• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Go Down

OmOssSjølOgHansaøl

Det var for øvrig synd at Indridi Sigurdsson gikk til Viking; han kunne vi hatt god nytte av - som makker til Yaw i 2010. Det eneste positive er at han ikke gikk til Engen ...

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Strandlien

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on August 03, 2009, 22:54:56 PM
Vi skal vel ikke se oss blind på verken Dahm, Angan eller andre fra Lyn. I dag var dessverre ikke Brann en pålitelig målestokk.

Vel, Angan hadde faktisk fristet ... :)



Hehe... Synes dette sies hver gang spillere fra såkalt dårligere klubber dukker opp? De er ikke gode nok for TOPPKLUBBEN Brann...

De viser i det minste at de er på høyde med våre feterte "stjerner"... Aksepterer 3-5 år med en steinhard ungdomslinje for å skape et nytt lag. Vi kan ikke kjøpe et nytt lag slik som vi fikk frem mot 2007. Det laget var ikke tuftet på fremtiden. Det var satt sammen for å vinne i 2007. 2008 fikk bare gå som det gikk...

nero

Quote from: Ricky on August 03, 2009, 22:54:26 PM
Lar meg ikke overraske om Bruun-Hanssen har latt seg lure til å betale inngangsbilletten for Terje Liverød. Om Liverød vil ha to flybilletter Oslo-Trondheim, så ordner vel Bruun-Hanssen det også.

-"Jeg har godsnakket med Guastavino, og avtalen er så godt som i boks nå. Det eneste han vil før han garantert signerer kontrakten er å besøke noen slektninger i Trondheim..."


Klassisk! :D :D
Lions led by donkeys.

pidre

Quote from: Torvanger on August 03, 2009, 12:51:09 PM
Uten å ha sjekket kontraktene til de respektive, lister jeg opp dem jeg mener er attraktive av TL-spillerne
og som evt RBH kunne forhørt seg om:

Bolanòs
Marcus Pedersen
Jo Inge Berget
Bentley
Moldskred (RBH er selvsagt på denne karen, men blir nevnt uansett)
T. Reginiussen
M. Fevang



Fredrik Nordkvelle (85) og Matthias Andersson (81)..
Saludar a los monos!

jadda

Synes fortsatt vi burde prøve oss på Lekven fra Odd, han er teknisk og god og har framtiden foran seg, tror vi for solgt han med profitt om noen år, er vell ikke alt for mange av dem i Brann, han skal jo tilogmed være fulgt av Rennes.

nummer9

Quote from: steinbygger on August 04, 2009, 09:15:41 AM
Det som var problemet før helgen var at Brann var enig med Lyn om en overgang på 2,5 mill, men G har en avtale med Lyn om at han skulle ha utbetalt ett SOF på 1 mill 31.08. Denne mente Lyn at Brann burde dekke, mens Brann mener at dette måtte Lyn dekke. Dermed ville G heller være hos Lyn til 31.08 for å få utbetalt dette beløpet. Antar at det er dette man driver og diskuterer fremdeles, men prisen Brann betaler må jo gå ned jo flere kamper han spiller for Lyn (færre kamper han kan spille for Brann)

Om dette er stridens kjerne, er jeg enig i at Lyn forsøker å løpe fra forpliktelsene sine og at Liverøds spill er noe mere berettiget. Dog er det litt vel mye sirkus rundt fyren for tiden, og håper dette bare er forbigående og mest pga at det faktisk er Lyn som er involvert i denne saken (har ikke de vært involvert i alle overgangsfarsene i TL de siste årene?).

monzilla

Ingen av oss vet hvilken rolle Guastavino har i dette spillet. Jeg ser for meg at Liverød trekker i trådene. Jo mer penger Guastavino får, jo mer får Liverød. Litt som ved Mikel-saken. Der hadde Mikel selv en birolle.

