• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Etter Kampen - Ham-Kam- Brann 28/6-08 - Uavgjort 0-0

Started by Endre, June 28, 2008, 18:46:26 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Endre

0-0
Ingen mål.
Gult kort: Pasoja (Ham-Kam)
Tilskuere: 5454

Feriefotball. Ikke så mye mer å si egentlig!
Yaw gjør et veldig bra inntrykk som midtstopper i sin debut, det er gledelig. Huseklepp fikk ikke til noen stor kamp, mens Fakiri var mye bedre enn han var i vår. Fremover var det lite å melde, og verken Helstad eller Demba klarte å utrette noe særlig.
Greit resultat ut i fra kampen, men ett poeng mot Ham-Kam holder ikke!

vebo

Vi må da for faen meg klare å utnytte dødballer selv om vi mangler bakke og azar! To tragiske cornere, og et elendig frispark fra demba. Hvorfor i helvete kunne ikke PVM tatt det, han er jo proppfull av selvtillitt om dagen.

God innsats av Yaw, Jaithe har også et friskt innhopp.
Tiocfaidh ár lá

aso008

Fryktelig skuffende å ikke slå dette Ham-Kam laget som er et lag vi skal slå så svakt som de fremstår, samtidig som Stabæk snubler. Bra bakover og gledelig med Amankwah debut, fryktelig fremover med Demba i spissen, her trengs det sårt forsterkninger

krakra

Skjønner ikke hva Mjelde har imot Ludde. "Blalblalblalba, vi har spilt bra i Førde. Det er de som har spilt bra i Førde som spiller i dag" så får ikke bestemann i AaFK-kampen, og målscorer i løpet av kun 15min spill mot Molde, et jævla minutt!

Det snakkes om holdninger "Han virker umotivert" osv. Ja, vist faen er han umotivert. Hvem blir vell motivert når treneren har bestemt seg for at en er for dårlig. Og nekter å gi deg sjangsen uansett hvordan du spiller, eller hvor dårlig dine konkurrenter spiller?

Belfort

Skremmende! Laget er ikke noe "friskmeldt" etter Florø oppholdet. Solli og Huseklepp som Mjelde har skrytt av er ikke det spor bedre. Rytme og trykk er fraværende. Et bunnlag som Ham-kam skal Brann prestere bedre mot,nei dette blir en middelmådig sesong. Det positive er Yaw. Knallsterk spiller som kommer til og bli god.

Langhår

Synd at vi ikke karrer med oss poeng her idag, men veldig overraskende er det vel ikke. Yaw gjør etter mitt syn en kanondebut og innfrir vel selv de mest halseløse optimister sine forventninger. Dessverre var det en svært blek utgave av Huseklepp vi fikk se. Ikke overraskende forøvrig. Jeg forventer ikke allverden av ham på lenge enda. Fakiri ser bedre ut en på lenge uten at det sier så mye mer enn at han er på rett vei.

Så hvorfor klarer vi ikke å avgjøre dette til vår fordel? Manglende kreativitet og presisjon fremover. Det er skremmende mange feilpasninger til tider. Vi er ikke flinke nok til å trenge igjennom Hamkam-forsvaret å skape målsjanser. Branns dårligste idag er Helstad og Demba. Det stemmer dårlig framover. Bakover ser det greit ut, selv om Hanstveit neppe er fornøyd med sine mange balltap og feipasninger.

Hamkam er vel selve definisjonen på rævva fotball. Drøyer tiden på 0-0 med en hel omgang igjen å spille. For en gjeng. Stort bedre er ikke publikum. Man kunne virkelig høre den berømte knappenålen idag.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-


Baunebob

Eneste grunnen til at vi ikke blir rundspilt idag er det elendige laget vi møter. Valdres blir ikke mye lettere enn dette. Vi triller ballen hit og dit og prøver med noen lange pasninger. Det er jo ingen "guts" og ingen som virkelig vil trøkke den ballen i kassen!

