• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Aalesund / Molde -treningskamper i sommer

Started by telge, June 16, 2008, 22:08:30 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Andsto

Var du der falkman eller ligger målene på nettet et sted?

Falkman

Quote from: Andsto on June 22, 2008, 17:30:26 PM
Var du der falkman eller ligger målene på nettet et sted?


ligger på nettet. tv2.no

Nixon

Rød makt på Hansa

krakra

Quote from: Falkman on June 22, 2008, 17:20:01 PM
Bakke måtte visstnok ut med et stivt lår. Er ingen lege, men kan ikke si at det høres spesielt alvorlig ut...

krakra


steinbygger

Viser bare at det var utrolig unødvendig å slippe inn 8 mål mot disse to drittlagene i serien. Seirene her betyr ikke en dritt, men tapene i serien kan være det som gjorde at gullet ikke blir heme.

peteE

Yaw da? Så han spilte hele kampen, noen som vet om han gjorde det bra? Og Mohus, er han et stort talent eller?


Xminator

Matchingen de gir Mohus er todelt. Den er litt tvungen siden Udjus sliter med skade og Opdals knær ikke er 100% friske enda. Samtidig er disse treningskampene med på å gi Mohus troen på at han kan stå også om det blir alvor. Nå har han fått vise nivået for trenerene og jeg har en følelse av at han rykket forbi Riisnes som kriseløsning på denne treningsleiren.

Alltid gøy at Brann vinner treningskamper, men det betyr like lite som at vi røk 3-0 mot Aalesund i tilsvarende kamp i fjor. Du ser på klippene at tempoet ikke var all verden. Der Molde og Aafk hadde 120% trøkk i det defensive arbeidet gikk det i dag i 80. Det er derfor resultater i treningskamper betyr fint lite. Det handler mye mer om prestasjon.

Ludvigsen gjør en grei jobb med å selge seg selv før overgangsvinduet åpner. Han er mye nærmere den overgangen han og Brann helst ser kommer enn han var i vinter. Det beste for ham er helt klart å bli solgt på stigende formkurve. Vil tro han fortsatt har 3 spillere foran seg i innbytterkøen, selv om han nå bør ha pustet Winters alvorlig i nakken.

Selv om Bakke skulle måtte stå over mot Hamkam tror jeg veien inn på laget er lang for Huseklepp. Solli viser stigende form, Jaiteh er tilbake og med Hassan i kampform tviler jeg på at Solli settes inn sentralt. Vaagan Moen er bankers på venstrekanten så sant skadene slipper taket, og med 45 minutter i dag er han nok klar mot Hamkam. Er en usikkerhet i Sigurdsson og "skaden" han fikk denne uken, men tror ikke PVM trekkes ned på venstrebacken, og uten Twaithe er neppe Hanstveit aktuell som stopper.

Tror likevel vi stiller mot Hamkam noenlunde endret fra før landskampene i afrika.

Opdal
Dahl - Karadas - Sigurdsson - Hanstveit
Solli - Bakke - Jaiteh - Vaagan Moen
Helstad - Demba

Benken er betydelig styrket, og flere spillere virker å melde seg på formmessig. Lovende, men neppe nok til å hente inn igjen Stabæk.

olebrann3

Tv2 skriver altid at spillere driblet hele forsvaret, dette skriver de ofte om Alanzinho, når man ser målene så løper de bare igjenom, ofte uten en eneste finte

tr0Ndemann

Quote from: olebrann3 on June 22, 2008, 21:06:15 PM
Tv2 skriver altid at spillere driblet hele forsvaret, dette skriver de ofte om Alanzinho, når man ser målene så løper de bare igjenom, ofte uten en eneste finte


Det stemmer, men Huseklepps mål var en flott prestasjon i seg selv. Han klarte virkelig å komme seg forbi fire mann, inkludert keeper for så å sette den pent i nettmaskene. Du kan jo selv tenke deg hvordan det hadde sett ut hadde det vært på stadion. (Noe det desverre ikke var, men alikevel).

What a waste of council tax, we paid for your hats!

olebrann3

seffølgelig en flott prestasjon men at han finter/dribler hele forsvaret blir feil

Klaus_Brann

Her er forøvrig alle scoringene:

http://tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2017082.ece

Synes forøvrig Helstad sitt andre mål var litt av en perle!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Go Up