Blir uansett for dumt å si at en spiller er grisk hvis han ikke gir avkall på en lovet bonus på en million kroner.

mbersve

Moderatormelding: Nå er det en egen Gustav-tråd, så da prøver vi å samle innleggene der. Så kan spillere som Marcus Pedersen, Bolaños eller Angan få løpe fritt her inne...

olebrann3

skriver dette en gang til.  Wanderson Do Carmo Virker så en knall spiller 9 mål og 4 assist på 17 kamper for 15.(av 16) plassen i sverige(gais). Noen som vet hvordan økonomien i sverige er?

Har prøvd å finne ut kor lang kontrakt han har. Tror han har til 2011

http://www.gais.se/Fotboll/gais.nsf/0/5CA947296CFE44B7C125731A001B0BDA

jadda

Leste i en avis i sverige i sommer engang hvor det sto om han og mener det sto noe om at Gais slet med økonomien.

olebrann3


Snublefot

Jeg synes det er på tide at RBH tar seg en tur til hviterussland, nærmere til en klubb som heter Bate Borisov.  Her har de en spiller på midtbanen (ja, jeg vet vi har nok midtbanespillere, men dette er en offensiv midtbanespiller med offensive kvaliteter.. noe vi derimot ikke har), og forhøre seg om Sergey Krivets.

Sergey Krivets.. det er mannen sin!

Huff

August 04, 2009, 15:52:09 PM #8612 Last Edit: August 04, 2009, 15:53:58 PM by Huff
Quote from: Snublefot on August 04, 2009, 13:12:13 PM
Jeg synes det er på tide at RBH tar seg en tur til hviterussland, nærmere til en klubb som heter Bate Borisov.  Her har de en spiller på midtbanen (ja, jeg vet vi har nok midtbanespillere, men dette er en offensiv midtbanespiller med offensive kvaliteter.. noe vi derimot ikke har), og forhøre seg om Sergey Krivets.

Sergey Krivets.. det er mannen sin!


Ikke noe poeng, med en gang du legger inn et bud på han er plutselig Dinamo Moskva og Kiev på banen, det skjer jaffal meg hver gang, men er han like god i i den virkelige verden som på FM så hvorfor ikke.

Nå vil jeg uansett se et bud på denne russeren vi hadde på prøvespill. Aner et stort potensiale i den mannen. Det målet som ble vist her oser av klasse. Eventuellt kan vi vurdere å sjekke ut denne Gaisspilleren, og kanskje se på mulighetene for en avtale med FFK om Piroja eller TIL med Reginiussen, dette blir da øverste hylle og går ikke dette er det bare å går rett på Bjørdal i Glimt og Madsen i Sandefjord. Ja, og så kan vi i tillegg forhøre oss om Flo i Sogndal.

krakra

August 04, 2009, 15:56:37 PM #8613 Last Edit: August 04, 2009, 16:45:21 PM by krakra
Den neste spilleren til RBH bør vel være en stopper? RBH bør gjøre litt spionasje og snappe opp hvem enn VIF har på blokka. Forutenom Siggy såklart. Han kan dem egentlig få.

Nå fikk vi jo, i motsetning til hva hele Brannledelsen sa, en ny spiller uten at noen har forlatt? Kan vi virkelig forvente enda flere uten at vi kvitter oss med noen spillere?

Xminator


storB

Quote from: Xminator on August 04, 2009, 17:22:54 PM
Selv tror jeg Sigurdsson ville blitt mye mye bedre bare ved å signere ny kontrakt. Han vil ikke skylde på det selv, men jeg tror kontraktssituasjonen har stor betydning for prestasjonen.


Hvis dette skulle være i nærheten av sant, så er det skandale av dimensjoner. Er han bare så dårlig som han har vært, ja så er det en ærlig sak. Men hvis kontraksituasjonen har delvis eller helt skyld for det dårlige spillet så er det skandale. Dette fordi:

1. Han vil ikke signere kontrakt = illojalt
2. Punkt 1 fører til at arbeidsgiver taper hauger med poeng.
3. Summasumarum, ekstremt uproffesjonelt, og IKKE en spiller vi vill ha.
4. Ris til egen ræv lager han også med dette spillet, hvem vil ha han nå? Vif? Kos deg der Krissy..
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Xminator