Helstad daffer og daffer. Finnes jo ikke et skikkelig press fra spissene våre.
Yaw og Jaiteh er gode.

Belfort

Spørsmålet er jo om litt av entusiasmen er ute av Brann i år. Når man ser det de presterer mot bunnlaget i norsk eliteserie og virker tilsynelatende fornøyd med uavgjort så kan man begynne og lure. Har laget fått en så kraftig utladning etter gullet i fjor som gjør at det har vært vanskelig og nullstille seg?

BrannSupporter

June 28, 2008, 19:40:29 PM #9 Last Edit: July 08, 2008, 12:57:52 PM by BrannSupporter
Dette tror jeg faktisk må være en dårligste Brann-kampen jeg noen gang har vært på. Kommer ikke på noe verre i hvertfall. Dette var feriefotball på sitt verste. De skulle hatt på seg disse Tørum-brikkene til denne kampen, hadde vært interessant å sett hvor langt de løp i dag. Det ble jo sagt at Hassan var på gang i igjen, vel i dag var det tilbake til det gamle vi så i vår dessverre. Men har ikke mistet troen på han enda for det.  Litt bedre i 2 enn 1 omg. Demba var skuffende. Gjorde feile valg og brukte ALT  for lang tid med ballen.


Bra med Brannsupportere, (over 1000 tror jeg hvis en tar med alle som satt rundt omkring på sittetribunene), men stemningen stod i stil med prestasjonene på banen.

kallis

Brann er fortsatt på ferie, dette var bortkastet tid og penger! I dag var det et brannlag som ikke orker noe!

Langhår

Quote from: krakra on June 28, 2008, 18:51:42 PM
Skjønner ikke hva Mjelde har imot Ludde. "Blalblalblalba, vi har spilt bra i Førde. Det er de som har spilt bra i Førde som spiller i dag" så får ikke bestemann i AaFK-kampen, og målscorer i løpet av kun 15min spill mot Molde, et jævla minutt!

Det snakkes om holdninger "Han virker umotivert" osv. Ja, vist faen er han umotivert. Hvem blir vell motivert når treneren har bestemt seg for at en er for dårlig. Og nekter å gi deg sjangsen uansett hvordan du spiller, eller hvor dårlig dine konkurrenter spiller?


Jeg hadde stor tro på Ludvigsen når han kom og var en av de signeringene jeg virkelig applauderte. Et stort talent. Dessverre ble hans Brann-karriere ødelagt av skader.

Jeg kan virkelig ikke forestille meg at Mjelde bevisst holder ham ute av laget selv om han er god nok. Mjelde er vel den som lever mest av resultatene i Brann og der er hans hode massene krever på et fat når seirene uteblir. At han da skulle ha en eller annen skjult agenda som gjør at han holder en spiller som ville hevet laget ute har jeg overhodet ingen tro på. Folk sa det samme om godeste Migen Memelli. Da han endelig fikk sjansen stilnet kritikken raskt. Mannen holdt ikke mål, noe han også har vist ettertrykkelig etter at han gikk fra Brann.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

Sier ikke at han mener at Ludde er god nok og holder ham unna av personlige grunner. Det jeg derimot tror er at Mjelde(som mange trenere faktisk gjør) har et bilde av div. spillere, som skal endel til for å forandre. F.eks. at Ludde ikke er god nok, i fjor var det at Bjørnsson var en god backupspiss(Noe han tydeligvis har gått tilbake på i år) osv.




Super Hasund

Eneste som gjorde sine saker bra var forsvaret utenom hanstveit. Fremover va det kun Tijan som gjorde sine saker bra. Ka e det med Helstad egentlig. Han har tirret meg i hele år. Og isje på en positiv måte. (Ehhh). E et under at han har 8 mål så langt. Fyren løper .....eller sorry, jogger i helt feile retninger.

