• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

hjortland

Den skrivefeilen måtte bli kommentert ja :P Jeg beklager ærbødigst o store herre! Uavhengig om du/dere tror på meg eller ikke, så kan jeg garantere at jeg ikke er en bruker her inne som har laget et nytt nick.

Jeg skal heller ikke anta noe som helst om denne spilleren. F.eks at han blir signert. Vi får bare se om det kommer en nyhet om at Brann har kjøpt/lånt en brasilianer eller noe i den duren. For det jeg vet kan dette være en spiller fra bolivias bakgårdsdivisjoner..

hjortland

Da spør jeg meg selv godeste Nixon. Hva skal RBH si til bestyreren her om han spør om hvilken posisjon han spiller i.

For å si det sånn, jeg driter egentlig å være så hemmelighetsfull. Jeg bor på Harbour Apartments i Sandviken.  Folkene som styrer her, er ganske høyt på rangstigen her i byen, og har sine bekjentskaper i Brann.

Ergo, så er det ikke helt utenkelig at RBH vil si noe om denne spilleren, om en her skulle spørre..

Xminator

Det er nok den delen med "vert her noen dager" som virker en smule søkt ja. At RBH kan prate på autopilot vet vi jo, men finner det noe søkt at Brann skal ha gjemt bort en spiller på ett hotelrom i Bergen.

Eller for den del at man skulle ha signert en 20-åring uten å ha kjørt prøvespill først. Så her tror jeg nybruker Hjortland har fantasert vilt.

Jeg står på mitt, vi trenger to stoppere i tippeligatoppen, en venstreback som kan danke ut Fakiri, en venstrekant som kan få fart på Petter og en Prica-type på topp som kan utfylle Guastavino/Huseklepp. Da er vi på vei inn i gullkampen, men for å være sikre bør vi ha på plass nye kontrakter med Solli, PVM og Huseklepp før fotballen sparkes i gang igjen.

Nedrykk trenger vi ikke snakke om før Huseklepp er solgt. Eller det blir like stille før 2011-sesongen.

hjortland

Skal vel kanskje være helt ærlig her. Noen dager ble vel aldri nevnt. Så om han kom her i går, og skal prøvespille i dagene som kommer er egentlig langt utenfor min viten.. For det jeg vet kan de ha sett feil, og at denne spilleren bare var godeste Gustav som har blitt kastet ut av konen. Han kan vel fort gå for en ung gutt :P

Men vi får se om det komme noe info i kveld på kampen!

Nixon

Quote from: hjortland on January 14, 2010, 14:24:16 PM
Da spør jeg meg selv godeste Nixon. Hva skal RBH si til bestyreren her om han spør om hvilken posisjon han spiller i.


Det var vel mer at en kontrakt var nær forestående som pirret interessen min. Men vi får se om du farer med løgn. Ser at du modererer deg litt allerede. Men som sagt: Det er godt mulig at du har rett. Det er bare lang fartstid her inne som gjør meg litt skeptisk...
Rød makt på Hansa

Langhår

Quote from: krøvel vellevold on January 14, 2010, 10:44:23 AM
Quote from: Langhår on January 14, 2010, 09:28:09 AM
Angående problemene med å forholde seg til Hardball:

Dette grenser til meningsløs problematisering. Det er overhodet ikke unormalt overalt ellers å gå inn i forhandlinger før finansieringen er hundre prosent på plass. Det viktige er å holde en god dialog med potensielle investorer i løpet av prosessen.

Forøvrig er det heller ikke unormalt innenfor fotballen at sportsdirektøren ikke har et spesifikt transferbudsjett. Likevel jobbes det kontinuerlig med å skaffe nye spillere. Dukker det opp noe interessant og det begynner å nærme seg enighet, ja så går man til styret. De svarer da ja eller nei. Blir det ja omdisponerer de midler for å finansiere overgangen. I vårt tilfelle er styret byttet ut med Hardball. Ikke store forskjellen.

Og hvorfor kan ikke BruunH være littegranne i forkant og gå til Hardball først med en ordentlig presentasjon av ønskede spillere der han informerer ordentlig for investorene om hvorfor Brann, som tross alt gjør researchen her mener at det vil være smart og hente dem? Bjarne Berg påstår at han kun har fått en liste med navn. Dersom det stemmer skjønner jeg godt at de er skeptiske. Jeg synes også det er å overdrive og si at Berg må ringe femten telefoner om det dukker opp en forespørsel. Dette kan for det første unngås om Brann er i forkant som beskrevet over. Da holder det med ett møte. For det andre så er det faktisk noe som heter telefonmøte, ønsker man å være ekstra hipp kan man tilogmed få istand en videokonferanse. Dette kan de aller fleste, selv opptatte forettningsfolk klare å samle seg om i løpet av 24 timer. Det burde holde for enhver utålmodig klubb og det innebærer kun litt mailkorrespondanse og èn  telefon.

Brann og BruunH har nok vanskeligheter om ikke en skal lage enda mer. Men det er litt typisk, når ting butter imot er plutselig den letteste oppgaven uoverkommelig.




Så du mener det er helt usannsynlig eller oppdikting av problemer at Brann og en annen klubb kan være interessert i samme spiller samtidig? Og at selgende klubb ikke vil vente på svar fra Brann på om de faktisk kan betale det de har blitt enige om, hvis den klubben samtidig har et likt bud fra en klubb som med 100 % sikkerhet kan betale? Svar på dette spørsmålet: Hvem vil du selge bolig til? a) Han som byr 1,5 mill, men ikke kan gi svar før i morgen om han faktisk kan betale dette? eller b) Han som sier byr 1,5 mill, har pengene klare, men bare har budet stående til i kveld?

En annen ting er jo at RBH hele tiden må ha i tankene at spilleren også må være noe som Hardball kan tenkes å være med på. Han må altså ikke være mer enn så og så gammel. Det ekskluderer jo en del spillere som utmerket kunne forsterket oss. Som f.eks. en Helstad.

