• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

krakra

http://fotball.bt.no/eliteserien/article173015.ece
Traore ønsker seg vekk fra RBK, til en klubb hvor han kan få spilletid.

Noe for oss?

dudo

Ja takk. Jeg har i lengre tid ment at vi burde prøve å hente han. Lån ut sesongen med opsjon på kjøp høres ypperlig ut.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Han er jo bosman, så vi kan signere ham fra 1. juli.

dudo

Der ser du. Til pass for meg som ikke gadd klikke på linken.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Derabilo

Traore har en tøff oppgave med å få spilletid i RBK, så det at han sliter med spilletid der trenger ikke bety stort. RBK er ikke stedet for spillere langt vekke i fra (Eguren). Et prøvespill burde iallfall være aktuelt. Han er en type spiller vi sårt trenger i stallen.
Bergen ut av Norge -

OmOssSjølOgHansaøl

Jeg må innrømme at jeg er en smule skeptisk til å bruke ressurser på Traoré.

I forfjor slo han ned Storflor på trening, og i starten av fjoråret ble han (sammen med Konan) utestengt fra flere treninger etter gjentatte forsovionger. I vår har han slitt med for høy fettprosent. Han er utpekt som et stortalent, men har vært i RBK i flere år uten å klare å etablere seg på førstelaget. "Det er ikke bare fotballtalent som avgjør om du blir en god spiller", sa Hamrén om ham i vår. Og Eggen har så langt ikke gitt ham mye spilletid heller. Skinnet kan selvsagt bedra, men jeg sitter i alle fall igjen med et inntrykk av en spiller som mangler den nødvendige modenheten og profesjonaliteten til å utnytte talentet sitt og bli en stabilt god fotballspiller.

Hamrén mente at han passer best som venstreback eller venstre midtbane. Isolert sett kan vi alltids ha nytte av en venstrebent spiller til, som supplement til Vaagan Moen, Mjelde, Holmvik og Kalvenes (og de ikke-venstrebente spillerne som iblant figurerer på Branns venstrekant). Men Traoré er ikke den jeg ville prioritert hvis vi har råd til én spiller til. Da vil jeg foretrekke en god midtstopper eller spiss.

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

ostraume

Kan legge til at Traoré nektet å spille venstreback i vinter (eller var det i fjor?), så at det skorter noe på profesjonaliteten virker åpenbart.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Huff

Bt melder at Helge Haugen har forlenget med TIL så der forsvant håpet om en billig spiller med evne til å legge press på ballfører.

Hva angår Traore ville han vært en soleklar forsterkning, fart og teknikk, men dersom disiplinærproblemene er såpass store som skissert over er det kanskje best å holde seg unna. Nå har jo og RBk nesten aldri suksess med fremmedkulturelle spillere, selv om de holder høy klasse, så vanskelig å si.

Læreren

Det var skuffende lesning. Keitete med ball eller ikke, Haugen hadde vært en drøm å fått tilbake på midtbanen slik situasjonen i klubben er nå.

Nixon

Jeg er ikke skuffet. PVM kan gjøre Haugen-jobben med like stor løpskapasitet og større repertoar.
Rød makt på Hansa

krakra


Klaus_Brann

Jo, at han har mer på lager er det ingen tvil om, men det har også noe å si hvor og hvordan han løper og. Der mener jeg PVM er bedre.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Nixon

Jeg burde kanskje skrevet nesten like god løpskapasitet. Greit nok. Men poenget står fortsatt. Ingen grunn til å bruke penger på å hente Haugen.
Rød makt på Hansa

Xminator

80 bosmanspillere i tippeligaen. Med unntak av Brann, Demidov og en haug gamlinger så er det stort sett boss. Vi stiller ihvertfall i en egen klasse rent kvalitetsmessig på bosmannlisten...

Bosmanspillerene fra Rosenborg er nok vant til ett lønnsnivå vi kan glemme her i byen.

Langhår

Lurer på om Brann i det hele tatt har tenkt å forlenge med noen av våre nøkkelspillere. Dette begynner å nærme seg en skandale.  Foreløpig ingen inn bortsett fra Kalvenes og ingen nye kontraktsigneringer.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Har man ikke råd så har man ikke råd. Og det jobber dobbelt mot oss nå. Gode spillere ser ikke bare på pengene, de vil også gjerne spille med gode spillere - og dermed lettere oppnå sportslig suksess. Med det ambisjonsnivået Brann nå ligger på (påtvunget av økonomi eller ikke) så vil spillere som Solli og PVM vegre seg mot å skrive kontrakter selv om de får ett økonomisk tilbud som matcher det danske klubber (eller VIF...) måtte tilby.

