• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Etter kampen, Brann-Godset

Started by tintin, April 14, 2008, 20:05:37 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

tintin

Skuffendes, og vi burde dratt dette i land. mange (igjen) under pari idag, solli, pvm blant disse, og opdal med den ene tabben

Belfort

Det mangler mye med dette laget. Mange spillere ute av form. Til tider dårlig struktur og ikke minst synes jeg vi var langt mer løpssterk i fjor. I tillegg har vi ikke noen jokere og sette inn lengre. Winters er som klokken,hvem kan spille og spille men aldri får mål? Winters!

tintin

winters hadde vel heller ikkje dagen idag nei, men tror han blir en bra joker i år. demba var ok+. jaja, 2 poeng bak toppen, og spillerne som ikkje er i form, vil komme i form, og d SNART, forhåpentligvis

PS: jaiteh, er snart klar, tror han passer som hånd i hanske i tospann med taklebakke

Romarius

Bakke var veldig bra i dag, banens klart beste.
Ellers skuffende, etter en brukbar førsteomgang. Men der vi hadde flyt i fjor, har vi det ikke i år. Dette underbygges av mange personlige feil av enkeltspillere, slik som f.eks. Opdals kjempetabbe på målet. Trøsten er at det ser ut til å bli en jevn serie, og får vi flyten kan det gå bra. Likeledes kan vi havne langt ned om det ikke blir bedring.

Chrisstah

Dette er langt under pari, forventer mye mer av Brann.
eneste positive er at aggressiviteten hvertfall er bedre enn de 2 siste.
får håpe flyten kommer snart. helt klart vi savner en joker.
vi har liksom ikke den som kan finne på det spektakulere ala Miller/Huseklepp , syns vi mangler en sånn type.
ellers syns eg twaite så frisk ut.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

HansaInferno

Breiflabben, baby!

Klaus_Brann

Hmm..Første omgangen var ganske bra, dessverre driter Opdal seg loddrett ut ved utligninga, men 2. omgangen var laber til tider...Vi hadde våre sjanser, men når vi ikke setter de hjelper det lite.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

tintin

enig, twaithe virket ok, men litt lite tid å bedømme på....

Romarius

Håper vi ikke tar helt av og begynner å rope på Mjeldes hode. Han går ikke, men en negativ stemning blant supporterne vil uten tvil påvirke laget negativt.
Ellers enig; vi savner Huseklepp veldig i slike kamper.

tintin

tror jaiteh er nøkkelen her eg... hvis solli og pvm holder seg friske, og kommer i form, noe eg tror de gjør kjapt, blir midtbanen fenomenal, og demba og helstad finner tonen strax!!

Gepard

Problemet er jo at Jaiteh er langt unna kampform, samme med Einarsson og El Fakiri. At man ikke tok grep når Huseklepp forsvant ut må man nå betale dyrt for. En dyktig kantspiller hadde løst opp i mange av flokene Brann har nå, Solli var svak idag men det fantes ikke alternativer på benken. I tillegg kunne man da latt spillere som solli og Vaagan Moen dekke opp sentralt silk at feks El fakiri ikke måtte ha spilt spesielt de to første kampene, hvor han var ubeskrivelig langt unna kampform.


TheRock

Måten Demba flere ganger dempet ballen midt på banen med 3 mann i ryggen før han slo den over på høyresiden var herlig å se på. Problemet var at vi hadde Solli der, og ikke en Huseklepp.

Chrisstah

Regner med det var ironi av Hansainferno.
alltid mye rart som skjer i begynnelsen av sesongen med nye spillere som trenger litt tid for å komme skikkelig i gang. pluss folk trenger å komme seg etter småskader.
Fakiri viser hvertfall tegn til fremgang og det er veldig positivt.
kanskje eg tar litt i no? men mener faktisk at Brann kunne testet ut ludde har jo vært målfarlig rett før sesongen startet, Winters makter jo ikke å få ballen i buret. Møvik er kanskje en som kan få prøve seg?
Ellers syns det Demba viser på små flater er til tider magisk, kossen han får med seg Ballen av og til er vidunderlig å se på. gleder meg til Helstad og Demba får det skikkelig til sammen. han er på gang han og.  meget ok i dag.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

thesevs

På slutten av kampen merkes det at vi ikke har playmakeren Huseklepp.
Solli virket tung i beina, spesielt på slutten av kampen.