Selvsagt kan det gå helt fint å kjøpe og finansiere spillere selv om man må gjøre det på en tungvint og tidkrevende måte. Men at det er et drawback at man ikke vet om man faktisk kan kjøpe spillerne selv om man skulle komme til enighet med både spiller og klubb, kan det vel ikke være tvil om. Det er ikke det samme som å vente på et styrevedtak eller å låne penger i banken. Et styre vil vel etter all sannsynlighet vedta sportssjefens anbefaling, og det er neppe noe problem å få banken til å låne ut penger så lenge prosjektet virker økonomisk forsvarlig. MEN en investor er opptatt av økonomisk ansvarlighet på en annen måte enn en bank eller et styre. En dyr spiller trenger ikke selges for samme sum på et senere tidspunkt, for at kjøpet skal gå i balanse for klubben selv. Klubben vil nemlig i tillegg kunne tjene penger på sportslig suksess som følge av kjøpet. Det vil ikke en spillerinvestor gjøre. De får ikke en krone av at Brann får mer publikum, bedre sponsoravtaler, mer tv-penger, etc. Derfor vil jeg mene at en investor har langt høyere terskel for å finne en investering økonomisk forsvarlig, enn det en klubb (eller klubbens bank) vil.

Og selvsagt er det et styr å kunne samle 15 Hardball-investorer til diskusjon, selv om det skjer via telefonmøte eller videokonferanse. Dette er businessfolk som sikkert ikke jobber 7-15, og kan samles til telefonmøte alle mann kl 1530. Det er en prosess, og den tar tid. Hvis ikke Hardball er interessert i å vurdere flere spillere Brann kunne være interessert i, så må man jo ta dem en og en. Det virker som om Hardball vil ha navn på en konkret spiller og summen på denne. For å unngå at de må ha 10-20 telefonmøter der alle 15 skal være med, så må vel Brann nesten være i boks med disse klubbene/spillerne før de kan kontakte Hardball.    

Det er for øvrig stor forskjell på at "finansieringen ikke er 100% på plass" og at "finansieringen er helt uviss".



Det er så mye om, og men, hvis og dersom her at det blir helt håpløst. Problematiseringen her går etter min mening over alle støvleskafter. Jeg ser overhodet ikke på det som noe stort drawback at Hardball skal være involvert når det skal handles spillere. Selvfølgelig skulle vi ønske at Brann selv hadde en pott på noen titalls mill. til spillerkjøp, men nå det ikke er slik så må det for guds skyld være mulig å forholde seg til Hardball. Historien viser vel også at det hittil har gått ganske greit. Senest med Guastavino og en hel del spillere før det.

Det kalles multi-tasking, noe enhver leder og for den saks skyld mellom-leder bør beherske. Dersom ikke BruunH klarer disse brasene så er det nok en grunn til å avløse ham. Jeg synes jeg og flere andre har  argumentert godt for dette synet, så jeg gidder ikke gjenta meg selv. Argumentene står i mine og andres foregående innlegg.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: Langhår on January 14, 2010, 14:42:46 PM
Quote from: krøvel vellevold on January 14, 2010, 10:44:23 AM
Quote from: Langhår on January 14, 2010, 09:28:09 AM
Angående problemene med å forholde seg til Hardball:

Dette grenser til meningsløs problematisering. Det er overhodet ikke unormalt overalt ellers å gå inn i forhandlinger før finansieringen er hundre prosent på plass. Det viktige er å holde en god dialog med potensielle investorer i løpet av prosessen.

Forøvrig er det heller ikke unormalt innenfor fotballen at sportsdirektøren ikke har et spesifikt transferbudsjett. Likevel jobbes det kontinuerlig med å skaffe nye spillere. Dukker det opp noe interessant og det begynner å nærme seg enighet, ja så går man til styret. De svarer da ja eller nei. Blir det ja omdisponerer de midler for å finansiere overgangen. I vårt tilfelle er styret byttet ut med Hardball. Ikke store forskjellen.

Og hvorfor kan ikke BruunH være littegranne i forkant og gå til Hardball først med en ordentlig presentasjon av ønskede spillere der han informerer ordentlig for investorene om hvorfor Brann, som tross alt gjør researchen her mener at det vil være smart og hente dem? Bjarne Berg påstår at han kun har fått en liste med navn. Dersom det stemmer skjønner jeg godt at de er skeptiske. Jeg synes også det er å overdrive og si at Berg må ringe femten telefoner om det dukker opp en forespørsel. Dette kan for det første unngås om Brann er i forkant som beskrevet over. Da holder det med ett møte. For det andre så er det faktisk noe som heter telefonmøte, ønsker man å være ekstra hipp kan man tilogmed få istand en videokonferanse. Dette kan de aller fleste, selv opptatte forettningsfolk klare å samle seg om i løpet av 24 timer. Det burde holde for enhver utålmodig klubb og det innebærer kun litt mailkorrespondanse og èn  telefon.

Brann og BruunH har nok vanskeligheter om ikke en skal lage enda mer. Men det er litt typisk, når ting butter imot er plutselig den letteste oppgaven uoverkommelig.




Så du mener det er helt usannsynlig eller oppdikting av problemer at Brann og en annen klubb kan være interessert i samme spiller samtidig? Og at selgende klubb ikke vil vente på svar fra Brann på om de faktisk kan betale det de har blitt enige om, hvis den klubben samtidig har et likt bud fra en klubb som med 100 % sikkerhet kan betale? Svar på dette spørsmålet: Hvem vil du selge bolig til? a) Han som byr 1,5 mill, men ikke kan gi svar før i morgen om han faktisk kan betale dette? eller b) Han som sier byr 1,5 mill, har pengene klare, men bare har budet stående til i kveld?

En annen ting er jo at RBH hele tiden må ha i tankene at spilleren også må være noe som Hardball kan tenkes å være med på. Han må altså ikke være mer enn så og så gammel. Det ekskluderer jo en del spillere som utmerket kunne forsterket oss. Som f.eks. en Helstad.

