• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Før kampen: Stabæk - Brann

Started by Exim, April 02, 2008, 18:11:17 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gud

Quote from: dudo on April 17, 2008, 13:53:28 PM
BTs antatte lag mot Stabæk:

Håkon Opdal

Cato Guntveit, Azar Karadas, Kristjan Sigurdsson, Erlend Hanstveit

Jan Gunnar Solli, Eirik Bakke, Hassan El Fakiri, Petter Vaagan Moen

Njogu Demba-Nyrén, Thorstein Helstad

Konge med Cato og Azar. Og hvem er det som maser om at vi er et kjøpelag uten lokale spillere? SE bakerste ledd da, for pokker!


9 av 11 spillere er nordmenn. Ikke verst ;)

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

smaalanda

Enig med at Fakiri bør starte. Han spilte en bra omgang mot Godset, og har lite tro på at Gylfi er i bedre form og passer bedre sammen med Bakke.
KMO!!!

Romarius

Litt pussig at Bjørn Dahl settes ut. Synes han har gjort sakene sine bra, og kanskje vært vår bestemann der bak de første kampene.

Nixon

Quote from: Romarius on April 17, 2008, 19:31:23 PM
Litt pussig at Bjørn Dahl settes ut. Synes han har gjort sakene sine bra, og kanskje vært vår bestemann der bak de første kampene.


Bra bakover, men sliter med å utfordre fremover. Guntveit er forhåpentligvis mer venn med ballen.
Og så tok Dahl seg til ryggen etter en duell på slutten av kampen sist, så det kan selvsagt være at det ligger noe der.
Rød makt på Hansa

olebrann3

Bakke og Gylfi kan rett og slett ikke spille sammen, så enkelt er det, Gylfi er backup for bakke og er for lik for å spille samtidig

Baunebob

Står i dagens BT at Hassan, JGS og Dahl har leid et utested for å feire bursdag etter kampen.
Ser allerede for meg overskriftene hvis vi går på et braktap.

aso008

Laget klart, litt overraskende med vraking av Demba, i tillegg til Olli/Krissy og Dahl/Guntveit. Tror alikevel at Robbie kan være god på i denne kampen hvor det nok legges opp til mye kontringer. Link: http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=6334

Kjell249

Litt snodig valg med Demba. Vil tro at han er en spiller som passer enda bedre på bortebane. For når vi har spilt med han blir det som å spille 4-5-1. Han er et bra oppspillspunkt, som kan holde på ballen til de andre spillerne kommer etter. Men Robbie har som artikkelen sier en bedre forståelse for spillesystemet til Brann.

Kanskje Demba kommer inn for Hassan tidlig i andre omgang, og Solli og PVM trekker litt smalere i banen.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Alzheimer/Silverspurs

Nei og nei. vi er 4 eller 5 stk som skal på kampen og har av "gamal vane" bare tenkt å kjøpe billett på kampdag på bortekamp. Først no går det opp for oss at vi måtte bestille på forhånd. Er saken avslutta eller skal det vere mulig å komme seg inn på Nadderud på kampdag på tross at av billett ikkje er innkjøpt?
Tabbe.

Nixon

Quote from: Kjell249 on April 18, 2008, 14:30:44 PMLitt snodig valg med Demba. Vil tro at han er en spiller som passer enda bedre på bortebane. For når vi har spilt med han blir det som å spille 4-5-1. Han er et bra oppspillspunkt, som kan holde på ballen til de andre spillerne kommer etter. Men Robbie har som artikkelen sier en bedre forståelse for spillesystemet til Brann.


Jeg følte umiddelbart på meg at det var en god løsning med Demba ut og Winters inn. Jeg tror det større behov for at ballen skal gå kjappere fremover enn at den skal holdes på. For jeg tror at Demba ville sinket spillet unødig. En Winters i god gammel løpeform vil forhåpentligvis også gi Helstad rom.

Nå får i alle falle folk forandringene de etterlyser.
Men hvis det går dårlig har nok Mjelde gjort for mange...;)
Rød makt på Hansa

Karsten

Gjort samme feilen, nå r det bare billetter igjen i kjipe klokkesvingen.
Noen som har peiling på hvilken del av tribunen som er "nøytral"?

Xminator

Valget med Winters er nok mye fordi Winters jobber en god del mer hjemover. Demba var veldig stasjonær mot Aalesund, litt bedre mot Godset, men fortsatt stasjonær. Mottakene på oppspill er utrolig gode, men pasningene etterpå er desverre Sæternesklasse.

Winters er nok ment å skulle løpe rom for Helstad. Demba tror jeg kommer mer til sin rett når vi er mer i motstanders 16-meter.


Nixon

Quote from: Xminator on April 18, 2008, 19:14:16 PM
Valget med Winters er nok mye fordi Winters jobber en god del mer hjemover.


