• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Etter kampen: Brann - Vålerengen

Started by stigh, May 16, 2008, 21:18:05 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

stigh

May 16, 2008, 21:18:05 PM Last Edit: May 17, 2008, 13:58:50 PM by Stian
syntes det va godt kjempet i dag. med den keperen så va i dag så går det bra.. lover godt viss håkon holder det nivået ;)

Romarius

Kjemper bra. Men synes fremdeles vi har til gode å spille en virkelig bra kamp i år. Men vi holder unna i første, noe heldig, og har bra kontroll i 2.omg.
Forsvaret holder nullen for andre kamp på rad, og Opdal er i form igjen - bra!
Kantene våre er derimot dårlige, men har tro på at de kommer etter hvert. Det betyr vel bare at vi har mye å gå på resten av sesongen.

Belfort

I dag er det kun poengene som gleder. Hva er skjedd med laget fra i fjor. Ja,jeg vet vi har hatt skader og dårlig form på en del spillere,men likevel hvorfor klarer man ikke og levere bedre. 3-5-2 og Brann midtbanen var nøytralisert. Virker som mange lag vet hvordan man skal stoppe Brann.

En annen sak er Demba. Som Alsaker sa,er Demba den spissen vi trenger. Grei at han er sterk god i oppspillfasen og har et tung skudd. Men han er så utrolig lite målfarlig av seg. Han virker nesten helt uinteressert inne i 16-m. Jeg skal gi han kampene frem til sommeren men blir det ikke bedring bør man vurdere et solid spisskjøp i sommervinduet.

Romarius

Enig med sistnevnte. Synes også helstad virker ganske uinspirert i år. Mangler det lille ekstra han hadde i fjor. Men kanskje ikke dagen å henge ham ut på...
Seieren smakte uansett utrolig bra.

vebo

Jeg er ennå ikke fornøyd med stemningen, i dag klarte vi å bråke mer, men det blir startet sanger i hytt og pine og det høres til tider ut som surrete støy. Vi bør også kutte noe ned på hatsangene og starte flere sanger som støtter egne spillere og lag.

Når det gjelder kampen er jeg rystet over at vi ikke fikk minst to straffer. Helstad var godt tilbake i kampen, mens Solli ennå ikke har funnet nivået denne sesongen. Demba har derimot fin form, men det ser ikke ut som han har funnet seg til rette med Branns spillestil ennå. TJ gjorde et frisk innhopp på slutten. Spillerene må generlt bli bedre på press. Må desverre meddele Torstein at han ikke var banens beste, det var kapteinen vår det.

Som et siste synspunkt så vil jeg påpeke at Petter må bli flinkere til å komme seg ut på kanten etter løp innover. Han blir av og til stående for lenge i midten og gjør med dette Erlends defansive jobb vanskeligere .
Tiocfaidh ár lá

Alzheimer/Silverspurs

Litt heldig seier gitt, men men! :)

Enga klart best i første. elendig defensivt. Enga ofte i overtal når dei var i angrep/dødball. Sjukt dårleg dekking på dødball.
Demba er nok litt lite målfarlig, men er ein av dei beste spelarane i Tippeligaen. Fantastisk sterk, enorm teknikk, og (litt for) geniale pasningar.

krøvel vellevold

Quote from: vebo on May 16, 2008, 21:32:51 PM
Jeg er ennå ikke fornøyd med stemningen, i dag klarte vi å bråke mer, men det blir startet sanger i hytt og pine og det høres til tider ut som surrete støy. Vi bør også kutte noe ned på hatsangene og starte flere sanger som støtter egne spillere og lag.



Er det STEMNINGEN du er misfornøyd med? Eller er det organiseringen det er noe galt med?

Altså, stemningen i dag var jo fantastisk. Synging og til og med hopping på alle fire sider. Det er på sånne dager vi er lysår bedre enn alle andre i Norge hva stemning angår.

At det startes sanger i hytt og pine, er ikke noe å gjøre med. Det viser jo at det faktisk er mange som vil ta tak. Det må ikke bli slik at noen skal ha monopol på å starte sanger. Da nærmer det seg LSK-tendenser. Brann-supportere skal ikke gjennomorganiseres. Vi skal være et herlig kaos av følelser og impulsivitet. 
Legg ned hele klubben!