Selvsagt kan det gå helt fint å kjøpe og finansiere spillere selv om man må gjøre det på en tungvint og tidkrevende måte. Men at det er et drawback at man ikke vet om man faktisk kan kjøpe spillerne selv om man skulle komme til enighet med både spiller og klubb, kan det vel ikke være tvil om. Det er ikke det samme som å vente på et styrevedtak eller å låne penger i banken. Et styre vil vel etter all sannsynlighet vedta sportssjefens anbefaling, og det er neppe noe problem å få banken til å låne ut penger så lenge prosjektet virker økonomisk forsvarlig. MEN en investor er opptatt av økonomisk ansvarlighet på en annen måte enn en bank eller et styre. En dyr spiller trenger ikke selges for samme sum på et senere tidspunkt, for at kjøpet skal gå i balanse for klubben selv. Klubben vil nemlig i tillegg kunne tjene penger på sportslig suksess som følge av kjøpet. Det vil ikke en spillerinvestor gjøre. De får ikke en krone av at Brann får mer publikum, bedre sponsoravtaler, mer tv-penger, etc. Derfor vil jeg mene at en investor har langt høyere terskel for å finne en investering økonomisk forsvarlig, enn det en klubb (eller klubbens bank) vil.

Og selvsagt er det et styr å kunne samle 15 Hardball-investorer til diskusjon, selv om det skjer via telefonmøte eller videokonferanse. Dette er businessfolk som sikkert ikke jobber 7-15, og kan samles til telefonmøte alle mann kl 1530. Det er en prosess, og den tar tid. Hvis ikke Hardball er interessert i å vurdere flere spillere Brann kunne være interessert i, så må man jo ta dem en og en. Det virker som om Hardball vil ha navn på en konkret spiller og summen på denne. For å unngå at de må ha 10-20 telefonmøter der alle 15 skal være med, så må vel Brann nesten være i boks med disse klubbene/spillerne før de kan kontakte Hardball.     

Det er for øvrig stor forskjell på at "finansieringen ikke er 100% på plass" og at "finansieringen er helt uviss".



Det er så mye om, og men, hvis og dersom her at det blir helt håpløst. Problematiseringen her går etter min mening over alle støvleskafter. Jeg ser overhodet ikke på det som noe stort drawback at Hardball skal være involvert når det skal handles spillere. Selvfølgelig skulle vi ønske at Brann selv hadde en pott på noen titalls mill. til spillerkjøp, men nå det ikke er slik så må det for guds skyld være mulig å forholde seg til Hardball. Historien viser vel også at det hittil har gått ganske greit. Senest med Guastavino og en hel del spillere før det.

Det kalles multi-tasking, noe enhver leder og for den saks skyld mellom-leder bør beherske. Dersom ikke BruunH klarer disse brasene så er det nok en grunn til å avløse ham. Jeg synes jeg og flere andre har  argumentert godt for dette synet, så jeg gidder ikke gjenta meg selv. Argumentene står i mine og andres foregående innlegg.


Jeg kritiserer ikke Hardball for at de er forsinkende, eller Brann for å bruke Hardball i den situasjonen vi er i. Men jeg er overbevist om at det er et drawback at man under forhandlinger med spillere og klubb ikke har en anelse om man faktisk vil få overgangen finansiert. Klubbene og spillerne man forhandler med, vet jo om dette. Hvor interessant er det å bli enige klubb/klubb og spiller/klubb, når overgangen utmerket godt kan gå i vasken likevel? Selvsagt kan styret sette foten ned også (hvis det var klubben selv som betalte), men sannsynligheten for dette er veldig liten.

For øvrig er jeg ikke uenig i at RBH burde byttes ut. Det jeg vil frem til, er at han ikke akkurat har enkle arbeidsforhold.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

January 14, 2010, 14:59:52 PM #11107 Last Edit: January 14, 2010, 15:01:47 PM by krøvel vellevold
Quote from: krakra on January 14, 2010, 13:23:38 PM
Quote from: krøvel vellevold on January 14, 2010, 13:15:18 PM
Quote from: krakra on January 14, 2010, 13:08:36 PM
1. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor du mener at Brann må ta en spiller om gangen når de snakker med Hardball. Berg sa at han hadde fått en liste med over 20 spillere. Da sier det seg selv at det neppe var veldig detaljert og fyldig informasjon om hver enkelt spiller. En liten og konkret liste med fyldig informasjon hadde sikkert Hardball vært fornøyde med. Da hadde RBH fått et par-tre navn han kunne jobbet med. Når alle disse hadde glippet kunne han lagd en ny liste og gått til Hardball med denne. Det er mer arbeid enn når klubben selv har penger ja, men så sinnsykt vanskelig er det ikke.

2. En klubb trenger ikke godta kun et bud. De kan la begge klubber snakke med spilleren og hvis den ene ikke har pengene når papirene skal underskrives går spilleren til klubben som har dette.


Slik jeg har forstått det, så er ikke Hardball interesserte i å vurdere en liste over spillere som Brann ikke engang har startet samtaler med. De vil ha en konkret spiller. Om det er 10 eller 20 navn på denne listen Brann har kommet med, er vel ikke så voldsomt viktig. Skal Brann forsterke på tre plasser og har tre-fire alternativer på hver plass, så er jo det 9-12 spillere i seg selv. Gidder de ikke sjekke 20 spillere, gidder de sikkert ikke 12 heller. De er ikke fotballeksperter, de er forretningsfolk.


Da er vi uenige om hva Hardball vil ha, og det kan sikkert forklare en del av vår uenighet.
For øvrig har jeg aldri sagt at Brann bare er ute etter å forsterke en posisjon. Det var midtstopperplassen det var snakk om her for noen uker siden, men det betyr vel ikke at de ikke også vil forsterke andre posisjoner før seriestart?
Legg ned hele klubben!

