• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

Klaus_Brann

Quote from: eivhelle on August 31, 2008, 19:51:11 PM
Quote from: Spelaren on August 31, 2008, 19:48:47 PM
Trond Olsen er den der typiske knallgod mot Brann-fyren... Skal vedde på han hadde tryna om han hadde kommet hit.


Uten Trond Olsen hadde Glimt ligget i bunnen sammen med HamKam, Aalesund, LSK og Brann.
nnvn
Han har herjet med flere lag enn Brann denne sesongen.


Rart at han ikke hadde scort fler mål før oss da, hvis han har herjet så vannvittig.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

Quote from: Esskåbrann on September 01, 2008, 01:52:40 AM
I PL er ihvertfall vinduet åpent til tirsdag kl. 01.00, fordi det er søndag i dag. Hvorvidt dette gjelder i Norge også er jeg usikker på, men jeg vil anta at det er likt for alle? Papirene skal vel sendes inn til de samme folka, uavhengig av hvor man kommer fra?


For å ta det siste først: Nei, papirene skal ikke sendes inn til de samme folkene. Det er de nasjonale forbundene som utdeler spillerlisens, UEFA har ingenting med dette å gjøre. Den eneste restriksjonen UEFA kommer med er at det totale overgangsvinduet ikke skal overskride så og så mange dager, eller noe i den dur. Altså er det ingen ting i veien for at f eks FA holder åpent en ekstra dag - men den vil nok trekkes fra i neste vindu. Tipper det ikke åpner før 2.1., i stedet for det vanlige 1.1.

Ellers har det ikke blitt nevnt noe i media om at det er lengre åpent i Norge såvidt jeg har sett, og "trumfkortet" er forvirringen rundt Hoff i kveld. Jeg er overbevist om at løpet er kjørt, men ser gjerne at jeg tar feil.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Trond Olsen fikk særdeles gode arbeidsforhold med en passiv og småsvimmel Bjørn Dahl og en fraværende Huseklepp.

Nixon

BT melder at en overgang for Mifsud glapp i siste øyeblikk.
Rød makt på Hansa

dudo

Kødder du? Hva sto det på?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Det vet ikke BT, og RBH vil ikke gå i detalj. Men Brann hadde ordnet finansieringen og lønnskravet var ikke urealistisk, skal vi tro BT. Så kanskje han ikke hadde lyst å reise tilbake til Norge når han måtte bestemme seg.
Rød makt på Hansa

dudo

Crapeticrapcrap. Helvete.

Edit: Hvordan ville det skadet RBH eller Brann om det hadde kommet ut at Mifsud ikke ville til Norge? Det må ligge noe annet bak.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

September 01, 2008, 07:37:32 AM #2757 Last Edit: September 01, 2008, 07:39:55 AM by Xminator
Sannsynligvis har han en annen klubb i det engelske ligasystemet som også er intressert i ham, og han gambler på det og er ellers forberedt på å heve lønnen der han er. Selvsagt spekulasjon, men virker sannsynlig all den tid England holder vinduet åpent ett par dager ekstra. Det burde man gjort i Norge også...

Vi får bare konstatere at vi over to overgangsvinduer har kvittet oss med profiler og erstattet dem med skrap. Vi har det dårligste angrepet siden mirakelovergangen for Sæternes i de harde gamle dager. Sannsynligvis må vi tilbake til 2003-sesongen for å finne en tilsvarende svak angrepsrekke.

kabelmann

De to siste overgangsvinduene har vært en parademarsj for RBH. Den ene stjernen etter den andre har spasert inn stadionportene og Brann har blitt forsterket i alle lagdeler. Savnet etter Helstad vil ikke bli merkbart i det hele tatt mtp. de offensive kvalitetene som er blitt hentet inn for for å erstatte han.

Nei, vent nå litt... å, det var bare en drøm. Ja ja, neste vindu, da vil alt bli så mye bedre. Sikkert.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Brann_ruler

Helstad solgt, Karadas skadet, Winters preget av alderen, Ludvigsen uten kampform og for dårlig. Demba ubrukelig.

