• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann ønsker kunstgress?

Started by Nixon, March 14, 2008, 16:41:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

fettnok

hvis brann skal tenke på hva som er økonomisk mest gunstig så er det mange andre ting å spare litt gelter på. man kødder ikke med stadiongresset. det gjør man bare ikke!
ette går aaaaaldri bra!

BL

Jeg kan ikke forstå at dette faktisk er en diskusjon. Det burde være en selvfølge å legge naturgress. Når Viking klarer det, så klarer Brann det også.
Hansa-
Felt Z

HansaInferno

Quote from: "SKBMiller"Så det du egentlig er på Stadion for å se er naturgresset? ^^


Ja, jeg er på Stadda for å se på naturgresset. Du forstår vel hvorfor folk ikke vil ha plast i stedet for naturgress?
Breiflabben, baby!

smaalanda

Quote from: "HansaInferno"
Quote from: "SKBMiller"Så det du egentlig er på Stadion for å se er naturgresset? ^^


Ja, jeg er på Stadda for å se på naturgresset. Du forstår vel hvorfor folk ikke vil ha plast i stedet for naturgress?


Ja, men forstår ikke at folk velger å ta ein pause fra fotball og SK Brann pga underlaget.
KMO!!!

SKBMiller

Quote from: "HansaInferno"
Quote from: "SKBMiller"Så det du egentlig er på Stadion for å se er naturgresset? ^^


Ja, jeg er på Stadda for å se på naturgresset. Du forstår vel hvorfor folk ikke vil ha plast i stedet for naturgress?


haha, har jeg sagt noe annet enn at jeg vil ha naturgress?

Selvom naturgress er viktig for meg er nok Brann litt viktigere.

Fabregas

Tross at jeg spyr av tanken på kunstgress på Stadion allerede fra neste sesong må det være mulig å se noen gode argumenter FOR også:
-Argumentet med omstilling faller i stor grad vekk fordi:1:Vi evt. kan trene kun/mye på kunstgress. 2. Investerer en i topp dekke også i Vestlandshallen har vi plutselig det beste treningsdekket vårt tilgjengelig året rundt. All usikkerhet rundt vær/føreforhold slipper man. 3:Mange andre også velger kunstgress(Dessverre etter mitt syn, mitt syn tar jeg til slutt.) og det vil bli i kun 8-10Eliteseriekamper i en sesong der vi spiller på naturgress.
-"Fotball skal spilles på naturgress, dermed basta", håpløst konservativt. Den dagen kunstgress er like bra som perfekt naturgress blir det nok det som gjelder. Den dagen er dog langt unna, i årevis har en snakket om dette nye fantastiske problemfrie kunstgresset som er akkurat som naturgress.
-Koster mye mindre penger og innsats i forhold til både å lage banen og vedlikeholde. Ingen problem å ha et biljardbord av et underlag enten Barca kommer i Januar eller Februar. Selvsagt koster det også å lage vedlikeholde kunstgress men det er mye lettere og viktigst: billigere.
-En kan ha mange konserter og kan dermed tjene nye gode penger der. Får en hanket inn virkelige stjerner kan profitten være riktig god. Skal ikke legge vekk pengene en kan tjene av salg av drikke på slike begivenheter. Inne på Stadion har en monopol og kan presse prisene grådig.(Kjipt gjort men likefullt penger i kassen.)
-Enklere for Brann å spille over lag i de perioder av sesongen der det nå er skrekkelig dårlige matter som tvinger oss til å spille på større marginer.
-En fordel sportslig å en et eget dekke litt forskjellig fra alle andre sitt? Spesielt mtp naturgress men forskjellene mellom kunstgress er heller ikke ubetydelig. Kunstgresset har til nå vært gjennom en veldig stor utvikling fra et gress man fikk brannsår av bare en var nedpå(Ikke så lenge siden faktisk; Både ved Akvariet og ved Lærerhøyskolen har de fortsatt slikt dekke så vidt jeg vet.)