Nixon

January 14, 2010, 15:50:09 PM #11108 Last Edit: January 14, 2010, 16:19:16 PM by Nixon
Klart det er et drawback at Brann ikke har penger, men må være avhengig av andre. Men jeg er helt enig med de som mener at Krøvel problematiserer for mye her. Hvis Brann (ikke bare RBH) blir helt bastet og bundet så gjør de en svært dårlig jobb etter min mening. Ja, kanskje vi går glipp av en spiller som vi ellers kunne fått fordi en annen klubb har pengene der og da. Men det tror jeg er unntakene, og det bør være mulig å fremskaffe spillere på tross av omveien.

Og hvis vi ser det fra en annen side: Mange klubber har ikke noe Hardball å henvende seg til dersom de finner en ung og lovende spiller. De må gjerne finne en ung, lovende og tilnærmet gratis spiller. Det siste året har vist at det er flere millioner tilgjengelig dersom Brann finner spillere etter Hardball sine kriterier. Så Brann sin situasjon er kanskje tross alt misunnelsesverdig for mange andre klubber.
Rød makt på Hansa

Kjell249

Det vi ikke skal glemme er at Hardball sitter veldig mye "tightere" på pengene nå enn det de tidsvis har gjort. Dette kommer tydlig frem av intervjuet med Bjarne Berg. Det er sikkert mange grunner til dette, fra tilgjengelighet på kapital, lagets prestasjoner de siste årene, evnen til å engasjere og begeistre. Da målet om gull ble oppnådd skjønner jeg godt at interessen luknet betraktelig.

Det er lett for Hardball og Bjarne Berg å si at de kan være med å finansiere en spiller hvis den riktige dukker opp. De ønsker tross alt å fremstå som den gode hjelper. Men det kan være langt fra snakk til handling, og lett for Hardball å legge hindre i veien, så det blir akkurat det. Bare snakk. Det er ikke sikkert at Hardballs villighet til å åpne pengesekken er så stor og realistisk som det mange her synes å tro.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on January 14, 2010, 15:50:09 PM
Klart det er et drawback at Brann ikke har penger, men må være avhengig av andre. Men jeg er helt enig med de som mener at Krøvel problematiserer for mye her. Hvis Brann (ikke bare RBH) blir helt bastet og bundet så gjør det en svært dårlig jobb etter min mening. Ja, kanskje vi går glipp av en spiller som vi ellers kunne fått fordi en annen klubb har pengene der og da. Men det tror jeg er unntakene, og det bør være mulig å fremskaffe spillere på tross av omveien.

Og hvis vi ser det fra en annen side: Mange klubber har ikke noe Hardball å henvende seg til dersom de finner en ung og lovende spiller. De må gjerne finne en ung, lovende og tilnærmet gratis spiller. Det siste året har vist at det er flere millioner tilgjengelig dersom Brann finner spillere etter Hardball sine kriterier. Så Brann sin situasjon er kanskje tross alt misunnelsesverdig for mange andre klubber.


Det kommer jo an på hvor villige Hardball nå er til å punge ut. De har jo helt klart antydet at de kommer til å stramme igjen snøret nå. Hvis det betyr at de kun er interessert i unntakene, så kan vel ikke min påstand være feil. Noen her tror helt åpenbart at Hardball punger ut med stor sannsynlighet hvis Brann vil kjøpe en spiller. At det nærmest bare er en formalitet (omtrent som et styrevedtak) å få Hardball til å betale regningen. Hvis det var slik, så hadde nok min teori vært å krisemaximere ja. Men hvis Hardball nå bare er interessert i en viss type spillere, så er det jo rimelig håpløst for Brann å gå i samtaler med spillere og klubber. Skal de ha klarsignal fra Hardball på forhånd, betyr det i så fall at det bare er noen få spillere de får kontaktet. Dermed begrenser spillerjakten seg selv. Skal de få klarsignal fra Hardball i etterkant, så blir det jo bare tull. Da skal Brann altså forhandle med spillere og klubb, mens det bare er en liten sjanse for at overgangen kan bli finansiert... Satt veldig på spissen, så blir det som om du skulle forhandle om salg av huset ditt til en person som skal finansiere huskjøpet sitt på at han vinner i Lotto.

Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on January 14, 2010, 16:27:03 PMMen hvis Hardball nå bare er interessert i en viss type spillere, så er det jo rimelig håpløst for Brann å gå i samtaler med spillere og klubber.


Hvorfor håpløst? Brann må selvsagt ta konsekvensen av dette og kun selge inn spillere av denne typen. Noe annet ville bare være idioti og feil bruk av ressursene til både Brann og Hardball. Og det er klart at vi da ikke kan velge fra alle hyller der ute. Men husk at uten Hardball hadde vi faktisk hatt mindre å velge mellom. Så Brann bør se på Hardball som et gode og ikke bare en begrensning.

Så gjenstår det å se hvor mye Hardball eventuelt har strammet inn. Men det er jo litt vanskelig å vite før Brann kommer opp med gode kandidater. Først da kan Brann klage litt over manglende vilje hos investorene.
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on January 14, 2010, 16:35:51 PM
Quote from: krøvel vellevold on January 14, 2010, 16:27:03 PMMen hvis Hardball nå bare er interessert i en viss type spillere, så er det jo rimelig håpløst for Brann å gå i samtaler med spillere og klubber.


Hvorfor håpløst? Brann må selvsagt ta konsekvensen av dette og kun selge inn spillere av denne typen. Noe annet ville bare være idioti og feil bruk av ressursene til både Brann og Hardball.


Men det blir jo veldig snevert hvem vi kan hente inn.
Legg ned hele klubben!

skuteviken

Quote from: hjortland on January 14, 2010, 14:19:48 PM
Den skrivefeilen måtte bli kommentert ja :P Jeg beklager ærbødigst o store herre! Uavhengig om du/dere tror på meg eller ikke, så kan jeg garantere at jeg ikke er en bruker her inne som har laget et nytt nick.

Jeg skal heller ikke anta noe som helst om denne spilleren. F.eks at han blir signert. Vi får bare se om det kommer en nyhet om at Brann har kjøpt/lånt en brasilianer eller noe i den duren. For det jeg vet kan dette være en spiller fra bolivias bakgårdsdivisjoner..