Så har vi denne demba. Et oppspills punkt av de sjeldne selvom han isje var så bra idag. Teknisk som bare det og rå sterk i kroppen. Men faen mann, få deg in i 16 litt oftere.

Litt perverst men eg håpet at solli skulle få sitt tredje kort for sesongen i dag. Tijan e hundre ganger bedre. En skandale at han isje startet.
En ornkli dritt kamp. Var isje nervøs for baklengs mål og eg var heller isje små galen då brann gikk i angrep. Luktet ferie lang vei. Eneste høydepunktet var skuddet til Tijan. Synd den isje gikk inn.
La Folket Synge

*Feltz*

vebo

Det værste med det hele er at ViF og "han vi ikke nevner navnet på" går forbi oss om de vinner på mandag.
Tiocfaidh ár lá

Kruxleiven

Jeg savner en skikkelig panserspiss på topp med muskler og luftstyrke. Ikke helt sikker på om spillerne prøver alt de kan i dag for å spille seg gjennom Hamkam-forsvaret, men når alt annet ikke nytter er det kanskje en ide å prøve luftveien og krige om andreballer. De lange ballene som kom i dag ble jo bare plukket ned av stopperne til Hamkam uten at Brannspissene gikk i duellen. Jeg vet jo at Helstad er elendig på hodet, men han andre bør i hvertfall prøve å gi dem litt motstand i luften så vi kan prøve å vinne ballen høyt på banen. Når vi ikke har luftstyrke kan vi jo heller ikke bruke vingspill så mye og legge inn høye baller.

Nei, dette var skuffende og slappe greier. Jeg blamer spillerne en de, men mest av alt coachingen til Mjelde der jeg ikke synes han klarer å endre noe som helst av spilet vårt. Det er de samme forandringene hver gang. Guntveit inn på back/kant, Solli inn i midten og Huseklepp inn ut. Stallen blir jo ikke brukt skkkelig. Og hvis spillerne på benken ikke er gode nok får vi bare kjøpe inn nytt snarest.

Til slutt vil jeg si at dødballene i dag var elendige og umotiverte. På et kast så jeg både Helstad og Demba ytterst til høyre ca midt på Hamkams banehalvdel. Hvem er det da og spille inn til om vi skulle få til et innlegg?


Yngve

Quote from: Nixon on June 28, 2008, 19:14:56 PM


Forsåvidt einig. Men mannen beviser i dag at han kan kastast inn om det er behov for det. Og då veit me at me har dei fire stopparane me faktisk treng i troppen. Samt at me hat erstatning for örn 1, som gjer vel gjer seg etter årets sesong.

Elles var det tamt frå Brann si side. hamkam viste vel det ein forventa. Dette er eit lag me skal slå, og bør slå. Men ser ein historisk på dette, så er dette eit bra resultat for oss. Fotballen er no ein gong slit at enkelte lag berre passar ein ikkje til, og hamlam er definitivt eit slikt lag for oss, saman med tromsø.

Xminator

Faen til sutring her i dag. 1 poeng er 1 poeng mer enn etter skjema. Vi holder nullen og det offensive får lide for defensivt fokus. Vi er ett poeng nærmere Stabæk og har fått en grei start på høstsesongen. Dette var 4. kamp på rad på bortebane uten tap.

I fjor hadde vi selvsagt flakset inn ett mål og vunnet kampen. Denne sesongen virker å gå litt mer trått. Nå får Brann ta med seg innsatsen til neste kamp, det blir godt med poeng fremover om man klarer det.

Belfort

Quote from: Xminator on June 28, 2008, 22:14:00 PM
Faen til sutring her i dag. 1 poeng er 1 poeng mer enn etter skjema. Vi holder nullen og det offensive får lide for defensivt fokus. Vi er ett poeng nærmere Stabæk og har fått en grei start på høstsesongen. Dette var 4. kamp på rad på bortebane uten tap.

