• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Etter kampen, Brann-Godset

Started by tintin, April 14, 2008, 20:05:37 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

tintin

Skuffendes, og vi burde dratt dette i land. mange (igjen) under pari idag, solli, pvm blant disse, og opdal med den ene tabben

Belfort

Det mangler mye med dette laget. Mange spillere ute av form. Til tider dårlig struktur og ikke minst synes jeg vi var langt mer løpssterk i fjor. I tillegg har vi ikke noen jokere og sette inn lengre. Winters er som klokken,hvem kan spille og spille men aldri får mål? Winters!

tintin

winters hadde vel heller ikkje dagen idag nei, men tror han blir en bra joker i år. demba var ok+. jaja, 2 poeng bak toppen, og spillerne som ikkje er i form, vil komme i form, og d SNART, forhåpentligvis

PS: jaiteh, er snart klar, tror han passer som hånd i hanske i tospann med taklebakke

Romarius

Bakke var veldig bra i dag, banens klart beste.
Ellers skuffende, etter en brukbar førsteomgang. Men der vi hadde flyt i fjor, har vi det ikke i år. Dette underbygges av mange personlige feil av enkeltspillere, slik som f.eks. Opdals kjempetabbe på målet. Trøsten er at det ser ut til å bli en jevn serie, og får vi flyten kan det gå bra. Likeledes kan vi havne langt ned om det ikke blir bedring.

Chrisstah

Dette er langt under pari, forventer mye mer av Brann.
eneste positive er at aggressiviteten hvertfall er bedre enn de 2 siste.
får håpe flyten kommer snart. helt klart vi savner en joker.
vi har liksom ikke den som kan finne på det spektakulere ala Miller/Huseklepp , syns vi mangler en sånn type.
ellers syns eg twaite så frisk ut.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

HansaInferno

Breiflabben, baby!

Klaus_Brann

Hmm..Første omgangen var ganske bra, dessverre driter Opdal seg loddrett ut ved utligninga, men 2. omgangen var laber til tider...Vi hadde våre sjanser, men når vi ikke setter de hjelper det lite.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

tintin

enig, twaithe virket ok, men litt lite tid å bedømme på....

Romarius

Håper vi ikke tar helt av og begynner å rope på Mjeldes hode. Han går ikke, men en negativ stemning blant supporterne vil uten tvil påvirke laget negativt.
Ellers enig; vi savner Huseklepp veldig i slike kamper.

tintin

tror jaiteh er nøkkelen her eg... hvis solli og pvm holder seg friske, og kommer i form, noe eg tror de gjør kjapt, blir midtbanen fenomenal, og demba og helstad finner tonen strax!!

Gepard

Problemet er jo at Jaiteh er langt unna kampform, samme med Einarsson og El Fakiri. At man ikke tok grep når Huseklepp forsvant ut må man nå betale dyrt for. En dyktig kantspiller hadde løst opp i mange av flokene Brann har nå, Solli var svak idag men det fantes ikke alternativer på benken. I tillegg kunne man da latt spillere som solli og Vaagan Moen dekke opp sentralt silk at feks El fakiri ikke måtte ha spilt spesielt de to første kampene, hvor han var ubeskrivelig langt unna kampform.


TheRock

Måten Demba flere ganger dempet ballen midt på banen med 3 mann i ryggen før han slo den over på høyresiden var herlig å se på. Problemet var at vi hadde Solli der, og ikke en Huseklepp.

Chrisstah

Regner med det var ironi av Hansainferno.
alltid mye rart som skjer i begynnelsen av sesongen med nye spillere som trenger litt tid for å komme skikkelig i gang. pluss folk trenger å komme seg etter småskader.
Fakiri viser hvertfall tegn til fremgang og det er veldig positivt.
kanskje eg tar litt i no? men mener faktisk at Brann kunne testet ut ludde har jo vært målfarlig rett før sesongen startet, Winters makter jo ikke å få ballen i buret. Møvik er kanskje en som kan få prøve seg?
Ellers syns det Demba viser på små flater er til tider magisk, kossen han får med seg Ballen av og til er vidunderlig å se på. gleder meg til Helstad og Demba får det skikkelig til sammen. han er på gang han og.  meget ok i dag.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

thesevs

På slutten av kampen merkes det at vi ikke har playmakeren Huseklepp.
Solli virket tung i beina, spesielt på slutten av kampen.

Demba fikk en fin gjennomkjøring i dag og bidro mye.

Det jeg føler Brann fortsatt sliter med er disse håpløse pasningene som ikke når frem. Det spilles for mye frem og tilbake.

Totalt sett virket det som om Brannlaget slo av en bryter i pausen.

Espen Johnsen - hvorfor får ikke denne mannen gult kort for uthaling av tid?