Jaja :) Spennende er det, så får fremtiden vise om det er sant eller løgn.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Spelaren

Quote from: hjortland on January 14, 2010, 14:19:48 PM
Jeg beklager ærbødigst o store herre!


Det får heller gå greit.
Gå av.

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on January 14, 2010, 16:44:10 PMMen det blir jo veldig snevert hvem vi kan hente inn.


Joda. Men som sagt: Uten Hardball blir det verre. Og da bør Brann se mulighetene i stedet for restriksjonene og jobbe steinhardt på den snevre hyllen de har til disposisjon.
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on January 14, 2010, 17:05:27 PM
Quote from: krøvel vellevold on January 14, 2010, 16:44:10 PMMen det blir jo veldig snevert hvem vi kan hente inn.


Joda. Men som sagt: Uten Hardball blir det verre. Og da bør Brann se mulighetene i stedet for restriksjonene og jobbe steinhardt på den snevre hyllen de har til disposisjon.


Det er jo ingen som har sagt at Brann bør kutte ut Hardball.
Legg ned hele klubben!

nero

Quote from: krøvel vellevold on January 14, 2010, 17:06:43 PM

Det er jo ingen som har sagt at Brann bør kutte ut Hardball.


Det ville jo vært fullstendig harakiri.
Lions led by donkeys.

Bergenser1

Quote from: Langhår on January 14, 2010, 10:18:29 AM
Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 10:09:06 AM
Det verste er at man må ha prosjektbeskrivelse på to kvalitetsspillere som Even Hovland og Thomas Rogne som vi vet kommer til å gjøre det sterkt(ihvertfall i TL). Har Hardball så lite peiling at de må vite at f.eks Rogne eller Hovland kommer til å spille fast i TL, da kan man jo lure på hvorfor de investerer i det hele tatt...


Hva faen er problemet med det? Selvfølgelig ønsker de en grundig og detaljert beskrivelse fra Brann når det er millioner av kroner inne i bildet! Hvorfor i all verden forventer du at Hardball skal holde seg oppdatert på spillermarkedet. Det er jo BruunHs fordømte jobb og overtale dem. Det gjør man definitivt ikke ved å levere inn en liste med navn og i tillegg drite seg ut i avisen etterpå. Såpass ille ble det at det nå er Dahl som har overtatt dialogen med Hardball.

Og en siste ting, siden du åpenbart er svært tunglært: Når en investor skal bestemme seg for et prosjekt så ønsker han å se hvordan de som ber om midler har tenkt. Ikke bare for å bli belært om prosjektet, men like mye (kanskje mer) for å se hvordan "prosjektlederne" tenker og om tankene sammenfaller med investorens egne tanker og meninger. Det betyr i klartekst at selv om Hardball hadde full oversikt over markedet så ville det selvfølgelig krevd en ordentlig presentasjon av spilleren samt tankene Brann har rundt vedkommende før de overleverer sjekken.

Hvor gammel er du forresten? 14?



med mindre jeg har glemt å føre det opp, så står det på profilen. hvor gammel er du? 7? Kan se for meg Bjarne Berg:

"kan jeg få prosjektbeskrivelse på Messi, TAKK!!!" Brunn har ikkedritt seg ut, men at det beror på en misforståelse siden alt som trengtes var en eller to linjer...Det minste man bør kunne forvente er at de er LITT oppdatert.

Derabilo

Brann kan faktisk ikke forvente noe av Hardball. Alt er en bonus, og RBH bør pusse skoene deres dersom de forlanger det. Hardball trenger ikke Brann - Brann blir fort en utgift. Men Brann er dønn avhengige av Hardball, iallfall slik det ser ut no.
Bergen ut av Norge -

Kai-Olai

Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 19:33:38 PM
Quote from: Langhår on January 14, 2010, 10:18:29 AM
Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 10:09:06 AM
Det verste er at man må ha prosjektbeskrivelse på to kvalitetsspillere som Even Hovland og Thomas Rogne som vi vet kommer til å gjøre det sterkt(ihvertfall i TL). Har Hardball så lite peiling at de må vite at f.eks Rogne eller Hovland kommer til å spille fast i TL, da kan man jo lure på hvorfor de investerer i det hele tatt...


Hva faen er problemet med det? Selvfølgelig ønsker de en grundig og detaljert beskrivelse fra Brann når det er millioner av kroner inne i bildet! Hvorfor i all verden forventer du at Hardball skal holde seg oppdatert på spillermarkedet. Det er jo BruunHs fordømte jobb og overtale dem. Det gjør man definitivt ikke ved å levere inn en liste med navn og i tillegg drite seg ut i avisen etterpå. Såpass ille ble det at det nå er Dahl som har overtatt dialogen med Hardball.

Og en siste ting, siden du åpenbart er svært tunglært: Når en investor skal bestemme seg for et prosjekt så ønsker han å se hvordan de som ber om midler har tenkt. Ikke bare for å bli belært om prosjektet, men like mye (kanskje mer) for å se hvordan "prosjektlederne" tenker og om tankene sammenfaller med investorens egne tanker og meninger. Det betyr i klartekst at selv om Hardball hadde full oversikt over markedet så ville det selvfølgelig krevd en ordentlig presentasjon av spilleren samt tankene Brann har rundt vedkommende før de overleverer sjekken.

Hvor gammel er du forresten? 14?



med mindre jeg har glemt å føre det opp, så står det på profilen. hvor gammel er du? 7? Kan se for meg Bjarne Berg:

"kan jeg få prosjektbeskrivelse på Messi, TAKK!!!" Brunn har ikkedritt seg ut, men at det beror på en misforståelse siden alt som trengtes var en eller to linjer...Det minste man bør kunne forvente er at de er LITT oppdatert.


Hvis det finnes noe som er mer hjernedødt enn planene på Stadion for tiden, så må det være alle de totalt hjernedøde innleggene dine!
At dette er ett forum der alle skal få uttrykke sine meninger skjønner jeg.. Men når en gang på gang viser sin totale uforståenhet (i den grad det er ett ord), og ellers bare genererer bråk og sur stemning med grunnet sin personlige blottlegging av manglende kunnskaper, så mener jeg det er på tide at noen kanskje hvisker deg i øret at det er på tide å trekke seg rolig tilbake til hullet i bakken du hoppet ut av!