Joda, verden er sort hvitt. Ubevist er stikkordet...

roaldinho

Må selvsagt ta dette med en klype salt, men ryktene fra ryktetråden på Lsk-forumet står det følgende:

"Opprinnelig skrevet av sigurdsen  Vis innlegg
Har hørt no rykter om bjørnar holmvik. noen som har hørt det samme?
Gud hjelpe oss alle... "
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

Ferguson

Quote from: Xminator on August 04, 2009, 17:22:54 PM
Det er heller ikke umulig at Bjarnasons alder påvirker duoen, og at en bedre makker ville hevet Sigurdsson til gamle høyder og gjort ham mer stabil.


Dette mener jeg er hovedproblemet i forsvaret. Bjarnason virker alvorlig på hell og er ikke den sjefen Sigurdson trenger for å lykkes. Synes ikke Bjarnason oser trygghet heller. Jeg mener vi må kjøpe inn en erstatter for Bjarnason. Reginiussen ville vært en veldig god erstatter! Spørsmålet er til hvilken pris og hvordan finansieringen skal skje!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

dudo

Han var med på JET, var han ikke?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Xminator

Og sjansen for at han lykkes er minimal. Det er ikke en spiller som bør telle med når RBH teller opp 22 spillere. Denne typen spillere bør gå på siden og ikke være noe 1. eller 2. valg. Det samme gjelder en del av de andre som nå regnes med når det snakkes om "for stor A-stall". Brann burde strengt tatt hatt 30-40 slike spillere gående (og på utlån...) til enhver tid.

dudo

Dette er selvsagt ikke den nye spissen vår. Men han bør ihvertfall hospitere på treninger om han er såpass bra. Vi bør ta oss råd til å knytte til oss de 20 største talentene vi kan få fatt på - som X sier.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

ostraume

Quote from: Ferguson on August 05, 2009, 06:23:28 AM
Quote from: Xminator on August 04, 2009, 17:22:54 PM
Det er heller ikke umulig at Bjarnasons alder påvirker duoen, og at en bedre makker ville hevet Sigurdsson til gamle høyder og gjort ham mer stabil.


Dette mener jeg er hovedproblemet i forsvaret. Bjarnason virker alvorlig på hell og er ikke den sjefen Sigurdson trenger for å lykkes.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Ferguson

Quote from: ostraume on August 05, 2009, 07:37:55 AM
Quote from: Ferguson on August 05, 2009, 06:23:28 AM
Quote from: Xminator on August 04, 2009, 17:22:54 PM
Det er heller ikke umulig at Bjarnasons alder påvirker duoen, og at en bedre makker ville hevet Sigurdsson til gamle høyder og gjort ham mer stabil.


Dette mener jeg er hovedproblemet i forsvaret. Bjarnason virker alvorlig på hell og er ikke den sjefen Sigurdson trenger for å lykkes.


Kanskje han bommer på ballen fordi han er stresset og ikke har trygghet rundt seg kombinert med elendig teknikk?
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

kabelmann

Quote from: Ferguson on August 05, 2009, 07:39:25 AM
Kanskje han bommer på ballen fordi han er stresset og ikke har trygghet rundt seg kombinert med elendig teknikk?


Det høres helt absurd ut og ikke en veldig plausibel forklaring i mine øyne. Hvis du ikke klarer å måke vekk en ball uten å ha mamma og pappa på tribunen og kosebamsen i sengen, så får du finne noe annet å gjøre.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Ferguson

August 05, 2009, 08:08:03 AM #8627 Last Edit: August 05, 2009, 08:12:15 AM by Ferguson
Quote from: kabelmann on August 05, 2009, 07:46:37 AM
Quote from: Ferguson on August 05, 2009, 07:39:25 AM
Kanskje han bommer på ballen fordi han er stresset og ikke har trygghet rundt seg kombinert med elendig teknikk?


Det høres helt absurd ut og ikke en veldig plausibel forklaring i mine øyne. Hvis du ikke klarer å måke vekk en ball uten å ha mamma og pappa på tribunen og kosebamsen i sengen, så får du finne noe annet å gjøre.