Tifo - fint banner + tekstbanner.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

vebo

Som mot Aalesund, kan jeg bare gi godkjent til Demba. Han er vanvittig sterk, flink til å holde ballen, men spilte desverre alt for mye bakover i steden for å spille opp Helstad. Veldig god som oppspillspunkt, savnet han helt til Azar gikk opp på topp.

Huseklepp som innbytter hadde avgjort kampen i vær fordel.

Skam på Opdal for tabben og skam på spissene for ikke å putte på et eneste angrep. Det er for dårlig! Hassen bør ikke få starte neste kamp, rett og slett fordi han bør gjøre seg fortjent til plassen. Om ikke TJ er klar bør vi satse på enten Gylfi(ja jeg vet at han er veldig lik Eirik), eller Solli-løsningen med Cato på kant.
Tiocfaidh ár lá

Baunebob

Vi er på gang, men utrolig skuffende at vi ikke forsetter trøkket fra 1.omgang.
Bakke og Demba viste seg stor til tider, mye forsvant når Winters kom inn.

Romarius

Demba gjør en hel del bra i dag. Han er den beste demperen jeg har sett her til lands. Demba Demperen.
Men irriterer meg at han blir stående stille eller til nøds småjogger etter at han har gitt fra seg ballen. Var han i det hele tatt innenfor 16-meteren, utenom når vi hadde corner? Han virker ofte så uinteressert.
Men som sagt; en vanvittig ballkontroll, og klart bedre i dag enn jeg har sett ham før, inkl treningskamper.  

tr0Ndemann

Enig, Demba gjorde i allefall en mye bedre kamp enn mot Aafk. (Ikke at det skal så veldig mye til.)
Men ja, det virker som han er litt uinteressert på å putte, skulle gjerne sett litt mer initiativ fra han inne i boksen.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

BBB-Tony

April 14, 2008, 21:00:27 PM #18 Last Edit: April 14, 2008, 21:02:27 PM by tonynord
Syns Demba var vår beste mann i dag. Herlig å se hvordan han vender bort 3-4 mann. Problemet hans er at han kommer så dyt i banen for å hente ballen at han ikke kommer seg opp i feltet når innlegget kommer. I det han har slått ut på en av kantene, så må han sprinte alt han makter opp mot mål. Det gjorde han ikke i dag. Han er også begynt å treffe med pasningene, så det lover bra. Solli og PVM syns jeg jobber bra. Solli får litt tunge bein mot slutten og en kombinasjon av at han får tunge bein og total mangel på bevegelse av resten av laget, gjør at han mister ballen lett. Den sentrale midtbanen er på bedringens vei, men jeg syns fortsatt ikke den er god nok. Når vi passerte 60 min. så var Bakke helt utkjørt og funket bare i små glimt etter det. Ellers var det litt under pari over hele fjøla... I dag var dagen der vi bare stanget og stanget og stanget. Skulle avgjort tidligere...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Kjell249

Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer. MEN han er alt for nonchalant og lunter etter når han har vendt spillet og lagt ut på kant. Han må gi jernet og komme seg inn i boksen, eller så kommer han ikke til å score mange mål og gi for dårlig støtte til Helstad. Synes det er litt frustrerende siden potensialet er så stort.

Er enig i at Bakke var Branns beste i dag. Fakiri med økende formkurve. Forsvaret klarer seg greit. Twaithe var frisk. Opdal gjør en tappe og det blir utslagsgivende.

Solli var ikke særlig bra i dag, og ikke PVM heller. PVM hadde 2 store sjanser på slutten men bommet på begge. Trenger mulighet for å sette inn bytter på midten, for de ble veldig slitne på slutten.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Kjell249

Quote from: thesevs on April 14, 2008, 20:46:38 PM
På slutten av kampen merkes det at vi ikke har playmakeren Huseklepp.


Playmaker? Spielfürher? Huseklepp styre spillet fra sentralt i banen?
Der har vi Bakke og ikke så mange andre alternativer.

Dribleving er vel ordet du var ute etter.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Klaus_Brann

Jeg var og veldig imponert over Demba i dag. Han er flink til å ta ned, og ikke minst til å holde på ballen. Han strødde jo om seg med en del veldig gode pasninger i dag, og han skaffer oss straffe. Banens beste i dag.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

olebrann3

Demba var kanongod, Fakiri og Solli spilte dårlig og sikkert en rekke til.

Klaus_Brann

Quote from: Kjell249 on April 14, 2008, 21:01:42 PM
Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer.