Vær så snill, prøv å sette deg inn i hvordan ting fungerer før du uttaler deg..
En frisør stiller ikke opp på ett bilverksted og prøver å lære de ansatte om hvordan de reparerer en ødelagt gearkasse!

bernu

Quote from: Kai-Olai on January 14, 2010, 20:08:48 PM
Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 19:33:38 PM
Quote from: Langhår on January 14, 2010, 10:18:29 AM
Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 10:09:06 AM
Det verste er at man må ha prosjektbeskrivelse på to kvalitetsspillere som Even Hovland og Thomas Rogne som vi vet kommer til å gjøre det sterkt(ihvertfall i TL). Har Hardball så lite peiling at de må vite at f.eks Rogne eller Hovland kommer til å spille fast i TL, da kan man jo lure på hvorfor de investerer i det hele tatt...


Hva faen er problemet med det? Selvfølgelig ønsker de en grundig og detaljert beskrivelse fra Brann når det er millioner av kroner inne i bildet! Hvorfor i all verden forventer du at Hardball skal holde seg oppdatert på spillermarkedet. Det er jo BruunHs fordømte jobb og overtale dem. Det gjør man definitivt ikke ved å levere inn en liste med navn og i tillegg drite seg ut i avisen etterpå. Såpass ille ble det at det nå er Dahl som har overtatt dialogen med Hardball.

Og en siste ting, siden du åpenbart er svært tunglært: Når en investor skal bestemme seg for et prosjekt så ønsker han å se hvordan de som ber om midler har tenkt. Ikke bare for å bli belært om prosjektet, men like mye (kanskje mer) for å se hvordan "prosjektlederne" tenker og om tankene sammenfaller med investorens egne tanker og meninger. Det betyr i klartekst at selv om Hardball hadde full oversikt over markedet så ville det selvfølgelig krevd en ordentlig presentasjon av spilleren samt tankene Brann har rundt vedkommende før de overleverer sjekken.

Hvor gammel er du forresten? 14?



med mindre jeg har glemt å føre det opp, så står det på profilen. hvor gammel er du? 7? Kan se for meg Bjarne Berg:

"kan jeg få prosjektbeskrivelse på Messi, TAKK!!!" Brunn har ikkedritt seg ut, men at det beror på en misforståelse siden alt som trengtes var en eller to linjer...Det minste man bør kunne forvente er at de er LITT oppdatert.


Hvis det finnes noe som er mer hjernedødt enn planene på Stadion for tiden, så må det være alle de totalt hjernedøde innleggene dine!
At dette er ett forum der alle skal få uttrykke sine meninger skjønner jeg.. Men når en gang på gang viser sin totale uforståenhet (i den grad det er ett ord), og ellers bare genererer bråk og sur stemning med grunnet sin personlige blottlegging av manglende kunnskaper, så mener jeg det er på tide at noen kanskje hvisker deg i øret at det er på tide å trekke seg rolig tilbake til hullet i bakken du hoppet ut av!

Vær så snill, prøv å sette deg inn i hvordan ting fungerer før du uttaler deg..
En frisør stiller ikke opp på ett bilverksted og prøver å lære de ansatte om hvordan de reparerer en ødelagt gearkasse!


Takk :)
HANSA - Z

Bergenser1

Quote from: Kai-Olai on January 14, 2010, 20:08:48 PM
Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 19:33:38 PM
Quote from: Langhår on January 14, 2010, 10:18:29 AM
Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 10:09:06 AM
Det verste er at man må ha prosjektbeskrivelse på to kvalitetsspillere som Even Hovland og Thomas Rogne som vi vet kommer til å gjøre det sterkt(ihvertfall i TL). Har Hardball så lite peiling at de må vite at f.eks Rogne eller Hovland kommer til å spille fast i TL, da kan man jo lure på hvorfor de investerer i det hele tatt...


Hva faen er problemet med det? Selvfølgelig ønsker de en grundig og detaljert beskrivelse fra Brann når det er millioner av kroner inne i bildet! Hvorfor i all verden forventer du at Hardball skal holde seg oppdatert på spillermarkedet. Det er jo BruunHs fordømte jobb og overtale dem. Det gjør man definitivt ikke ved å levere inn en liste med navn og i tillegg drite seg ut i avisen etterpå. Såpass ille ble det at det nå er Dahl som har overtatt dialogen med Hardball.

Og en siste ting, siden du åpenbart er svært tunglært: Når en investor skal bestemme seg for et prosjekt så ønsker han å se hvordan de som ber om midler har tenkt. Ikke bare for å bli belært om prosjektet, men like mye (kanskje mer) for å se hvordan "prosjektlederne" tenker og om tankene sammenfaller med investorens egne tanker og meninger. Det betyr i klartekst at selv om Hardball hadde full oversikt over markedet så ville det selvfølgelig krevd en ordentlig presentasjon av spilleren samt tankene Brann har rundt vedkommende før de overleverer sjekken.

Hvor gammel er du forresten? 14?



med mindre jeg har glemt å føre det opp, så står det på profilen. hvor gammel er du? 7? Kan se for meg Bjarne Berg:

"kan jeg få prosjektbeskrivelse på Messi, TAKK!!!" Brunn har ikkedritt seg ut, men at det beror på en misforståelse siden alt som trengtes var en eller to linjer...Det minste man bør kunne forvente er at de er LITT oppdatert.


Hvis det finnes noe som er mer hjernedødt enn planene på Stadion for tiden, så må det være alle de totalt hjernedøde innleggene dine!
At dette er ett forum der alle skal få uttrykke sine meninger skjønner jeg.. Men når en gang på gang viser sin totale uforståenhet (i den grad det er ett ord), og ellers bare genererer bråk og sur stemning med grunnet sin personlige blottlegging av manglende kunnskaper, så mener jeg det er på tide at noen kanskje hvisker deg i øret at det er på tide å trekke seg rolig tilbake til hullet i bakken du hoppet ut av!