Demba fikk en fin gjennomkjøring i dag og bidro mye.

Det jeg føler Brann fortsatt sliter med er disse håpløse pasningene som ikke når frem. Det spilles for mye frem og tilbake.

Totalt sett virket det som om Brannlaget slo av en bryter i pausen.

Espen Johnsen - hvorfor får ikke denne mannen gult kort for uthaling av tid?

Tifo - fint banner + tekstbanner.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

vebo

Som mot Aalesund, kan jeg bare gi godkjent til Demba. Han er vanvittig sterk, flink til å holde ballen, men spilte desverre alt for mye bakover i steden for å spille opp Helstad. Veldig god som oppspillspunkt, savnet han helt til Azar gikk opp på topp.

Huseklepp som innbytter hadde avgjort kampen i vær fordel.

Skam på Opdal for tabben og skam på spissene for ikke å putte på et eneste angrep. Det er for dårlig! Hassen bør ikke få starte neste kamp, rett og slett fordi han bør gjøre seg fortjent til plassen. Om ikke TJ er klar bør vi satse på enten Gylfi(ja jeg vet at han er veldig lik Eirik), eller Solli-løsningen med Cato på kant.
Tiocfaidh ár lá

Baunebob

Vi er på gang, men utrolig skuffende at vi ikke forsetter trøkket fra 1.omgang.
Bakke og Demba viste seg stor til tider, mye forsvant når Winters kom inn.

Romarius

Demba gjør en hel del bra i dag. Han er den beste demperen jeg har sett her til lands. Demba Demperen.
Men irriterer meg at han blir stående stille eller til nøds småjogger etter at han har gitt fra seg ballen. Var han i det hele tatt innenfor 16-meteren, utenom når vi hadde corner? Han virker ofte så uinteressert.
Men som sagt; en vanvittig ballkontroll, og klart bedre i dag enn jeg har sett ham før, inkl treningskamper.  

tr0Ndemann

Enig, Demba gjorde i allefall en mye bedre kamp enn mot Aafk. (Ikke at det skal så veldig mye til.)
Men ja, det virker som han er litt uinteressert på å putte, skulle gjerne sett litt mer initiativ fra han inne i boksen.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

BBB-Tony

April 14, 2008, 21:00:27 PM #18 Last Edit: April 14, 2008, 21:02:27 PM by tonynord
Syns Demba var vår beste mann i dag. Herlig å se hvordan han vender bort 3-4 mann. Problemet hans er at han kommer så dyt i banen for å hente ballen at han ikke kommer seg opp i feltet når innlegget kommer. I det han har slått ut på en av kantene, så må han sprinte alt han makter opp mot mål. Det gjorde han ikke i dag. Han er også begynt å treffe med pasningene, så det lover bra. Solli og PVM syns jeg jobber bra. Solli får litt tunge bein mot slutten og en kombinasjon av at han får tunge bein og total mangel på bevegelse av resten av laget, gjør at han mister ballen lett. Den sentrale midtbanen er på bedringens vei, men jeg syns fortsatt ikke den er god nok. Når vi passerte 60 min. så var Bakke helt utkjørt og funket bare i små glimt etter det. Ellers var det litt under pari over hele fjøla... I dag var dagen der vi bare stanget og stanget og stanget. Skulle avgjort tidligere...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Kjell249

Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer. MEN han er alt for nonchalant og lunter etter når han har vendt spillet og lagt ut på kant. Han må gi jernet og komme seg inn i boksen, eller så kommer han ikke til å score mange mål og gi for dårlig støtte til Helstad. Synes det er litt frustrerende siden potensialet er så stort.