Ja vel?
Synes han traff med så og si alt av avleveringer i dag jeg, men mulig vi så forskjellige kamper.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Ricky

Min mini-analyse sier at alt for mange vanskelige løsninger av "assist-gjengen" - pluss en tam Helstad - utgjorde forskjellen på 1-1 og 4-1 i dag. Hjalp heller ikke at spillerne regelrett bommet på ballen i de avgjørende situasjonene (foran begge mål).
Skitkamp, og vi trenger en god bortekamp mot Stabæk nå for å vise at vi mener alvor.

thesevs

Quote from: Klaus_Brann on April 14, 2008, 21:08:52 PM
Quote from: Kjell249 on April 14, 2008, 21:01:42 PM
Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer.


Ja vel?
Synes han traff med så og si alt av avleveringer i dag jeg, men mulig vi så forskjellige kamper.


Demba spilte en solid kamp. Holdt på ballen, traff nesten på samtlige pasninger. Synes både han og Bakke bør trekkes frem som Branns beste på en laber dag.

I fjor fikk vi uavgjort mot FFK og Start. I år har vi foreløpig spilt uavgjort mot Godset.... 
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Chrisstah

Quote from: Klaus_Brann on April 14, 2008, 21:08:52 PM
Quote from: Kjell249 on April 14, 2008, 21:01:42 PM
Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer.


Ja vel?
Synes han traff med så og si alt av avleveringer i dag jeg, men mulig vi så forskjellige kamper.


han traff på stort sett alt, de han ikke traff på var at dahl eller solli sto altfor stillestående og de burde vært på løp der.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Gepard

Demba er glimrende på endel ting, men Mjelde må jobbe steinhardt for å få han til å funke i Branns spillestil.

Kjell249

Quote from: Klaus_Brann on April 14, 2008, 21:08:52 PM
Quote from: Kjell249 on April 14, 2008, 21:01:42 PM
Synes Demba er veldig bra i oppspillsfasen i første omgang, selv om han mister endel avleveringer.


Ja vel?
Synes han traff med så og si alt av avleveringer i dag jeg, men mulig vi så forskjellige kamper.


Det kan godt være. Spesielt første del av første omgang mistet han på avleveringer mot Solli/Dahl. Men som sagt var han god, selv om han blir mer som offensiv midtbanespiller enn spiss.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

blubbin

Kantene var elendige.  De har ikke godt av den manglende konkurransen nå som Huseklepp er skadet.  Det verste er innleggene, og spesielt frisparkene fra siden.  100 % fiasko hver eneste gang.  Trener de noen gang på sånt?  Virker ikke slik.  Thwaite var lagets beste selv om han bare spilte noen minutter, den eneste som greide å servere fornuftige pasninger i stedet for å gi bort ballen til motstanderlaget hele tiden.

storB

Romarius
"Var han i det hele tatt innenfor 16-meteren, utenom når vi hadde corner? Han virker ofte så uinteressert."

 
tr0Ndemann

"Men ja, det virker som han er litt uinteressert på å putte, skulle gjerne sett litt mer initiativ fra han inne i boksen."Hallo!!!Mannen serverer PVM en TRILLEBALL, helt åpen bane til mål, med andre ord ferdigscoret passning som selvfølgelig PVM sleiver på. For ikke snakke om straffen han skaffet oss der Helstad puttet. Han var heller ikke helt dum da han vendte på en 5øring og la en passning 45grader ut i feltet som desverre ble litt for hard for Helstad.

Ergo han kunne ha hatt 3 assist. og det e jo derfor han e kjøpt inn, som oppspillspunkt og servitør?? Absolutt godkjendt hjemmedebut,(som sikkert også va preget av litt nerver).

Men helt klart folkens, denne mannen viser at vi har lov å forvente godt spill fra den kanten:)

"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

tr0Ndemann

Joda, han kan godt fungere som en slags "Winters" aka. målgiver, så lenge vi har Helstad. Jeg hadde dog ikke hatt noe i mot å se et par skudd til fra Demba i dag. :)
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Langhår

Beholdningen idag var utvilsomt Demba som imponerte ihvertfall meg og som jeg har store forventninger til framover. Bakke gjør sin beste kamp i Branntrøyen og viser til tider storhet som sentral midtbane.

Resultatet er særdeles skuffende, særlig fordi det virker som man blir paniske etter Godsets utligning. Samhandlingen opphører og hver mann spiller for seg selv. Slikt blir det ikke mål av. Kantene fungerer ikke og det klabber seg til i avgjørende situasjoner. Personlige feil florerer spesielt i avslutningsfasen.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Romarius

Joda, enig at han viser mye bra. Men den dagen han begynner å løpe etter at han har gitt fra seg ballen, samt komme seg oftere inn i boksen, ja da begynner vi virkelig å snakke. Burde være noen relativt enkle grep som skal til.

anders_flanderz

Quote from: HansaInferno on April 14, 2008, 20:31:09 PM
Mjelde må gå!trur ikke det helt er løsningen! men mjelde må begynne å reagere litt tidligere enn 5 min før slutt
rite Drite Drite Drite på Oslo By

Gud

Irriterende kamp! 1. omgang spiller vi fin fotball, Demba viste litt av hva han kan, El Fakiri og Bakke styrer midtbanen, men i 2. omgang detter vi helt i do. Godset får selvfølgelig et drittmål, en sjangse, ett mål. Og hvorfor kaster vi innpå Guntveit og Twaite istedenfor Ludde som tross alt er spiss? Fortsatt noe som skurrer i laget, alle mann må skjerpe seg mot Stabæk på lørdag, hvis ikke blir det rævkjøring.

anders_flanderz

banens beste DJEMBA. Uten tvil!