Vær så snill, prøv å sette deg inn i hvordan ting fungerer før du uttaler deg..
En frisør stiller ikke opp på ett bilverksted og prøver å lære de ansatte om hvordan de reparerer en ødelagt gearkasse!




Modent innlegg. Hjernedød tror jeg vi kalte hverandre for når vi var 12.
1.diskuter saklig og ikke oppfør deg som en drittunge.
2.lager ingen sur stemning ved å diskutere.
3.hvor har jeg vist manglende forståelse for noe som helst?

dudo

Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 20:28:08 PM3.hvor har jeg vist manglende forståelse for noe som helst?


Tja, dette punktet er da et godt eksempel?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Bergenser1

Quote from: dudo on January 14, 2010, 20:29:22 PM
Quote from: Bergenser1 on January 14, 2010, 20:28:08 PM3.hvor har jeg vist manglende forståelse for noe som helst?


Tja, dette punktet er da et godt eksempel?



hæ? kanskje begrunne? uansett unødvendig å skrive at folk mangler ditt og datt!

dudo

Nei, det gidder jeg faktisk ikke.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Kai-Olai

Bergenser1...
Du mener at slike kommentarer på PM til meg skal bidra positivt til folks syn på deg??
QuoteHva med å bli voksen? Du kan ikke ha lært mye av moren din. Jeg liker din mor, synd ikke du gjør det...

::)

storB

At en forumdeltaker (Bergenser1) skal stjele all oppmerksomhet i denne tråden er helt fantastisk. Kan kanskje moderator ta ett grep her snart slik at folk som vil diskutere trådens tema kan slippe til??
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Bergenser1

Quote from: dudo on January 14, 2010, 20:33:23 PM
Nei, det gidder jeg faktisk ikke.



da er det vel ingen vits i å diskutere saken?

Bergenser1

Quote from: storB on January 14, 2010, 20:38:35 PM
At en forumdeltaker (Bergenser1) skal stjele all oppmerksomhet i denne tråden er helt fantastisk. Kan kanskje moderator ta ett grep her snart slik at folk som vil diskutere trådens tema kan slippe til??



kan du fremlegge ditt syn på at jeg (ifølge deg) stjeler all oppmerksomhet?

Innlandsmax

Gitt at Bergenser1 faktisk er bergenser og/eller faktisk Brann-supporter, så skal han vel telles inn som "venn". Så da gjenstår bare spørsmålet: Hva skal man med fiender når man har slike venner?


Kai-Olai

Quote from: storB on January 14, 2010, 20:38:35 PM
At en forumdeltaker (Bergenser1) skal stjele all oppmerksomhet i denne tråden er helt fantastisk. Kan kanskje moderator ta ett grep her snart slik at folk som vil diskutere trådens tema kan slippe til??


Må si meg 100% enig.. Har i det lengst prøvd å holde meg, men en gang sprekker selv den største ballong.. Syns det er utrolig at han fortsatt får herje fritt..

Når det kommer til trådens tema, så er det desverre tynt med ting å diskutere..

Bergenser1

Quote from: Kai-Olai on January 14, 2010, 20:34:34 PM
Bergenser1...
Du mener at slike kommentarer på PM til meg skal bidra positivt til folks syn på deg??
Quote


nå vet jeg ikke om det er tillatt å legge slikt inn på forumet. Men du er jo ikke noe bedre med det du skriver her inne.

Kai-Olai

Hvorfor skulle jeg ikke ha lov til å legge ut det faktum at du hetser meg og min mor via PM? Dermed kan jo alle se hvilken person du er! Spørsmålet er derimot om det er lov å drive PM-sjikaneringen du holder på med..
Denne diskusjonen er derimot avsluttet fra min side, og jeg regner med at admin tar tak problemene og at postene dermed blir fjernet..
:)

Bergenser1

Quote from: Kai-Olai on January 14, 2010, 20:43:13 PM
Quote from: storB on January 14, 2010, 20:38:35 PM
At en forumdeltaker (Bergenser1) skal stjele all oppmerksomhet i denne tråden er helt fantastisk. Kan kanskje moderator ta ett grep her snart slik at folk som vil diskutere trådens tema kan slippe til??


Må si meg 100% enig.. Har i det lengst prøvd å holde meg, men en gang sprekker selv den største ballong.. Syns det er utrolig at han fortsatt får herje fritt..

Når det kommer til trådens tema, så er det desverre tynt med ting å diskutere..



du mener at jeg som bare diskuterer trådens tema, har hjernedøde innlegg. du diskuterer ikke trådens tema og slenger inn personangrep når du entrer tråden. synes ditt innlegg var ganske så mye verre enn mitt hvor jeg bare diskuterer tråden. Mer utrolig at du får herje med slike innlegg...du eksploderer? Hva tror du jeg gjør når en unge braser inn og sier at mitt innlegg er ditt og datt?

mbersve

Tråden heter "Overganger 2010"... la oss fortsette der. Fortsetter lignende innlegg blir de slettet

Alzheimer/Silverspurs

Håpar Brann er på plass i Sogndal i helga der det er Junior Elite-turnering. På plass er dei jo forsåvidt sidan laga spelar kampar der, men håpar der er kompetente folk og ser kampane til dei andre laga. Sogndal (som er 40% Sogndaljuniorar + 60% frå andre småklubbar i Sogn og Fjordane), knuste Hødd 6-1 i dag og brukte blant ann Hafsås frå Eid (som blei toppscorar i 3.div i sin første skikkelege sesong om spiss - født i 92 trur eg), og Wie frå Sandane (som scora 30 i 4.div i år - født 92) på topp.