Men forsterke? Nei gud forby. Dette er bare trist. Dahl prøver å fordele ansvar ift overganger, men dette må få konsekvenser for noen i idrettsveien.

krakra

Ganske utrolig at RBH var så naiv i vinter at han mente vi var nok besatt på spissplass.
Hva hadde vi egentlig?

Til sammen 6 spisser.
Av disse var 2 stoppere, den ene dårlig og skadet.
En annen var en skadeflopp som hadde fått beskjed om at han ikke lenger hadde tillit.
En annen var veldig skadeplaget, og Brann var lenge usikre på om de skulle beholde ham
En annen var helt ny, og dermed et usikkert kort.

Og den siste: Spydspissen, hadde sin kanskje siste sjangse til å komme seg ut i Europa. Når vi visste hvor keen har var på dette burde vi forutsett det.
Vi hadde altså 4 rene spisser, hvor en var skadetplaget og den andre var bedt om å finne en ny klubb, samt at de to andre enten var helt nye eller på vei ut i Europa

Way to go!

Langhår

..........og fremdeles rabler folk gale når man ikke rundspiller ubeseirede Bodø/Glimt borte.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

thesevs

Mifsud skal ha vært i søkelyset, men overgangen gikk i vasken av uvisse grunner. RBH vil ikke kommentere annet enn at Mifsud var "på blokken". Stod i papirutgaven til BT
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Xminator

Vi får trøste oss med at vi får Sjøhage i retur til jul. Sjansen for at Elfsborg benytter opsjon for kjøp er rimelig minimal.

Det ender nok med ny kontrakt til Ludvigsen, og RBH er strålende fornøyd fordi vi da har 3 spisser, Ludvigsen, Sjøhage og Demba, og i tillegg fortsatt har to stoppere som kan tre til når det kniper... 5 spisser det, ikke alle er like heldige...

Tom C

Såklart vi må gi Ludviksen ny kontrakt. Han er jo den eneste potensielt målfarlige spissen vi har...
Aldri mer Obos....

Langhår

Hvis noen lurte så er overgangsvinduet i Norge definitivt stengt. Man kan selge til land som ikke har stengt det enda, men man kan ikke hente inn nye selv.

Så da kan vi bare gratulere med et glitrende vindu for vår del. Flottings!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Gepard

Det siste året har vært en lang skandale hva gjelder overganger. I vinter snakket man om at sommervinduet var tidspunktet for å gjøre de gode signeringene, man har altså fått til null nada. En leiesoldat for et år er ikke å regne med en gang.

Skammelig. Måten man har spolert jubileumssesongen er rett og slett imponerende.

Xminator

Ja det er en flott jubileumssesong. Man klarte med ett nødskrik å unngå plastikken, men solgte i samme omgang Champangen og byttet den med ICA SuperCola.

At man også fikk låne ett glass Lærum Eplejuice som gjestene kan få lukte på får vi ta som ett pluss.

Ferguson

"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

HansaInferno

Innrømmer glatt at jeg ikke noe særlig om Holmvik. Litt rart med tanke på at han spiller fast for serielederen. Han kommer gratis, og det er positivt, men ikke før etter sesongslutt.

Nå får Hanstveit enda en utfordrer. Vi får satse på at det denne gangen er en som kan dette med å spille fotball.
Breiflabben, baby!

krakra

Godt å se at det satses mot neste sesong allerede iallefall. Da skal vi reise oss.

olebrann3

stabæk begynner allerede å miste spillere før neste år

Jrgn

Håper dette ikke er som når vi lå an til å vinne serien og Huseklepp var på vei til Stabæk. Nå er det Stabæk som ligger an til å vinne serien og vi som skal ha Holmvik. Stabæk har mistet Annan, men fått Hoff. Spennende hvordan det laget blir neste år!