Ikognoti


Langhår

Stemningen idag var upåklagelig. Brann Stadion viste seg fra sin beste side, med en spontanitet og ektehet man ikke finner i resten av kongeriket. Fullt kjør rundt hele banen, bortsett fra der østlandspakket hang, de var en parodi på seg selv som vanlig.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Langhår

Forøvrig en viktig seier på en ganske dårlig dag. Kantspillet fungerer enda ikke og både Solli og PVM var rimelig langt under pari idag. Solli har vært skadet og var litt rusten, jeg er mer bekymret for PVM som jeg synes har vært slett lenge nå.

Uansett tre poeng og Andresen og resten av avskummet sendt hjem som tapere....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BBB-Tony

I kveld var vi litt heldig med utfallet syns jeg. Enga skulle skjønnt hatt 2 straffer i førtse omg. mener jeg. Ene situasjonen løper Solli (tror jeg) ned en Vif-spiller i senk og den andre situasjonen er det Demba som står med 100% strake armer og dytter en Vif-spiller fremover. Men i en vanlig kamp, så skjer sånt ofte. Bare synd at det er så liten stabilitet i dømmingen. I dag gikk det vår vei. Helstad innrømmer at det ikke var straffe i første omg. I andre omg kommer vi oss litt og pasningene sitter bedre på midten. For å nevne ett av de store objektene i denne kampen, Andresen, så syns jeg han var svak i dag! Jeg telte kun en pasning med riktig adresse som gikk i lengderetning mot vårt mål! Ellers var det flust med feilpasninger og støttepasninger. Var han litt preget? Hmm... Ellers må jeg si meg imponert over stemningen i dag! Det tar helt av når målet endelig kommer og jeg fikk assosiasjoner til Viking-kampen i fjor!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Gud

Synes vi tok oss opp defensivt i andre omgang. VIF hadde vel strengt tatt kun en stor sjangse ved Sæternes i den omgangen. Ellers bør Dahl få litt honnør for innsatsen sin i dag, hadde en del gode løp, gode involveringer i forsvaret pluss at han skaffet oss frisparket som førte til scoringen. Alt i alt, vi vinner på en middelmådig dag, men det gjør gode lag ;)

BrannSupporter

Kanon stemning i dag og herlig engasjement. Hopping og skjerfvifting fra 4 tribuner til tider.
Var vel litt heldig som vant, VIf hadde store sjanser i starten av 1 omg. Ellers er jeg litt bekymret for kantspillet vårt. Solli (greit han har vært skadet en stund) var rett og slett elendig i dag. PVM var ikke mye bedre.

Så det ble skutt opp en aldri så liten rakett rett før kampslutt. Noen som fikk med seg hvor den kom fra egentlig?

BBB-Tony

Det ble skutt opp flere enn en rakett i andre omg... Glemte og si at Azar var meget bra i dag og er vår beste spiller! Herlig å se Azar, for anledningen uten kjønnshår, krige og vinne så mye bakover på banen. Manglet kun ett ekte Azar-støt i Vif-boksen og dagen hans hadde vært fullkommen!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Markmus

Brann er i alle fall på vei fremover nå. Mye av tullet fra tidligere kamper i år har forsvunnet i løpet av de siste par kampene.

Keeper: En klippe
Forsvaret: Solid
Midtbanen: Knallhard
Angrepet: Næææh, sitter ikke helt enda

En meget rar kamp egentlig. Mange store sjanser, men likevel ender det kun 1-0, når det like gjerne kunne endt 4-4, så vi får sende buketter til keeperne for å snyte oss for målfest ;-) Typisk at Troy Perkins skulle være så god i dag - han reddet mange sjanser jeg ikke fatter hvordan han fikk til.
Ka du ve?

Brann_ruler86

Helt enig med de som sier at Demba virker lite målfarlig. Når Brann kommer rundt på kanten og får lagt inn, har han en tendens til å bli stående igjen på 16-meter streken.

Solli var desverre forferdelig dårlig. Det var ikke få pasninger som gikk rett til Vålerengenspillere.

Forøvrig helt rått med 4 hoppende tribuner i dag. La også merke til at BT og deler av SPV stod og hoppet mens vi stod stille på Hansa og sang noe annet. Det så også ut til at BT stod og ropte et eller annet til Klanen under kampen også. Var ihvertfall voldsomt med peking mot bortefeltet. Herlig!
Gå ta banen!