Det kan nok stemme. Han var jo f.eks. strålende som en slags hengende spiss i bortekampen mot Odd i 2006 der han (nesten) egenhendig ødela alle forsøk på å la midtbanen til Odd bygge opp spillet. Vi får håpe på noe lignende i morgen!
Rød makt på Hansa

smaalanda

Synd Robbie Winters i dag ikke den samme som han var for i 2006. Fyren har natuligvis tapt seg med årende og jeg synes Demba skulle ha startet, han gjorde seg aldeles ikke bort mot Strømsgodset. Får håpe Mjelde har mer peiling enn meg og sett ting på treningsfeltet, og at han gjør de rette valget.
KMO!!!

BL

Quote from: thesevs on April 17, 2008, 16:39:33 PM
Quote from: Stian on April 17, 2008, 15:51:20 PM
Quote from: gullet ska hem on April 17, 2008, 15:01:10 PM
synes heller gylfi skulle komt inn stedet for fakiri...fakiri har vist at han ikkje e i kampform enda..la gylfi få prøve seg... noen som vet om møtested i bærum forresten?(pub)


Møtested i Bærum blir som alltid på puben Onkel Blå. Herlig pub forresten!


Onkel Blaa har pusset opp siden sist:

http://www.budstikka.no/sec_naeringsliv/article172715.ece



Litt mer "Bærum-stil" over den nå ja...
Hansa-
Felt Z

Fabregas

Quote from: smaalanda on April 18, 2008, 20:40:32 PM
Synd Robbie Winters i dag ikke den samme som han var for i 2006. Fyren har natuligvis tapt seg med årende og jeg synes Demba skulle ha startet, han gjorde seg aldeles ikke bort mot Strømsgodset. Får håpe Mjelde har mer peiling enn meg og sett ting på treningsfeltet, og at han gjør de rette valget.

Er ganske uenig med deg her. Hvilke ferdigheter har synket så veldig for Winters siden den gang, og du mener vel våren 2006. Han var ikke akkurat lysende(Som resten av laget!) på høsten. Bedre enn han var i fjor høst har han vel aldri vært i Brann-drakt!? Eller er jeg historieløs nå? I form er Winters en bra spiller på dette nivået. Han har et bra blikk for spillet, gode pasninger og også evnen til å være og score der en spiss skal være; I avgjørende situasjoner noen få meter  foran mål. Vendingene hans er veldig gode og det er sikkert flere gode egenskaper ved Winters vi/jeg kunne trukket fram om jeg brukte mer tid. Essensen blir at han er en god fotballspiller som etter min mening ikke vil bli så skadelidende for alderen sin iom at flere av hans viktigste styrker rett og slett ikke avhenger av f eks fart. Sånn sett er jeg mer skeptisk til Helstad når han er 35, om han skulle bli treg, noe jeg ikke tror noe på, eksemplene på eldre spillere med fart i beina er mange. Så mister han en meget viktig del av sitt spill. En goalgetter vil han med stor sannsynlighet alltid være, men en superrask bakromspiss?Jeg er ikke helt sikker.

Texas

litt skeptisk til vrakingen av Demba. Litt pussig også i og med at sæternes startet hver eneste kamp fordi han var et så godt oppspillspunkt. Demba er et enda bedre oppspillspunkt synest nå jeg.

howieh57

Men hvordan er det egentlig med biletter? Selges det i døren der ute eller er det kun forhåndsbestilling som gjelder? Ser det er litt motstridende svar.
ra Sandsli, der teknikk og sleik fødes

thesevs

BT har artikkelen "Toppklubber i ulike verdener" om dagens møte med Stabæk.

Her er noen nøkkeltall for Brann og Stabæk:

    * Omsetning 2007: Brann 163,6 millioner kroner, Stabæk 40,1 millioner kroner.

    * Lønnsutgifter 2007: 53, 8 millioner kroner Brann, ikke offentlig Stabæk.

    * Resultat 2007: Brann 11,3 millioner kroner pluss, Stabæk 10 millioner kroner eller mer minus.

    * Tilskuersnitt 2007: Brann 17.200, Stabæk 5700.


Link: http://fotball.bt.no/eliteserien/article105460.ece

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

BrannSupporter

Quote from: howieh57 on April 19, 2008, 11:11:19 AM
Men hvordan er det egentlig med biletter? Selges det i døren der ute eller er det kun forhåndsbestilling som gjelder? Ser det er litt motstridende svar.


Brann skrev at man må bestille billetter hos de på forhånd, men Stabæks billettinformasjon sier at det kun selges billetter i døren i "kikkertsvingen". Selv har jeg ikke bestilt og regner med at jeg skal komme meg inn uten problemer.

Langhår

Blir vi rundspilt idag begynner krisestemningen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Romarius

Litt nervøs i dag ja. Noe sier meg at utfallet i dag er svært viktig for resten av sesongen. Tap, og jeg er redd vi skal slite med å henge med helt i toppen. Seier, og vi er definitivt med.
Uansett; på tide vi overrasker positivt i år. Vi er ikke favoritter i dag, så kanskje dette er dagen vi virkelig smeller til?
Noen som vet mer om tilstanden til Opdal?