Banens dårligste: Brann kollektivt.
rite Drite Drite Drite på Oslo By

tr0Ndemann

Forresten, hva sto på banneret? Noe med NFF hørte jeg, men hva?
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Stian

På OH-banneret på hansa sto det NFF med et rødt kryss over. På banneret på gjerdet sto det "NFF: Hele fotballnorges fiende"

Roald

Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

Gepard

En ting som irriterer noe enormt, Mjelde er enig i at man starter passivt i andre omgang, men hvordan i huleste kan det ha seg at man gjør slikt ?  Er ikke dette noe Mjelde må ta på sin kappe ?

Må være noe gale med Mjeldes pauseinnstruksjoner, hvorfor blir Brann GANG på gang "overrasket" over motstanders aggresivitet ? Latterlig

Roald

Quote from: Stian on April 14, 2008, 21:32:38 PM
På OH-banneret på hansa sto det NFF med et rødt kryss over. På banneret på gjerdet sto det "NFF: Hele fotballnorges fiende"


Hør, hør! Godt jobbet, gutter!
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

BBB-Tony

Blir kvalm av å se keeper-Johnsen snakke med TV2 etter kampen! Regner med å bli kastet på?? Han fant en 50 øring da han skulle ta 5-meter! HALLO???
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

BBB-Tony

April 14, 2008, 21:36:26 PM #43 Last Edit: April 14, 2008, 21:42:18 PM by tonynord
Quote from: Roald on April 14, 2008, 21:35:01 PM
Quote from: Stian on April 14, 2008, 21:32:38 PM
På OH-banneret på hansa sto det NFF med et rødt kryss over. På banneret på gjerdet sto det "NFF: Hele fotballnorges fiende"


Hør, hør! Godt jobbet, gutter!

Takk! :P Hvertfall en positiv ting med kampen! Noen som har bilde av TIFOen? Regner med at de kommer på bataljonen.no etter hvert, men skulle gjerne sett den nå! :)
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Ricky

Quote from: Gud on April 14, 2008, 21:29:29 PMhvorfor kaster vi innpå Guntveit og Twaite istedenfor Ludde som tross alt er spiss?


For å skyve frem Azar. Tror nok de fleste tross alt heller vil se Azar der fremme enn TFL når vi først legger om til tre spisser.

Chrisstah

April 14, 2008, 21:37:02 PM #45 Last Edit: April 14, 2008, 21:38:47 PM by Chrisstah
Quote from: Gud on April 14, 2008, 21:29:29 PM
Irriterende kamp! 1. omgang spiller vi fin fotball, Demba viste litt av hva han kan, El Fakiri og Bakke styrer midtbanen, men i 2. omgang detter vi helt i do. Godset får selvfølgelig et drittmål, en sjangse, ett mål. Og hvorfor kaster vi innpå Guntveit og Twaite istedenfor Ludde som tross alt er spiss? Fortsatt noe som skurrer i laget, alle mann må skjerpe seg mot Stabæk på lørdag, hvis ikke blir det rævkjøring.


for å flytte opp azar som oppspillspunkt? var ikke dum den tankegangen angående med twaite. var bare en dårlig avslutning fra helstad/winters så ikke gjorde det bytte genialt.
føler vi er mer på gang, så håper vi kan by stabæk på kamp til helgen, de virket veldig sterke mot et svakt lillestrøm lag hjemme sist. skal nok hvertfall ikke bli så mye bakrom spille på de når krissy er tilbake.
få forsvaret litt mer oppmerksomme og hele midtbanen vår til å fungere og yte litt mer så slår vi hvem som helst i TL.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Texas

Bakke var banens absolutt beste, men Demba gjor også en god figur. Lurer på hvor mange fjortisjenter som sitter og stemmer på Helstad som banens beste. pinlig. Lurer også på hvorfor Mjelde ikke ser det som alle andre ser: Nemlig at Solli var tom for krefter etter 45 minutter. Bytt inn Guntveit eller Ludvigsen istedenfor å ha en sliten solli på banen som ikke gjør annet enn å miste ballen. Laber innsats fra oss på tribunen i dag også.