Vel, har du elendig teknikk som Sigurdsson vet han har, kan han fort bli stresset når han får ballen i beina. Når du først har gjort et par tabber i år stiger frykten for å gjøre det igjen og dermed øker stressnivået. Tror problemet ligger på det mentale for Sigurdsson sin del! Frykten for å drite seg ut blir for stor.

Med Huseklepp og G på banen tviler jeg de færreste tørr å stå så veldig høyt mot oss. Dette kan føre til at forsvaret vårt blir bedre ettersom lagene vi møter må bruke lengre tid på å bygge opp angrepene. Var det ikke Kåre Ingebrigtsen som sa at uten Helstad kunne de ligge 20-30 meter høyere med forsvarsfireren mot Brann? Angrep er som kjent det beste forsvar, iallefall noen ganger!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Langhår

Sigurdsson må ta ansvar for sine egne brølere, den saken er enormt grei. Personlig synes jeg det er helt ok  at Bjarnason fikk forlenget sin kontrakt med ett år. Han ble kåret til årets spiller så sent som ifjor og han er ikke veldig mye dårligere i år. Problemet i år har i stor grad vært landsmannen samt at vi er kraftig svekket gjennom at Hanstveit er borte. Arbeidet med å hente inn ny midtstopper bør uansett prioriteres kraftig. Ser gjerne at venstreback også settes høyt på listen. 
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Joggi Bogga

Uenig i dette med å hente venstreback.
Riktignok er Holmvik horribelt elendig, men vi har ikke råd til å la ham sitte på benken til 3 mill i året heller. Jeg kan heller aldri tenke meg at vi får solgt eller gitt ham vekk. Han har skutt gullfuglen med sin kontrakt her, og det trengs en enda villere og enda galere sportsdirektør enn vår egen for å lokke ham vekk.

Pengene bør etter mitt syn legges i spillere som må skiftes pga alder og kontrakt. Bjarnason er en slik type. Kanskje Sigurdsson også. Og ideelt sett to eldre herrer på sentral midtbane.

Venstrekanten kan dekkes av talenter og eller andre fra stallen inntil vi får solgt Holmvik eller til kontrakten går ut.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Derabilo

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article2679807.ece

Olofinjana på vei til Hull for 30 mill. Er det noen penger i denne overgangen for oss? Håpet er jo at det kan frigjøre penger til å hente noen flere spillere, ser TIL må inngå lønnskutt.....
Bergen ut av Norge -

ProphetSe7en

Quote from: Derabilo on August 05, 2009, 11:51:57 AM
http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article2679807.ece

Olofinjana på vei til Hull for 30 mill. Er det noen penger i denne overgangen for oss? Håpet er jo at det kan frigjøre penger til å hente noen flere spillere, ser TIL må inngå lønnskutt.....


Ikke noe til Brann i følge bt.

Huff

Quote from: Langhår on August 05, 2009, 10:03:44 AM
Sigurdsson må ta ansvar for sine egne brølere, den saken er enormt grei. Personlig synes jeg det er helt ok  at Bjarnason fikk forlenget sin kontrakt med ett år. Han ble kåret til årets spiller så sent som ifjor og han er ikke veldig mye dårligere i år. Problemet i år har i stor grad vært landsmannen samt at vi er kraftig svekket gjennom at Hanstveit er borte. Arbeidet med å hente inn ny midtstopper bør uansett prioriteres kraftig. Ser gjerne at venstreback også settes høyt på listen. 

Xminator

Quote from: Joggi Bogga on August 05, 2009, 11:42:45 AM
Uenig i dette med å hente venstreback.
Riktignok er Holmvik horribelt elendig, men vi har ikke råd til å la ham sitte på benken til 3 mill i året heller. Jeg kan heller aldri tenke meg at vi får solgt eller gitt ham vekk. Han har skutt gullfuglen med sin kontrakt her, og det trengs en enda villere og enda galere sportsdirektør enn vår egen for å lokke ham vekk.