Holmvik høres hvertfall veldig bra ut!

Lurkin

Frekt! Sesongens høydepunkt so far.
Berømte Brann fra Bergen

Nixon

Holmvik starter som tredjevalg på backen før sesongstart. For en som knapt har hørt om fyren utløser det noen spørsmål: Hvor mye og hvor bra spilte han i fjor? Har han spilt over evne i år? Vil han klare å gjenskape dette i Brann neste år?
Rød makt på Hansa

Ricky

Skinner ganske klart igjennom at Hanstveit ikke har tenkt å forlenge, og sikkert har tenkt å søke nye utfordringer i utlandet (les: Danmark). Men vi gjør det rette denne gangen, og får erstatteren på plass.

Langhår

Quote from: Nixon on September 01, 2008, 21:51:56 PM
Holmvik starter som tredjevalg på backen før sesongstart. For en som knapt har hørt om fyren utløser det noen spørsmål: Hvor mye og hvor bra spilte han i fjor? Har han spilt over evne i år? Vil han klare å gjenskape dette i Brann neste år?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

ProphetSe7en

Vi kan jo håpe at denne signeringen viser at de faktisk kan satse videre i Brann og at dette er en av flere navn som vil dukke opp fram mot starten av neste sesong.

Er vel en del andre spillere som er bosman som kan være aktuelle?

Gulløl

Ser at Holmvik er den 6 beste spilleren på Stabæk på VG børsen. Holmvik har snitt 5,07 og Hanstveit har 4,37 poeng.

Hanstveit er nok på vei ut. Har i lengre tid forhandlet om en drømmelønn i gullrusen fra i fjor. Spørs om noen vil ha han nå som både han og Brann spiller dårlig.

Brann trenger nytt blod til neste sesong. Tror absolutt at Hanstveit ut og Holmvik inn vil styrke Brann på venstrebackplassen. En flott overgangsnyhet dette.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Xminator

September 01, 2008, 22:05:15 PM #2779 Last Edit: September 01, 2008, 22:06:49 PM by Xminator
Tja, det låser ikke Hanstveit på noen måte. Listen over muligheter i utlandet er neppe blitt lenger for hans del, og regner med at han selv kan velge å signere kontrakten videre.

Uansett er Holmvik en positiv nyhet (forutsatt at det ikke ligger Huseklepp-klausuler der...). Det er som ved alle andre overganger ett usikkerhetsmoment i å signere en spiller. I dette tilfellet som Nixon påpeker vil det også være en usikkerhet i om han er en døgnflue eller om vi var vitne til gjennombruddssesongen til en habil tippeligaspiller.

Til del to av Nixons spørsmål, fjoråret var preget av innhopp og bytter, og de kampene han spilte nok til karakter var 3'ere og 4'ere. Nå var det også i en periode der Stabæk gjorde gode kamper, så det kan være en VG-faktor der navnet ikke var kjent nok. Det kan virke som han tok noen steg sent i fjorårssesongen, da kom det ett par assists og en 6'er. Om det var skader som stoppet de faste opptredenen eller om det var Jønssons forsøk på å demme opp noe dårligere form for Stabæk utover høsten vet jeg ikke.

Om Hanstveit forlenger er det sannsynlig at han blir neste på listen over venstrebacker som ikke klarte Den Store Manndomsprøven for venstrebacker i Brann...

Og selv om det er spørsmålstegn ved ham, så er en ting 100% sikkert; Det er definitivt en spiller det er verdt å ta risikoen på. Om vi skal bli så redde at vi ikke tør å hente en formspiller fra serielederen så kan vi like godt gi opp.

Klaus_Brann

Quote from: olebrann3 on September 01, 2008, 21:26:11 PM
stabæk begynner allerede å miste spillere før neste år


Er det fler enn Holmvik og Annan da??
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Ferguson

Quote from: Klaus_Brann on September 01, 2008, 22:07:43 PM
Quote from: olebrann3 on September 01, 2008, 21:26:11 PM
stabæk begynner allerede å miste spillere før neste år


Er det fler enn Holmvik og Annan da??