BBB-Tony

Noen som vet om Bakke ble skadet i omtrent siste duell han gikk i? Ble hvertfall liggende og ta seg til lysken en liten stund...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

olebrann3

Solli trenger konkuranse fra huseklepp. Men eg skjønner ikke koffor godset får lov å sløse med tid så mye. Det er nødt til å bli slått ned på snart

Gud

Joda, men i dag funket ikke Azar så godt fremme, synes han slet litt med timingen på headingene. Twaite virket frisk, spennende type. Krysser fingrene for at vi klarer å opprettholde aggressiviteten gjennom hele kampen på lørdag.

Klaus_Brann

Quote from: tonynord on April 14, 2008, 21:35:48 PM
Blir kvalm av å se keeper-Johnsen snakke med TV2 etter kampen! Regner med å bli kastet på?? Han fant en 50 øring da han skulle ta 5-meter! HALLO???


For å si det sånn, så så det veldig ut som han ble truffet i ryggen av den. Så ut som en større mynt.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Roald

Quote from: tonynord on April 14, 2008, 21:36:26 PM

Takk! :P Hvertfall en positiv ting med kampen! Noen som har bilde av TIFOen? Regner med at de kommer på bataljonen.no etter hvert, men skulle gjerne sett den nå! :)

Her har vi ett fra BA.

Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

BrannSupporter

Irriterte meg over kantene i dag. Solli og PVM var under par i dag. Sistnevnte har dessverre en tendens til å gå sur når han ikke får det til, noe vi så da han meget unødvendig pådro seg et frispark på overtid da vi jaget et seiersmål. Som flere har påpekt her hadde Huseklepp vært en fin mann å ha på slutten der. Så ut til at Solli ble sliten.  

BBB-Tony

April 14, 2008, 21:54:59 PM #53 Last Edit: April 14, 2008, 21:56:43 PM by tonynord
Quote from: Klaus_Brann on April 14, 2008, 21:53:34 PM
Quote from: tonynord on April 14, 2008, 21:35:48 PM
Blir kvalm av å se keeper-Johnsen snakke med TV2 etter kampen! Regner med å bli kastet på?? Han fant en 50 øring da han skulle ta 5-meter! HALLO???


For å si det sånn, så så det veldig ut som han ble truffet i ryggen av den. Så ut som en større mynt.


Ok, det såg ikke jeg... Eneste jeg fikk med meg var en 50 øring på siste 5-meter han tok, som han plukket opp når han kom frem til 5-meteren.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Markmus

Burde helt klart vunnet denne kampen. Kan ikke fitte og begrape hvordan de klarte å blåse ALLE de sjansene. Winters rett før slutt; lirker ballen opp i henda på Johnsen. Helstad rett før slutt; skyter rett utenfor. Maken til sjansesløseri har jeg ikke sett på veldig lenge.

Hvorfor i huleste fikk ikke Johnsen gult for uthaling av tid? Skulle gitt det i det 70. minutt slik at han var ferdig med det...

Hvorfor legger ikke Helstad seg 1-2 meter ONSIDE? Han ville jo ikke hatt noe problem med å løpe fra de fleste forsvarere...

Hvorfor gidder de å annonsere over anlegget at vi skal sitte? Det er jo ikke akkurat noe de kan håndheve...

Får vi lov å kle oss i klubbfarger til neste kamp? Eller blir også det ulovlig?
Ka du ve?

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Markmus

Ka du ve?

smaalanda

Quote from: Markmus on April 14, 2008, 22:03:02 PMHvorfor gidder de å annonsere over anlegget at vi skal sitte? Det er jo ikke akkurat noe de kan håndheve...


Fikk desverre ikke med meg kampen i dag pga jobb, men sa virkelig Hanøy dette? Da er det faen meg påtide at noe tar kontakt med han der Guntveit som er arrangement ansvarlig og tar en alvorsprat. Mjelde og andre snakker høyt om at der vår fortjeneste at vi ikke har tapt på Stadion 1 og et halvt år også skal folk liksom sitte? Skjønner at dette ikke omhandlet Bataljonfeltet, men andre plasser på Stadion må det jo for faen være lov å stå og. Håpe for all del ikke dette blir sagt igjen, forbanna skandale.
KMO!!!

anki86

Quote from: Markmus on April 14, 2008, 22:03:02 PM

Hvorfor gidder de å annonsere over anlegget at vi skal sitte? Det er jo ikke akkurat noe de kan håndheve...Helt laterlig, og hva med T-feltet? Skal hele gjengen sette seg på bakken eller?
No ska vi ut å holde jævel på ny!

Gubrask

Quote from: anki86 on April 14, 2008, 22:13:58 PM
Quote from: Markmus on April 14, 2008, 22:03:02 PM

Hvorfor gidder de å annonsere over anlegget at vi skal sitte? Det er jo ikke akkurat noe de kan håndheve...
Helt laterlig, og hva med T-feltet? Skal hele gjengen sette seg på bakken eller?