I fjor hadde vi selvsagt flakset inn ett mål og vunnet kampen. Denne sesongen virker å gå litt mer trått. Nå får Brann ta med seg innsatsen til neste kamp, det blir godt med poeng fremover om man klarer det.


Du ligger ikke listen høyt når du er fornøyd med spillet og ett poeng på Hamar! Herregud, en klubb som Brann bør ha større ambisjoner enn hva du gir uttrykk for. Brann er et lag som snart skal ut i kvalifisering for det gjeveste i europeisk fotball og da er ikke en høyst middelmådig kamp på trauste Briskeby noe som vi skal være fornøyd med. Det er fryktelig mye som ikke stemmer i dette laget,hvordan vi skal komme tilbake på sporet klarer ikke jeg og se.

SKBMiller

Stemningen var helt latterlig i dag. Skulle ikke forundre meg om BriskebyBanden slo oss!

Er det mulig å få gjort noe med at de som kommer først tar plassene i midten? De ivrgiste kan jo selvsagt kommer en time før kampstart, men det lar seg vanskelig gjennomføre dessverre.

Hva med et skilt med "reservert syngende supportere" på halvparten av feltet? Er dette i det hele tatt mulig teoretisk mulig?

Xminator

Quote from: Belfort on June 28, 2008, 23:38:50 PM
Quote from: Xminator on June 28, 2008, 22:14:00 PM
Faen til sutring her i dag. 1 poeng er 1 poeng mer enn etter skjema. Vi holder nullen og det offensive får lide for defensivt fokus. Vi er ett poeng nærmere Stabæk og har fått en grei start på høstsesongen. Dette var 4. kamp på rad på bortebane uten tap.

I fjor hadde vi selvsagt flakset inn ett mål og vunnet kampen. Denne sesongen virker å gå litt mer trått. Nå får Brann ta med seg innsatsen til neste kamp, det blir godt med poeng fremover om man klarer det.


Du ligger ikke listen høyt når du er fornøyd med spillet og ett poeng på Hamar! Herregud, en klubb som Brann bør ha større ambisjoner enn hva du gir uttrykk for. Brann er et lag som snart skal ut i kvalifisering for det gjeveste i europeisk fotball og da er ikke en høyst middelmådig kamp på trauste Briskeby noe som vi skal være fornøyd med. Det er fryktelig mye som ikke stemmer i dette laget,hvordan vi skal komme tilbake på sporet klarer ikke jeg og se.

Langhår

Hadde vi hatt Solli på kant og Jaiteh og Bakke i midtforsvaret er jeg rimelig sikker på at vi hadde avgjort dette til vår fordel. Selv om både Fakiri og Solli gjorde det ok, så maktet ingen av dem å komme seg igjennom forsvarsmuren til HamKam. Verken ved hjelp av fysikk eller finesse. Huseklepp ble dessverre taklet gang på gang, slik at kantvåpenet han skulle være falt mer eller mindre helt i fisk.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Belfort

Du skal ha for at du klarer og finne noe positivt ette kampen i går X. Men du lurer kun deg selv. Det som ble prestert på Briskeby av Brann i går var ingenting annet enn håpløst og det tror jeg du vet innerst inne du også.

Northside

Laget spilte vel som forventet. Har jo ikke gjort en god kamp i kjedelige Hamar på det jeg kan huske.

Bra oppmøte med ca 1000 Bergensere, men det hjelper fint lite når 80% er klovner som ikke synger med mindre vi spiller final i champions league! Enkelte bør gå i seg selv å kanskje flytte seg noen meter ut på sidene dersom man ikke ønsker å støtte laget når det trengs. Man ser til og med bedre fra sidene pga vinkelen, så jeg kan ikke fatte hvorfor disse tantene må stå i midten.

vebo

Quote from: Langhår on June 29, 2008, 08:42:37 AM
Hadde vi hatt Solli på kant og Jaiteh og Bakke i midtforsvaret er jeg rimelig sikker på at vi hadde avgjort dette til vår fordel.