Anduro

ikke nervøs i det hele tatt... så lenge forsvaret klarer å stå imot en islending, en svenske og en brasilianer skal dette gå bra. Begynner derimot bakromspasningene å gå igjennom, og dribleriene til Alanzinho å fungere, ja da er det kanskje en grunn til å bli bekymret. Forover satser jeg på at vi har full kontroll. Naivt? Kanskje, men har troen!

Håper det blir god stemning på tribunen idag, får gjøre mitt til at det vil fungere. Satser på at Kikkertsvingen kliner til... Det skal ikke stå på det.

Tror også Winters er en bedre spiller i dagens kamp, enn det Djemba ville ha vært.


Nå er det 3 kvarter igjen på jobb, før jeg går rett på bussen til bekkestua. Onkel Blaa neste.
-----
Rød makt, Brann for alltid!

Langhår

Opdal spiller ikke, men det er visstnok omgangssyke og ikke knærne som er problemet denne gangen.
Dermed er det klart for Udjus-debut. Vi krysser fingre, tær og neser....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Baunebob

Håper Udjus er sulten og klar for oppgaven.

erikdale

Ja, det blir spennende å se Udjus i aksjon i kveld. Vi har fått sett lite til ham, og ihvertfall på Tippeliganivå, så det er vanskelig å si hva vi kan forvente.

Tror han kan blir en veldig god spiller hvis han kan kontrollere nervene i slike oppgjør :)

Vi tro har troen på deg Udjus!
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

Gubrask

Quote from: Langhår on April 19, 2008, 14:49:27 PM
Opdal spiller ikke, men det er visstnok omgangssyke og ikke knærne som er problemet denne gangen.
Dermed er det klart for Udjus-debut. Vi krysser fingre, tær og neser....


http://www.tv2.no/sporten/article1771829.ece


erikdale

E d mulig. Latterlig straffe!

Og Helstad! Kan du virkelig bomme dr? :S
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

Baunebob

Helt latterlig dømming. Gavepakke til Stabæk. Utrolig.

nummer9

Noen andre som ser via tv2 sumo?
Står at min ISP har avtale om maks 1300, men får ikke høyere enn 840 kbit/s selv om jeg stiller inn til 1300 manuellt. Kvaliteten er mildt sagt ræv.

Speedometertesten på itavisen:
Nedlastingshastighet:
7 288 kbit/s
(opp ca 900)

erikdale

Velkommen til norsk toppfotball!
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

erikdale

nummer9

Din nedlastingshastighet e ikk min 1. prioritet just nu
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

nummer9

Skijønner det, men lurte på om andre så denne via sumo og får 1300 eller 840 i streaminghastigheten av kampen (om det bagre er meg eller noe feil med sumo).

erikdale

Eg ser også via Sumo. Tror de justerer d litt etter kor mange som ser på for at d ikk ska bryte sammen.. Ser fint ut her
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

erikdale

Sa han at Jon Knudsen har holdt nullen i den 130. kamp på rad? Koffor hakkje Brann snust opp den mannen?
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

erikdale

f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

aso008

Har Hr.Steffensen sett samme kamp som meg. Har en del gode angrep og må stramme opp "LITT". Kall en spade for en spade og si at det har vært alt for dårlig. Det samme kan sies om innsatsen til Berntsen

Belfort

Har Steffensen tatt fleinsopp før kampen! Vi har ikke produsert mer enn en målsjangse! Dette spillet er ikke bra og Fakiri er en liten katastrofe der ute.

Jay Tee

norske dommer må kule ann med måten de blåser straffer på.. de blåser jo i hytt og pine. latterlig
eia brann

Romarius

Nei, dette er rett og slett dritdårlig, ikke mer å si. Selvsagt aldri straffe, men fortjent ledelse.
Fakiri kan vi ikke ha med mer, har han noen gang i år slått en pasning fremover? Og Helstad skulle hatt i ræven for å gå rundt og laffe der foran. Er det ikke mulig å jobbe litt? Laget virker rett og slett mett. Er det festen i kveld de tenker på? Dette holder ikke, så langt i år har vi spilt som et under middels-lag. Får håpe de tar seg seriøst sammen i 2.

Gepard

Helt forferdelig å se på El Fakiri. Man har gjort en ELENDIG jobb med å skaffe seg en slagkraftig sentral midt. El Fakiri er tydeligvis eneste valg som ballfordeler, for hadde man hatt alternativer skulle ikke Hassan vært i nærheten av å spille.

Rett og slett latterlig.

aso008

Se på EL Fakiri på den scoringen - skulle fått bot og straffetrening. Og avlysning av "festen"

thesevs

Snakk om marginer. Hadde vi fått 1-1 så hadde det ikke stått 2-0 sekunder etterpå.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Gepard

Skandale. Bakke er i tillegg skadet. 43 års ørkenvandring er i gang.

apop

Tippeligasesongen 2008 er herved avlyst grunnet søpplete innstiling og manglende innsats

aso008

Skulle likt å vært fluen på veggen på den "festen" etterpå. Burde tatt en "Røsler" og sendt hele gjengen rundt løpebanene på Nadderud i natt, dette er regelrett å bli pissa på i ordenes rette forstand.

Go Up