Han sa vel noe om at folk ikke skulle stå på sittetribuner, men ja, ser poenget. Uansett, så kommer det ALDRI til å skje at jeg sitter meg på kamp!

BBB-Tony

Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

kabelmann

Det første som må gjøres er å få Opdal ut av landslaget. Fyren har jo null selvtillit igjen etter tabbene han gjorde der. La Jarstein få dumme seg ut på landslaget isteden.

Bakke var god og Demba var god. Torstein som BB? Sånn går det når fjortiser får mobil så altfor tidlig.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Kai-Olai

Quote from: kabelmann on April 14, 2008, 23:59:40 PM
Det første som må gjøres er å få Opdal ut av landslaget. Fyren har jo null selvtillit igjen etter tabbene han gjorde der. La Jarstein få dumme seg ut på landslaget isteden.spørsmålet er jo hvor mye høyere selvtillitten blir av å bli dyttet ut av landslagstroppen.. Men da må han ihvertfall begynne å prestere igjen, og det er jo det som trengs!

gitarbroiler

Quotealltid mye rart som skjer i begynnelsen av sesongen med nye spillere som trenger litt tid for å komme skikkelig i gang

Gud

Demba skal visstnok hatt smerter i ryggen, ifølge Mjelde.

smaalanda

Quote from: kabelmann on April 14, 2008, 23:59:40 PM
Det første som må gjøres er å få Opdal ut av landslaget. Fyren har jo null selvtillit igjen etter tabbene han gjorde der. La Jarstein få dumme seg ut på landslaget isteden.

Bakke var god og Demba var god. Torstein som BB? Sånn går det når fjortiser får mobil så altfor tidlig.


Synes Bjørn Dahl gjorde en god kamp også. Torstein som BB er horribelt.
KMO!!!

krøvel vellevold

Quote from: smaalanda on April 14, 2008, 22:12:30 PM
Quote from: Markmus on April 14, 2008, 22:03:02 PMHvorfor gidder de å annonsere over anlegget at vi skal sitte? Det er jo ikke akkurat noe de kan håndheve...


Fikk desverre ikke med meg kampen i dag pga jobb, men sa virkelig Hanøy dette? Da er det faen meg påtide at noe tar kontakt med han der Guntveit som er arrangement ansvarlig og tar en alvorsprat. Mjelde og andre snakker høyt om at der vår fortjeneste at vi ikke har tapt på Stadion 1 og et halvt år også skal folk liksom sitte? Skjønner at dette ikke omhandlet Bataljonfeltet, men andre plasser på Stadion må det jo for faen være lov å stå og. Håpe for all del ikke dette blir sagt igjen, forbanna skandale.


Guntveiten? Det er nok et pålegg fra NFF dette her. For i følge deres regler, så er det vel strengt tatt ikke lov til å stå på en sittetribune. Og jeg er neggu ikke sikker på at det ikke gjelder Bataljons-feltet. Det ble aldri spesifisert i det Hanøy sa, så det gjelder nok alle. Det er nok NFF som pålegger klubbene å si dette. Eventuelt at det er noen på sittetribunen som har klaget over at de foran står. Sikkert noen som ikke har krefter til å stå i 90 minutter selv, eller som nekter å måtte stå for å se kampen når de har betalt 300 kr. for billetten.
Legg ned hele klubben!

Brann_ruler86

Det så ut som om deler av BT stod en del i første omgangen, uten at jeg skal si det sikkert. Da mener jeg stå, og ikke bare reise seg opp når Brann går i angrep. Mulig det var det som var årsaken...

Quote from: kabelmann on April 14, 2008, 23:59:40 PMBakke var god og Demba var god. Torstein som BB? Sånn går det når fjortiser får mobil så altfor tidlig.


Helstad fikk 6 i BT i dag, det samme som Bakke og Vaagan Moen. Demba fikk bare 4. Hvordan det er mulig må du ikke spørre meg om....

Gå ta banen!

Nixon

Quote from: Brann_ruler86 on April 15, 2008, 09:47:29 AMHelstad fikk 6 i BT i dag, det samme som Bakke og Vaagan Moen. Demba fikk bare 4. Hvordan det er mulig må du ikke spørre meg om....
Rød makt på Hansa!

FruktFat

At Helstad ble "banens beste" skyldes nok den ivrige sms-ingen til fjortisjentene ved siden av meg (lett overvektige, masse selvbruning og sminke - høye hviiiiiiiiiiin hver gang Helstad jogget i retning oss, "han såg på meg, han såg rett på meg". Mmm.) Egen kåring av "banens fineste" hadde kanskje vært en idé.

Demba var jo positiv, og Bakke var bra.