Den der er jeg nok ikke enig i ;)
Tiocfaidh ár lá

Langhår

Quote from: vebo on June 29, 2008, 10:23:52 AM
Quote from: Langhår on June 29, 2008, 08:42:37 AM
Hadde vi hatt Solli på kant og Jaiteh og Bakke i midtforsvaret er jeg rimelig sikker på at vi hadde avgjort dette til vår fordel.


Den der er jeg nok ikke enig i ;)


Hmm. Ikke jeg heller. Hvordan "midtforsvaret" har sneket seg inn der skjønner jeg ingenting av. På sentral midtbane tror jeg heller vi sier ja.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: Xminator on June 29, 2008, 06:07:50 AMSe på kampprogrammet vårt fremover. Det er fylt med potensielle 3-poengere helt frem til serieslutt. 


Hehe.. jadda! Kampen i går var også en slik "potensiell 3-poenger". Molde-kampen også. Vi vinner ikke de "potensielle 3-poengerne", så derfor vinner vi etter all sannsynlighet ikke serien. Vi ligger på sjetteplass, men siden både VIF og TIL har hengekamp, så ligger vi i realiteten kanskje på 8.plass.
Legg ned hele klubben!

Tifo

.:Tifo-gruppen:.

Nixon

Quote from: Langhår on June 29, 2008, 10:42:57 AM
Quote from: vebo on June 29, 2008, 10:23:52 AM
Quote from: Langhår on June 29, 2008, 08:42:37 AM
Hadde vi hatt Solli på kant og Jaiteh og Bakke i midtforsvaret er jeg rimelig sikker på at vi hadde avgjort dette til vår fordel.


Den der er jeg nok ikke enig i ;)


Hmm. Ikke jeg heller. Hvordan "midtforsvaret" har sneket seg inn der skjønner jeg ingenting av. På sentral midtbane tror jeg heller vi sier ja.


Jaiteh burde nok startet i går. Men det er å være etterpåklok, skjønner godt Mjelde som startet med Solli/Fakiri sentralt og Huseklepp på kant etter to gode treningskamper mot TL-lag. For man kan jo tenke seg reaksjonene dersom Mjelde hadde endret på den formasjonen og laget likevel hadde spilt like dårlig. Da hadde han vært en idiot som endret noe som fungerte og skal Huseklepp (som tilsynelatende driblet rundt med alle i treningskampene) ALDRI får sjansen?
Rød makt på Hansa

Innlandsmax

Enkelte håpløse kamper skal man vel ha i løpet av en lang sesong. Det ser ut til at det er HamKam hjemme som har fått i oppgave av Skaperen og Allfaderen selv å påføre Brann minst en slik i sesongen. Ser man historisk på det, er det all mulig grunn til å være fornøyd med et poeng på Briskeby - uansett hvor irriterende det oppleves og høres ut.

Vi er uansett ferdige med både Briskeby og Alfheim for i år - og til alt overmål med to poeng som resultat. Ikke til å kimse ad, ikke minst med tanke på hva årets TIL kan finne på å varte opp med. Stabæk altså likevel ikke uovervinnelige - og kanskje sågar med litt egg i buksene i de neste kampene?

Det fins vel verre "første runde etter sommer-dvalen"?

Xminator

Quote from: krøvel vellevold on June 29, 2008, 12:51:53 PM
Quote from: Xminator on June 29, 2008, 06:07:50 AMSe på kampprogrammet vårt fremover. Det er fylt med potensielle 3-poengere helt frem til serieslutt. 


Hehe.. jadda! Kampen i går var også en slik "potensiell 3-poenger". Molde-kampen også. Vi vinner ikke de "potensielle 3-poengerne", så derfor vinner vi etter all sannsynlighet ikke serien. Vi ligger på sjetteplass, men siden både VIF og TIL har hengekamp, så ligger vi i realiteten kanskje på 8.plass.