Pengene bør etter mitt syn legges i spillere som må skiftes pga alder og kontrakt. Bjarnason er en slik type. Kanskje Sigurdsson også. Og ideelt sett to eldre herrer på sentral midtbane.

Venstrekanten kan dekkes av talenter og eller andre fra stallen inntil vi får solgt Holmvik eller til kontrakten går ut.


Det er da knekkende likegyldig hva de tjener når de har floppet. Man kan ikke la spillere spille bare fordi man har brukt altfor mye penger på dem. Holmvik er ikke i nærheten av det nivået som trengs, da må man ta konsekvensen av det, se pengene som tapt og faktisk forsterke der det trengs.

Ferguson

Holmvik var ræva dårlig i 2007, men hevet seg i 2008 fordi han ble vraket i 2007. Kan vi håpe på en supersesong i 2010?
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Joggi Bogga

Gid hadde det vært så enkelt.

Det er mange spillere jeg kunnet tenkt meg å skifte ut. Hvis vi hadde spillt i en fantasiliga med fantasipenger så ville jeg kun beholdt et par av spillerne våre.

Hvis vi forholder oss til realitetene, så sier det seg selv at Brann er nødt til å forsterke der man får mest igjen for det per investerte krone. Man kan ikke la lønnsadelen sitte på benken. Det vil er det samme som å drive klubbutvikling med et blylodd om foten.

Hvis Holmvik og Bakke gjennom spilletid gjør seg interessante for lag i desperat nød kan vi frigjøre enormt med lønnsmidler.

Quote from: Xminator on August 05, 2009, 13:42:20 PM
Quote from: Joggi Bogga on August 05, 2009, 11:42:45 AM
Uenig i dette med å hente venstreback.
Riktignok er Holmvik horribelt elendig, men vi har ikke råd til å la ham sitte på benken til 3 mill i året heller. Jeg kan heller aldri tenke meg at vi får solgt eller gitt ham vekk. Han har skutt gullfuglen med sin kontrakt her, og det trengs en enda villere og enda galere sportsdirektør enn vår egen for å lokke ham vekk.

Pengene bør etter mitt syn legges i spillere som må skiftes pga alder og kontrakt. Bjarnason er en slik type. Kanskje Sigurdsson også. Og ideelt sett to eldre herrer på sentral midtbane.

Venstrekanten kan dekkes av talenter og eller andre fra stallen inntil vi får solgt Holmvik eller til kontrakten går ut.


Det er da knekkende likegyldig hva de tjener når de har floppet. Man kan ikke la spillere spille bare fordi man har brukt altfor mye penger på dem. Holmvik er ikke i nærheten av det nivået som trengs, da må man ta konsekvensen av det, se pengene som tapt og faktisk forsterke der det trengs.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

nero

Quote from: Joggi Bogga on August 05, 2009, 14:19:52 PM

Hvis Holmvik og Bakke gjennom spilletid gjør seg interessante for lag i desperat nød kan vi frigjøre enormt med lønnsmidler.


Så vi må gi Holmvik & Bakke masse spilletid som "reklame" for å bli kvitt dem? Kan koste oss noen poeng, men pytt, pytt.... :D

Lions led by donkeys.

Langhår

Quote from: Joggi Bogga on August 05, 2009, 11:42:45 AM
Uenig i dette med å hente venstreback.
Riktignok er Holmvik horribelt elendig, men vi har ikke råd til å la ham sitte på benken til 3 mill i året heller.


Dette er total kortslutning etter min oppfatning. Skal vi la prislappen bestemme hvem som skal spille? Totalt feil i absolutt alle henseende også økonomiske.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Joggi Bogga

August 05, 2009, 17:00:20 PM #8638 Last Edit: August 05, 2009, 17:02:50 PM by Joggi Bogga
Kan du forklare hvorfor?

Dårlige godt betalte spillere er umulig å bli kvitt hvis de ikke får vist seg frem. Det er ingen ting fra Brann sin side som tyder på at vi kun har tatt i bruk deler av lønnsmusklene våre.