Markmus

Helstad fikk 6? Hva i alle dager... gir et straffemål virkelig 4 ekstra karakterpoeng? Fyren var jo ikke verdt mer enn 2 i går. Tåpelig å bo i offside på denne måten når han kan stå 1-2 meter onside og likevel løpe fra 99% av alle forsvarere i landet.

Jaja... synd at Opdals feilvurdering skulle gå ut over poengfordelingen. Vi hadde så mange store sjanser at dèt baklengsmålet ikke burde hatt noe som helst å si.

El-Fakiri var for øvrig god i første omgang synes jeg, men virker sliten i andre. Kanskje var det fysisk form han manglet og er nå på vei til å komme tilbake? Håpehåpe.

Når er Huseklepp klar?
Ka du ve?

Nixon

Alle snakker om den sentrale midtbanen som er ute av form. Like bekymringsfullt synes jeg at Solli ser ut til å være ganske langt fra toppformen. For det er veldig ulikt Solli å gå så fort tom som i går. Normalt sett er han jo den som har mest krefter på slutten.
Rød makt på Hansa!

Texas

Quote from: Nixon on April 15, 2008, 10:05:46 AM
Alle snakker om den sentrale midtbanen som er ute av form. Like bekymringsfullt synes jeg at Solli ser ut til å være ganske langt fra toppformen. For det er veldig ulikt Solli å gå så fort tom som i går. Normalt sett er han jo den som har mest krefter på slutten.


Han har vel sikkert en liten formsvikt, men regner med at han snart er tilbake i god form. Men Mjelde må jo ha sett hvor sliten han var, og hvorfor han da ikke ble tatt ut er et stort mysterium. Han kunne like godt pisset på ludvigsen. Synest Demba fordelte en del fine pasninger ut på vingen i går, men når solli var så trøtt som han var så klarte han ikke å være på riktig plass. Hadde vært perfekt med hurtige ludvigsen da.

Markmus

April 15, 2008, 10:57:23 AM #73 Last Edit: April 15, 2008, 10:59:30 AM by Markmus
Den sentrale midtbanen vår blir bra når El-Fakiri kommer i form til å holde en hel kamp. Første omgang var meget bra synes jeg.

Er det forresten kun jeg som mener at Demba kunne egnet seg på sentral midtbane? Da får vi Winters og Helstad på topp og de to kjenner hverandre ut og inn. Demba er vel først og fremst der for å ta langskudd og det kan han like gjerne gjøre fra midtbane. Tror det kunne funket bra.. i alle fall inntil El-Fakiri holder en hel kamp.

Edit: Skjønner ikke hva enkelte går mot Solli for? Synes han var god jeg, men ble utmattet på tampen av kampen.
Ka du ve?

osoerli

Opdal ser ut til å vera ute av form.  Det bekymrar.  Han var vår viktigaste spelar i fjor.
Midtbaneproblemet bør løysast av Demba på kort sikt.  Han er vel foreløpig meir offensiv midtbanemann enn spiss.  Solli og VMoen er forhåpentligvis bare inne i ein kortare forbigåande formsvikt.  Dei var begge bra i vinter.  Synd begge var dårlege samtidig.  Karadas bør vel vera fast makker til Helstad til Demba har lært å vera "norsk spiss".  Vinnerlaget ser slik ut akkurat no:
--------------------Opdal
Dahl----Bjarnason----Sigurdsson----H.Tveit
Solli----------------------Bakke-------VMoen
------------Demba----------------------------------
----------Helstad------Karadas

Solli eller/og VMoen blir erstatta i pausen av Ludde og M.Tveit om dei er svake.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Markmus

Michael Tveit faktisk... begynner å bli en del fra den slekten i Brann nå ;)
Ka du ve?

dudo

Ellers ble jeg oppmuntret av å se Karadas i går. I mine øyne vår beste stopper og spiss. Krissy var ihvertfall ikke savnet av meg.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Gud

Quote from: dudo on April 15, 2008, 12:06:41 PM
Ellers ble jeg oppmuntret av å se Karadas i går. I mine øyne vår beste stopper og spiss. Krissy var ihvertfall ikke savnet av meg.

Yngve

I motsetning til örn 2 kan azar behndle ballen og skapa litt meir ro i forsvaret. Så det er definitivt eit stort pluss. Samt at me har fleire variasjonsmoglegheiter når me har no har tre gode stopparar å velga blant. Men eg vil definitivt ha örn 2 inn igjen i midten asap.

Det eg ikkje skjønar at folk ikkje reagerer på er mjøsas beckham. Kor i all verda fekk han det namnet i frå? Tre store skotmoglegheiter, tre gonger regelrett bomma han på ballen. Latterligt. Heile den vesle mannen der er ein stor skuffelse.