Xminator

Vi slet klart offensivt. Det er en konsekvens av en treg start med mye baklengs og tilhørende defensivt fokus.

At VIF tar midtbanen er ikke rart så lenge de overbefolker den slik de gjorde. Det er en taktisk gambling, men en gambling Mjelde og Steffensen kontret fint på utover 1. omgang. Neste gang ett lag prøver dette mot oss vil Helstad/Whoever ta diagonalløpene fra start. Der lå nøkkelen til at Brann tar over kampen. Det splittet stopper-trioen til VIF og dro kantspilleren deres dypere i banen. Det var fortsatt trangt og vanskelig, men det ble også lengre vei i angrep for VIF. VIF var også flinke til å variere hvor høyt de lå i banen.

VIF får 10-mannseffekten etter utvisningen, men Brann får jo til de grader styrt kampen etter scoringen. Man er jo alltid skamnervøs med 1 måls ledelse i viktig kamp, men i ettertid synest jeg vi hadde full kontroll fra scoringen og inn. En stor kvast blomster til Martin Andresen for å slippe markeringen på Helstad på dødballen. Det var til å kjenne igjen fra hans 3 sesonger i Brann :)

Ellers synest jeg det er mye bra.
Opdal er konge. Prikkfri kamp og fortjener en 7'er og ikke de vanlige 6'erene som avisene slenger rundt seg med.
Dahl er tilbake i 2006-form. Mange viktige brudd som siste forsvarer. Ikke like nøyaktig forover.
Karadas er konge. I denne kampen tar han steget fra god til forsvarsklippe og spillende stopper. Det vil være en av tidenes skandaler om han ikke er i neste landslagstropp. Fortsetter han på nivået fra denne kampen så kommer budene fra Europa før sommervinduet stenger.
Sigurdsson er mye mer usynlig enn med Bjarnason som makker. Farten hans er ikke så avgjørende, og VIF avslører ham ikke med ballen i bena.
Hanstveit hadde dribledagen. Ett par blemmer defensivt, men gullformen er definitivt inne.

Solli virket rusten. Løper mye, men driter seg ut med stygge pasningsfeil. Brann svakeste i denne kampen.
Bakke er i overkant arrogant noen ganger. Ett par stygge balltap, men nok en god kamp fra den kampen.
Einarsson blir løpende mye mellom og får ikke tak i midtbanen. Det er likevel ikke tilfeldig at han er i nærheten på stort sett det vi har av sjanser. Jaiteh får store sko å fylle mot Viking.
Vaagan Moen er mye innvolvert i denne kampen. Ikke i nærheten av kampformen fra i vinter, men klart bedre enn kollegaen på motsatt ving.

Helstad. Usynlig. Uerstattelig.
Demba. Fortsatt ikke komfortabel med rollen sin. Glitrende genial, frustrerende passiv. Gjerne i samme angrep. Det må løpes mer, og jeg tror ikke vi ser det beste fra ham før i 2009.

Alt i alt er jeg strålende fornøyd etter kampen. Tør vi håpe på at dette er starten på en norsk rekord med smultringer for Opdal? :) Holder vi dette fokuset og intensiteten i spillet de neste 19 kampene tror jeg vi skal være nærme de magiske 52 poengene i år også.

krøvel vellevold

BT-tribunen er uten sammenligning landets beste familietribune i hvert fall! Der andre familietribuner rundt om er preget av unger i idrettslagsdrakter og som er mest opptatt av å kaste popcorn på hverandre, så er BT-tribunen i aller høyeste grad med og setter preg på stemningen. Må le når jeg ser at Klanen er opptatt med å synge mot og knytte med nevene mot BT-tribunen! Hahaha! Sang familiene noe frekt til dere, store tøffe klansgutter?

Når NFF først ga oss Brann - VIF en 16/5 kl. 20, så er det vel ingen dag der vi ville satt Klanen så til de grader på plass, som i går. Endelig fikk de seg en lekse i god stemning!
Legg ned hele klubben!

revert

Quote from: krøvel vellevold on May 17, 2008, 09:12:03 AM
BT-tribunen er uten sammenligning landets beste familietribune i hvert fall! Der andre familietribuner rundt om er preget av unger i idrettslagsdrakter og som er mest opptatt av å kaste popcorn på hverandre, så er BT-tribunen i aller høyeste grad med og setter preg på stemningen. Må le når jeg ser at Klanen er opptatt med å synge mot og knytte med nevene mot BT-tribunen! Hahaha! Sang familiene noe frekt til dere, store tøffe klansgutter?

