• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tabelltips, sesongen 2008

Started by Petter Puddefjord, March 27, 2008, 23:52:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Petter Puddefjord

Jeg ser at TV2 tipper Brann som seriemester. Videre registrerer jeg at NRK har Brann på 5. plass, VG har Brann på 3.plass, mens BT kommer med sine to øverste plasser i morgendagens avis.

Er det noen som kunne påta seg å lage en oversiket over alle mediers (aviser og fjernsynskanaler) tabelltips foran den kommende sesongen?  Hadde vært gøy å se hvor de forskjellige "ekspertene" plasserer Brann.

The Boss

Tippebladet 'tips' har Brann på 2.plass, bak Viking. Nettavisen med brann på topp 2, uvisst hvor av de to øverste.
Ellers synes eg det er amatørmessig av nrk å tippe brann på 5.. Hva grunnlag har de for å tippe det da? Håpløst!

BBB-Tony

Har ikke noen oversikt nå, men måtte bare kommentere dette: NRK tipper oss på 5 plass?? Hva i alle dager er det som får de til å tippe oss så langt nede? Det var faktisk andre som bidro i minst like stor grad som Andresen til gullet!! Snakk om skivebom! Det er vel ikke tilfeldigvis "ekspertkommentatoren" Løke som har vært på ferde igjen?
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

The Boss

Hehe.. Vi reagerte likt tony, ikke umulig det er mr.løken som er "eksperten" her nei...

BBB-Tony

Quote from: "The Boss"Hehe.. Vi reagerte likt tony, ikke umulig det er mr.løken som er "eksperten" her nei...


Hehe...ja, var akkurat på minuttet der gitt! ;-) Men helt seriøst... NRK bør skifte ut disse ekspertene sine! De holder ikke mål!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

krøvel vellevold

Quote from: "Petter Puddefjord"Jeg ser at TV2 tipper Brann som seriemester.  .


Sjokkerende. Trodde det var en avtale fotballeksperter imellom at det kom til å bli Viking i år.

Og nå kommer jo alle dem som kaller TV2 for "TV Brann" til å få mer vann på møllen.
Legg ned hele klubben!

Fabregas

Flott at folk ikke har tro på oss, den lille delen av underdog vi kan få må vi bare ta til oss helt til kampene begynner. Håper innstillingen som Solli  har uttalt(Alt å vinne, gleder seg, ser ingen grunn til at vi liksom skal "forsvare" noe) også finnes i resten av spillergruppen.

Xminator

Vi Menn har Brann på 1.
BT har Brann på 2.

Christian

Liten tvil om at det går nedover med Arne Scheie. Sier ikkje at det teit å tippe RBK på topp, men bedre greie på norsk fotball enn dette bør jo mannen ha:
Quote- De har en sterk stall og sterke tradisjoner. Og etter et par sesonger hvor de ikke har vunnet, er jeg ganske sikker på at Rosenborg vil være på topp.

Et par sesonger? Eg mener no bestemt at bartepakket halte seriemesterskapet i land så seint som i 2006.

Forøvrig virker Scheie og Løken smått schizofrene i sine tipps. Kommentarer og plassering henger ikkje helt sammen. Scheie blir overrasket om ikkje Brann tar medalje i år igjen, men de blir likevel tippet på 4. plass.
Lenke

Det friskeste tipset er vel Viking på 6. plass. Det kan godt vise seg å være et bedre tips enn det BT går for. Har vanskelig for å tro at Viking skal leve opp til forventningene og ta gull i år.

Henrik8

Kjør over pakket 09`

tr0Ndemann

http://www.tv2.no/community/profil/davy_wathne/article350.ece

Davy Wathne tipper oss på 8. plass, på grunnlag av:

"Fantastisk flyt, historisk gull og en ekstatisk mental utladning på tampen av fjorårssesongen. Borte er Martin Andresen. Borte er 44 års hysterisk gull-hunger. Fullt så galt som i sesongen derpå sist det ble gull går det neppe, men det ligger nedtur i luften mellom de syv fjell. Antiklimakset virker uunngåelig."

What a waste of council tax, we paid for your hats!

Xminator

Det bekrefter at Davyen er Stråmyhr.

Nettavisen har oss på andre.

Nå betyr ikke tabelltipsene den dritt søndag. Da er det full innsats i 90 minutter og 3 poeng som teller.

tr0Ndemann

Og god støtte fra den 12. mann.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

peteE


Langhår

Davy Wathne er hjelpeløst forutsigbar og er enda ikke kommet over at hans største helt Martin Andresen er dradd over fjellet. Latterlig type. Davyen har tapt seg de siste årene med utbruddene etter Flos retur som VIF-spiller og utbruddet i sommer som foreløpige lavmål. Sutringen hans nå over Andresen er et nytt.

Davy nekter altså fremdeles å innrømme at gullet kanskje var et resultat av andre ting enn hans kjære Andresen. Den store  Vinneren med nedrykk med Stabæk, totalflopp i England (to ganger) og mislykket kvalifisering som kaptein på landslaget på cvèn. Andresen hadde kun et cupgull å vise til før Mjelde og co hentet ham til Bergen. Så hvem bør egentlig takke hvem?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

http://henrikibergen.nettblogg.no/

Henrik Færevåg tror Brann vinner med større margin enn i fjor...
Rød makt på Hansa!