Da Brann gikk høyt for noen år siden og snakket om at man faktisk hadde penger ble det kritisert. Det var ikke nødvendigvis det dummeste man kunne gjøre, for det sendte også signaler om at "vi satser - her kan du vinne noe". Om mirakelet skulle skje, og Brann sitte på tilstrekkelig antall millioner, så gjør man klokest i å fortelle det - om ikke til BT så ihvertfall til Lillegjord...

ostraume

Personlig mistenker jeg at Solli er ferdig i Brann. Han har stagnert og vil neppe bli tilbudt samme årslønn som han har. Han vil selvsagt ikke gå ned i lønn og sikrer seg heller en sign-on-pakke i en annen klubb (som Odd). Vi vil selvsagt slite med å få inn tilsvarende kvalitet, men i Skarsfjords (og resten av verdens) 4-2-3-1 er han ikke akkurat en åpenbaring som standing midfielder (selv om han var meget god mot oransjepakket).

PVM har jeg mer tro på at vi får signert. Han ligger lavere i lønn enn Solli så han vil ikke måtte redusere lønnen. Her vil Brann også trolig strekke seg lenger (yngre, mer målpoeng) og PVM får i skrivende stund spille i drømmerollen som support-mann.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

EspenF

Lyn konkurs.

Her bør det være mulig å hente en spiller eller 2.  Noen som har fulgt med Lyn?

Endre Fotland Knudsen? Rocky? Chima?  Lyn har jo produsert/kjøpt mye bra siste årene, har solgt mesteparten, men noe gull må det vel være igjen?

Ricky

Har sett på stallen deres, og det er verken gull, sølv eller bronse å finne i Lyn. Ikke overraskende at de er jumbo i Adeccoligaen.. Den eneste spilleren som ser spennende ut (på papiret) er Alexander Hassum, men jeg har ikke engang hørt om fyren og for alt jeg vet holder han svakt LøvHam-nivå.

EspenF

Har kikka litt på Lyn, flere av gutta har U-landskamper eks:Knudsen, van den Burgt, Gulbrandsen, av utlendinger kan man jo kikke på: Ihugba, Tamandi og Guessan.

bare for å gå nuts, Inviter hele gjengen på 3 dagers prøvespill. sop sammen ett par lokale talenter + han Bosniern som er i byen og kjør internkamp.

krakra

Kunne tenkt meg følgende spillere fra bosmanlisten:
PVM
Solli
Amankwah
Femidov
Traore
Landu Landu
Goodson
Bojan
Mourad

EspenF


Klaus_Brann

Quote from: krakra on June 30, 2010, 19:34:55 PM
Kunne tenkt meg følgende spillere fra bosmanlisten:
PVM
Solli
Amankwah
Femidov
Traore
Landu Landu
Goodson
Bojan
Mourad


Demidov blir altfor dyr.

Jeg vet ikke noe om Mourads lønnsnivå, men han hadde vært noe!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krakra

Det er iallefall ikke høyere enn at TIL klarer å betale ham, men han er jo på lån der så jeg er usikker på om han faktisk er bosman eller om det bare er leiekontrakten som går ut.

eisan

Quote from: Ricky on June 30, 2010, 18:03:31 PM
Har sett på stallen deres, og det er verken gull, sølv eller bronse å finne i Lyn. Ikke overraskende at de er jumbo i Adeccoligaen.. Den eneste spilleren som ser spennende ut (på papiret) er Alexander Hassum, men jeg har ikke engang hørt om fyren og for alt jeg vet holder han svakt LøvHam-nivå.


Alexander Hassum 18 år 23 U Landskamper for Norge kom til Lyn fra Lyn fotball ( Amatør) for to år siden deby i tippeligaen mot LSK i Fjor,  kom nettopp hjem fra lanskamp mot Portugal G18 (1-1) der han ble kåret til banens beste.
Har en rekke kamper i Adeco i år venstre back og venstre kant.
Spiller venstre back for Norge og trives nok best der.
Rask bra teknikk bra fot, norges lengste innkast som er presist 2 målgivende i adecon på de i år ( antagelig verdens lengste hehe ) bra skudd ingen særlige svakheter spør du meg.
Kommer antagelig til å spille bedre på et bedre lag og mot bedre motstand. :)

Markmus

Riquelme er uten klubb for øyeblikket ;)
Ka du ve?

krakra

June 30, 2010, 22:42:55 PM #13926 Last Edit: June 30, 2010, 22:47:32 PM by krakra
Kan ikke helt skjønne hvordan vi skulle få til å få noen av de mest talentfulle spillerne i Lyn til å flytte til Bergen for å spille for Brann når det fins flere eliteserieklubber med større evne og vilje til å satse på unge spillere i nærområdet. Er sikker på at disse ender opp i diverse klubber på østlandet. Hovedsaklig VIF.
Ikke kan vi tilby dem vanvittige lønninger uten noen rot i noen som helst rasjonell tankegang heller lenger.