Nei men er vel bare et tidsspørsmål før Alanzinho forsvinner. Noe annet er totalt uforståelig. VGP og Skjønsberg har hatt en meget god sesong å er vel også aktuell for utlandet.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Gulløl

Noen som trur at Bohinen er sur ?  ;D

Han regnet vel med å bli enig med Holmvik, og der snappet Brann han, hehehe.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Ferguson

Quote from: Gulløl on September 01, 2008, 22:15:59 PM
Noen som trur at Bohinen er sur ?  ;D

Han regnet vel med å bli enig med Holmvik, og der snappet Brann han, hehehe.


Holmvik får vel noen SMSer ikveld :P
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Langhår

At han er bosman gjør jo det jo enda mer verdt det. Nei, dette likte jeg godt. Svingte en tur innom Stabæk-forumet og de er alt annet enn fornøyd med at han stikker og det er jo et godt tegn.

Holmvik skjønner at fremtiden ligger i de store klubbene og at Stabæk ikke er en klubb for framtiden selv om de får full uttelling i år. Derfor smir han mens jernet er varmt og kommer seg til en storklubb (i norsk målestokk selvsagt). Stabæk vinner kanskje serien i år, men faktum er at de skal spille i en Rub-Hall med plastikk-gress i framover for et rimelig ynkelig publikumstall. Hvor attraktivt er det?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Spelaren

Fristelsen var der, sikkert kjapt gjort å registrere seg på SS-forümet for å forklare kor lite attraktivt plastdekke, gymsal, ribbevegg og blinkende lysstoffrør faktisk er. Blir dette Norges flaueste tippeligaarena, kanskje?
Gå av.

Ricky

Det viktigste her er vel å finne ut hvem som er Holmviks beste kompiser i Stabæk.. og hvor lenge de har igjen av sine kontrakter :)

gitarbroiler

Stiller spørsmålstegn ved motivasjonen for at Holmvik skal signere for Brann nå. Han er så og si fast på Stabæk som ligger særdeles godt an til å vinner serien og er fremdeles med i cupen. Videre er det stor sannsynlighet for at Stabæk får spille minst UEFA cup neste år (kanskje CL kvalik), og dermed større mulighet for Holmvik til å vise seg frem for klubber utenlands.

Det lukter penger lang vei av signeringen, og i utgangspunktet er ikke det noe positivt. Nå spiller jo selvsagt de aller fleste for penger, men det er også bra med motivasjon av å vinne noe samt å spille attraktive kamper.

Brann hjemme i Bergen er selvsagt en mye større motivasjon enn Stabæk hjemme på Nadderud, men nå skal også Stabæk inn i ny stadion fra neste år og jeg tror det kommer til å bli bra publikumsoppmøte der. Kjenner flere som går på Stabæk kamper og stemningen og oppmøtet har blitt vesentlig bedre de siste 2 årene.

Men, velkommen skal du være (om du ikke tar en Ighalo da)....

storB

Quote from: Spelaren on September 01, 2008, 22:24:36 PM
Fristelsen var der, sikkert kjapt gjort å registrere seg på SS-forümet for å forklare kor lite attraktivt plastdekke, gymsal, ribbevegg og blinkende lysstoffrør faktisk er. Blir dette Norges flaueste tippeligaarena, kanskje?


Liker det eg hører 8)
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Texas

Quote from: gitarbroiler on September 01, 2008, 22:35:06 PM
Stiller spørsmålstegn ved motivasjonen for at Holmvik skal signere for Brann nå. Han er så og si fast på Stabæk som ligger særdeles godt an til å vinner serien og er fremdeles med i cupen. Videre er det stor sannsynlighet for at Stabæk får spille minst UEFA cup neste år (kanskje CL kvalik), og dermed større mulighet for Holmvik til å vise seg frem for klubber utenlands.