Kunne skrevet flere sider om hvorfor jeg synes vi ikke skal velge kunstgress men synes denne diskusjonen her trengte litt argumenter for kunstgress. De er ikke til å kimse av, men såklart, det er mange gode motargumenter og. F eks at Stadion er til for Fotball(Snakker vel da om den sporten man spiller på Naturgress vel!?)-kamper og ikke konserter.

Jeg nevner i fleng mine argumenter mot kunstgress slik det er i dag:
-Helt klart et annerledes spill.(Stikkord:Ambisjoner-Europa-Nesten ingen andre-Komme nærmere?)
-Med stor sannsynlighet mer slitasjeskader selv om de fleste kampene spilles på det.(Stikkord: Spillernes arbeid-Meget tøff belastning fra før)
-Mindre attraktivt for spillere å komme til oss.(Stikkord: De fleste foretrekker naturgress-Ville Helstad kommet?-Alle landslagspillere vil foreløpig ha full omstilling ved hver samling.)
-Hvorfor skal ikke vi klare å ha en veldig god bane i hele seriesesongen og ut et evt. CL gruppespill,det hvis vi setter litt penger i det?(Stikkord: Kystklima-Meget korte frostperioder-Uansett undervarme-Lysmaskiner slik de har på Viking Stadion-Har ikke hatt undervarme til nå engang,har funket greit)
-Våre viktigste folk:Spillerne og vel trenerne foreløpig?. De ønsker det. Skal være tunge argumenter for å tale hele sportsavdelingen rett i mot, pri1 vil alltid være å ha et best mulig fotballlag , økonomien kommer fordi det øker sjansene for sportslig suksess.

Jaja, poenget er at det helt klart er flere gode argument både for og imot kunstgress, akkurat som det er for naturgress.

krøvel vellevold

Fordel med kunstgress i Tippeligaen: En jevn bane er til fordel for lag som SPILLER fotball. Det skal dermed stort sett hjelpe oss her i Norge.

Fordel med kunstgress i Europa: Argumentet ovenfor går gjerne oss imot når vi møter gode tekniske lag fra kontinentet, men i e-cup vil vi ha fordelen av at motstanderen ikke er vant med underlaget.

Men dette betyr ikke at jeg nødvendigvis vil ha kunstgress i stedet for gress.
Legg ned hele klubben!

Felt Ã?

Quote from: "Bossmann"
Quote from: "Bassew"
Quote from: "Ricky"Men problemet her er som sagt at Revheim og Reistad sitter med en del makt.


De sitter ikke med mer makt enn den vi gir dem. Tenk over det


Nitrist om vi får grønn plastikk. Vurderer å droppe hele driten da. Får dårlige Fyllingen vibber. Om vi ikke blir ledd av ute i Europa etter 1-8 mot Everton så blir vi det om vi får kunstess. Faen ta folk altså. Hører de ikke etter hva spillerne sier? Vi kan se langt etter kremen av norske og utenlanske spillere om vi velger kunstmølet.


Du er ikke alene om å vurdere tidlig pensjon visst det skulle bli plastdekke på stadion....

En ,mulighet for å påvirke resultatet i riktig favør er jo å melde seg inn i Brann og dermed få stemmerett når slike ting skal avgjørest..

nummer9

Heia kunstgrass, da får «Litj» Ivers vondt i ryggen sin!

BBB-Tony

Quote from: "nummer9"Heia kunstgrass, da får «Litj» Ivers vondt i ryggen sin!


RBK vurderer forresten også å legge kunstgress...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Alexander


Ricky

Ikke rart RBK vurderer kunstgress; de har et litt kaldere klima der oppe. Trondheim vil jo tross alt ha vinter-OL.. Og ski-VM arrangerte de for ikke så lenge siden. Om RBK skal tette igjen hjørnene på Lerkendal, så kan det nok fort ende opp med kunstgress der oppe.

dudo

Uten å ha noen link har jeg også sett flere ganger at RBK vurderer kunstgress. Har også inntrykk av at dette er noe supporterene deres forventer at kommer med tid og stunder.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: "tonynord"
Quote from: "nummer9"Heia kunstgrass, da får «Litj» Ivers vondt i ryggen sin!


RBK vurderer forresten også å legge kunstgress...


Fint. Enda en grunn til at vi ikke skal legge plastikk på gresset.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up