Er det noen utlendninger uten familie eller noen særlig tilknytning til Oslo så kanskje, men de med familie og venner i Oslo blir nok der. Iallefall når det samtidig nok er klokest for deres sportslige utvikling.

At Lyn skal ha noen etablerte spillere som kan gå rett inn i førsteelveren vår tviler jeg på. De lå tross alt godt ann til nedrykk fra adeccoligaen.

osoerli

Quote from: eisan on June 30, 2010, 22:27:47 PM
........ norges lengste innkast som er presist 2 målgivende i adecon på de i år ( antagelig verdens lengste hehe ) .....

Vil neppe være til hjelp for eit lag som ikkje har hodespelarar i angrepet uansett.  Men for all del, høyres interessant ut han her.  Løp og hent!  (eller er du Hassum eisan?)
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Klaus_Brann

Quote from: krakra on June 30, 2010, 20:58:31 PM
Det er iallefall ikke høyere enn at TIL klarer å betale ham, men han er jo på lån der så jeg er usikker på om han faktisk er bosman eller om det bare er leiekontrakten som går ut.


Nuvel. Nå har de betalt ganske mye i lønn til Ramovic, så det kan fort hende at han og har litt for mye i lønn, i forhold til hva Brann evner.

Jeg tror ikke han sto på den bosmanlista jeg så.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

eisan

Quote from: osoerli on June 30, 2010, 22:46:06 PM
Quote from: eisan on June 30, 2010, 22:27:47 PM
........ norges lengste innkast som er presist 2 målgivende i adecon på de i år ( antagelig verdens lengste hehe ) .....

Vil neppe være til hjelp for eit lag som ikkje har hodespelarar i angrepet uansett.  Men for all del, høyres interessant ut han her.  Løp og hent!  (eller er du Hassum eisan?)


Neida men har sett samtlige lynkamper i år, tror ikke hassum er den som trenger å skryte av seg selv på et forum

Synes kun det er artig å se hva andre skriver om Lyn :)

Lykke til med høstsesongen !!!

krakra

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/solli-takket-nei-til-belgisk-klubb-3241151.html

Solli har avslått et tilbud fra belgiske Lokeren. Tilbudet skal visstnok ha vært bedre enn det han tjener i Brann, men Solli følte likevel at det ikke var rett å si ja. Antar at det også vil si at Brann har fått et bud på Solli, som de har godtatt. Med mindre Lokeren kom med tilbudet og natt.

Xminator

I BT står det at Brann hadde fått en million i overgangspenger. Nå skal han altså ut i ett halvt år til uten tilbud fra Brann der Brann - enda en gang - stiller seg som reserveløsning om alt annet feiler.

Ricky

Greit at Brann (foreløpig) ikke er den største klubben i verden, men synes det er litt morsomt å se hvordan BT hauser dette opp til å være et proffeventyr. Likte spesielt "Er det ikke litt risikofylt å takke nei til en klubb som Lokeren"...
Lokeren spiller sine kamper her http://www.sporting.be/content/html/stadion.asp?level1=300&level2=700 og berget plassen sin i 1.divisjon pga de spesielle finurlighetene i Belgias ligaregler.

Spelaren

Quote from: Ricky on July 01, 2010, 08:31:09 AM
...
Lokeren spiller sine kamper her http://www.sporting.be/content/html/stadion.asp?level1=300&level2=700 ...


Fosshaugane Campus ser jo bedre ut enn det der... Ekkelt at slike klubber skal ha mulighet til å lønne spelarar bedre, men så er det vel slik at TV-avtalene og sponsorer er bedre i eit land med nesten 11 millioner fordelt på brøkdelen av Norges areal...
Gå av.

kabelmann

Quote from: Ricky on July 01, 2010, 08:31:09 AM
Greit at Brann (foreløpig) ikke er den største klubben i verden, men synes det er litt morsomt å se hvordan BT hauser dette opp til å være et proffeventyr. Likte spesielt "Er det ikke litt risikofylt å takke nei til en klubb som Lokeren"...