Ergo, hvis lønnsadelen råtner på benken, vil vi ha et alvorlig handicap i forhold til å fornye stallen. Det vil kun føre til at problemene våre blir forskjøvet inn i evigheten.

I tillegg vil de som spiller fast ha et fantastisk forhandlingskort i lønnsforhandlinger. Med ytterligere presset økonomi som resultat.

At lønnsslippen er med på å gi spilletid er intet nytt og skjer i hele fotballverdenen.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Xminator

Så vi skal la ham vise hvor utrolig flopp han er og koste oss poeng - og vi får fortsatt ikke solgt ham? Logisk brist...

Bedre å la ham sitte på tribunen til han er fornøyd med å spille for Sogndal.

ostraume

Poenget er jo at man ikke har råd til å la lønnsadelen benkes og i tillegg hente inn nye stjernespillere. Den totale lønnskostnaden blir for høy, og det å unngå bomkjøp (særlig da de som er dyre i drift) er helt essensielt for at klubben skal gå rundt.

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Xminator

Det endrer likevel ikke på at bomkjøp skjer og at de ikke blir mindre ved å fortsette å la dem spille.

Brann trenger en venstreback. Så enkelt er det.

storB

Quote from: Xminator on August 05, 2009, 19:26:23 PM
Det endrer likevel ikke på at bomkjøp skjer og at de ikke blir mindre ved å fortsette å la dem spille.

Brann trenger en venstreback. Så enkelt er det.


Helt riktig. Men Sævarsson føler eg har vært en av Branns beste iår. Kjøpes det inn en venstreback som går inn på laget må han spille høyre back/ving. På back plass, som han sier er favorittposisjonen, hadde han muligens danket ut Fakiri, sammen med Guntveit og Dahl. Da sitter vi med tre spillere(daukjøtt) på høyre back. Dog satser eg på at Dahl forsvinner til vinteren, men han blir vel tilbudt en ny 2 års kontrakt tipper eg, gud forby å gi talentene sjansen..
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

storB

Lurer på ka som skjer for vår del i resten av sommervinduet. Den store variabelen er vell lønningsposten vår hva nye spillere angår. Overgangspenger er vell ikke noe stress nå som Hardball virker å være på gli igjen. De betalte vell halvparten av Guastav, ca en mill, så de bør fortsatt kunne ha relativt dype lommer.

Vill ha ny spiss, vensteback og klasse midtstopper, alle tre mtp 2010 sesongen, men viktigst av alt er bronse og cupgull 09
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Klaus_Brann

Quote from: Gulløl on August 05, 2009, 06:39:21 AM
Fra dagens Sunnhordland:

Brann-interesse for Torbjørn Agdestein

http://www.sunnhordland.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090805/SPORT/867336073/-1/forside



Er ikke det han sjakkspilleren? I så fall kan folk slutte å sutre over at Brann bare bruker tid på bordtennis, hvis de henter inn en sjakkspiller også. Eller var det Simen Agdestein?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Derabilo

Sjakk er Simen. Som er tidligere landslagsspiller i fotball :)
Bergen ut av Norge -

Klaus_Brann

Quote from: Derabilo on August 05, 2009, 20:28:30 PM
Sjakk er Simen. Som er tidligere landslagsspiller i fotball :)


Kanskje vi skal gå for han også? :D
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

Flyttes Sævarsson over på høyrebacken åpner jo det for Fakiri i en slags Miller-rolle på høyrekanten. Da kan det fort bli kreativt fremover, og med Karadas i form kan det bli virkelig bra.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

dudo

RBH gjentar i bt i dag at Guastavino ikke er en Huseklepp-erstatter, men at det skal kjøpes en ny spiss om han selges. Så det ligger en Moldskred-saga til og lurer i det (forhåpentligvis) fjerne.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Huff

Quote from: dudo on August 06, 2009, 05:46:34 AM
RBH gjentar i bt i dag at Guastavino ikke er en Huseklepp-erstatter, men at det skal kjøpes en ny spiss om han selges. Så det ligger en Moldskred-saga til og lurer i det (forhåpentligvis) fjerne.

Go Up