Er enig i at Bakke var Branns beste i dag. Fakiri med økende formkurve. Forsvaret klarer seg greit. Twaithe var frisk. Opdal gjør en tappe og det blir utslagsgivende.

Solli var ikke særlig bra i dag, og ikke PVM heller. PVM hadde 2 store sjanser på slutten men bommet på begge. Trenger mulighet for å sette inn bytter på midten, for de ble veldig slitne på slutten.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Kjell249

Quote from: thesevs on April 14, 2008, 20:46:38 PM
På slutten av kampen merkes det at vi ikke har playmakeren Huseklepp.


Playmaker? Spielfürher? Huseklepp styre spillet fra sentralt i banen?
Der har vi Bakke og ikke så mange andre alternativer.

Dribleving er vel ordet du var ute etter.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Klaus_Brann

Jeg var og veldig imponert over Demba i dag. Han er flink til å ta ned, og ikke minst til å holde på ballen. Han strødde jo om seg med en del veldig gode pasninger i dag, og han skaffer oss straffe. Banens beste i dag.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

olebrann3

Demba var kanongod, Fakiri og Solli spilte dårlig og sikkert en rekke til.

Klaus_Brann

Quote from: Kjell249 on April 14, 2008, 21:01:42 PM
Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer.


Ja vel?
Synes han traff med så og si alt av avleveringer i dag jeg, men mulig vi så forskjellige kamper.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Ricky

Min mini-analyse sier at alt for mange vanskelige løsninger av "assist-gjengen" - pluss en tam Helstad - utgjorde forskjellen på 1-1 og 4-1 i dag. Hjalp heller ikke at spillerne regelrett bommet på ballen i de avgjørende situasjonene (foran begge mål).
Skitkamp, og vi trenger en god bortekamp mot Stabæk nå for å vise at vi mener alvor.

thesevs

Quote from: Klaus_Brann on April 14, 2008, 21:08:52 PM
Quote from: Kjell249 on April 14, 2008, 21:01:42 PM
Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer.


Ja vel?
Synes han traff med så og si alt av avleveringer i dag jeg, men mulig vi så forskjellige kamper.


Demba spilte en solid kamp. Holdt på ballen, traff nesten på samtlige pasninger. Synes både han og Bakke bør trekkes frem som Branns beste på en laber dag.

I fjor fikk vi uavgjort mot FFK og Start. I år har vi foreløpig spilt uavgjort mot Godset.... 
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Chrisstah

Quote from: Klaus_Brann on April 14, 2008, 21:08:52 PM
Quote from: Kjell249 on April 14, 2008, 21:01:42 PM
Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer.


Ja vel?
Synes han traff med så og si alt av avleveringer i dag jeg, men mulig vi så forskjellige kamper.


han traff på stort sett alt, de han ikke traff på var at dahl eller solli sto altfor stillestående og de burde vært på løp der.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Gepard

Demba er glimrende på endel ting, men Mjelde må jobbe steinhardt for å få han til å funke i Branns spillestil.

Kjell249

Quote from: Klaus_Brann on April 14, 2008, 21:08:52 PM
Quote from: Kjell249 on April 14, 2008, 21:01:42 PM
Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer.


Ja vel?
Synes han traff med så og si alt av avleveringer i dag jeg, men mulig vi så forskjellige kamper.