Kanskje det ikke var Brann BT hadde i tankene. Kanskje de tenkte på nivået til Lokeren i forhold til nivået på Solli og hva han kan forvente av tilbud når/om han skulle ta et utenlandsopphold? ;)
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Markmus

Quote from: Ricky on July 01, 2010, 08:31:09 AM
Greit at Brann (foreløpig) ikke er den største klubben i verden, men synes det er litt morsomt å se hvordan BT hauser dette opp til å være et proffeventyr. Likte spesielt "Er det ikke litt risikofylt å takke nei til en klubb som Lokeren"...
Lokeren spiller sine kamper her http://www.sporting.be/content/html/stadion.asp?level1=300&level2=700 og berget plassen sin i 1.divisjon pga de spesielle finurlighetene i Belgias ligaregler.


hahaha... journalisten har ikke fulgt med i alle fall :P
Ka du ve?

dudo

Quote from: Klaus_Brann on June 30, 2010, 23:06:35 PM
Quote from: krakra on June 30, 2010, 20:58:31 PM
Det er iallefall ikke høyere enn at TIL klarer å betale ham, men han er jo på lån der så jeg er usikker på om han faktisk er bosman eller om det bare er leiekontrakten som går ut.


Nuvel. Nå har de betalt ganske mye i lønn til Ramovic, så det kan fort hende at han og har litt for mye i lønn, i forhold til hva Brann evner.

Jeg tror ikke han sto på den bosmanlista jeg så.


Det var ikke TIL som betalte lønnen, men investorer. (Om jeg ikk husker riv, ruskende feil)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

pidre

Med tanke på klovneveldet der oppe, hva med denne Jan Banan Tømmersnes?
Saludar a los monos!

Klaus_Brann

Quote from: dudo on July 01, 2010, 12:56:00 PM
Quote from: Klaus_Brann on June 30, 2010, 23:06:35 PM
Quote from: krakra on June 30, 2010, 20:58:31 PM
Det er iallefall ikke høyere enn at TIL klarer å betale ham, men han er jo på lån der så jeg er usikker på om han faktisk er bosman eller om det bare er leiekontrakten som går ut.


Nuvel. Nå har de betalt ganske mye i lønn til Ramovic, så det kan fort hende at han og har litt for mye i lønn, i forhold til hva Brann evner.

Jeg tror ikke han sto på den bosmanlista jeg så.


Det var ikke TIL som betalte lønnen, men investorer. (Om jeg ikk husker riv, ruskende feil)


Okei. Det stemmer vel forsåvidt greit med hvordan TIL ellers har det. Investorer, og da gjerne med "vår egen" Trond Mohn i front betaler når TIL trenger pengene.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krakra

July 05, 2010, 06:56:16 AM #13939 Last Edit: July 05, 2010, 07:08:50 AM by krakra
PVM må signeres snares. Jeg syns det er skremmende når jeg hører at vi venter til etter sesongen til å avklare PVMs fremtid i Brann. Det er greit nok at økonomien er trang, men nå må de for faen meg våkne opp! Vi har 10(!!!) utespillere med kontrakt neste sesong, hvorav to av dem strengt tatt ikke holder mål(Fakiri og Hansen), en er høyst middelmådig(Holmvik) og en fjerde snart må begynne å bevise(Haugsdal). Skal vi virkelig utsette alt arbeidet med å sette sammen en slagkraftig stall til etter sesongen? Det går jo ikke ann. Tenk da for faen på hvem som skal lede spillerjakten.

Førsteprioritet må være å finne ut hvem av bosmanspillerne som blir her neste sesong. Forleng med Amankwah i morgen og gi Solli og PVM kontraktstilbud. Avslår de uten å vise vilje til å forhandle så anser vi dem som tapt og begynner å lete etter erstattere.

Så må vi kjøpe noen spillere. Det mest naturlige er jo å erstatte de som forsvinner i sommer. Selv om Kalvenes er kommet inn for Bjarnason mener jeg at vi må jobbe med å hente en langsiktig erstatter. Kalvenes er en 33-åring som aldri har vært mer enn middelmådig. En grei løsning ut året, ikke mer. Nielsen må også erstattes med en lignende, men bedre spisstype. Så kan vi også hente Haugen. Henter vi de og forlenger med Amankwah så har vi 14 utespillere med kontrakt neste sesong, forlenger vi også med PVM(som nok er en drømmetekning) har vi 15 og en total stall på 18 spillere. Da har vi kommet et godt stykke på vei og trenger ikke hente mer enn 3-4 spillere i vinter

Xminator

Når du ser hvor lang tid det tar å faktisk få signert en ferdigforhandlet avtale med Yaw, så kan du trygt sette opp Solli og PVM på helt andre lag enn Brann i 2011. Slik er det bare.