I tillegg er det spennande forsvarsspelarar og midtbane (Myhre på def midt frå Tornado/Måløy som har x antall landskampar på u-nivå no). No i farten hugsar eg ikkje navna på resten, men opp til fleire spennande folk er der definitivt. Stopparane trur er eg 92 og 93-modellar.

alltiduansett

January 15, 2010, 10:01:44 AM #11137 Last Edit: January 15, 2010, 11:28:13 AM by alltiduansett
http://sport.stv.tv/football/scottish-premier/celtic/150565-celtic-to-sign-norwegian-prospect-thomas-rogne/

Da virker det som Rogne er tapt både for oss (Stabæk) og dere. Ifølge denne har han allerede vært på prøvespill og blir tilbudt kontrakt. Og Celtic blar opp 2,2 mill i utviklingskompensasjon.

Edit: De rettet feilen om RBH.

haak

Sandefjord er villig til å selge Erik Mjelde.
Nå må alle gode krefter forenes for å hente han hjem til Bergen.
Tragisk hvis TIL blir neste stopp når han ønsker å spille for Brann.
Han kan styrke vestresida vår og det trengs...

osoerli

Quote from: Alzheimer/Silverspurs on January 15, 2010, 02:04:37 AM
Håpar Brann er på plass i Sogndal i helga der det er Junior Elite-turnering.

Håpar Brann er på plass i Angola eg, og har med heim eit knippe høge, raske og tekniske prøvespelarar i bagasjen.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

storB

Quote from: osoerli on January 15, 2010, 10:23:11 AM
Quote from: Alzheimer/Silverspurs on January 15, 2010, 02:04:37 AM
Håpar Brann er på plass i Sogndal i helga der det er Junior Elite-turnering.

Håpar Brann er på plass i Angola eg, og har med heim eit knippe høge, raske og tekniske prøvespelarar i bagasjen.


Det er jo lov å håpe, dog realistisk er det ikke. Pilen peker nok mer mot Sogndal enn Angola for å si det sånn.
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Alzheimer/Silverspurs

Quote from: osoerli on January 15, 2010, 10:23:11 AM
Quote from: Alzheimer/Silverspurs on January 15, 2010, 02:04:37 AM
Håpar Brann er på plass i Sogndal i helga der det er Junior Elite-turnering.

Håpar Brann er på plass i Angola eg, og har med heim eit knippe høge, raske og tekniske prøvespelarar i bagasjen.


Det håpar eg og.

Egentleg drøymer eg om at dei har to tankar i haudet samtidig.
Realiteten er vel at dei har 0 tankar i haudet.

Nixon

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4808319.ece

"Steinar Nilsen ber Brann kan ta opp kampen med Tromsø om Erik Mjelde."

Har ikke Hardball sagt at de vil hjelpe til med å hente Mjelde tilbake til fødebyen? I så fall lurer jeg på hva de og Brann venter på!
Rød makt på Hansa

Langhår

Quote from: Nixon on January 15, 2010, 12:27:14 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4808319.ece

"Steinar Nilsen ber Brann kan ta opp kampen med Tromsø om Erik Mjelde."

Har ikke Hardball sagt at de vil hjelpe til med å hente Mjelde tilbake til fødebyen? I så fall lurer jeg på hva de og Brann venter på!


I linken under går vel Berg svært langt i å antyde at de er interessert i og hjelpe. Svaret til BruunH er som alltid hyggelig og imøtekommende "skal en inn, skal en ut". Dette er imidlertid et gammelt intervju og gjort lenge før TIL kom inn i bildet. Nå er Sandefjord på vei inn i en drømmesituasjon der Brann nå blir involvert i en budkrig om de er interessert.

Jeg lurer på om ikke denne saken kunne vært løst for lenge siden om dialogen mellom BruunH og Hardball hadde vært slik den burde.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4781202.ece
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Spelaren

Quote from: Nixon on January 15, 2010, 12:27:14 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4808319.ece

"Steinar Nilsen ber Brann kan ta opp kampen med Tromsø om Erik Mjelde."

Har ikke Hardball sagt at de vil hjelpe til med å hente Mjelde tilbake til fødebyen? I så fall lurer jeg på hva de og Brann venter på!


"Noen må ut før noen kan komme inn" - Famous last words...?
Gå av.

nummer9

Quote from: Spelaren on January 15, 2010, 12:52:20 PM
Quote from: Nixon on January 15, 2010, 12:27:14 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4808319.ece

"Steinar Nilsen ber Brann kan ta opp kampen med Tromsø om Erik Mjelde."

Har ikke Hardball sagt at de vil hjelpe til med å hente Mjelde tilbake til fødebyen? I så fall lurer jeg på hva de og Brann venter på!


"Noen må ut før noen kan komme inn" - Famous last words...?

RBH ut, ny sportslig ansvarlig inn?

Xminator

Nei pokker heller. NRK har lagt ut hele Bergensbaneturen på torrent. Det frister faktisk mer å se hele 7-timersturen enn å se treningskampen på nytt.

Det hadde smakt utrolig godt med Mjelde på midten i går. Tror samspillet mellom han og PVM kunne blitt en suksessformel. Og de kampene PVM er ute av spill? Null problem med en slik løsning. Om PVM nekter å skrive ny kontrakt? Vi har allerede erstatteren på plass.

Nå har vel Sandefjord antydet Moldskredprising med bonus siden han puttet mer, men likevel, det er en spiller som kan blåse litt entusiasme inn i Brannfansen før seriestart.

Lisse

RBH ut, ingen ny sportsjef inn. Med den begrensede aktiviteten som er på det sportslige om dagen, bør dette fint kunne håndteres av trener-/støtteteamet. Det frigjør 1,5-2 MNOK årlig. Vi får inn en god signering for det skulle jeg tro.

I samme slengen bør Dahl se seg i speilet, ta ansvar for resultatene etter 2007 og innse at det er dags for en ny leder. Enkelte av styremedlemmene burde også ta ansvar og overlate sine plasser til nye koster. Personlig mener jeg Hardball er selvskreven med en representant.

Xminator

Andreas Nordvik har sitt siste kontraktsår i RBK og VIF er intressert. Det burde Brann også være om Rogne takker nei.

Langhår

Sandefjord har ikke hørt noe fra Brann, mens de nå bekrefter at de vurderer et bud fra TIL.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4808623.ece
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up