Kampen i går var ikke noen mer potensiell 3-poenger enn turen vi skal til Bodø. Resten av bortekampene slumper vi tross alt til med en seier nå og da...

Snurre Sprett

Tusen, tusen takk til den Brannsupportaren som stjal drakte mi på Stallgården i går ettermiddag.

Fantastisk gjort, håpe du sov godt i natt og at drakte mi passe til deg.
Ville jo vert veldig dumt om den er litt for liten/stor og du ikkje får brukt den...


Og ja, eg veit at det var ein brannsupportar for eg satt ute oppe på den lille terrassen og veit kem som satt der oppe..

Ikognoti

Quote from: Snurre Sprett on June 29, 2008, 21:10:38 PM
Tusen, tusen takk til den Brannsupportaren som stjal drakte mi på Stallgården i går ettermiddag.

Fantastisk gjort, håpe du sov godt i natt og at drakte mi passe til deg.
Ville jo vert veldig dumt om den er litt for liten/stor og du ikkje får brukt den...


Og ja, eg veit at det var ein brannsupportar for eg satt ute oppe på den lille terrassen og veit kem som satt der oppe..


Spørsmålet er jo hvorfor du ikke hadde drakten på deg..

krøvel vellevold

Quote from: Xminator on June 29, 2008, 17:01:40 PMKampen i går var ikke noen mer potensiell 3-poenger enn turen vi skal til Bodø. Resten av bortekampene slumper vi tross alt til med en seier nå og da...


Hvis ikke en kamp mot eliteseriens bunnlag er en potensiell 3-poenger; hvilke kamper er det da? Mener du Bodø/Glimt borte har større potensiale for 3 poeng enn Hamkam borte?
Legg ned hele klubben!

kabelmann

Dette var en helt forferdelig dårlig kamp av Brann. Ham-Kam var elendige, og dette skulle selvsagt vært tre poeng til Brann. Det forundrer meg at noen kan være fornøyd med ett poeng mot dette laget.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Klaus_Brann

Quote from: Ikognoti on June 29, 2008, 22:16:11 PM
Quote from: Snurre Sprett on June 29, 2008, 21:10:38 PM
Tusen, tusen takk til den Brannsupportaren som stjal drakte mi på Stallgården i går ettermiddag.

Fantastisk gjort, håpe du sov godt i natt og at drakte mi passe til deg.
Ville jo vert veldig dumt om den er litt for liten/stor og du ikkje får brukt den...


Og ja, eg veit at det var ein brannsupportar for eg satt ute oppe på den lille terrassen og veit kem som satt der oppe..


Spørsmålet er jo hvorfor du ikke hadde drakten på deg..


Eller hvorfor du ikke passet bedre på den?
Var det varmt på Hamar?Det så ut som været var like bra som i 2006 i alle fall.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

Det mangler bare denne "du er observert og filmet, men jeg skal gi deg en sjanse til å ordne opp før du anmeldes"-biten ... ;-p
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

June 30, 2008, 06:44:46 AM #37 Last Edit: June 30, 2008, 06:51:55 AM by Xminator
Quote from: krøvel vellevold on June 29, 2008, 22:37:14 PM
Quote from: Xminator on June 29, 2008, 17:01:40 PMKampen i går var ikke noen mer potensiell 3-poenger enn turen vi skal til Bodø. Resten av bortekampene slumper vi tross alt til med en seier nå og da...


Hvis ikke en kamp mot eliteseriens bunnlag er en potensiell 3-poenger; hvilke kamper er det da? Mener du Bodø/Glimt borte har større potensiale for 3 poeng enn Hamkam borte?


Nei, kampen mot BG er etter all erfaring like lite 3 poeng som turen til Hamar. Med andre ord, 0 poeng som forventet, 1 poeng helt ok og 3 poeng godt foran skjema.