BBB-Tony

http://brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=6324

Gårsdagens kamp var populær og knuste tidligere seertall på Zebra.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Brann_ruler86

Quote from: Yngve on April 15, 2008, 14:33:03 PMDet eg ikkje skjønar at folk ikkje reagerer på er mjøsas beckham. Kor i all verda fekk han det namnet i frå? Tre store skotmoglegheiter, tre gonger regelrett bomma han på ballen. Latterligt. Heile den vesle mannen der er ein stor skuffelse.


Vaagan Moen jobber knallhardt, men desverre er ikke innlegg/skuddfoten hans all verden. Det samme kan vi vel egentlig si om Solli. Hvor mange cornere er det ikke som ender på hodet til førsteforsvarer? Syns det var veldig mye av det i fjor også. Og de fleste frisparkene i går så ut til å dale fint ned i klypene til Espen Johnsen...
Gå ta banen!

Klaus_Brann

Det var forøvrig deilig å se at det er Helstad som skal sette straffene i år, tror han kan være sikker derfra, og han har jo 4 på 3 kamper hittil, så det må vel være noe av det eneste som er positivt hittil. Utrolig at vi ikke klarer å putte fler enn et mål i går.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

enavgutta

April 15, 2008, 16:40:15 PM #82 Last Edit: April 15, 2008, 16:43:47 PM by enavgutta
Folkens, jeg har også noen få ting å si om kampen, om dere vil høre da :D

Tempo? At spillerne har fyrt hele vinteren er vel ikke til å stikke under en stol - er tungt og slapp fra bakre rekke til fletten til Helstad på topp - altså hele linjen. 1.omgang prøvde de og tildeles eide de, 2.omgang va de tom for krefter, initiativ og kreativitet. Snittet blir dermed nitrist.

Spillerbørsen i BT er feil. Hanstveit er igjen elendig med avleveringene av ballen. Dahl burde lagt opp i fjor.
Solli får ikke til overstegsfintene. Helstad bommer og uretter ikke annet enn straffen. Men det kan kanskje skyldes makkeren?

Makkeren - er visst ikke spiss - er midtbanespiller - det var ingen makker på topp. Brann spilte 4-5-1 i går. Demba var dyktig defensivt og møtte pasningene og leverte de bra. Men hvor var han i boksen? Leverte en god pasning og luntet mot målet? Begynner å lure på om han i det hele tatt har spilt spiss før.

Byttene. Winters inn, tja bra. Vi liker Winters, men du må skyte hardere. Vær så snill. Kunne averget skandalen i går med litt fynd og klem i skuddene dine. Guntveit inn på slutten og han nye backen ? 3 min igjen av ordinær tid og grisene kjører innpå backene? Uforståelig.
Burde helt klart gitt Ludde en sjanse. Han scorer ihvertfall i treningskamp og på trening.

Konklusjon. Begredelig.

Klaus_Brann

Quote from: enavgutta on April 15, 2008, 16:40:15 PM

Byttene. Winters inn, tja bra. Vi liker Winters, men du må skyte hardere. Vær så snill. Kunne averget skandalen i går med litt fynd og klem i skuddene dine. Guntveit inn på slutten og han nye backen ? 3 min igjen av ordinær tid og grisene kjører innpå backene? Uforståelig.
Burde helt klart gitt Ludde en sjanse. Han scorer ihvertfall i treningskamp og på trening.Hmm..Winters burde satt ballen i mål, som så mange andre og burde i går.

Hvorfor gjør han de to byttene mon tro?
Hanstveit trekker jo inn som midtstopper, og Azar blir kjørt opp og det var absolutt ikke dumt, skulle kanskje skjedd tidligere. Twaithe var frisk, og bidro bra OFFENSIVT den lille tiden han var utpå der.
Ludde er historie i Brann.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Christoball

historie var sterke ord... men synes han kunne fått prøvd seg igjen etterhvert... han var den eneste lille jokeren vi hadde igjen på benken, skulle gjerne sett han fremfor guntveit igår... ser på gunntveit som ett bytte vi bør ta når vi skal ro i land en seier, ikke når vi er desperate etter ett mål på slutten av en kamp...

når det er sagt så var det (faktisk) en del positivt å dra med seg fra kampen igår... for første gang i år var vi det klart beste laget, og igår var det "uflaks" at vi ikke vant...

Texas

man kan jo nesten si at Ludde er historie i brann når han i en kamp som den i går er ubenyttet reserve.

BBB-Tony

Ludde var desverre historie for Brann før sesongen begynte! Han fikk en liten opptur like før sesongen, men det lå i kortene at han ikke vil bli satset på i seriesammenheng. Litt merkelig at han ikke fikk sjansen Godset ut i andre omg.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Chrisstah

Han er skadefri og tilgjengelig. kanskje ikke det beste alternativet, men mener at han er bedre enn en dødsliten solli.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Go Up