Det kan godt være. Spesielt første del av første omgang mistet han på avleveringer mot Solli/Dahl. Men som sagt var han god, selv om han blir mer som offensiv midtbanespiller enn spiss.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

blubbin

Kantene var elendige.  De har ikke godt av den manglende konkurransen nå som Huseklepp er skadet.  Det verste er innleggene, og spesielt frisparkene fra siden.  100 % fiasko hver eneste gang.  Trener de noen gang på sånt?  Virker ikke slik.  Thwaite var lagets beste selv om han bare spilte noen minutter, den eneste som greide å servere fornuftige pasninger i stedet for å gi bort ballen til motstanderlaget hele tiden.

storB

Romarius
"Var han i det hele tatt innenfor 16-meteren, utenom når vi hadde corner? Han virker ofte så uinteressert."

 
tr0Ndemann

"Men ja, det virker som han er litt uinteressert på å putte, skulle gjerne sett litt mer initiativ fra han inne i boksen."Hallo!!!Mannen serverer PVM en TRILLEBALL, helt åpen bane til mål, med andre ord ferdigscoret passning som selvfølgelig PVM sleiver på. For ikke snakke om straffen han skaffet oss der Helstad puttet. Han var heller ikke helt dum da han vendte på en 5øring og la en passning 45grader ut i feltet som desverre ble litt for hard for Helstad.

Ergo han kunne ha hatt 3 assist. og det e jo derfor han e kjøpt inn, som oppspillspunkt og servitør?? Absolutt godkjendt hjemmedebut,(som sikkert også va preget av litt nerver).

Men helt klart folkens, denne mannen viser at vi har lov å forvente godt spill fra den kanten:)

"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

tr0Ndemann

Joda, han kan godt fungere som en slags "Winters" aka. målgiver, så lenge vi har Helstad. Jeg hadde dog ikke hatt noe i mot å se et par skudd til fra Demba i dag. :)
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Langhår

Beholdningen idag var utvilsomt Demba som imponerte ihvertfall meg og som jeg har store forventninger til framover. Bakke gjør sin beste kamp i Branntrøyen og viser til tider storhet som sentral midtbane.

Resultatet er særdeles skuffende, særlig fordi det virker som man blir paniske etter Godsets utligning. Samhandlingen opphører og hver mann spiller for seg selv. Slikt blir det ikke mål av. Kantene fungerer ikke og det klabber seg til i avgjørende situasjoner. Personlige feil florerer spesielt i avslutningsfasen.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Romarius

Joda, enig at han viser mye bra. Men den dagen han begynner å løpe etter at han har gitt fra seg ballen, samt komme seg oftere inn i boksen, ja da begynner vi virkelig å snakke. Burde være noen relativt enkle grep som skal til.

anders_flanderz

Quote from: HansaInferno on April 14, 2008, 20:31:09 PM
Mjelde må gå!trur ikke det helt er løsningen! men mjelde må begynne å reagere litt tidligere enn 5 min før slutt
rite Drite Drite Drite på Oslo By

Gud

Irriterende kamp! 1. omgang spiller vi fin fotball, Demba viste litt av hva han kan, El Fakiri og Bakke styrer midtbanen, men i 2. omgang detter vi helt i do. Godset får selvfølgelig et drittmål, en sjangse, ett mål. Og hvorfor kaster vi innpå Guntveit og Twaite istedenfor Ludde som tross alt er spiss? Fortsatt noe som skurrer i laget, alle mann må skjerpe seg mot Stabæk på lørdag, hvis ikke blir det rævkjøring.

anders_flanderz

banens beste DJEMBA. Uten tvil!

Banens dårligste: Brann kollektivt.
rite Drite Drite Drite på Oslo By

tr0Ndemann

Forresten, hva sto på banneret? Noe med NFF hørte jeg, men hva?
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Stian

På OH-banneret på hansa sto det NFF med et rødt kryss over. På banneret på gjerdet sto det "NFF: Hele fotballnorges fiende"

Roald

Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

Gepard

En ting som irriterer noe enormt, Mjelde er enig i at man starter passivt i andre omgang, men hvordan i huleste kan det ha seg at man gjør slikt ?  Er ikke dette noe Mjelde må ta på sin kappe ?