Bataljonen

Quote from: tr0Ndemann on March 28, 2008, 14:50:35 PM
http://www.tv2.no/community/profil/davy_wathne/article350.ece

Davy Wathne tipper oss på 8. plass, på grunnlag av:

"Fantastisk flyt, historisk gull og en ekstatisk mental utladning på tampen av fjorårssesongen. Borte er Martin Andresen. Borte er 44 års hysterisk gull-hunger. Fullt så galt som i sesongen derpå sist det ble gull går det neppe, men det ligger nedtur i luften mellom de syv fjell. Antiklimakset virker uunngåelig."Virker som noen ikke har hørt om utrykket: Mye vil ha mer!
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Xminator

Davyen brukte vel som argumenter at Helstad ikke lenger scorer mål (X: i treningskamper) og at Opdal slipper inn enkle mål (X: i to landskamper)

BA: Pamer feiger ut og setter oss på sølvplass. De tipper som kjent aldri feil.

krøvel vellevold

BT har i hvert fall bommet kraftig i sin gjengivelse av Dagbladets tabelltips:

BT skriver at Dagbladet tipper følgende: 1.RBK, 2.Brann, 3.LSK, 4.Stabæk, 5.Viking, 6.VIF, 7.TIL, 8.Lyn, 9.FFK, 10.MFK, 11.Godset, 12.Hamkam, 13.AaFK, 14.Glimt.

Men Dagbladets tips er faktisk slik: 1.Brann, 2.Viking, 3.RBK, 4.Stabæk, 5.LSK, 6.VIF, 7.TIL, 8.FFK, 9.Hamkam, 10.Lyn, 11.MFK, 12.AaFK, 13.Godset, 14.Glimt. Bare se her:  http://www.dagbladet.no/sport/2008/03/28/530847.html

Dermed er Brann gullfavoritt hos TV2, Vi Menn Fotball, Dagbladet, Adresseavisen(!) og norskefans.com
Viking er gullfavoritt hos VG, Aftenposten, Tips, BT, BA og Nettavisen.
RBK er gullfavoritt hos NRK.
De som ikke tipper oss på gull: VG (3.plass), Aftenposten (2.plass), Tips (2.plass), BT (2.plass), BA (2.plass), Nettavisen (2.plass), NRK (4.plass).
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Semb angrer plutselig på sitt tabelltips (som vi vel så igjen som TV2s tips), og har nå ombestemt seg. Nå er det visstnok VIF, Viking og TIL som tar medaljene. Brann har altså rast fra gulltips til ut av "pallen"...

http://www.dagbladet.no/sport/2008/03/30/530999.html
Legg ned hele klubben!

Xminator

Det er jo en mulighet for at han må ombestemme seg senere i kveld også. Og så får han enda en mulighet på mandag.

Jeg vil se VIF og Viking på bortebane før jeg får en følelse av hvordan det går. Trenden i fjor var at samtlige lag var gode hjemme. Og tilsvarende dårlige borte.

Fabregas

For de som leser DB-artikkelen så snakker han om hvordan de har kommet ut av overgangsvinduet først og fremst, og Semb kan vel ikke anklages for å "ombestemme" seg da når:
-Han satt opp tabelltipset for en god stund siden.
-Han sa dette til DB før VIF-kampen.

Forøvrig veldig enig med han i at TIL er bra forsterket(Nå vil vel dere si at dette er pga dagens kamp, hehe), de kan fort snyte en storklubb eller Stabæk for en topp-fire plass i år. En dark horse som kan overraske en og annen fotballekspert.

Xminator

Før vi har sett hva RBK har å by på i år, så virker det som vi får følgende lagdeling i årets tippeliga:

Brann, Viking, RBK, VIF
Stabæk, LSK, Tromsø
Lyn, FFK, Molde, SIF, Glimt
Hamkam, Aalesund

Om Lyn viser seg ekstra svake i kveld så vil jeg flytte dem ned til Hamkam og Aalesund. Om RBK taper poeng slik som de gjorde litt for ofte i fjor, så går de ned på nivået til Stabæk etc.

Christian

Quote from: Xminator on March 31, 2008, 07:59:53 AM
Før vi har sett hva RBK har å by på i år, så virker det som vi får følgende lagdeling i årets tippeliga:

Brann, Viking, RBK, VIF
Stabæk, LSK, Tromsø
Lyn, FFK, Molde, SIF, Glimt
Hamkam, Aalesund

Om Lyn viser seg ekstra svake i kveld så vil jeg flytte dem ned til Hamkam og Aalesund. Om RBK taper poeng slik som de gjorde litt for ofte i fjor, så går de ned på nivået til Stabæk etc.

Var VIF så overbevisende på lørdag? Fikk ikkje sett kampen sjøl, men forstod vel at de til tider kjørte Aalesund hardt. Har likevel vondt for å tro at VIF vil få full uttelling i og være med å kjempe om gullet.

Go Up