Og når skal hausingen av Fredrik Haugen stoppe? Han startet ikke engang for Løvham.

esp123

Quote from: Xminator on July 05, 2010, 07:46:18 AM
Og når skal hausingen av Fredrik Haugen stoppe? Han startet ikke engang for Løvham.

Denne var for idiotisk til å la stå ukommentert;

Fyren har nettopp kommet tilbake fra skade.....

Markmus

Quote from: krakra on July 05, 2010, 06:56:16 AM
Forleng med Amankwah i morgen og gi Solli og PVM kontraktstilbud.


Har jeg drømt? Forlenget ikke Amankwah for ca en uke siden med tredobling av lønn?

Om ikke fjolsene på Stadion klarer å re-signere Solli og ikke minst PVM, så er det på tide at fjolsene kastes ut av klubben med makt. Disse kontraktene skulle da vært underskrevet for nesten et år siden for pokker.
Ka du ve?

Corleone

Få fingen ut, Roald!!!. En ting er at du ikke klarer å skaffe oss nye spillere, men det må jo være mulig å kunne ordne noen nye kontrakter?

eivhelle

July 05, 2010, 11:16:58 AM #13944 Last Edit: July 05, 2010, 11:18:59 AM by eivhelle
Roald har sikkert kontrakten klar. Men det hjelper sabla lite så lenge vi er avhengig av at spillerene
skriver under. Attraktive bosmannspillere som PVM og Solli sitter med alle kortene og Brann kan
bare håpe på at de viser litt lojalitetsfølelse og ikke skriver under for en annen norsk klubb. Kommer
en utenlandsk klubb av en viss størrelse på banen er de garantert tapt.

Det hadde vært en helt annen sak med Morgan Andersen som sportssjef. Han var en kløpper til å
fikse underskrifter.

Langhår

Quote from: eivhelle on July 05, 2010, 11:16:58 AM
Roald har sikkert kontrakten klar.


Ja det er jeg helt sikker på. Roald`n vet du, ikke noe tøys der i gården. Er det noe han er kjent for så er det å være en kløpper i forhold til lagbygging. Dette kan vi nok ta med knusende ro.

Glad vi har Roald`n i klubben!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Quote from: esp123 on July 05, 2010, 08:11:15 AM
Quote from: Xminator on July 05, 2010, 07:46:18 AM
Og når skal hausingen av Fredrik Haugen stoppe? Han startet ikke engang for Løvham.

Denne var for idiotisk til å la stå ukommentert;

Fyren har nettopp kommet tilbake fra skade.....


Og det er enda en grunn til å roe helt ned i forhold til spilleren.

monzilla

Begynner å bli noe stråmyhrsk av denne RBH-kritikken.

krakra

July 05, 2010, 12:31:47 PM #13948 Last Edit: July 05, 2010, 12:44:01 PM by krakra
Quote from: Xminator on July 05, 2010, 07:46:18 AM
Når du ser hvor lang tid det tar å faktisk få signert en ferdigforhandlet avtale med Yaw, så kan du trygt sette opp Solli og PVM på helt andre lag enn Brann i 2011. Slik er det bare.

Og når skal hausingen av Fredrik Haugen stoppe? Han startet ikke engang for Løvham.
Hva har du egentlig imot Haugen? Et lokalt stortalent som storspiller i adeccoen. Bedre enn Addo som blant annet du kritiserte Brann for ikke å hente.
Det er ikke snakk om opphausing. Ingen sier at fyren vil skyte oss til gull alene, men det han har prestert i Adecco tilsier definitivt at han er klar for TL. At han ikke startet i går skyldes selvfølgelig skaden, det var egentlig ikke meningen at han skulle spille i det hele tatt. Han er Løv-Hams beste spiller.
Når man ser unge spillere storspille i TL for andre klubben ville det vært latterlig å la det eneste stortalentet vi har i byen råtne i Løv-Ham fordi han "ikke er klar ennå". Klart han er klar.

Yngve

Quote from: monzilla on July 05, 2010, 12:11:44 PM
Begynner å bli noe stråmyhrsk av denne RBH-kritikken.


Absolutt ikkje.

Forholdet til våre båsmenn bør vera avklara før overgangsvindauga byrjar. Slik at ein veit kva ein har å forhalda seg til, og byrja å bygga stallen for 2011.

Slik det ligg an nett no har me knapt nok spelarar til å fylla ein 11-ar neste sesong. Og kvaliteten på som vert henta inn er eg særs skeptisk til..

Go Up