Det lukter penger lang vei av signeringen, og i utgangspunktet er ikke det noe positivt. Nå spiller jo selvsagt de aller fleste for penger, men det er også bra med motivasjon av å vinne noe samt å spille attraktive kamper.

Brann hjemme i Bergen er selvsagt en mye større motivasjon enn Stabæk hjemme på Nadderud, men nå skal også Stabæk inn i ny stadion fra neste år og jeg tror det kommer til å bli bra publikumsoppmøte der. Kjenner flere som går på Stabæk kamper og stemningen og oppmøtet har blitt vesentlig bedre de siste 2 årene.

Men, velkommen skal du være (om du ikke tar en Ighalo da)....


spørsmålet blir vel da om holmvik forlanger mer penger enn det hanstveit forlanger. Jeg tviler på at han gjør det.

Gulløl

Er nok en del penger i denne overgangen for Holmvik. Brann har utkonkurrert konkrete tilbud han har hatt fra Nederland og Danmark. Han har også vært i samtaler med Vålerenga om en overgang, ekstra kjekt det at vi utkonkurrerer Martin Andresen & Co  ;D
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

smaalanda

Absolutt en kjempe positiv start på dagen dette her! Håper vi endelig kan være kvitt Hans Tveit på backen eller i værste fall på god konkurranse der. Håper bare at det er i boks, men tror ikke på noe før jeg ser han i Branndrakt :)
KMO!!!

nummer9

Synes dette var en god nyhet. Om Erlend signerer ny kontrakt håper jeg dette kan føre til en sunn konkurranse, gitt at det er en rettferdig konkurranse. Mulig Erlend også kan trekkes inn i midtforsvaret om han blir. Bjarnason bli ikke akkuratt yngre, og Azar har fortsatt til gode å vise at han kan prestere jevnt på stopperplass (og spiss også forsåvidt). Synes Erlend sine innhopp på stopperplass har vært posetive.

Ellers er det gjerne en kombinasjon av lønn som gjør at Holmvik ser på Brann som interessant. Samtidig kan det også godt være han misliker kunstgress. Ellers er jeg usikker på hvor mye lønn Stabæk har til «lagspillere», når de ser ut til å ha sprengt banken mtp lønnen til Farnerud, Alanzinho, Hoff (han takket nei til 3,4 mill i året i LSK?) og gjerne et par av de andre stjernespillerne.

Christian

Quote from: gitarbroiler on September 01, 2008, 22:35:06 PMBrann hjemme i Bergen er selvsagt en mye større motivasjon enn Stabæk hjemme på Nadderud, men nå skal også Stabæk inn i ny stadion fra neste år og jeg tror det kommer til å bli bra publikumsoppmøte der. Kjenner flere som går på Stabæk kamper og stemningen og oppmøtet har blitt vesentlig bedre de siste 2 årene.

Stadion og stadion. Du mener de flytter innendørs og til kunstgress. Hvordan det skal kunne selge klubben på noen som helst måte kan eg ikkje fatte.

Doffen85

Farnerud har 4 mill i året, Hoff får vel ca. 3 mill tipper jeg og Alanzinho har vel ikke lite han heller nei. Spørs hvor mye Stabæk har å rutte med i videre kontraktsforhandlinger, for tror ikke lønningsutgiftene deres er langt bak f.eks. Branns pr dags dato.

nummer9

Og med betydelig færre tilskuere, og mindre reklame og effektsalg er det vel ikke så enkelt å få kronene til å strekke med. Tror Stabæk enten må etablere seg som et topplag sportslig, eller tre inn med sparekniven raskt for å ikke ende opp som «det nye Leeds».

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Xminator

Hanstveit inn i midten er en spennende tanke, men er nok mest aktuelt om Karadas lander på valget "spiss"...

Xminator

Herlig sutring på SS ja :) Forhåpentligvis klarer de å lage så sur stemning at Tromsø vinner gullet. De er for meg minste ondet akkurat nå...

Go Up