Vi manglet også den ene brikken som kunne endret ett kampbilde med ett ultradefensivt Hamkam. Karadas. I årets lag er han minst like viktig som Helstad. Han var ikke savnet defensivt, men var dypt savnet som taktisk brikke de siste 15 minuttene.

Innlandsmax

June 30, 2008, 07:30:18 AM #38 Last Edit: June 30, 2008, 07:32:43 AM by Innlandsmax
Quote from: kabelmann on June 29, 2008, 23:33:34 PM
Dette var en helt forferdelig dårlig kamp av Brann. Ham-Kam var elendige, og dette skulle selvsagt vært tre poeng til Brann. Det forundrer meg at noen kan være fornøyd med ett poeng mot dette laget.
I prinsippet er det lett å være enig med deg. Så er det denne X-faktoren/mystikken/forbannelsen av typen "vanskelig å ta poeng på ...", "sliter tradisjonelt mot...", "har ofte problemer på...". Det er i dette lyset man må være fornøyd med et poeng på Briskeby. (Legg merke til at jeg ikke skriver "mot HamKam", men "på Briskeby"). Xminator har jo gitt den fullstendige listen over her, så det er lett å lese seg til nettopp en klisjé av typen "Brann sliter tradisjonelt på Briskeby". Problemet med klisjéer er at de som regel har en hel del sannhet i seg, og at normal psykologi ofte kan føre til selvoppfyllende profetier.

Men at Brann er et bedre fotball-lag enn HamKam: JA

At Brann normalt sett burde slå HamKam: JA

At Brann likevel ikke slår HamKam: Fordømt irriterende.

Tilfredsheten ligger i den historiske/klisjépregede oppfattelsen av at Briskeby-kampen er en av sesongens tyngste, og en gjenganger i tapsrekken.

Og dessuten: Tap ville vært enda mer ødeleggende enn kun det å tape ytterligere ett poeng.

Så ja: Tro det eller ei: Jeg er tilfreds med ett poeng på Briskeby.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Innlandsmax

Så seriegullet til tross: Det er fortsatt ikke bare å bestille tre poeng på bortebane. Fillern!


kabelmann

Er Ham-Kam virkelig et bedre lag enn tabellen viser? Hvem skulle i så tilfelle vært under dem?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Klaus_Brann

LSK. Nei, de er ikke et fantastisk mye bedre lag enn tabellen viser, men at de er gode på å spille destruktiv defensiv drittfotball er det ikke tvil om.

De skapte vel to sjanser på hjemmebane nå mot oss, og den ene kom på corner.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Xminator

LSK har vært dårligere og om de fortsetter slik vil de havne under Hamkam som kommer til å ta en del poeng hjemme.

Sjanser? 6-4 i sjanser mot Viking, 2-4 mot Stabæk, 3-2 mot Godset og 3-4 mot oss. Jeg tror ikke de er på sisteplass etter august der de har 3 hjemmekamper på rappen.

Men for all del, svartmal det dere vil for min del. Jeg ser fortsatt på dette som ett helt ok resultat i en kamp der vi kunne fått med oss 3 poeng. Om noen venter at vi skal vinne de 15 neste kampene så er det en smule urealistisk. Alt tilsier jo at vi til og med kommer til å tape kamper. Sjokket over en slik virkelighet kan jo bli for mye for en del sarte sjeler på bataljonenforumet.

kabelmann

Det siste avsnittet ditt er fullstendig skivebom. Det er jo nettopp fordi vi ikke kommer til å vinne de neste femten kampene at vi må vinne slike som mot Ham-Kam.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krøvel vellevold

June 30, 2008, 15:36:45 PM #46 Last Edit: June 30, 2008, 15:42:22 PM by krøvel vellevold
Her er listen for HELE toppserie-historien, og altså unntatt cupkamper og treningskamper (bl.a. på nøytral bane), som jo nifs.no sin statistikk tar med.