Når NFF først ga oss Brann - VIF en 16/5 kl. 20, så er det vel ingen dag der vi ville satt Klanen så til de grader på plass, som i går. Endelig fikk de seg en lekse i god stemning!


Hehe. Jeg fikk også med meg situasjonen du refererer til. Ordentlig artig å se neste hele BT reise seg og synge. Ellers synes jeg gamle sitte fortjener kred for gårsdagens. Greit nok det var en spesiell kamp og alt det, men synes de bidro i langt større grad enn før. Men kjenner jeg de rett eller det vel dessverre stille som graven mot Molde igjen...

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

steinbygger

Quote from: krøvel vellevold on May 17, 2008, 09:12:03 AM
BT-tribunen er uten sammenligning landets beste familietribune i hvert fall! Der andre familietribuner rundt om er preget av unger i idrettslagsdrakter og som er mest opptatt av å kaste popcorn på hverandre, så er BT-tribunen i aller høyeste grad med og setter preg på stemningen. Må le når jeg ser at Klanen er opptatt med å synge mot og knytte med nevene mot BT-tribunen! Hahaha! Sang familiene noe frekt til dere, store tøffe klansgutter?
Når NFF først ga oss Brann - VIF en 16/5 kl. 20, så er det vel ingen dag der vi ville satt Klanen så til de grader på plass, som i går. Endelig fikk de seg en lekse i god stemning!


I og med at det er mange her inne som aldri har vært på BT tribunen så sier jeg det igjen, mange av oss som sitter på BT er oppvokst på SS og har vært hardcore før mange på Hansa ble født, men i og med at en del av oss har fått barn så sitter vi på BT, da det er lettere for unger å se kampen fra BT enn fra Hansa. Tror det er mange på BT som må reforhandle ukepengene med de små håpefulle etter kampen i går. Er ikke alt som blir sagt/sunget som egner seg for barn.

Mico

Quote from: krøvel vellevold on May 17, 2008, 09:12:03 AM
Må le når jeg ser at Klanen er opptatt med å synge mot og knytte med nevene mot BT-tribunen! Hahaha! Sang familiene noe frekt til dere, store tøffe klansgutter?


Men ikke like morsomt som når Brann-supportere står med knyttede never mot miniklanen vel :)

Om folk er fornøyd med stemingen etter denne kampen er det noe gale.
Var folk der for å se engen og andresen, eller var de der for å se Brann? Flaut.

krøvel vellevold

Quote from: Mico on May 17, 2008, 12:25:34 PM
Quote from: krøvel vellevold on May 17, 2008, 09:12:03 AM
Må le når jeg ser at Klanen er opptatt med å synge mot og knytte med nevene mot BT-tribunen! Hahaha! Sang familiene noe frekt til dere, store tøffe klansgutter?


Men ikke like morsomt som når Brann-supportere står med knyttede never mot miniklanen vel :)

Om folk er fornøyd med stemingen etter denne kampen er det noe gale.
Var folk der for å se engen og andresen, eller var de der for å se Brann? Flaut.
Legg ned hele klubben!

HansaInferno

De siste 15 minuttene var bra. Store deler av kampen var elendig når det gjelder steming. Men kampbildet styrer stemingen, og sånn skal det være. Vi skal forøvrig ikke være fornøyd med banespillet. Kantene våre er sikkelig dårlig for tiden!

Alt i alt herlig med 3 poeng mot pakket.
Breiflabben, baby!

crm

"Quantify your love for me!"
K. Jæger

BrannSupporter

Så det ble delt ut noe greier på hansa. Fikk ikke selv. Var det en ny sang? Hvilken?

BBB-Tony

Quote from: BrannSupporter on May 17, 2008, 15:04:25 PM
Så det ble delt ut noe greier på hansa. Fikk ikke selv. Var det en ny sang? Hvilken?