Må være noe gale med Mjeldes pauseinnstruksjoner, hvorfor blir Brann GANG på gang "overrasket" over motstanders aggresivitet ? Latterlig

Roald

Quote from: Stian on April 14, 2008, 21:32:38 PM
På OH-banneret på hansa sto det NFF med et rødt kryss over. På banneret på gjerdet sto det "NFF: Hele fotballnorges fiende"


Hør, hør! Godt jobbet, gutter!
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

BBB-Tony

Blir kvalm av å se keeper-Johnsen snakke med TV2 etter kampen! Regner med å bli kastet på?? Han fant en 50 øring da han skulle ta 5-meter! HALLO???
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

BBB-Tony

April 14, 2008, 21:36:26 PM #43 Last Edit: April 14, 2008, 21:42:18 PM by tonynord
Quote from: Roald on April 14, 2008, 21:35:01 PM
Quote from: Stian on April 14, 2008, 21:32:38 PM
På OH-banneret på hansa sto det NFF med et rødt kryss over. På banneret på gjerdet sto det "NFF: Hele fotballnorges fiende"


Hør, hør! Godt jobbet, gutter!

Takk! :P Hvertfall en positiv ting med kampen! Noen som har bilde av TIFOen? Regner med at de kommer på bataljonen.no etter hvert, men skulle gjerne sett den nå! :)
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Ricky

Quote from: Gud on April 14, 2008, 21:29:29 PMhvorfor kaster vi innpå Guntveit og Twaite istedenfor Ludde som tross alt er spiss?


For å skyve frem Azar. Tror nok de fleste tross alt heller vil se Azar der fremme enn TFL når vi først legger om til tre spisser.

Chrisstah

April 14, 2008, 21:37:02 PM #45 Last Edit: April 14, 2008, 21:38:47 PM by Chrisstah
Quote from: Gud on April 14, 2008, 21:29:29 PM
Irriterende kamp! 1. omgang spiller vi fin fotball, Demba viste litt av hva han kan, El Fakiri og Bakke styrer midtbanen, men i 2. omgang detter vi helt i do. Godset får selvfølgelig et drittmål, en sjangse, ett mål. Og hvorfor kaster vi innpå Guntveit og Twaite istedenfor Ludde som tross alt er spiss? Fortsatt noe som skurrer i laget, alle mann må skjerpe seg mot Stabæk på lørdag, hvis ikke blir det rævkjøring.


for å flytte opp azar som oppspillspunkt? var ikke dum den tankegangen angående med twaite. var bare en dårlig avslutning fra helstad/winters så ikke gjorde det bytte genialt.
føler vi er mer på gang, så håper vi kan by stabæk på kamp til helgen, de virket veldig sterke mot et svakt lillestrøm lag hjemme sist. skal nok hvertfall ikke bli så mye bakrom spille på de når krissy er tilbake.
få forsvaret litt mer oppmerksomme og hele midtbanen vår til å fungere og yte litt mer så slår vi hvem som helst i TL.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Texas

Bakke var banens absolutt beste, men Demba gjor også en god figur. Lurer på hvor mange fjortisjenter som sitter og stemmer på Helstad som banens beste. pinlig. Lurer også på hvorfor Mjelde ikke ser det som alle andre ser: Nemlig at Solli var tom for krefter etter 45 minutter. Bytt inn Guntveit eller Ludvigsen istedenfor å ha en sliten solli på banen som ikke gjør annet enn å miste ballen. Laber innsats fra oss på tribunen i dag også.

BBB-Tony

Noen som vet om Bakke ble skadet i omtrent siste duell han gikk i? Ble hvertfall liggende og ta seg til lysken en liten stund...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

olebrann3

Solli trenger konkuranse fra huseklepp. Men eg skjønner ikke koffor godset får lov å sløse med tid så mye. Det er nødt til å bli slått ned på snart

Gud

Joda, men i dag funket ikke Azar så godt fremme, synes han slet litt med timingen på headingene. Twaite virket frisk, spennende type. Krysser fingrene for at vi klarer å opprettholde aggressiviteten gjennom hele kampen på lørdag.

Go Up