Branns antall nevnt først:
Stabæk: 4-1-8 (gj. 1,00 p)
FFK: 4-6-11 (gj. 0,86 p)
B/G 4-3-9 (gj. 0,94 p)
Lyn 9-4-8 (gj.1,48 p) Her har vi til gjengjeld tapt de tre siste med tilsammen 0-9.
Godset 11-2-5 (gj. 1,94 p)
Viking 7-10-30 (gj. 0,66 p)
RBK 6-10-21(gj.0,76 p)
TIL 4-7-10 (gj. 0,90 p)
VIF 11-7-16 (gj. 1,18 p) Her har vi til gjengjeld tapt de fire siste seriekampene, og de seks siste obligatoriske.
Molde 8-4-13 (gj. 1,12 p)
AaFK 1-1-2 (gj. 1,00 p)
LSK 6-8-17 (gj. 0,84 p)
Hamkam 4-5-10 (gj. 0,89 p)

Syns du dette er akseptable tall? Er uavgjort borte greie resultat uansett motstander? Både mot Stabæk, FFK, Glimt, Viking, RBK, Molde, LSK og Hamkam har vi opp gjennom historien tatt poeng i færre kamper enn vi har tapt. Og det å "ta poeng" er ikke alltid nok. Man vinner ikke serien hvis man ikke vinner en god del bortekamper også. Da er det ikke nok å "ta poeng" når man møter bunnlaget. Ikke hvis man har gull som mål.  Disse tallene forteller også litt om hvorfor Brann bare har tre seriegull siden starten i 1949.

De siste års seriemestere har hatt følgende poengsnitt borte:

Brann 2007: 1,46 p
RBK 2006: 1,85 p
VIF 2005: 1,85 p
RBK 2004: 1,54 p

Brann til nå i år: 1,00 p
Stabæk til nå i år: 2,00 p

Da ser man enkelt at det ikke holder med ett poeng borte for å bli seriemester.
Legg ned hele klubben!

KEO

Det holder med 1 poeng borte i snitt vist man plukker 2.8 poeng hjemme i snitt,
men sant skal sies at vi sliter litt med å oppnå det. Vi kan maks få 2.6 i snitt på hjemme bane i år og da må vi øke snittet til 1.4 borte for å vinne gullet. det betyr 4 borte triumfer og en uavgjort til.
Det er ingen umulighet men tøft blir det.
Nu kør vi!

Xminator

Synest du er utrolig grunn i tankegangen her Krøvel. Spiller vi 10 tilsvarende kamper mot Hamkam står vi sannsynligvis med 3-4 seire 3-4 uavgjorte og 2-3 tap. Sannsynligvis med en overvekt seire pga effektiviteten til Helstad alene.

Nå har Stabæk vunnet en Rosenborgsk rekke med kamper på bortebane de første 11 kampene. Det kommer sannsynligvis ikke til å fortsette. Ikke umulig vi tar igjen Stabæk bare på bedre borteresultater i høst.

Det er i det hele tatt en utrolig barnslig holdning til fotball du viser i denne tråden Krøvel. 3 seire på de 7 siste bortekampene vil ta oss veldig nærme en ny gullmedalje. Om Stabæk skulle gjøre tipset mitt til skamme og ta 2 poeng i snitt borte resten av sesongen så er det egentlig bare å gratulere dem med ett fortjent gull.

Xminator

Quote from: kabelmann on June 30, 2008, 13:19:00 PM
Det siste avsnittet ditt er fullstendig skivebom. Det er jo nettopp fordi vi ikke kommer til å vinne de neste femten kampene at vi må vinne slike som mot Ham-Kam.


For noe tull. Etter det jeg har fått med meg summeres poengene opp over 26 kamper. Hvilken av enkeltkampene som ble ett poeng er jo i den sammenhengen mindre intressant. Om vi skal følge resonementet ditt kan jo Viking bare gi opp årets sesong. 0 poeng mot Hamkam på briskeby må jo bety at enhver sjanse på å ta medalje er kjørt.

Go Up