Var ett nytt vekselrop som aldri såg dagens lys... Er nevnt i før kampen- tråden.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

krøvel vellevold

Quote from: HansaInferno on May 17, 2008, 13:28:36 PM
De siste 15 minuttene var bra. Store deler av kampen var elendig når det gjelder steming. Men kampbildet styrer stemingen, og sånn skal det være. Vi skal forøvrig ikke være fornøyd med banespillet. Kantene våre er sikkelig dårlig for tiden!

Alt i alt herlig med 3 poeng mot pakket.


Syns ikke stemningen var elendig i store deler av kampen, nei. Det var mye synging i går. Spesielt bra trøkk i begynnelsen av kampen, og selvsagt det siste kvarteret. Men det var ikke elendig i resten. Ta å se kampen på dvd eller Sumo, så hører du at det er bra. Man kan ikke forvente at hele stadion skal synge i 90 minutter. Det skjer ingen steder. Stemningen på Stadion i går er det ingen i Norge som kan matche. Og spesielt ikke det trøkket som var siste kvarteret. Hvor ellers opplever man synging og hopping på fire tribuner?
Legg ned hele klubben!

Nixon

Rød makt på Hansa

Nettn

Synes det var fantastisk etter 1-0 scoringen, når HELE bt tribunen reiste seg og sang "Stille i fjøset" mens samtlige pekte på Klanen. Helt rått!


Brann_ruler86

Han kødder ikke. Har nettopp sett kampen i reprise på TV2 Sport og det høres veldig godt ettersom BT/Klanen var mikket kraftig opp i denne kampen.
Gå ta banen!

1908

Det er jo ikke noe nytt at Tv2 skrur godt opp lyden på bortfeltet, noe jeg syns er helt for jævlig.. Når lagene spiller på hjemmebane så bør lyden fra hjemmesupportere komme først..

vebo

Det der holder ikke! Skam deg du som startet den! Vi har da nok av hatsanger mot motstandersanger uten å bruke en av signatursangene til, nettopp, erkerivalen vår. Neste gang håper jeg dere holder dere til "Kan vi høre bønna synge"!
Tiocfaidh ár lá

thesevs

Ja det var etter 1-0 scoringen at en del folk på A, B eller C -feltet (tror det var A eller B) på BT reiste seg opp og unisont sang: "stille i fjøset". Ble litt satt ut ja... ikke akkurat den sangen jeg hadde forventet, men det var vel noen som synes den var såpass artig at den måtte synges mot det laget som allerede synger den. Forbannede VG-reklame!! Heldigvis var det bare snakk om én gang dette skjedde.

Ellers må jeg gratulere to karer på feltet mitt, satt bak meg, som hadde tidenes fylla. Her snakker vi fylla hvor en sliter med å holde hodet oppe. Kjente Brannsanger ble traspet i stykker. Et par eksempler var å synge "vi har håkon opdal" på Helstad-melodien, etterfulgt av at "vi elsker enga" på samme "jeg har en gammel tante"-melodien. Denne ble raskt stoppet av kameratene som tydeligvis synes dette var hysterisk morsomt. Ellers prøvde de vel en 20 ganger å starte "å vi hater engen"... hva de fikk ut av denne kampen kan jeg ikke skjønne.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Andsto

May 17, 2008, 19:10:08 PM #36 Last Edit: May 17, 2008, 19:11:53 PM by Andsto
Jeg satt da på bt(felt b) og jeg fikk ikke med meg noe stille i fjøset, så det kan ikke ha vært rare greiene..uansett var det herlig trykk på tribunen, skal ikke mer til enn at enkelte får seg noen kalde bayere så stemmer de herlig i.

krøvel vellevold

Quote from: Langhår on May 17, 2008, 18:18:06 PM


Ja jeg reagerte på "Stille i fjøset" da noen forsøkte seg på den mot LSK. Da jeg så sumo-opptaket fra gårsdagens kamp, hørte jeg "Stille i fjøset" veldig tydelig fra BT. Først ble jeg litt irritert, siden det er en VIF-sang. Men så forandret jeg litt mening. For akkurat i denne kampen kan man snu på det og se på det som litt ekstra salt i sårene. At de får slengt i seg sin egen hoveringssang når de akkurat har fått 0-1 i trynet. Ja, det kan til og med tolkes dithen at vi ironiserte over deres sang ved at "vårt fjøs" overhodet ikke var stille. For å gni det inn, liksom.

