brann og setter klubben høyere enn deg selv, noe som blir veldig verdsatt. Selv om din tid som Branntrener er over nå, blir du langt i fra glemt. Vil bare si tusen takk for alt du har gjort for Brann og at du virker som en utrolig sympatisk fyr. Svarer godt for deg, har gode kommentarer og lar deg ikke vippe av pinnen. Takk for alt og lykke til videre! :)

thesevs

2004: cupgull
2006: seriesølv
2007: seriegull

Takker for kontinuitet! Skulle gjerne sendt noen flere med deg ut døren, men det ser ikke slik ut i første omgang. Lykke til videre...
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

SKBrannfan

Tusen takk for alt Mjelde! Du har gitt klubben mye, og du har vist at du setter klubben foran deg selv. Igjen takk for alt.

Baunebob

Takk for tidenes opplevelse ifjor!
Mange meninger om det faglige, men utenfor banen er Mons en kjernekar. Vi har vært begavet med en trener som alltid svarer godt for klubben og som har et meget bra medietekke.
Urettferdig at du (til nå) er den eneste som skal ta ansvar. Dog, en verdig avgang.
08 ble en nedtur, men du vil alltid være den treneren som hentet gullet hem etter 44 år.

posemedsnopi

Takk for oppturene vi fikk med Brann. De kommer neppe tilbake...

Lykke til videre.

Tobey

Tifo mot RBH mot Stabæk? Vi må gjøre det vi kan for at han skal slå følge med Mjelde ut porten. Forresten kan Eirik Bakke gjerne gå med de. at den mannen er i landslagsdiskusjonen er flaut. Bakke for Færøyene!
"Snart vet hele Europa kem vi é" Rennes 07.

Tom C

Takk for noen fantastiske fotballopplevelser. Selv om jeg mang en gang har revet meg i mitt etterhvert små-tynne hår over taktiske valg og sene bytter, så vil Mjelde gå inn i historiebøkene som en av de mest suksessfulle trenere noensinne.

Og jeg foreslår at sitatet nevnt ovenfor blir meislet inn et eller annet sted i betongen på Brann stadion, for det kan faktisk ikke sies bedre: Her i Brann har me det kjekt, og det må man bare forholde seg til.
Aldri mer Obos....

Tom C

Quote from: Tobey on October 07, 2008, 21:04:26 PM
Tifo mot RBH mot Stabæk? Vi må gjøre det vi kan for at han skal slå følge med Mjelde ut porten. Forresten kan Eirik Bakke gjerne gå med de. at den mannen er i landslagsdiskusjonen er flaut. Bakke for Færøyene!


Ta en ny titt på trådens tittel og forsøk igjen...
Aldri mer Obos....

Janko

Takk Mjelde!

Takk for dine essensielle bidrag til vårt kjære Brann. Vi vil nok aldri få en trener med en slik kjærlighet for Brann. Du vil bli savnet...
Lykke til videre!
 
La oss virkelig gi Mjelde den verdige avslutningen han fortjener i siste hjemmekamp!!!!!!!!!!!!

AG

Melder meg på her.  De siste årene har vært fantastisk og uvirkelige.  Seier etter seier på stadion, det er knapt til å tro.  

Du slutter med hevet hode og med stolthet.

Takk for en flott periode for Sportsklubben Brann.  Du har gitt mye og fortjener det beste videre i livet.

Lykke til.
G

Langhår

Mjelde er en klubblegende på linje med Kniksen og Pesen. Både som spiller og som trener har han vært tvers igjennom lojal og lagt for dagen resultater av ypperste klasse. Han tok over et konkursbo og har med sin inkluderende lederstil og væremåte klart å bygge et topplag som tok gull ifjor.

Håper å se deg i en ledende rolle i klubben også i framtiden. Branngutter som deg vokser faen ikke på trær!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Endre


Bent

Takk for alt.. Du oppnådde det du sa du skulle når du startet.

Synd at de ansvarlige for årets sesong ikke står fram og går av istedet.
Ut med RBH

Dan

Tusen takk for alt! Håper du kan fortsette å bidra i Brann, på en eller annen måte. Satser på hyllest i den siste kampen! Takk for bronse, sølv, GULL og CUPGULL! Du vil aldri bli glemt.

Jrgn


Chris*

De beste årene i Branns historie, takk!
en som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Stubbs

En kjernekar og hedersmann har takket for seg

krakra

En fantastisk mann og en god trener. Takk for alt MIM, lykke til videre!

HansaInferno

Takker for alle de herlige stundene, for det har vært en del ting som for alltid vil bli husket. Mjelde elsker Brann, det er det ingen tvil om, og derfor går det ikke an å ikke elske den mannen tilbake. Men som trener gikk det for mye opp og ned, dermed var det nok best å trekke seg tilbake fra dette evige sirkuset nå. Gull i serien og gull i køppen er godt gjort. Har alltid ønsket Mjelde alt det beste, men har også kritisert han opp og ned i mente og ned i kvadratroten av pi, uten at det endrer på at han er en stor personlighet som jeg har mye respekt for.

Lykke til videre og takk for alt.
Breiflabben, baby!

Kjell249

Takk for alt du har gjort for klubben disse 6 årene Mons! Resultater vi aldri kunne drømme om når du tok over. Lykke til videre.

Desverre tror jeg det blir lenge til vi får se lignende resultater under ny trener. Håper ikke vi er tilbake til turbulente tider, med frekvente trenerskifter....
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Go Up