Det blir litt som Arsenal som alltid fikk sunget "boring boring Arsenal" etter seg på 90-tallet. I senere år da Arsenal har blitt kjent for mer underholdende fotball og mye mål, så begynte Arsenal-fansen selv å synge ironisk "boring boring Arsenal".

Men jeg håper likevel det ikke skjer igjen mot andre lag. For "stille i fjøset" er og blir en VIF-sang, og den har ikke samme sarkastiske effekt mot andre lags supportere.

Uansett er jeg storfornøyd med at BT starter sanger. Slikt må jo sette Klanen helt ut av fatning. Normalt henvender de seg mot den harde kjerne av motstanderfans når de hetser. I går visste de ikke hvor de skulle henvende seg, for det ble sunget overalt rundt dem.
Legg ned hele klubben!

HansaInferno

"Stille i fjøest" er vel ikke en VIF-sang, er det? Trodde at dette var en låt/sang som VG hadde diktet opp..? Uansett er det intet mindre en genialt. Frekt og freidig av BT! Masse ros til hele stadion for den stemingen som var i går!
Breiflabben, baby!

Markmus

Err... det VAR faktisk morro å høre BT synge "stille i fjøset". DER snakker vi om å sparke noen som allerede ligger nede. Hadde ikke vært like morro om det ikke var en VIF-sang. Frekt og freidig som han over sa.
Ka du ve?

Xminator

Bør selvsagt skrives om til "Stille i floren".

HansaInferno

Breiflabben, baby!

Klaus_Brann

Quote from: Langhår on May 17, 2008, 18:18:06 PM


Tenkte på det på den måten jeg og, HVIS det hadde vært sånn, og det er jeg ikke sikker på at det er. Det har jo vært sunget av noen tidligere på andre kamper, og det er latterlig.
Stemningen i går var veldig bra!Litt stille til tider, men kampen levde og hadde nerve så det holdt.

Man kan ikke ha vært på stadion i går,  for så å mene at det var dårlig stemning. HELE stadion eksploderte jo på slutten, og det minnet meg litt om i høst.

Demba sa det jo på en bra måte "Hahahaha, dom e helt psycho"!
Det tar jeg som et kompliment!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

thesevs

Jeg savnet " å sånn klapper Engen"... og jeg savner flere ildsjeler på BT som synger høyt med på "drite på oslo by".

Eneste jeg er redd for er at folk tror dette kan gjentas mot andre lag enn VIF. Hvis noen drar den da, så får de jaggu ta den versjonen hvor de avslutter med "åh nå er det stille i fjøssset... åh..ramppabam pappabam pappabam..."  ;D
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

smaalanda

Den ble jo nevnt mot LSK også som Krøvel skriver. Fryktelig stygg og skummel trend ute å går spør du meg.
KMO!!!

HansaInferno

Det var laber steming i perioder, men det er jo også sånn det skal være. Både Vaagan og Solli var shite i store deler av kampen i går, og jeg får ikke lyst til å synge når ingenting fungerer og VIF presser. Når vi puttet eksploderte det, men det er jo intet mindre enn forventet.
Breiflabben, baby!

Roald

Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

BBB-Tony

Quote from: HansaInferno on May 17, 2008, 20:27:20 PM
"Stille i fjøest" er vel ikke en VIF-sang, er det? Trodde at dette var en låt/sang som VG hadde diktet opp..? Uansett er det intet mindre en genialt. Frekt og freidig av BT! Masse ros til hele stadion for den stemingen som var i går!


Det er en 100% enga-sang som VG har "lånt". Har du ikke hørt når klanen synger på Ulevaal?
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Langhår

Har forresten vært innom Klansavskummet sitt forum og kikket litt. Hvis noen trodde vi fryktet dem mer enn de fryktet oss før kampen så kan dere bare glemme det.

De er såre fornøyde og skryter VIF opp i skyene etter å ha kommet hjem med null poeng. Så godt som alle var sikker på tap og virker enormt fornøyde med at de ikke tapte tosifret. Deilig å være så fryktet at motstanderne er lykkelige når de bare taper med ett mål.

For en ynkelig gjeng!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Markmus

Tja... vi er jo også ganske siker på tap når vi er i Tromsø og på Ullevaal da ;)
Ka du ve?

Go Up